Lanfan
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Leader
|
|
« Válasz #15 Dátum: 10 júl 20, 11:30:14 » |
|
Tudtok mondani olyan programot, ami nincs AnimeConon, de ezért már szívesen bemennétek a PeCsába? Vagy olyat, aki be is jön, de hiányolja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #16 Dátum: 10 júl 20, 11:33:39 » |
|
Hát elvileg Poland leszek... Legalábbis megkértek rá~ Poland *.* Én Oz Bezarius leszek az első részben látható ruhájában. (nem tudom miért van, de mindig kifogom ezeket a zöldszemű szőkehajú karikat :o)
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Signor Doe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 10 aug 24, 00:30:05 » |
|
ezek a jegyárak há be sz***ok.Eddig csak októberiről tudtam na nemá Pecsába meg hova teszel legalább 700 embert? A MAT-osok télleg ennyire hm hogymondjam hülyék? Hát Talán kiugrunk a haverokkal hátha kecsegtet majd vmi élménnyel bár a mondoconba jobban bizok most vhogy...
|
|
|
Naplózva
|
„Vissza, soha!Csak most jöttünk.”
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #18 Dátum: 10 aug 24, 00:39:37 » |
|
Látom senki nem olvasott utána, hogy miért van két külön con, de legyen elég annyi, hogy a MAT és a Mangafan eléggé zabosak most egymásra. xDD Akit bővebben érdekel a dolog: http://miyazakihu.wordpress.com/2010/06/24/mondocon-es-animecon/Egyébként az alapján,amit hallottam, a MAT-os rendezvény elég nagy bukta lesz, ráadásul állítólag standok se nagyon lesznek ott, szóval az ilyen levásárlási kedvezményeket nehéz lesz beváltani. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #19 Dátum: 10 aug 25, 11:37:49 » |
|
Olyan rossz ezt olvasni, miután már megvan a jegyem - pedig hosszú ideje nem voltam Conon - és egy vidéki kereszttesóm is felutazik, mert még soha nem volt Conon és él-hal az animék világáért. Szerintem ettől az egésztől függetlenül sokan eljönnek. Talán pont ettől nem lesz nyomorgás:D remélem. Hiszen sokan nem olyan jól informáltak,h ezekről a véres részletekről tudjanak. Én is csak 1 napja hallottam erről először. Ha nem lehet annyit vásárolni, hát nem lehet. Legalább nem fogy úgy a zsé:D Viszont lesz annyi árus, ahogy a jegyárus boltokat nézem, hogy nem marad élmény nélkül kereszttesóm sem. Az első conomnál be voltam sózva annyira, hogy ha csak fele olyan jót csináltak volna is, én szupernek érzem. Ha egyedül mennék, azért most eladnám a jegyem és mennék Mondoconra. De a dob koncertet nem hagynám ki emitt:p
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 11:38:36 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #20 Dátum: 10 aug 26, 20:31:16 » |
|
Hát, én ha ki is megyek, csak azért, hogy lássak embereket élőben, de mivel egy mangás bolt tőszomszédságában lakok, így az ereklyevadászat finoman szólva cseppet sem izgat.
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #21 Dátum: 10 aug 27, 16:08:34 » |
|
A mangafan éppen annyira dögvész mint a mat és ha ehhez hozzá adjuk ami kedvenc szenny lapunkat. Meg is kapjuk azt amit ők connak neveznek. Mi egyszerű emberek pedig sikasztásnak vagy pénz mosásnakxD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Evinde
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Hellsinger
|
|
« Válasz #22 Dátum: 10 szep 02, 20:57:00 » |
|
Így olvasva lutri mindkettő,de Mo-n még örülhetünk ennyinek is szvsz.Tegnap én is megvettem a jegyem a PeCsásra,és már nagyon várom minden hír ellenre.A pécsinél biztos,hogy több minden lesz.Erre fogadni mernék,és nekem már az is tökéletesen megfelelt,mondjuk ez az augusztusi volt az 1. conom.Most költöztem fel egy bp-i koszos undorító kritikán aluli kollégiumba,és annyi kavarodás,átverés,szemétkedés után nekem bármilyen con megfelel lazításképp. Meg mivel főként fotózni megyek,úgy érzem,hogy nem fogok unatkozni arcok/fejek terén.
