24 nov 15, 22:55:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi-s barmok  (Megtekintve 330324 alkalommal)
0 Felhasználó és 29 vendég van a témában
sortoscsaba
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #240 Dátum: 10 júl 06, 20:19:49 »

Jézusom!!!!!!! Most ez komoly?:O Ezt a sz.rt istenítitek? Ti télleg ilyen idióták vagytok h ez ennyire bejön nektek, vagy csak valami vicc akar ez lenni?
Olvasgatom a fórumot, és amin felbaxtam az agyam: a kommentek.
Hogy a pitcsába lehet, hogy ennyi embernek tetszik? Komolyan mondom ti fogyatékosok vagytok.. Öreg dobd ki a géped és sohatöbbé ne foglalkozz ilyenekkel. És ezt ti remekműnek nevezitek. PFFFFFFFFFFFFFFFF
Különbet produkálok a vécébe egy jó pacalpörkölt után.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #241 Dátum: 10 júl 07, 00:28:31 »

Nos, ma msn-en rámírt egy gyerek ezzel a szöveggel:
**$$$$$$$$$-->SEBANO<--$$$$$$$$$ üzenete:
*szevasz én is tervezek mini meséket
*pl
*sasukéról
*mintázom a sztorit
*eddig 3 hónapja csinálom és 8 részt vetítettem le
*vagyis 7-et
*az a címe :
*a hebi-s barmok
*az én hangom benne sasukéé

Szegény csávó egyedül azzal nem számolt, hogy ismerem Zolit..
Az emberke msn címe:  <moderátor által törölve>

Remélem mást eddig nem szopatott be ezzel.

Moderátor:
Lehet, hogy hazudós a srác, de az MSN címét az engedélye nélkül ne tegyük közkinccsé. Ha már ő bunkó, legalább mi ne legyünk azok. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 10, 22:04:20 írta Chakra » Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
yoko logan
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

A remény hal meg utoljára!

« Válasz #242 Dátum: 10 júl 07, 00:59:07 »

Köszönjük Csabának a tartalmas hozzászólást, majd értesítjük.

Am meg befogtok szarni hogy ez a gyerek, akit Dant-C említett, miket írt. Még magát Dant-C-t is kérdőre vonta, hogy nem is ő csinálja az egy akatsukis életét, és bizonyítsa. Hát beszarok Nevet
Szal most mondom mégegyszer: Idáig a 7 rész alatt
CSAK  AZ ÉN HANGOM SZEREPELT!!!!!!!! Figyelmeztetés
Senki másé.
És én csinálom a részeket.!!!!
Remélem elhiszitekXD bye bye Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 07, 12:16:32 írta yoko logan » Naplózva

Eej, Kabuto...hova fajulsz már? ikszdé
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #243 Dátum: 10 júl 07, 01:04:11 »

Hát ez jó! Mégis mi vesz rá valakit, hoyg ismeretleneknek hencegjek így, összehazudozva ehehz hasonlókat, online, teljesen anonim?

szerk.:
Módosítás idézet.. de közel van egymáshoz a két gomb... de hogy nem tüntek fel a tegek?
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 07, 01:05:49 írta STM » Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #244 Dátum: 10 júl 07, 09:08:33 »

Hát nagyon LOL.A csávó jól beéghetett.De bazz ebből mi haszna származik belőle?az egész fórum kiröhögi vagy beoltja.Nagy dicsőség ^^"

Csaba meg sztem nem nagyon fog  többet erre járni xD
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 07, 09:22:35 írta Marci1996 » Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Kakashi-sensei024
Újonc
*

« Válasz #245 Dátum: 10 júl 07, 18:11:04 »

Hellosztok!
Most regiztem a fórumra.

Elsőnek is elszeretném mondani hogy nagy gratuláció Zoli,nagyon jó a paródiád,és a Dant-C-é is bejön  Nevet Nevet
Na de ez Hebi-s Barmok topik  kacsint
Mikor az első részt néztem kicsit gagyinak tűnt mert még fúra volt,de most már a 7. részt kb 15x néztem meg,nagyon jó csak így tovább! Nevet

Orochimaru hangja fenomenális,imádom mikor Sasuke-t osztja ha megkérhetnélek csinálnál egy olyan részt mikor Orcohimaru osztja Sasuke-t?Persze lenne lényege a történetnek is,csak sokat beszólna Orochimaru  Nevet Nevet

Az jó volt mikor az új csapat részben ott beszélt Orochimaru és akkor mondta Sasuke: Mi lenne ha nem pofáznál helyettem?  Nevet

Várom válaszod.

Bye.
Naplózva
immortal0607
Újonc
*

« Válasz #246 Dátum: 10 júl 07, 19:11:44 »

Hát ez a sorozat nekem annyira bejön ^^ Karin hangját a sorozatodban már más képp elsem tudnám képzelni nekem bejön xD Szerintem nagyon találó Nevet Nekem semmi bajom nincs Nevet Így jó ahogy jó hajráá!!
Naplózva
Naryk
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #247 Dátum: 10 júl 08, 11:46:30 »

Nagyon jó a sorozat Nevet mikor meghallottam, hogy Juugo  Billy Talent-et hallgat... wáááá Nevet fenomenális
Naplózva

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Quicksilver
Újonc
*

« Válasz #248 Dátum: 10 júl 08, 12:56:15 »

Hát szerintem elég gyenge Hmm? Nem a grafikával vagy a hangokkal van a baj hanem h nem vicces.De most komolyan,ki röhög ilyeneken h Fogkrém jutsu,kisbogár,meg h énekeld el a boci boci tarkát? No comment ez oké ha 3 éveseknek csinálod. Minden részben kb 1 jó poén van, és az se olyan jó h végigszenvedj miatta 7 percet.
A név is nagyon gyenge. Az éneket sztem te se gondolod komolyan. 7.részt meg fölösleges volt megcsinálni, meg tudom nézni az anime-ben is sasuke és deidara harcát.
Pozitívum:a hangok jók(kivéve tobit), orochimaru és sasuke ahogy offolják egymást

Bocs nem akartam ennyire ledegradálni,mert látom h dolgoztál vele, meg látom h másoknak bejön amit csinálsz, de az Egy Akatsukis Életete 1000x jobb
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 08, 13:12:56 írta Quicksilver » Naplózva
kvcs
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #249 Dátum: 10 júl 08, 13:13:16 »

Ezért bereggelni egy fake accot Nevet
imádni való mennyi szabadidőd van ;]
Sose értettem ha valami neked gyenge miért nézed végig?
megnézed az első részt és annyi..bezárod a böngésződ vagy átmész egy másik lapra vagy fórumra és elszívsz egy cigit Nevet

Még a kommenteddel nem is lenne baj,ha az EAÉ-t kihagytad volna belőle...
nem úgy készült a sorozat,hogy jobb lesz mint Danié szerintem...^^

kövi részre kiváncsi leszek ;] gl gl gl
Naplózva
Quicksilver
Újonc
*

« Válasz #250 Dátum: 10 júl 08, 13:21:34 »

"Ezért bereggelni egy fake accot
imádni való mennyi szabadidőd van ;]"

mi ez a fake acc?

De mind1 sztem mindenkinek meg lehet a véleménye. bele is írtam a commentbe h látom h ez sokaknak tetszik. Nem mondom h ne csinálja, mert hát látod h sikere van. De sztem nem kell egyből mindenkit leoffolni, akinek nem tetszett
Sztem normálisan megfogalmaztam a véleményem és nem bántok meg senkit vele. kacsint
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 08, 13:41:19 írta Quicksilver » Naplózva
yoko logan
VIP

« Válasz #251 Dátum: 10 júl 08, 15:41:47 »

Ja, csak a komidból leszűri mindenki, hogy nem érted ezt. Ez nem olyan mint az Eaé. Az egész teljesen másra épül, meg...na mind1, keresd meg azt a komim amiben mindent normálisan megmagyarázok.
Az ének nem fölösleges, és már csak azért is csinálok 1 olyan részt, amiben csak énekelnek!
Am meg rengeteg ember szerint vicces, szal valami nem stimmel a humorérzékeddel, vagy csak spontán azt hiszed EAÉ koppintás ("1000X").
Szal, nem volt normális komi, na mind1
Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #252 Dátum: 10 júl 08, 17:11:24 »

Hát szerintem elég gyenge Hmm? Nem a grafikával vagy a hangokkal van a baj hanem h nem vicces.De most komolyan,ki röhög ilyeneken h Fogkrém jutsu,kisbogár,meg h énekeld el a boci boci tarkát? No comment ez oké ha 3 éveseknek csinálod. Minden részben kb 1 jó poén van, és az se olyan jó h végigszenvedj miatta 7 percet.
A név is nagyon gyenge. Az éneket sztem te se gondolod komolyan. 7.részt meg fölösleges volt megcsinálni, meg tudom nézni az anime-ben is sasuke és deidara harcát.
Pozitívum:a hangok jók(kivéve tobit), orochimaru és sasuke ahogy offolják egymást

Bocs nem akartam ennyire ledegradálni,mert látom h dolgoztál vele, meg látom h másoknak bejön amit csinálsz, de az Egy Akatsukis Életete 1000x jobb

Ja, csak a komidból leszűri mindenki, hogy nem érted ezt. Ez nem olyan mint az Eaé. Az egész teljesen másra épül, meg...na mind1, keresd meg azt a komim amiben mindent normálisan megmagyarázok.
Az ének nem fölösleges, és már csak azért is csinálok 1 olyan részt, amiben csak énekelnek!
Am meg rengeteg ember szerint vicces, szal valami nem stimmel a humorérzékeddel, vagy csak spontán azt hiszed EAÉ koppintás ("1000X").
Szal, nem volt normális komi, na mind1

Najó gyerekek! Szerintem Ti vagytok a szánalmasok. Nem Quicksilver, hanem ti!

Quicksilver teljesen normálisan tálalta a véleményét. A Fogkrémen és a Kisbogáron én sem röhögtem, szerintem sem volt vicces, csak nem említettem. Ha neki ez a véleménye, hát ez a véleménye, ezért nem kell elítélni. "Bocs nem akartam ennyire ledegradálni,mert látom h dolgoztál vele, meg látom h másoknak bejön amit csinálsz," ez egy teljesen normális mondat, csak a végére oda volt téve az 1AÉ, ami nagy hiba volt. De lássátok be, hogy van a két sorozatnak köze egymáshoz. Nem akarok megint a stílusokról műfajokról vitázni, de Zoli kérdezd meg magadtól, ha az FWA vagy az 1AÉ nincs, létezne ez a sorozat?

Egy jó parodista jól fogadja a kritikát, te viszont egyből visszatámadtál rá, hogy Nincs igaza, vele van a baj, Ő hülye. Pedig jól írta amit írt, és jó tanácsokat mondott. Például jó tudni, hogy egyesek Dedósnak tartják egyes vicceid. (mondjuk ilyenből én is csak a meghallgatáson résztvevőkre emléxem, meg azoknak a poénjaira)

A tömeg megvédi, jól teszi, de ne csak az jöjjön le, hogy azt mondta Hűdeszar -.- Most komolyan! Hülyét csináltok magatokból. A Kritikáktól fejlődik egy Sorozat!

Véssétek ezt jól az eszetekbe! Jó a paródia, de Korántsem tökéletes, és ezt be kell látni! A Címtől spec még mindig rosszul vagyok..
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #253 Dátum: 10 júl 08, 17:49:42 »

Akkor már énis írok ide.
Nem azt mondom hogy egyetértek Quicksilverrel,mert nekem speciel tetszik a sorozat,de azért nem kell leoltani.(paraszt vagy stb...)
Ha úgy fogalmazta volna meg a véleményét mint pár oldallal ezelőtt az a szerencsétlen pacalpörköltes gyerek,akkor megérteném.
Zoli tényleg megtesz mindent,de az ilyen építőkritikákat is lehet többféleképpen fogadni.
most nincs kedvem hosszabban részletezni(lustaság xD) de mégegyszer mondom nekem téynleg tetszik a sorozat!
Naplózva

yoko logan
VIP

« Válasz #254 Dátum: 10 júl 08, 18:34:25 »

OK!!!

AKKKOR:::

Bocs mindenkitől, mindenkinek igaza van és ő...ja igen, : a parasztos mondaton és is szakadtam.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins