24 nov 15, 23:33:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi-s barmok  (Megtekintve 330402 alkalommal)
0 Felhasználó és 41 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #270 Dátum: 10 júl 09, 14:50:22 »

Nem csak a spoilerre gondoltam.
Hanem erre is:
- Igaz, hogy egy parodistának azt is figyelnie kell, hogy a nép mennyire elégedett a művével. De azt ne feledd, hogy ez a te műved. ^^ Vedd figyelembe a véleményeket, de a te kezedben legyen a kormány, úgy csináld, ahogy te jónak látod. kacsint

Amúgy meg az ilyen szintű spoilerekből van rengeteg:
Már megvan tervezve, hogy be lesz mutatva a kezdés (mármint amikor megalakult a csapat)!

Ugyanis hamarosan kihagyhatatlan lesz. -> Mármint tényleg muszáj lesz bemutatnom, különben nem fogjátok megérteni egy bizonyos vki-t , hogy miért csinálja amit akkor csinálni fog...na szal el van tervezve ^^ Mosolyog
És lassan már tényleg annyi ilyen kis szálat ejtesz el, hogy összerakhatunk egy egész részt. smirksweat
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
yoko logan
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

A remény hal meg utoljára!

« Válasz #271 Dátum: 10 júl 09, 18:37:21 »

Naaa, azért ne túlozzunk. Ebből gyakorlatilag semmi nem derül ki. Akiknek hatalmas fantáziájuk van azok szűrhetnek le 1-2 dolgot, de azok közül is lehet, hogy mindenki teljesen másra gondol. Na mind1.

De ha sokakat ennyire zavar, akkor nem mondok semmit Nyelvesít
Naplózva

Eej, Kabuto...hova fajulsz már? ikszdé
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #272 Dátum: 10 júl 09, 18:43:08 »

Nekem mondjuk kiderült egy s más, de ha másnak nem, akkor inkáb nem írom le ikszdé
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
yoko logan
VIP

« Válasz #273 Dátum: 10 júl 09, 22:55:59 »

ehe, hidd el nekem Matten. Tuti nem derült ki semmi. Amire azt hiszed, az téves. Nyelvesít
Írd meg nekem privátba, aztán majd ott válaszolok. Nevet
Naplózva

Kebi-kun
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #274 Dátum: 10 júl 10, 09:54:13 »

Hali,
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, bár az is igaz, hogy sok minden nem derül ki belőle, bár egy kicsit veszít ezáltal az értékéből, és már kicsit más lesz a feeling, amikor nézed. Már bánom, hogy benéztem ide, mert pont az ilyenek miatt nem követem se az EAÉ se a Hebi-s barmok topicját, csak néha-néha szúrok közbe 1-2 comment-et.

Viszont (!) a grafika látványosan javult, a poénok is, és remélem egyre jobb és jobb lesz Mosolyog Csak így tovább !   bow
Naplózva
Zergi0
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #275 Dátum: 10 júl 10, 13:10:20 »

A 7. részben a grafika sokkal jobb mint az 1.ben de az 1. részt is bírtam főleg akkor mikor Sasuke szidja a saját anyát ikszdé. Várom a 8.részt.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 10, 17:22:41 írta Zergi0 » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #276 Dátum: 10 júl 10, 22:27:29 »

A negatív kritikát gyakorló hsz-eket is el kell fogadni (ez neked is szól Zola). Ha valakinek nem tetszik, akkor ez van, sajt. ^^ Én sem komálom, ha negatívan nyilatkoznak a melómról, de azért meghallgatom (feltéve persze ha normális a hangnem és érvek is vannak nem csak szájkarate). ^^

És mint mondtam, Zola, te készíted a sorozatot. Vedd figyelembe amiket ide beírnak a fórumozók, de ne ezek a hozzászólások irányítsanak a mű készítése közben, hanem saját magad. ^^
Ezt előzőleg nem írtam le, de: Ha túlzottan "figyelembe veszed" a nép kéréseit, akkor egy idő után "megrendelésre" fogsz dolgozni és nem szereted majd csinálni, hiszen nem csinálhatod úgy, ahogy te szeretnéd. <--- Oké, ez nagyon sarkos példa volt, de csak rá akartam mutatni a dolgokra, hogy nehogy később gond legyen. ^^

Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
yoko logan
VIP

« Válasz #277 Dátum: 10 júl 11, 00:27:52 »

smirksweat Gondolkozik

Ok! Stílus csere. Mostantól átmegyek Uchiha Sasuke-be (még amikor Konohában volt és komorkussba volt, nem amikor elkezdett gyilkolászni-gonoszkodni).
Naplózva

hali
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #278 Dátum: 10 júl 11, 00:51:28 »

Nevet
Jóvolt a hetedik rész.Szeretettel várjuk a nyolcadikat.(:
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 11, 00:52:19 írta hali » Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #279 Dátum: 10 júl 11, 09:31:48 »

Jól van nyugi Zoli nem kell nagyon besértődni Nevet hajrá csak így tovább én is várom a 8.részt Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Zergi0
Chuunin
*

« Válasz #280 Dátum: 10 júl 11, 13:51:27 »

Am megint megnéztem a régebbi részeket és azokban is van jó poén .
Naplózva
yoko logan
VIP

« Válasz #281 Dátum: 10 júl 11, 14:49:18 »

Régebbi alatt melyikeket érted? Nevet
Az 1. részt meg a 2.-at? Vagy még az az előttieket (0. -1.) Am ha az utóbbi, akkor az honnan van meg neked? Nyelvesít
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #282 Dátum: 10 júl 11, 15:41:25 »

Zola, tudod, hogy nem úgy értettem. ^^ Csak, hogy is mondjam, nem kell annyira komolyan venni a kritikákat. Mosolyog
Az nem baj, ha írkálsz ide. Sőt, az a jó, mert akkor a műved rajongói látják, hogy foglalkozol a dologgal. Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
yoko logan
VIP

« Válasz #283 Dátum: 10 júl 11, 17:11:01 »

oké-oké Nevet Nem sértődtem be, nem kell komolyan venni amit samdav írt. Nyelvesít Nevet
Csak akkor mostmár próbálok ...komolyodni? ... Gondolkozik Mosolyog
No problémooo Nevet
Naplózva

-Kai-
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #284 Dátum: 10 júl 11, 18:40:06 »

Amúgy sztem tök jó lenne , ha Zoli rangja (vagy mije ) az lenne , hogy Hebis Barmok stáb Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins