24 nov 16, 23:19:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 539 540 [541] 542 543 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1228157 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Aizen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8100 Dátum: 13 feb 21, 22:23:59 »

Hiába csak 1 oldalról véd a Yata, attól a Tengu-páncél minden oldalról, és ha Gaara homokja kibírta a kisebb robbanásokat, akkor azok a Susano'o-t se fogják átvinni soha az életben. 1 karcolás 1 temetés no jutsu Itachin épp ezért nem működik majd Sasorinál sem, a tűk az életben nem mennek át rajta... ^^ Maradnak a nagyobb hatóerejű bombák a szöszitől, Sasoritól pedig vagy az 100/1000 báb (nem emlékszem) vagy a 2. kazekage, bár az lehet nem sokra megy, nem elég erős, hogy áttörjön a páncélon... ^^  
Arról nem is beszélve már, hogy Deidarát akkor és úgy ejti genjutsuba, ahogy nem szégyelli, Sharingan ellen edzettem a szemem baromság ide vagy oda, mert Sasuke is beszivatta genjutsuval... ^^
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 21, 22:26:02 írta Aizen » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #8101 Dátum: 13 feb 21, 22:32:26 »

Hát ha szerinted sakura ügyesebb taijutsuban, és annak kitérés ágában mint itachi akkor téged tényleg nem lehet meggyőzni. Csak zárójelben jegyzem meg, itachi volt olyan gyors a mangában mint sárga naruto és félig átalakult bee (ami egy baki mondjuk, de akkor is ha nem gyorsabb sakuránál 5x akkor semmivel)

Yata tükröt míg nem törték át addig törhetetlen, bár ahogy ezt a mostani animeben levezették sokkal kevésbé tűnt erősnek a 3.raikage is, kár hogy a két részt most egybe gyúrták tényleg...

Mellesleg itachi mindent tudhat erről a kettőről, harc közbe kielemzi őket ha mégsem; de ez fordítva nem igaz. Azt se tudta az akatsuki (pedig állítom minden tagot megfigyelt zetsu) hogy milyen a susanója, vagy hogy egyáltalán van neki. A sharingan meg hatna deire, ha sasuke is bepalizta.

Beelőztek.
(de azért a számítások között nézd meg hogy dei, ha jó szívű vagyok kihozott egy döntetlent a flegma sasuke ellen, de a komoly sasukének konkrétan 0 esélye volt a beteg itachi ellen)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #8102 Dátum: 13 feb 21, 22:53:20 »

"Yata tükröt míg nem törték át addig törhetetlen"
nem mondtam hogy nem az, annyit mondtam, hogy egy oldalról véd...
"Hát ha szerinted sakura ügyesebb taijutsuban, és annak kitérés ágában"
Itachi tehetséges meg minden de ez olyan mintha a taijutsuját komplettben Gaiéhoz hasonlítanánk vagy a regenerációját Orochimaruéhoz, vannak olyan területek amiken nem tud lealázni bizonyos embereket mégha azok nála gyengébbek, abban mondjuk egyet értek, hogy alapvetően gyorsabb mint Sakura, de még ha gyorsabb lenne és kitérésben jobb lenne (amire továbbra se tenném rá a pénzem) az sem jelent semmit mivel Sakurát is Chiyo az ellenanyag aztán megint Chiyo mentette meg Sasori meg az elől is kitérhetett volna...
"Mellesleg itachi mindent tudhat erről a kettőről, harc közbe kielemzi őket ha mégsem; de ez fordítva nem igaz."
ez igaz és tényleg elég nagy előny, viszont Sasori sem úgy kezdi a meccset, hogy 100 bábu között lövöldözgeti azt a szívét (vagy mit) és közben 34626 mérgezett kunait lő ki Itachira
(de azért a számítások között nézd meg hogy dei, ha jó szívű vagyok kihozott egy döntetlent a flegma sasuke ellen, de a komoly sasukének konkrétan 0 esélye volt a beteg itachi ellen)
viszont ez 2v1 és Sasori veszélyesebb mint Dei
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 21, 22:54:51 írta nclearu » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8103 Dátum: 13 feb 21, 23:26:43 »

Miért ne lehetne ebben a szempontban jobb Sakura mint Itachi? Sőt szerintem a chakrakontrollja és a chakrájának erővé alakításában is jobb mint ő. Ezt tanulta Tsunadétól éveken keresztül. Az viszont már egy másik kérdés, hogy minden másban állandóan vízszintes helyzetbe helyezné Sakurát rövid idő alatt. Sakura specializálódott a Tsunadetől tanult dolgokra és nem ért sok minden máshoz olyan szinten mint Itachi. Nem mellesleg egy jóval idősebb és ezáltal tapasztaltabb személyről van szó aki rendelkezik különleges képességgel.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8104 Dátum: 13 feb 22, 00:38:58 »

Elmondom mért nem lehet jobb taijutsuban sem, akkor sem ha száz évig tanulná.
1. Mert lassabb. 2. mert nincs sharinganja amivel leolvashatná a mozdulatokat, a tudás amit bele injektáltak ennél jóval csekélyebb. Mellesleg tsunade sem mestere a kitérésnek, legalábbis a testével gyűjtötte a susanó kardokat...

Az amit itt sokan taijutsunak hisznek annak fele sem az, ha négy embertől láttam igazi taijutsut akkor sokat mondok, a többiek egyféle támadást erőltetnek amivel legtöbbször nyernek is annak ereje és gyorsasága miatt.

Új harc: teljes 8 farkú vs a mostani top karakterek egyesével: gai, kakashi, meg akit annak tartotok  Pojén (egy kis nosztalgia a böszme raikagénak, akit egy clone győzött le, aki kb nem tudja melyik a kunai élesebbik fele...)
Naplózva

A reményhal meg utoljára
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #8105 Dátum: 13 feb 22, 12:14:08 »

Hát ha szerinted sakura ügyesebb taijutsuban, és annak kitérés ágában mint itachi akkor téged tényleg nem lehet meggyőzni.

Elmondom mért nem lehet jobb taijutsuban sem, akkor sem ha száz évig tanulná.
1. Mert lassabb. 2. mert nincs sharinganja amivel leolvashatná a mozdulatokat, a tudás amit bele injektáltak ennél jóval csekélyebb. Mellesleg tsunade sem mestere a kitérésnek, legalábbis a testével gyűjtötte a susanó kardokat...

Ez egyáltalán igaz.
Miért ne lehetne Sakura vagy Tsunade jobb a támadások kikerülésében, mint Itachi? Van rá valami szabály, hogy egy nem Uchiha nem lehet jobb a kitérésben, mint egy Uchiha? Akkor a Raikage-val vagy Minato-val mi a helyzet? Itachi náluk is jobban reagál és ügyesebben is tér ki? Nem hinném.
Tsunade arra gyúrt, hogy a reagálni tudjon a támadásokra illetve ki tudja kerülni azokat. Ez mellé azonban kifejlesztett egy olyan technikát is, amely halhatatlanságot biztosít a számára. Tehát ami elől nem tid kitérni, abba nyugodtan beleállhat.
És az esetek 99%-ban ő maga engedte, hogy a támadás eltalálja. Pl. a part1-ben Orochimaru nem azért találta el a Kusangai-val, mert lassú volt, hanem azért, mert Tsunade megengedte neki. Miután leküzdötte a vértől való félelmét Orochimaru még csak hozzá sem tudott érni. Ha jól rémlik Tsunade egyetlen csapással vetett véget a harcnak. ( és nem hússzal, mint az animében, a mangában csak egyszer ütötte meg )
A Madarás harc alatt ő maga hagyta, hogy Madara átszúrja a karddal. Ő mondta, hogy ezzel egy lehetőséget akart teremteni Onoki-nak, hogy megtámadja Madarát. Aztán ott volt az a pillanat is, amikor gyorsabban reagált, mint négy másik társa. Mei még a kézjeleket sem tudta megcsinálni, ő már ki is védte a támadást.

A másik meg a Sharingan és a taijutsu esete. Jó példa erre az, amikor Hidan harcolt Kakashi-val. Kakashi sokkal gyorsabb, mint az akatsukis, ráadásul sharinganja is van. Hidan mégis képes volt felvenni vele a harcot, mivel az ő taijutsu-ja jobb volt. Tehát nem számít a sharingan abban az esetben ha az ellenfélnek fejlett a taijutsu-ja.

8 farkú vs mostani top karakterek

Az öt kagéból max. Onoki-nak van esélye ellene.
Madara simán legyőzi, ahogy Obito és Orochimaru is ( az Edo tensei-jel ). Ha a többi edo-t is számítjuk, akkor az előző Hokagék közül Hashirama és Minato biztosan legyőzni, Tobirama kérdéses. Hiruzen nem elég erős.
Szerintem Kakashi még nem elég erős ahhoz, hogy legyőzze a 2. legerősebb Bijuu-t. Guy max. a 8. kapuval tudná őt lenyomni.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8106 Dátum: 13 feb 22, 18:36:22 »

A raikagén, minaton és gaion kívül nem nagyon tudsz jobban reagáló embert mondani mint egy elite uchiha, maximum még befér ide naruto aki azért kapott egy kis segítséget^^
Bár gai is csak kapuval előzheti meg. A taijutsunak epdig akkor van esélye, ha vagy olyan gyors mint az ellenfél.
Te bizonygattad 20 oldalon át hogy kakashi fáradt volt, azért tartott vele lépést hidan. Jó lenne ha nem cáfolnád meg magad, bár akkor sem hittem neked  Pojén... Mellesleg neki akkor perpill 3 pöttyöse volt, hol van az egy mstől amit egy igazi uchiha birtokol?
És ha sakura akkora profi volt ship elején, mért nem tudták lenyomni 1v3ba az akkori sasukét? Mert a nyomában sem értek gyorsaságban hiába a kitérés.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #8107 Dátum: 13 feb 22, 19:44:08 »

Szeretnék pár harcot kialakítani:
- 3. raikage & 2. Mizukage vs 4. raikage & 5. mizukage
Az előző generáció vagy az új a jobb?
- Kakashi ( 3 kamui használat engedélyezett ) & Gai ( 8. kapu felnyitása engedélyezett ) vs Mostani kagék külön-külön
- Minato vs Obito ( Rinnegan nélküli )
A csata helyszíne: konoha
-  Jiraiya & naruto ( mindketten senjutsu formájukban vannak és a 3 óriás béka segíti őket ) vs Edo nagato ( naruto, bee és itachi elleni )
Naplózva
Kirito
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Dead

« Válasz #8108 Dátum: 13 feb 22, 21:35:42 »

Öregek vs "Fiatalok"

Na most akkor: Az 5. Mizukage (Mei , ugye? ) Olyan erős mint Sakura ..Vagy se... Elég nagy szégyen hogy ő a legerősebb A Víz földjén... Habáár.. Amit eddig tőlük láttunk, az se sokkal több. Zárt helyiségben még érne is valamit, elterelőnek.

Én ugyan nem nagyon olvasgattam /Néztem a 3. Raikagéról, és a 2. Mizukagéról a cuccokat, de a 2.Mizukage már 1v1-ben úgy agyoncsapja szegény Mei-t, hogy az hátrafelé fog szaltózni a föld alatt. ÉS akkor még van egy Viszonylag jó Mizukagénk, és egy Raikagénk (Előző generáció) vs Egy Raikage.

Mivel a 3. Raikage volt a legerősebb, és még ott van hozzá a Genjutsu-man, így szerintem simán nyernek.

Minato vs Obito

Most vagy én vagyok a hülye, vagy még mindig alig tudunk valamit Minatóról?Lehet hogy nagyon erős, de amíg nem ismerünk egy technikáját sem a teleporton és a rasenganon kívül, addig fölös is a vele való harcokat írogatni "tankok" ellen. Na de mondok jobbat: Obitóról se tudunk többet..Na ezt adjátok össze :O Egyszer Kamuizott, meg tud teleportálgatni. Az az örvény ami elnyeli xdd. Na mindegy.. Úgyhogy ehhez a harchoz vagy án vagyok hülye, vagy tényleg alig tudunk róluk..xd

Naplózva

Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion
Petem:(Csincsillám)  dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
Aizen
Jounin
*

« Válasz #8109 Dátum: 13 feb 22, 22:19:49 »

Azért ne vegyük már alapul azt, hogy Minato anno legyőzött egy gyereket, akinek harci tapasztalata 0 volt, ráadásul a Mangekyot is kb 1 éve, ha használta. Obito azóta gazdagodott jócskán harci tapasztalattal, jelenleg a taktikai érzéke is nagyon jó, ja és mivel nincs Rinneganja, "csak" 10 percnyi Izanagival rendelkezik...  nem mondom, hogy Obito nyer, de közel se lesz ez olyan egyszerű, mint 16/17 éve volt. Amúgy meg meglehetne a 3 sorod...

2. Mizukage és 3. Raikage vs 4. Raikage és 5. Mizukage: a 2 jelenlegi kage %ot sem érdemel, a 3. Raikage egymaga szétalázza őket, addig a 2. Mizukage borotválhatja a nemlétező szemöldökét.

Jiraya és Naruto -senninek- vs Edo Nagato: vegyük el Nagato Edo-ját, és akkor is simán nyer, ez nem Pein 6 útja, hogy gyengébb + egyenként levadásszák a különböző erőket. Aki 2 Jinchuurikit röhögve bealázott alig 2 perc alatt, annak 2 remete formás ember se lesz problémás. A 3 nagy béka pedig ismét 1 db Shinra Tensei lesz, szóval szegények ismét nagyon sokat tesznek a harchoz... Nevet
Naplózva
xNova
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8110 Dátum: 13 feb 22, 23:25:16 »

Kérlek, a moderálást hagyd a moderátorokra.

A Konohai csipetcsapat (Naruto, Sasuke, stb.) se sokkal idősebb az akkori Obitonál és nem feltétlen velük egyidős személyekkel harcolnak. Néhány Anbut azért levágott, de ez lényegtelen. Nem volt harci tapasztalata? Háború? Ismerte Minato képességeit + hátba támadta. Készült is a harcra, míg Minato nem ismerte a képességeit, mégis képes volt kb. azonnal elemezni és kivitelezni ellene egy tökéletes támadást. Ja igen, mintha akkor Obitonak "felnőtt" teste lett volna.

A mostani harcokat tekintve, mennyire változott Obito stílusa? ^^

(Kissé lemaradtam, hol volt szó arról, hogy mennyi ideig tart az Izanagija?)
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 22, 23:31:54 írta xNova » Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #8111 Dátum: 13 feb 23, 07:53:55 »

Idézet
A Konohai csipetcsapat (Naruto, Sasuke, stb.) se sokkal idősebb az akkori Obitonál és nem feltétlen velük egyidős személyekkel harcolnak. Néhány Anbut azért levágott, de ez lényegtelen. Nem volt harci tapasztalata? Háború? Ismerte Minato képességeit + hátba támadta. Készült is a harcra, míg Minato nem ismerte a képességeit, mégis képes volt kb. azonnal elemezni és kivitelezni ellene egy tökéletes támadást. Ja igen, mintha akkor Obitonak "felnőtt" teste lett volna.

A mostani harcokat tekintve, mennyire változott Obito stílusa? ^^

(Kissé lemaradtam, hol volt szó arról, hogy mennyi ideig tart az Izanagija?)

Szerintem fölösleges összehasonlítani sasuket meg narutot obitoval hisz míg sasuke+naruto 17évesen ilyen erőt képvisel (sasuke FMS-el rohangál és már mangekyou sharingan erejét is megtapasztalhatta, narutoról inkább szót se ejtek) addig obito 17évesen 1mangekyou sharingannal rohangált úgy, hogy kb. 12éves obitot szerintem péppé verte volna a 12éves sasuke. Ráadásul Sasuke+Narutot ahogy elnézem kishimoto a hashirama+madarahoz akarja hasonlítani kishimoto vagy rikodou sennin két fiához (uchiha ős, senju ős) sőt lehet, hogy narutot már rikodou szintre akarja emelni kishimoto míg sasuke képviselné a juuby erejét... Nevet Szóval szerintem nem kéne obitot velük összehasonlítani mert ha kort nézzük akkor sasuke+naruto nem obito szint hanem jóval erősebbek. (Persze ez nem von le obito érdeméből se) Amúgy minato ellen mit mutatott obito? Kb. semmit míg most már láthattuk, hogy több dolgot mutatott azóta obito rinnegan nélkül is az erejéből. Persze nem azt mondom, hogy mostani obito rinnegan nélkül lealázná minatot hanem azt, hogy minato örülhet ha egy döntetlent kihoz. Szóval én 50-50%-ra tippelek vagy kicsit 51-49%-ra obito javára.
Amúgy obito 5percig bírja használni az izanagit és 5percig képes felvenni azt a láthatatlan alakot (konan elleni harcba volt, hisz konan direkt azért csinálta 10percig azt a robbanó jegyzetet mert ő sejtette, hogy csak 5percig képes obito láthatatlan lenni, de arra nem számított, hogy izanagit képes használni)
Naplózva
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #8112 Dátum: 13 feb 27, 22:33:14 »

3 új harcot dobnék fel, amik ugy egész érdekesek is lehetnek!
3.Raikage vs Itachi
Muu vs Itachi
2.Mizukage vs Itachi

mind a 4 karakter igazán erős, és vagány képességeik vannak. Itachi egy igazán erős harcos, nemsok shinobi van aki letudná győzni 1-1 ellenbe, viszont ezek a kagék meg pillanatok alatt több tucat embert tettek el láb alól.
Mi a véleményetek ezekről?
Naplózva
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #8113 Dátum: 13 feb 28, 07:26:57 »

Raikage vs Itachi
Itt szerintem Itachi nyerne, hogy miért: Sasuke is elverte akkor a Raikagét, amikor még nem volt annyira tapasztalt a mangekyou erejével. Mondjuk Sasuke alapból sok amaterasut használt, amit Ita nem szokott, így azért a Raikagénak is lehet esélye. 60-40 Itachinak.

Mizukage vs Itachi
Itachit ahogy ismerem egyből Tsukuyomival vagy egyéb gennel kezd, amit a mizukage nem nagyon tudna elkerülni, így 80-20ra adom Itachinak.
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #8114 Dátum: 13 feb 28, 22:56:20 »

de ha a mizukage meg bekezd egy Délibábbal?
Akkor Itachi pisloghat egy sort.... azért az hogy egy támadhatatlan délibáb (vagyis nem hat rá semmi) miközbe az normálisan elemi és egyéb technikákkal képes támadni az azért verettetős..
azért nem mondanám ennyire biztosra a 80-20% ot.

A raikage meg gyors, bár nem anyira mint a 4. így amaterasut lehet nemtudná kikerülni viszont ha egyszer eltalálja itachit akkor annak vége. + ott van a fekete villám amit meg az amaterasu tásrának tartanak, nem sokat tudunk róla de az meg egy egész erős távolsági támadásis lehet daruiból kiindulva vagy nemtom az villámpajzsként felvehető-e, viszont az a % amit írtál  erre a harcra az egész reális.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 539 540 [541] 542 543 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins