Hát szerintem elég gyenge
Nem a grafikával vagy a hangokkal van a baj hanem h nem vicces.De most komolyan,ki röhög ilyeneken h Fogkrém jutsu,kisbogár,meg h énekeld el a boci boci tarkát?
ez oké ha 3 éveseknek csinálod. Minden részben kb 1 jó poén van, és az se olyan jó h végigszenvedj miatta 7 percet.
A név is nagyon gyenge. Az éneket sztem te se gondolod komolyan. 7.részt meg fölösleges volt megcsinálni, meg tudom nézni az anime-ben is sasuke és deidara harcát.
Pozitívum:a hangok jók(kivéve tobit), orochimaru és sasuke ahogy offolják egymást
Bocs nem akartam ennyire ledegradálni,mert látom h dolgoztál vele, meg látom h másoknak bejön amit csinálsz, de az Egy Akatsukis Életete 1000x jobb
Ja, csak a komidból leszűri mindenki, hogy nem érted ezt. Ez nem olyan mint az Eaé. Az egész teljesen másra épül, meg...na mind1, keresd meg azt a komim amiben mindent normálisan megmagyarázok.
Az ének nem fölösleges, és már csak azért is csinálok 1 olyan részt, amiben csak énekelnek!
Am meg rengeteg ember szerint vicces, szal valami nem stimmel a humorérzékeddel, vagy csak spontán azt hiszed EAÉ koppintás ("1000X").
Szal, nem volt normális komi, na mind1
Najó gyerekek! Szerintem Ti vagytok a szánalmasok. Nem Quicksilver, hanem ti!
Quicksilver teljesen normálisan tálalta a véleményét. A Fogkrémen és a Kisbogáron én sem röhögtem, szerintem sem volt vicces, csak nem említettem. Ha neki ez a véleménye, hát ez a véleménye, ezért nem kell elítélni. "
Bocs nem akartam ennyire ledegradálni,mert látom h dolgoztál vele, meg látom h másoknak bejön amit csinálsz," ez egy teljesen normális mondat, csak a végére oda volt téve az 1AÉ, ami nagy hiba volt. De lássátok be, hogy van a két sorozatnak köze egymáshoz. Nem akarok megint a stílusokról műfajokról vitázni, de Zoli kérdezd meg magadtól, ha az FWA vagy az 1AÉ nincs, létezne ez a sorozat?
Egy jó parodista jól fogadja a kritikát, te viszont egyből visszatámadtál rá, hogy Nincs igaza, vele van a baj, Ő hülye. Pedig jól írta amit írt, és jó tanácsokat mondott. Például jó tudni, hogy egyesek Dedósnak tartják egyes vicceid. (mondjuk ilyenből én is csak a meghallgatáson résztvevőkre emléxem, meg azoknak a poénjaira)
A tömeg megvédi, jól teszi, de ne csak az jöjjön le, hogy azt mondta Hűdeszar -.- Most komolyan! Hülyét csináltok magatokból. A Kritikáktól fejlődik egy Sorozat!
Véssétek ezt jól az eszetekbe! Jó a paródia, de Korántsem tökéletes, és ezt be kell látni! A Címtől spec még mindig rosszul vagyok..