Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #330 Dátum: 08 ápr 11, 22:02:42 » |
|
Nos, én egy jó barátom nevében szeretnék írni: ha valakinek van fölösleges con jegye (lehetőleg 2 napos, vagy legalább vasárnapi, mert szerencsétlen performancezik isXD) vagy tud szerezni, nyugodtan szóljon nekem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #331 Dátum: 08 ápr 12, 06:06:02 » |
|
igen én is bagóért vettem narutos kulcstartót meg nyakláncot
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
lumiere
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #332 Dátum: 08 ápr 16, 15:27:15 » |
|
na, már meg lehet tekinteni, hogy a pecsában kinek hol lesz a helye http://animecon.hu/alaprajz.jpgvégre megoldották, hogy a nép egy helyen tóduljon be és vegye meg/át a jegyeket valamint számomra ismeretlen árusok is feltűnnek :'X pl gothikáról vagy a cartoon passion-ről tud valaki valamit? Vagy csak én vagyok tudatlan?
|
|
|
Naplózva
|
" A boldogság nem egy állandó állapot, csupán apró örömpillanatok sorozata."
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #333 Dátum: 08 ápr 16, 15:33:57 » |
|
Doujinshi árusok*________* Amint beértünk, és rohanok ahhoz a pulthozXD
Nálam is... Gothika, cartoon passion, paul lau... na mind1, hát majd meglátjukXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #334 Dátum: 08 ápr 16, 17:03:07 » |
|
De jó, hogy ott még sosem mentem be, ahol most kéne a bolti elővételes jegyemmel Valami éttermen keresztül kéne... Hmm... Jaj, tudom már hol van! Ott a büfé... oké, ha bentről megyek ki, tudom, hol van, de nem tudom, kintről be hol van x'D Na mindegy, majd keresem a tömeget arrafelé, ha úgy alakulna - vagy mi x'D
Mellesleg ennél sokkal kisebbnek tűnik a PeCsa ezen része - Nektek is feltűnt vagy csak én vagyok ilyen izé? xDMost nézem... ott lesz a JHBO is? Aztajóbüdös...! Hűűűha...!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 16, 17:04:46 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #335 Dátum: 08 ápr 16, 17:18:14 » |
|
Mi az a JHBO? Az is ismeretlen számomra, bár lehet h csak így rövidítés alapján :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #336 Dátum: 08 ápr 16, 17:25:40 » |
|
Japan-Hungary Business Office, vagyis a Japán-Magyar Üzleti Iroda! Emlékszel a Japán Napon arra a szórólapra, amit Zemori elvett? A Japanese Online Shoppos akármire? Na, azt is ők csinálják! (arra mondtam, h. milyen méregdrága tud lenni, Terebessnél sokkal olcsóbban tudok megvenni dolgokat^^") Mindegy, a lényeg, hogy elég komoly cég, a japán üzleti élettel is rendszeresen kapcsolatot tart, az itteni Japán cégekkel, mindenféle szinten, stb.
Szóval azt hiszem, most már érthető, miért lepődtem meg annyira :'X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 16, 17:26:30 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #337 Dátum: 08 ápr 16, 17:31:12 » |
|
Nahát Van egy olyan érzésem, h jó kis connak nézünk elébe. Ami biztos, h valamivel másabb lesz mint a többi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Anna-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #338 Dátum: 08 ápr 16, 18:10:30 » |
|
Na igen, ez lesz az én első conom... Moonie, kész lesz a jelmez? Kíváncsi vagyok rád Yondiként. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #339 Dátum: 08 ápr 16, 18:13:16 » |
|
Én úgy tom, nem lesz kész...... Hehe, asszem tudom hol kell bemenni.... Jajj, mindjárt ita Con, már csak két nap..... Remélem addigra meg lesz, az új mobilom.......... Végigfotózok mindenkit Én nem tom hol kezdem, asszem a Mangafannál, és megveszem a Naruto Manga 4-et
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Anna-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #340 Dátum: 08 ápr 16, 18:14:25 » |
|
Akkor megyek veled, én is oda tartok majd! Aki a PeCsánál vett elővételest, az hol megy be?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #341 Dátum: 08 ápr 16, 18:46:57 » |
|
az elővételesek is ugyanott mennek be, mint a többiek 1 éve még így mentünk be én is most fogok telefont venni, de attól függ melyik nap megyek conra mert ha szombaton megyek vasárnap lesz meg, modnjuk van gépem, de nem viszem mert így is annyian fognak fényképezni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #343 Dátum: 08 ápr 16, 19:41:32 » |
|
Én amint beérek, letámadom a doujinshi standot Amúgy már tudjátok kivel mentek a conra? Én egyenlőre lehet h egyedül megyek, nem sikerült becsatlakoznom még senkihez, aki olyan 8-fél9 körül szeretne a PeCsához érni :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|