|
|
|
Naplózva
|
Itachi-><-Sasuke
|
|
|
Lanfan
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Leader
|
|
« Válasz #23 Dátum: 10 szep 02, 21:58:00 » |
|
Egyébként nagyon érdekes, hogy kelet európában elismerten a legnívósabb Conok Magyarországon vannak. Kicsit nézzetek körül a környező országokban hány ilyen nagy rendezvény láttok évente kétszer plusz a nyáron? E mellett, a most újonnan megjelent angol könyvben (ami a Conokat taglalja világ szerte) két oldalt szenteltek az itthoni évente kétszer megrendezett Budapesti AnimeConnak. Én úgy gondolom, hogy ilyen lehetőségekkel egy ilyen kis ország, mint amilyen a miénk nem kívánhatna jelenleg többet. Egy külföldi Conon hasonló dolgok vannak mint itthon, csak sokkal több pénzből valósítják meg. Drágább is a jegy. Szerintem ez így reális. Ha 10 ezer lenne a jegy mint egyes nagyobb Conokra (nem csak Anime), olyan összegért már elvárnék egy sokkal nívósabb rendezvényt, nagyobb helyszínnel, stb. Úgyhogy részemről elismerésem a segítőknek, szervezőknek mindenkinek, aki dolgozik a Conért itthon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #24 Dátum: 10 szep 03, 15:09:46 » |
|
Ne gyere ide hazudni. Egy ilyen kis ország rendelkezik egy sziget fesztiválal egy volt fesztivállal. Rengeteg sikeres úszó és egyéb eb-t, vb-t szervezett. Szal evvel ne pedálozz ennyi pénzből amit a Mat elsikkasztott olimpiát is lehet rendezni. Az animax meg a rák tudja ki nem tejel neki... adnék én tippeket, de nem kívánom növelni a színvonalát. Így is sok rajongó ötletét lenyúlták már. Ezért tart itt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #25 Dátum: 10 szep 03, 15:37:29 » |
|
Kelet-Európában? 1-es osztályzatú tanulók mellett, nem dicsőség a 2-es. ^^" Úgy gondolom fejlődni mindig kell, ha valami megáll a fejlődésben, akkor pont arra a sorsra fog jutni mint az AnimeCon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Evinde
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Hellsinger
|
|
« Válasz #26 Dátum: 10 szep 06, 19:56:31 » |
|
Na jó,akkor vidámabb téma: ki kinek fog öltözni? Már ha egyáltalán meg lesz tartva a con,lehet,hogy megint bombát találnak a Városligetben,lol
|
|
|
Naplózva
|
Itachi-><-Sasuke
|
|
|
Lanfan
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Leader
|
|
« Válasz #27 Dátum: 10 szep 11, 12:52:14 » |
|
Mért hazudnék? Itthon sok sikeres rendezvény van. És a dolgok nem szoktak megállni a fejlődésben. De ahogy elnézem ez a két Con egymás mellett, mindkét társaságot arra ösztökélte, hogy még több mindent tegyen a rendezvénybe. Ötletek és energia terén is.
Lenyúlt ötletek. Ezt nem nagyon értem. Milyen ötleteket nyúl le egy AnimeCon? Vagy bármilyen rendezvény. Nyilván olyan dolgokat próbálnak megvalósítani, amit a látogatók szeretnének látni. Tehát, ha a tömeg tudom is én, Ki mit tud? Versenyt akar a rendezvényen, akkor a szervezők azt fognak rendezni. A rajongók ötletei nem arra vannak, hogy elmenjenek és részt vegyenek rajtuk? Ha van egy jó ötleted akkor miért tartod meg magadnak? Vagy tervben van egy saját animés rendezvényed amin meg akarod valósítani? Vagy hol hasznosítaná az ember ezt az ötletet? Ennek nem nagyon látom az értelmét. Amúgy meg több mint 100 ember dolgozik egy ilyen rendezvényen. Bizonyára olyan ötletek is vannak, ami több ember fejében egyszerre fordul meg. Ilyen a könyvírás is.
Egyébként nem értem miért állítja azt mindenki, hogy bárki sikkaszt bármit. Egyáltalán ezt az infot ki terjeszti? pl. a MATnál sztem nem tűnik el a pénz. A kis rendezvények talán ingyen vannak? Egy kultúrális rendezvény nem hoz bevételt csak viszi a pénzt. Működési költség is van, az sem térül meg. Mivel nincs a háttérben senki aki támogatná, jó hogy fogyasztja a pénzt. Amortizálódnak a felszerelések, a humánerőforrás totálisan ingyen dolgozik, tehát ezért senki nem kap fizetést. És ahogy elnéztem csak ebben az évben a MAT kb. 15 rendezvényen vett részt vagy szervezett. A kis rendezvények mind csak kiadás.
Amúgy nem-nem szeretnék ebből veszekedést, nem akarok bárkit felidegesíteni. Csak egyszerűen olyan dolgokat hallok emberektől, amire ők maguk sem tudják a logikus választ. Pl én utálom ezt meg azt. Esetünkben legyen az a MAT. De ha visszakérdezek miért a "Csak." vagy mert "Mások azt mondták lopnak." vagy egyéb válaszok nem indokolják meg, hogy az illető előítéletén kívül miért haragszik rájuk. Egyébként nem, nem állítom, hogy a MAT tökéletes. Nyilván sok hibát követtek el az évek folyamán. De egy önkéntes emberekből álló társaságról beszélünk, ahol valószínűleg a legtöbb ember nem ebben a szakmában végzett, ergo szabad idejét és energiáját, öli bele hogy tök ingyen szervezze a Cont, vagy intézze az egyesület ügyeit heti hét napban. Ha valaki úgy gondolja jobban tudja csinálni, akkor miért nem segít nekik? Vagy ez egyszerű magyar mentalitás, hogy valamit mindenképp le kell szólni? Amikor én animés lettem nem voltak itthon mangák. Sőt az embereknek alig volt számítógépe az internetet a suliban használtuk, és animét se vetítettek az országban. Ha kellet egy manga azt külföldön kellet megvenni, ha animét akartál nézni minimum beszélned kellett az angolt, hogy megértsd a külföldi rajongói fordításokat. Szóval itthon nem volt semmi, se anime, se manga, nem hogy AnimeCon. Kis baráti találkozók voltak, ahol örültél hogy hozzád hasonló emberekkel összefuthatsz dumálhatsz és minden apró újdonságnak örültél, amit látsz vagy hallasz. És ez nem volt egyébként ám olyan régen ez még 2003 elején is így volt, szóval még csak azt se mondanám, hogy olyan öreg vagyok hogy az őskorban születtem.
És elnézést előre is, ha valakit ezzel most megbántottam. Bizonyára nem fog velem mindenki egyet érteni és nem is kell. De azért én elgondolkodtam most, hogy mit fogunk csinálni, ha már nem lesz pl. MAT. Vagy ha senki nem lesz aki Cont szervezzen. Mert, ez is egy reális jövőkép és akkor hiányolni fogjuk a régi szép időket. Csak gondoljatok bele picit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #28 Dátum: 10 szep 11, 14:28:30 » |
|
Én tudok, de nem pazarlom az időmet holmi MAT-ra szégyen gyalázat az egészxDDD Azt hiszem mondtam ne gyere ide hazudozni. Amit írsz mint marhaság vagy naiv vagy pedig MAT-os. Kérdezsd meg a mondot mi a baj a MAT-al. Fehérvári vagyok az anime con se véletlen maradt el;). A MAT az egy parazita a fansub és a hívatalos kiadok véréből él:DDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rega-chan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Klószvadász ._.
|
|
« Válasz #29 Dátum: 10 szep 11, 21:31:11 » |
|
Na jó,akkor vidámabb téma: ki kinek fog öltözni? Már ha egyáltalán meg lesz tartva a con,lehet,hogy megint bombát találnak a Városligetben,lol Én Naruto szeretnék lenni, cask nemtudom hogyan varűázsoljak magamnak szöke hajat paróka és festék nélkül... szóval asszem ez elvetve:S:S te?*-*
|
|
|
Naplózva
|
"Berohantak a szobába Mao éppen a videojátékon ugrált közben a fejét a falba verte és finom női hangon sikongatott." xD "-Babi néni, itt a bauxit, önmagának csináltam. - De szép bauxit.Honann van ?*.*" "
|
|
|
|