Elkeserítő, hogy ennyi negatív és valójába Conhoz alig kötődő dolgot végig kell olvasni ahhoz, hogy véleményt nyilváníthassak....
Szóval, szerintem igenis jó volt a Con, tetszett, hogy faragtathattam saját kanjis pecsétet, hogy láttam igazi japánokat gitározni és énekelni a régebbi japán számokat, hogy láttam Jokert csövesként, hogy van egy darabom a Kyuubiból, amit nagynehezen megmentettem a szétcsapástól, hogy 1100 Ft-ot spóroltam két mangán, hogy a barátom jól érezte magát, amíg egy csomó CP-s között focizott (akkoris ha közben elment Free Hugolni és 155 csajt ölelt meg -.- ), hogy este se untam halálra magam, mert még a dobkoncert is jó volt a standupoló bácsival, hogy live yaoi ^^˝ , hogy végig tudtam játszani 3 menetet a barátnőmmel Soul Caliburban anélkül, hogy a mögöttünk lévő fiúk morogtak volna, hogy kint mindenki pénzt akart csinálni a semmiből (lásd pl.: Kenny-ék ugrálókötél rekord megdöntési kísérlet /50 Ft biznisze), hogy elkapott a Para-para-hangulat (bár lett volna velem valaki lány is, akivel együtt éghettem volna
), hogy a Koreai popzenét is tudomásul veszik itthon, hogy volt kívánságfa és a papírt meg a tollat se nekünk kellett hozni és hogy az eddigi legszebb rajzok szerintem erre a Conra készültek.
Csak két dolgot sajnálok azzal a hétvégével kapcsolatban: Hogy elveszett a kedvenc esernyőm este és hogy egy csomó ember csak kint kuksolt és fujjolt, ahelyett, hogy benézett volna, mert így az apró-tömeg 70%-ának fogalma sem volt, miről marad le. És én igenis büszkén vállalom, hogy benne voltam a kevesebb, mint 15 személyes Con-vonatban, akármennyire is lenézett ott mindenki, mert mi élveztük!
@asthi: A MondoConon is van egy csomó füves rész, még szebb is a fű és biztonságosabb a hely, de a hangulat kétségtelenül más. (Ettől függetlenül én azt se utálom, de valóban egy pénzhajhász dolog.)