24 nov 17, 03:36:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 537 538 [539] 540 541 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1228580 alkalommal)
0 Felhasználó és 40 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #8070 Dátum: 13 jan 25, 21:28:19 »

IndianA: Amit a databook-ról írtál csak részben igaz. Ha egy karakter több dologban is kiemelkedő, mint egy másik, akkor az akár Kishi "sugallata" is lehet, hogy az adott karakter erősebb.

A Kakuzus harcra visszatérve: Bár Tsunade-nak nincs 9O évnyi tapasztalata, a maga 55 évével neki sincs kevés. A databook szerint több, mint 9O S szintű, több, mint 4OO A szintű és több, mint 5OO B, C és D szintű küldetést teljesített. Ez azt jelenti, hogy számos típusú  ellenféllel találkozhatott. És mivel a feje még mindig a helyén van azt jelenti, hogy valamit jól csinált.

Hidan pedig hiába szerez vért. Mivel nem tudja, hogy Tsunade képes regenerálni magát, így először csak hasba szúrja magát. Második esélye már nem lesz, Tsunade nem hülye, hogy hagyja őt többször rituálézni.
Naplózva

Bull
Chuunin
*

« Válasz #8071 Dátum: 13 jan 26, 11:16:07 »

De nem is zseni, mint Shikamaru, hogy levágja mi folyik itt Gyöngyösön. Simán elképed, majd feláll, Hidan látja, hogy Tsunade teljesen rendben van, majd elkezdi a szívét, fejét, és minden testrészét szurkálni, lehet, hogy egy idő után levágja Tsunade, hogy mi a titok nyitja, de addigra már túl óvatos lesz Hidan, és nem hagyja, hogy Tsunade a közelébe férkőzzön. Meg amúgy is, mit csinálna vele Tsunade? Azt ne mond, hogy letépné a fejét, mert ha a kasza nem viszi Tsunade nyakát, akkor Hidan feje se legyen már lecsavarhatós.
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #8072 Dátum: 13 jan 26, 11:21:51 »

Á, szóval most már Tsunade hülye is lett? Látja, hogy a másik vért szerez tőle, beáll egy kör közepébe, hasba szúrja magát és ez neki is fáj. Nem, tuti, hogy elsőre nem esik majd le neki a dolog  Hümm-hümm

A kasza NEM lefejezésre vagy harcra való, ezt Hidan maga mondta, ezen nincs mit ragozni. Viszont Tsunade ütése erre képes: http://naruto-kun.hu/manga/mangas/Naruto/577/Naruto_577_09.png Nem lefejezi Hidan-t, hanem megsemmisíti a testét   kacsint
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #8073 Dátum: 13 jan 26, 11:34:36 »

Hidan egy szóval se mondott olyat emlékeim szerint, hogy a kasza csak vérszerzésre van. Shikamaru mondta, hogy édes mindegy, hogy a seb kicsi vagy súlyos, a vér a lényeg. Tehát tud vele fejezni is. Ellenben Hidan Kakashival egy szinten mozog http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/335/5, amire Tsunade képtelen, azaz nem sok esélye van megsebezni ezt a hülyét, hacsak az nem áll bele. És persze Asuma támadásait valamint Shikamaru árnyékait is röhögve kerülgette, me gse kottyant neki. Tehát a kitérése is jó magas szinten van. Arról már ne is beszéljünk hogy Hidan sem papírból van, sőt... átdöfött gerinccel és lesérült belső szervekkel ő is elég jól elvolt.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #8074 Dátum: 13 jan 26, 11:39:47 »

The Triple-Bladed Scythe is the primary weapon of Akatsuki-member Hidan. Its main purpose is to aid him in collecting blood for his curse ritual. Because of this, it is designed, not so much to kill the target, but to wound them, no matter how big or small the wound

Remélem átjött a lényeg.
Továbbá Tsunade sem lassú. És mivel ő is taijutsu beállítottságú, fel tudja venni a versenyt Hidan ellen. Arról nem is beszélve, hogy néhány támadás után rájön Hidan támadásainak irányára. Sakura Sasori újjainak mozgásából is képes volt következtetni a következő támadás irányára. És gondolom ezt Tsunade-tól tanulta.

Kakashi pedig valószínűleg le is volt lassulva, hiszen már négy chidorit használt.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 26, 11:43:35 írta TsunadeHime » Naplózva

Bull
Chuunin
*

« Válasz #8075 Dátum: 13 jan 26, 11:51:13 »

Bocsi már, hogy azt a technikát, amit Shikamarunak is komoly gondolkodás után sikerült megfejteni, azt az átlagintelligenciájú Tsunade számára kicsit nehezebb cuccnak tartom.
Ha szerinted valami nagy, amivel lehet vágni nem jó lefejezésre, akkor attól félek, hogy már túlságosan is belefolytam ebbe a vitába, és jobb lenne, ha abbahagynánk. Amúgy ha Tsunade pont a körben kapja el Hidant (mert miért menjen ki belőle?), akkor nem lesz túl kellemes neki, ha leszaggatja Hidan fél testét. Mielőtt azzal jössz, hogy odamegy és kilöki: Hidan meg csak áll és várja, hogy elkapja Tsunade?
A wikipédiának nem hiszek, azért kösz.
Tsunade pedig (bár ez szíven fog téged ütni) lassú. Legalábbis Hidannél lassabb, és ezen nem változtat semmi.
Sakura annyira tudott következtetni, hogy Chiyo nélkül már halott lenne. De ez még mindig Sakura, és nem Tsunade, szerintem nem tőle tanulta Sakura. Elvégre csak az erőről, és az orvosi ninjutsuról volt kijelentve, hogy Tsunadétól tanulta.
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #8076 Dátum: 13 jan 26, 11:55:46 »

A szöveg honnan van? Remélem nem a naruto wikipédiáról (amit állítólag a databook alapján írnak ráadásul)... ahol Sasukénak Tsukuyomija van az nekem nem lesz hiteles. A mangában meg ilyen nem hangzott el, hogy csak sebokozásra jó.
Igen, Tsunade taijutsus. Hidan is, ráadásul még gyorsabb is a leányzónál. Gondolom azért nem tesszük Tsunadét Kakashi szintre sebességben. Nem mondom, hogy az Akatsukis nyer, de nem is fog egy az egyben ütést bevinni, mert Hidan jobb nála. Hiába az analízis, ha egy gyorsabb ellenféllel harcol, arról már nem is beszélve, hogy Hidan kb "össze-vissza támad", nem meghatározott stílus szerint.
Hanyagolom a továbbiakban ezt a harcot, mert elég parttalan a vita. Ezerszer ki volt már írva ez a meccs, sose jutott dűlőre a társaság, nem értem hogy jutottunk megint ehhez a meccshez. o.o
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #8077 Dátum: 13 jan 26, 12:09:34 »

Bocsi már, hogy azt a technikát, amit Shikamarunak is komoly gondolkodás után sikerült megfejteni, azt az átlagintelligenciájú Tsunade számára kicsit nehezebb cuccnak tartom.
Ha szerinted valami nagy, amivel lehet vágni nem jó lefejezésre, akkor attól félek, hogy már túlságosan is belefolytam ebbe a vitába, és jobb lenne, ha abbahagynánk. Amúgy ha Tsunade pont a körben kapja el Hidant (mert miért menjen ki belőle?), akkor nem lesz túl kellemes neki, ha leszaggatja Hidan fél testét. Mielőtt azzal jössz, hogy odamegy és kilöki: Hidan meg csak áll és várja, hogy elkapja Tsunade?
A wikipédiának nem hiszek, azért kösz.
Tsunade pedig (bár ez szíven fog téged ütni) lassú. Legalábbis Hidannél lassabb, és ezen nem változtat semmi.
Sakura annyira tudott következtetni, hogy Chiyo nélkül már halott lenne. De ez még mindig Sakura, és nem Tsunade, szerintem nem tőle tanulta Sakura. Elvégre csak az erőről, és az orvosi ninjutsuról volt kijelentve, hogy Tsunadétól tanulta.

Átlag intelligenciájú? Hát ja, a világ legjobb orvosi ninjájaként az intelligenciája tuti, hogy átlag szinten mozog. Amúgy ezek szerint én okosabb vagyok, mint Shikamaru, mivel én már előtte rájöttem a dologra. Most komolyan Naruto sem okos,  de szerintem egy ilyen egyszerű dologra még ő is rájönne.
És miért kellene Tsunade-nak a körben megütnie őt? Simán szétzúzza alatta a talajt és volt kör nincs kör. Ez után megnézném Hidan mit tud kezdeni vele.

Aizen:

Szerinted gyorsabb, szerintem meg nem. Ezt a databook is alátámasztja. Kakashi-val pedig nem érdemes összehasonlítanod Hidan-t, mivel Kakashi ki volt fáradva. Lapozz 1-2 oldalt és Kakashi maga mondja, hogy 4 Chidori és a Sharingan folyamatos használata lefárasztotta.

Ha kíváncsiak vagytok Tsunade gyorsaságára, akkor itt van pár dolog:

- Kabuto elvágta az izmait és ő mégis elég gyors volt ahhoz, hogy megvédje Naruto-t Orochimaru-tól
- Egy 2OO kilós karddal felugrott a levegőbe és lecsapta vele Mandát- azt a Mandát, akit Jiraiya és Bunta nem tudtak eltalálni
- Miután 0 chakrával telibe kapta Pain Shinra Tensei-ét képes volt az ANBU-k előtt a harctérre érkezni. És ez elég nagy távolság volt 1-2 másodperc alatt
- A háborúban elég gyors volt ahhoz, hogy elkapjon 3 Rinnegan Susanoo klónt. Most jöhettek azzal, hogy Madara csak játsszott velük, de ha ez így van, akkor Mei és Gaara miért nem tudták még csak megérinteni sem a saját klónjaikat?

Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #8078 Dátum: 13 jan 26, 12:20:31 »

Igen, ezért mondtam, hogy hagyjuk. Mindig ide lyukad ki a meccs. Van aki szerint gyors, van aki szerint nem. smirksweat A databook viszont még mindig kényes kérdés, annak már tényleg kellene 1 külön topic. Mert pl harci hasonlításra szerintem nem lehet használni, pláne, hogy a manga úgy csapja pofán az ott állított értékeket, hogy az már fájdalmas.
Gaara meg Mei pancser Tsunadéhoz képest kérlek szépen. ikszdé Ott egyedül Oonoki meg Tsunade ért valamit, a többi pompom-lány effektussal szenvedett, mert még golyófogónak se voltak jók.

SM Naruto vs CS2 Sasuke
Hát, ezt narcsi lehozza. Sasuke talán egyedül a Kirinnel nyerhet, de ha azt elsüti akkor 100% hogy kivégezte Narutot. Az FRS elől el tud repülni, ellenben nem tudjuk, hogy Mandán kívül tud-e kígyókat idézni, ami a 3 nagy béka miatt elég kellemetlen kérdés. Az átokpecsétjéből jöttek ki oké, na de az más kérdés. ikszdé Azok taijutsu esetén szivatják meg Narutot. A 2 öreg béka problémás, a genjutsuját Sasuke nem tudja megtörni. A 9 farkúval nem számolok, Sasuke elnyomja mint anno a rejtekhelyen és szevasz. Sasuke már itt is jó genjutsus volt, de a természeti energia miatt azt hiszem ez nem járható út, tehát kiesik ez az opció is tőle.
Összességében Naruto ezt a Sasukét még le tudja győzni Remetében.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 26, 12:21:41 írta Aizen » Naplózva
trafo90
Gennin
*

« Válasz #8079 Dátum: 13 jan 26, 13:05:24 »

Tsunade vs Hidan

Hidan gyorsabb egy kicsivel, azonban Tsunade mint egy orvosi nindzsának nagyon jó a védekezési mechanizmusa. Ha esetleg Hidan szerez vért Tsunadétól, akkor sem tudja úgy megsebezni a nagyit, hogy az annyira belassuljon, hogy nyugodtan hagyjaa halhatatlant rituálézni.
Az a kérdés hogy Tsunade el tudja-e kapni Hidant valami olyan vágással mint amit Kabuto használt ("chakra szikés kézfej"), mert a normál "bum-bum" ütések egy halhatatlanon nem sokat érnek.
Nálam ez egy ki-ki meccs.
Naplózva
tobi-madara
Újonc
*

« Válasz #8080 Dátum: 13 jan 27, 19:50:08 »

deidara vs orochimaru

Deidara lényegében a levegőből támad míg orochimaru a földhöz ragad. Mivel nincs elektromos képessége ezt vagy egy fegyverrel kell helyetesítenie vagy megidézi azt a nagy kígyót. Bár orochimaru szinte soha nem hall meg de szerintem nem lenne sok esélye. Esetleg ha egy olyan helyre csalja deidarát ahol nincs agyag.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #8081 Dátum: 13 jan 27, 23:38:56 »

A falvak harcában egyedül a Kumogakurét tartom méltónak Konohához, de nagyban segíti őket Bee.
Aki ha felveszi a nagy formát, lerombolja a falut egyből. Az a baj nem mutattak onnan senkit, a raikagén meg a 2 kísérőén kívül, akik elég bikák.
Ezzel együtt konohának adom a győzelmet, mondhatni legyalulnák őket. Ott van nekik a két legokosabb szereplő, akik nyilván ismerik a rejtett felhő shinobik erős/gyenge pontját. (meg is jegyzi ezt a raikage).

Kakashi meg Guy lenne a húzóerő, előbbi Beet elnyelhetné egyetlen kamuival...És ott van még a Hyuga klán meg a bogaras. De itt is sok a tényező és a felhő falut annyira nem ismerjük hogy 98%-uk tényleg rejtett nekem. Van két ütőkártyájuk A és B, de ezek hamar kifogynak/csapdába esnek az Iq hiánya miatt, nincs esélyük végtére is.

Homokból egy valaki veszélyes Gaara, ha megölik annyi.
Az a baj A-n kívül a kagékkal, hogy kakashi szeme elnyeli őket megerőltetés nélkül, és akkor oda a gerincük. Megteheti ezt Onokival meg Meiel, és 100-0ra nyernek.
(mellesleg ha tsunade vagy valaki gyógyítja instant kiszór 100+ kamuit is, a delikvensek meg partit rendezhetnek odaát kockaföldön)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #8082 Dátum: 13 jan 27, 23:59:13 »

nagyon keveset tudunk a falukról, de a homok kapna ki a legdurvábban...
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 13, 16:30:16 írta nclearu » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #8083 Dátum: 13 jan 28, 07:15:29 »

Moderátor:

laci1005, TsunadeHime:

Lehet nem vettétek észre, de már múlt héten is törölve lett pár Tsunade vs. Hidan hsz-t, mert ez már nem vita hanem veszekedés, mindketten csak a magatokét hajtjátok. Ezért ezt a harcot hanyagoljátok.
Kommentálást nem kérek, csak a leírtak betartását.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kirito
Chuunin
*

Dead

« Válasz #8084 Dátum: 13 jan 28, 22:05:09 »

Kicsit törni magyar?xd

Most tisztázzuk:

Naruto ellen 4 Kazekage? Most nézzük át:

Ismerjük Gaara-át  egész jól. Annak az apját kisebb homály fedi. Az az előtti Kazekage teljesen kudarc, alig tudunk valamit. És ha 4 kazekage, akkor még az első is kell, akiről meg megint nem sokat tudunk Nevet Ezt a harcot te jól át gondoltad? xd Nézzünk egy mostani Naruto-Gaara harcot:

Naruto EPIC WIN! Valljuk be, Így hogy irányítja a rókát, semmi esélye nincs ellene Gaarának. Ha a 10 farkút, Tobit, És Madarát fel tudta fogni Kakashival, Gaiial, és Bee-vel, akkor hát...Mondjuk ki, tényleg nyert.

Naruto vs 3.Kazekage.

Ez miez? Ezt hogy?xd Azt se tudjuk milyen technikákat használt.

NAruto Vs 2. Kazekage:
???

Naruto vs 1. Kazekage:

???

Naruto vs Összes Kazekage:

Elég szegényes a felhozatal. Ott van Gaara, akivel pont semmit nem érnek. Ugyan feltarthatja ideiglenesen, de nem sokáig.
Az apja: NA hát, ő gyengébb mint a fia, róla sem beszélnék.
Az előtti Kazekage: Pff. Vashomokkal támadhat, erősebb mint Gaara. Ugyan ő is csak feltarthatja, Naruto jóval erősebb.
És az azelőtti:  *.* Bikicsunáááj. Semmi információ. Ennél még Yaguráról is többet tudunk xd
Naplózva

Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion
Petem:(Csincsillám)  dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
Oldalak: 1 ... 537 538 [539] 540 541 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins