24 nov 16, 23:18:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 538 539 [540] 541 542 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1228155 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #8085 Dátum: 13 jan 28, 22:52:40 »

Na neee, ugye nem a jelenlegi Naruto vs Mizukage-ra írtad azt, hogy 50- 50 %  ikszdé
 A jelenegi Naruto kb 2 másodperc alatt elintézne a Raikage-n kívűl minden Kagét. A Raikage kb. 5 percig bírná, mivel egy ideig képes lenne kitérni Naruto támadásai elől.

Legyen inkább egy ilyen harc: Shippuuden elei Naruto, Sakura és Sasuke vs a Kagék, természetesen egyenként
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 23:03:34 írta TsunadeHime » Naplózva

nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #8086 Dátum: 13 jan 29, 00:07:49 »

a Kazekagékról tényleg keveset tudunk de ha egy sivatag közepén harcolnának én rájuk raknám a pénzem az 100%, ha máshol akkor információ hiányában inkább nem mondok hülyeséget

Shippuuden elei Naruto, Sakura és Sasuke vs a Kagék: sztem Gaarát lenyomják nagyok könnyen, nem is kell erőlködniük a Kusunagi keresztül menne a chakrahomokon, a tsunamik problémát jelenthetnek de Sasuke olyan sebességgel mozog mint Lee súlyok nélkül (tehát a chakrahomok lassított felvétel hozzáképest az átlag sivatagi homokról ne is beszéljünk) és ha kiszúrja a harmadik szemet nyugodtan Genjutsuzhat... Onokitól meg Atól normál esetben kikapnak bár ha Narutó harc közben fel***ja magát és előjön 4-5 farok az nagyban növelné az esélyeiket. Sztem Tsunadét lenyomnának. Terumi nehéz kérdés...
Naplózva

Fed
Chuunin
*

« Válasz #8087 Dátum: 13 jan 29, 18:30:40 »

A Raikage ellen Naruto hamarabb meghalna,minthogy a Kyuubi előjönne,Sasuke is kb 2 dobás,Sakura meg...talán A ellen leggyengébb a csapat,túl hamar letudja zárni a meccset a "Dög". xP
Gaarat meg valószínűleg Sasuke egyedül megszorongatja,Narutoék meg ha úgy van
,néha beszállnak egy kis gyógyítással,Rasengannal,sztem tuti team 7 win.

A Tsuchikage vs team 7 már elgondolkottatóbb,bár egymás képességeinek ismerete nélkül,hacsak nem tudja Sasuke meglepni az öreget a harc elején gyorsasággal,vagy genjutsuval sztem  egy nagyobb por elemmel elsöpri őket,elég könnyedén,de mondjuk azért Shippu elei Sasukében lehet annyi sipiritusz,hogy túlélje...hmm talán egy 60-40 az öregnek,nagy fölényben van ninjutsu és távharc terén,de minden másban jobbak a fiatalok.

Mei ugyan az mint az öreg,de nem  hinném,hogy olyan nagy fölényben lenne ninjutsu terén,és még repülni sem tud,amivel távoltarthatja valamennyire magát,jutsujai sem halál precízek,és gyilkosak...80-20 a konohaiaknak.

Tsunade meg...erős ütés,pusztíthtatlan test...de Sasukét(aki ebben a harcban megint csak a húzóerő)a gyorsasága és sharinganja miatt valószínűleg nem találja el rögtön,és ha leesik az uchihának,hogy nem kéne itt leállni verekedni,készítheti is a kirint,Naruto villogtathat egy-két árnyékklónos trükköt,de a Rasengant Tsunade kiröhögi,itt a szőkeség inkább csak időhúzásra jó,de annak tökéletes,amíg nincs kész a szöszke gyerek.
Egy 40%ot azért adnék a Kagénak. Nevet

tobi-madara:Az aki nem tud elbánni egy Zetsuval,annak én nem sokat adok az erejére,van pár ütős jutsuja,de ilyen ellenfeleket Sasuke meg Naruto is vadászgatot le az akatsukiből(na jó,inkább csak Sasuke).
Mei ahogy én láttam nem tipikus gyors gyilkos,Sasuke pedig az,ha meg már csak addig húzzák,hogy Narutónál jöjjön a róka el is dőlt a meccs.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 29, 19:00:28 írta Fed » Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #8088 Dátum: 13 jan 29, 19:03:38 »

Általában engem azzal vádolnak, hogy túlbecsülöm a Kagékat ( főleg egy bizonyos nagymellű nőszemélyt). Naruto-val az a helyzet, hogy a jelenlegi formájában talán még az apját is leverné. Egyszerűen túl erős lett. Egy Bijuu Dama-t pl. Mei hogy védene ki? Valószínűleg még Onoki sem tudna időben eltüntetni egy ilyen támadást.
A Kagék erősek, viszont Naruto-hoz viszonyítva eltörpül az erejük. A Kagék többségét talán már a remete formájában felülmúlta.

