Dani
|
|
« Válasz #270 Dátum: 10 júl 09, 14:50:22 » |
|
Nem csak a spoilerre gondoltam. Hanem erre is: - Igaz, hogy egy parodistának azt is figyelnie kell, hogy a nép mennyire elégedett a művével. De azt ne feledd, hogy ez a te műved. ^^ Vedd figyelembe a véleményeket, de a te kezedben legyen a kormány, úgy csináld, ahogy te jónak látod. Amúgy meg az ilyen szintű spoilerekből van rengeteg: Már megvan tervezve, hogy be lesz mutatva a kezdés (mármint amikor megalakult a csapat)! Ugyanis hamarosan kihagyhatatlan lesz. -> Mármint tényleg muszáj lesz bemutatnom, különben nem fogjátok megérteni egy bizonyos vki-t , hogy miért csinálja amit akkor csinálni fog...na szal el van tervezve ^^ És lassan már tényleg annyi ilyen kis szálat ejtesz el, hogy összerakhatunk egy egész részt.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #271 Dátum: 10 júl 09, 18:37:21 » |
|
Naaa, azért ne túlozzunk. Ebből gyakorlatilag semmi nem derül ki. Akiknek hatalmas fantáziájuk van azok szűrhetnek le 1-2 dolgot, de azok közül is lehet, hogy mindenki teljesen másra gondol. Na mind1. De ha sokakat ennyire zavar, akkor nem mondok semmit
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #272 Dátum: 10 júl 09, 18:43:08 » |
|
Nekem mondjuk kiderült egy s más, de ha másnak nem, akkor inkáb nem írom le
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #273 Dátum: 10 júl 09, 22:55:59 » |
|
ehe, hidd el nekem Matten. Tuti nem derült ki semmi. Amire azt hiszed, az téves. Írd meg nekem privátba, aztán majd ott válaszolok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kebi-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #274 Dátum: 10 júl 10, 09:54:13 » |
|
Hali, Csatlakoznék az előttem szólókhoz, bár az is igaz, hogy sok minden nem derül ki belőle, bár egy kicsit veszít ezáltal az értékéből, és már kicsit más lesz a feeling, amikor nézed. Már bánom, hogy benéztem ide, mert pont az ilyenek miatt nem követem se az EAÉ se a Hebi-s barmok topicját, csak néha-néha szúrok közbe 1-2 comment-et. Viszont (!) a grafika látványosan javult, a poénok is, és remélem egyre jobb és jobb lesz Csak így tovább !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #275 Dátum: 10 júl 10, 13:10:20 » |
|
A 7. részben a grafika sokkal jobb mint az 1.ben de az 1. részt is bírtam főleg akkor mikor Sasuke szidja a saját anyát . Várom a 8.részt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 10, 17:22:41 írta Zergi0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #276 Dátum: 10 júl 10, 22:27:29 » |
|
A negatív kritikát gyakorló hsz-eket is el kell fogadni (ez neked is szól Zola). Ha valakinek nem tetszik, akkor ez van, sajt. ^^ Én sem komálom, ha negatívan nyilatkoznak a melómról, de azért meghallgatom (feltéve persze ha normális a hangnem és érvek is vannak nem csak szájkarate). ^^
És mint mondtam, Zola, te készíted a sorozatot. Vedd figyelembe amiket ide beírnak a fórumozók, de ne ezek a hozzászólások irányítsanak a mű készítése közben, hanem saját magad. ^^ Ezt előzőleg nem írtam le, de: Ha túlzottan "figyelembe veszed" a nép kéréseit, akkor egy idő után "megrendelésre" fogsz dolgozni és nem szereted majd csinálni, hiszen nem csinálhatod úgy, ahogy te szeretnéd. <--- Oké, ez nagyon sarkos példa volt, de csak rá akartam mutatni a dolgokra, hogy nehogy később gond legyen. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
hali
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #278 Dátum: 10 júl 11, 00:51:28 » |
|
Jóvolt a hetedik rész.Szeretettel várjuk a nyolcadikat.(:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 11, 00:52:19 írta hali »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #279 Dátum: 10 júl 11, 09:31:48 » |
|
Jól van nyugi Zoli nem kell nagyon besértődni hajrá csak így tovább én is várom a 8.részt
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #280 Dátum: 10 júl 11, 13:51:27 » |
|
Am megint megnéztem a régebbi részeket és azokban is van jó poén .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #281 Dátum: 10 júl 11, 14:49:18 » |
|
Régebbi alatt melyikeket érted? Az 1. részt meg a 2.-at? Vagy még az az előttieket (0. -1.) Am ha az utóbbi, akkor az honnan van meg neked?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #282 Dátum: 10 júl 11, 15:41:25 » |
|
Zola, tudod, hogy nem úgy értettem. ^^ Csak, hogy is mondjam, nem kell annyira komolyan venni a kritikákat. Az nem baj, ha írkálsz ide. Sőt, az a jó, mert akkor a műved rajongói látják, hogy foglalkozol a dologgal.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #284 Dátum: 10 júl 11, 18:40:06 » |
|
Amúgy sztem tök jó lenne , ha Zoli rangja (vagy mije ) az lenne , hogy Hebis Barmok stáb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|