Viszont Gaara-t   tényleg lebecsülitek.   Kissé nevetsénesnek tartom, hogy szerintetek nincs esélye a Shipuuden eleji Naruto és Sasuke ellen  smirksweat
Ja, és a Kirin. Ha jól rémlik Sasuke itt még nem tudta használni, tehát ezt ne vegyétek számításba.

szerk: Úgy akartam fogalmazni, hogy ne használja a Kirin-t, mert akkor még nem láttuk tőle   ikszdé De vizsgaidőszak van na, erre most rá tudom fogni az elírást   ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 29, 20:14:18 írta TsunadeHime » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #8089 Dátum: 13 jan 29, 19:42:13 »

Miért ne tudná használni a Kirint?  Hmm... A kéztartás ugyan az volt amikor Narutoékat pillanatok alatt legyalázta, csak maris sajna beavatkozott.  Hmm?
De igazából pl Mei ellen mindegy tudja-e használni őt beverik rövid idő alatt, az a csaj nem kage, hanem 1 rossz vicc. Ha a láváját Karin elkerülte, akkor pl Sasukénak, akinél a kagék közül csak A gyorsabb tuti nem fog gondot okozni, a savködje meg... hehe ha csinál mondjuk egy doton burkot maguk köré, akkor Sasuke tol 1 chidori nagashit, és ott annyi a meccsnek, de Sakura kiütheti a falat akár és csókolom. És még mindig ott a genjutsu opció, megzavarásra elég bőven.
Oonoki ellen fontos a Kirin igazán, őt pl mással nem feltétlen győzik le, habár Naruto rókája okozhat kellemetlen meglepetést neki azokkal a chakra-mancsokkal...
A ellen ugye édesmindegy, hogy tudja-e használni ő bedarálja a triót 5 másodperc alatt.
Ellenben A-n (és talán Oonoki körbe-körbe Jintonozok technikáján) kívül senki se képes eltalálni Sasukét, így ő minden kagénak okozhat kellemetlen pillanatot. Az más kérdés, hogy a kevesebb chakra miatt Tsunade lecsapja majd egy pár órás macska-egér játék után. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 29, 20:58:00 írta Aizen » Naplózva
Fed
Chuunin
*

« Válasz #8090 Dátum: 13 jan 29, 19:51:22 »

Hát a kirin téma nem egyértelmű,de valószínűleg már tudta használni akkor is,mikor Narutoékkal összeröffent a shippu elején,legalábbis az a kézemelés elég gyanús volt,meg nyilván nem abban a pár hétben(?) tanulta meg,míg Naruto Rasenshurikenre gyúrt,ha volt pár éve tréningelni a szöszke srácnak...de ha nincs akkor adok egy 50-50-et ,nem vagyok meggyőződve,hogy bekap annyi halálos sebet,hogy ne élje túl,míg leüti a mitugrászokat,de a kyuubi bármikor előjöhet,de akkor mindenki halott. xP

A Gaarasat meg arra alapoztam,hogy míg Dei elverte a homokozóst,addig Sasuke meg Deit...jó,persze ez nem feltétlen állja meg a helyét,de ha belegondolok,hogy a part 1 óta szinte ugyan azt csinálják mindketten,csak épp sokkal jobban,Gaaraban viszont már nincs Shukaku,ami megszivatná Sasukét,mint anno,akkor azt kell mondjam Sasuke mindenhogy erősebb Gaaranál,még ha csak egy picivel is.
Ha ehhez meg még jön egy Naruto,aki bár nem volt brutálra felturbózva,de(megintcsak)Dei "dícsért",hogy veszélyes a srác ,elég gyengus az esélye a Kazekagének bármiféle villogásra.
Nagyonmaximum,ha egy olyan helyen van a küzdőtér,ami Gaaranak kedvez alkothat valamit.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #8091 Dátum: 13 jan 29, 22:33:46 »

7es csapat vs kagék:

A shippuuden eleji hetesnek semmi esélye nincs a jelenlegi kagékkal szemben. Jelzem hogy azt a kakashit nem tudták megkarcolni ketten, aki semmit nem adott bele a harcba, csak aktivált egy 3 pöttyös sharingant.
Sasuke az egyetlen tényező itt, naruto a gyenge palástra támaszkodik, amivel tized olyan lassú mint kakashi.
Talán, Meit elkaphatnák egy jól sikerült Kirinnel. De erre sem tennék sok pénzt. Szétzilálná őket, mire szöcske a végső fegyverhez nyúl rég lesavazódnak, megégnek.
Nem mintha mei erős lenne, de könyörgöm ezt a csapatot bármilyen erős jounin elverné. (gondoljatok a jelenlegi leere pl, vagy nejire).
Egyetlen fegyverük van sasuke gyorsasága és szárnya, ezzel semmire nem menne A, Onoki, Gaara vagy Tsunade ellen.

(mondjuk tsunade nem bírná elkapni sasukét nagy kaland, jóval tovább bírja chakrával mint a 7es csapat, tehát semmi esetre sem veszítene, kivéve ha a Kirin leégeti a fejét amit nem tudjuk regenerál-e)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
tasymc
Újonc
*

« Válasz #8092 Dátum: 13 feb 04, 17:02:06 »

Shipp eleji 7es vs kagek
konnyu kage gyozelem. Akar meg raikage egyedul bealazna az osszeset.
Uj harcok: (lehet volt vmelyik akk srry)
Minato vs Itachi
Minato, mostani naruto vs Itachi, Mostani sasuke
minato, mostani naruto vs kagek
Naruto , sasuke vs gaara, kakashi, orochimaru, jiraya
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 04, 17:04:10 írta tasymc » Naplózva
nclearu
ANBU újonc
*

« Válasz #8093 Dátum: 13 feb 04, 19:30:35 »

Naruto , sasuke vs gaara, kakashi, orochimaru, jiraya
nehéz kérdés, de ha az Edok engedélyezve vannak és egy sivatag közepén harcolnak akkor valszeg team 2
...a Minatós harcokra nehéz válaszolni az infóhiány miatt de sztem Itachit leverné. Ha tud árnyékklón technikát akkor a Kagéket is elzárhatja és marad Narutó a harctéren tehát az team1 győzelemnek számítana...
Naplózva

Kirito
Chuunin
*

Dead

« Válasz #8094 Dátum: 13 feb 06, 15:03:42 »

Itachi vs Minato( Ez az? :d )

Most komolyan? Annyit tudunk Minatóról, hogy kiváló Rasengan használó volt, "teleportált". Nagyon kevés. Ez legalább olyan nagyon jó, mint a Naruto vs 3-2-1. Kazekage .__.

Natúr, Sóska vs Homokcsávesz, Kakas, OrsiMarcsi, Békapali

Mostani Naruto és Sasuke ellen semmi esélyük. Orochimaru ugyan egy nehezebb ellenfél lenne, de ha Sasuke egyedül megölte a még nem teljes Sharinganjával, szerintem nem okoz gondot. Még Sage-módba se tud belépni, ne röhögtessetek már. Szívós, szívós, de most komolyan... Nevet Kakshi-t szerintem már bőven felülmúlta Naruto-és Sasuke is. Erős, kamui, stb...De ha Naruto így irényítja a rókát, nem húzza ő se sokáig. Homokcsávó, Békapali maradt egy "fél " Sasukéhoz, és egy majdnem teljesen ép Narutóhoz.  Jiraiya ismeri eléggé Naruto-ót, és elég erős is. Ugyan NAruto megnyerné, de lestrapált állapotban. Tételezzük fel, hogy már csak Sage módba léphet Naruto, Sasuke meg csak MS-t használhat. Még ÍGY IS megölik Gaarát. Ha Naruto képes volt 6 Pein-t elintézni csak Sage-módban akkor egy Gaara se jelent veszélyt.

Edo Tensei:

Kell hozzá áldozat(Ahogy tudom) , és nem 1 másodperc a Jutsu. Ugyan igen, lefoglalhatják Naruto-ót, de Sasuke szabad marad. Annyi az egész, hogy még előtte megölni Orochimarut. Azért nem annyira erős a másik három hogy a Natúr ne bánjon el velük.

Homok-telep:

Rázósabb, mert Gaarának viszont nem kell előkészülnie. Ő csak szimplán irányíthatja a homokot. És láttunk tőle elég cifra Jutsukat, így nagyon nagyon nagyon nagy erősségek által elfoghatja Sasukét, de NAruto szabad, és egy Rasen-Shurikennel megölheti. Főleg hogy tud olyan sebességgel mozogni mint Lee.

Homok-telep, Edo Tensei.:

Rázós, mert a homokoscsávó elvonja a figyelmük, Orochimaru Edo-tensei-ezik párat, és nyertek is. Főleg ha egy Madara szintű ellenfelet hoz vissza. És egyik sem tudja tudtommal megidézni a "Halálisten ölelése"-jutsut. Így nyerhetnek. 
Naplózva

Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion
Petem:(Csincsillám)  dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #8095 Dátum: 13 feb 08, 23:41:12 »

Itachi vs Minato

Nálam Itachi nyer. Minato az életben nem lesz képes áttörni a Susanoo-t egyszerű Rasengan-okkal. HIába gyors, Itachi legalább annyira gyorsan képes felhúzno a Susanoo-t.

Néhány új harc:

SM Naruto és Kisame vs Tsunade és MS Sasuke
KM Naruto vs Minato
Deidara és Sasori vs Itachi
Mei, Asuma, Kurenai és part1 Kabuto vs A
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8096 Dátum: 13 feb 09, 02:27:16 »

Azért azt jó lenne látni, hogy most csatába menne Minato és megmutatná valójában mit tud, mert amit eddig láttunk tőle az nagyon kevés. Nem a technikái erejére gondolok hanem a változatosságéra mert erősek azok a technikák is amiket eddig ismerünk, de szerintem ennél sokkal többet tud amit még nem láttunk. Talán most lehetne lehetőség látni, hogy valójában milyenek is voltak azok a kagék és ezáltal valóban belehetne sorolni őket és nem csak találgatni.
Naplózva
Kirito
Chuunin
*

Dead

« Válasz #8097 Dátum: 13 feb 21, 20:56:32 »

Jó lenne, mert már kezd idegesítő lenni hogy a Kagék erősségi sorrendjét csak úgy ide-oda tippelgeti mindenki, és mikor mit ír a manga.

Művész lelkek vs 'Tacsi

Hát itt az elején már nem ér majd semmit Sasori. A bábokat Amaterasuval is el lehet intézni... Sakurának azért volt ilyen nehéz mert közel harcos, illetve Chiyo-baasamával nyert. Ugyan Sasori a bábokkal játszadozhat, És a Szöszi robbanthat ezerrel, Sasori meghal >.< Meg ha már ott robbant a levegőből, akkor csak Sasori ellen harcol. De tételezzük fel, hogy Sasori még Hirukóban van. Akkor azt is tételezzük fel, hogy nem hat rá a Genjutsu. Na de akkor már jön az is, hogy ott az a kibaszott nagy páncél. De mivel fából illetve emberből vannak a bábúi, és az Amaterasu tűz alapú, így volt Hirukó, nincs Hirukó. Miután nincs Hirukó (Nem tudom hogy a saját szeme-e Sasorinak) agyongenjutsuzhatja, míg a szőke robbanthat, azzal csak a bábúknak fog ártani.

ÉS akkor ha már Deidara is van, akkor adok nekik 40%-ot Nevet
Naplózva

Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion
Petem:(Csincsillám)  dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8098 Dátum: 13 feb 21, 21:44:52 »

Nincs ezen a sorrenden semmi probléma. Az ok is nyilvánvaló. Mindenki mást tart fontosabbnak a hasonlítások során. Van aki az erőre, van aki a sebességre, van aki az intelligenciára vagy netán a taktikát tartja fontosnak esetleg a jutsuk ismeretét. Valamilyen szinten mindenkinek igaza is van. Az igazi átütő erő azonban mindenféleképpen ha valaki egyszerre több formában is a toppon van. Az igazán erős embereknek, kagéknak általában nem erőssége az intelligencia, netán taktika. Ők általában szokványos, begyakorolt vagy netán jól bevált stratégiával, jutsuval nyomják le az ellenfelet. A gyors, de nem túlzottan erős karakterek támaszkodnak leginkább a jutsuk erejére. Az intelligensek pedig keresik a gyenge pontokat és azok elemzésével állnak elő a saját technikáikkal. Ezek és ilyen hasonló dolgok miatt nem lehet megjósolni az egymáshoz viszonyított erejüket.
Naplózva
nclearu
ANBU újonc
*

« Válasz #8099 Dátum: 13 feb 21, 22:06:40 »

"De tételezzük fel, hogy Sasori még Hirukóban van. Akkor azt is tételezzük fel, hogy nem hat rá a Genjutsu."
mindegy mivel maga is egy báb normális érzékszervei sincsenek szegénynek xd
"Hát itt az elején már nem ér majd semmit Sasori. A bábokat Amaterasuval is el lehet intézni... Sakurának azért volt ilyen nehéz mert közel harcos, illetve Chiyo-baasamával nyert."
Miről beszélsz? Sakura pont a lehető legrosszabb ellenfél volt Sasorinak mivel a támadások elől való kitérését dúrvábban fejlesztgette mint akármilyen másik skilljét (gondolom most jön mindjárt az h csodálatos Itachi kemény ráfekvés nélkül is kitér Sasori lassú bábjai elől xd ja persze) + Sakura orvosi tudása miatt Sasori legnagyobb előnye (1 karcolás = temetés) elúszott
Dei robbantásai pedig mindennek árthatnak aminek nincs ST jutsuja, a Yata meg egy oldalról véd, a Manda vagy legalább 3x akkora volt mint a Susanoo mégis kinyiffant pedig nem tűzből volt (xd) hanem nagyrész izmokból
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 21, 22:07:41 írta nclearu » Naplózva

Oldalak: 1 ... 538 539 [540] 541 542 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins