24 nov 17, 16:50:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 525 526 [527] 528 529 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1230017 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7890 Dátum: 12 okt 07, 21:59:45 »

Az "ien" harcokra általában nem is reagálok, de most megteszem: Shikamaru-nak mínusz száz fele közelítenek az esélyei. Ez egy olyan helyzet, amelyen az ész nem segít. Kakashi  is okos, és ez mellett erős is. És mégsem bír el Tobival vagy Madara-val.

Mistich: a jó esélyekkel indul dolgot úgy értettem, hogy Tsunade kikapna, de Gaara-nak nem lenne könnyű dolga. Pl. Tsunadét nincs az a homok, amely fel tudná tartani. Ezen kívül rendelkezésére áll a csigája, aki akár több ezer darabra is képes osztódni, tehát akár Gaara homokját belülről is szétmarhatja. A Kazekage csupán az miatt nyer, hogy képes repülni. Tsunade előbb-utóbb kifáradna.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7891 Dátum: 12 okt 07, 22:15:42 »

malakian: nem is azt állítottam hogy ezzel megölné, hanem hogy a száz kígyót vakon is elkerülné. Erre akartam kilyukadni.

Kakashi vs IB pein, ez gondolom tendo akar lenni nem?

Hát elméletileg a régi is elintézne egy testet a kamui miatt, az új pedig a képességek ismeretében és azzal hogy kifogyhatatlan majdnem ': P eltörölné Tendot mint egy genint.

A régi is nyerhetett volna, de voltak ennek gátló okai:
-Jól tudta hogy feltámasztják őket
-Ő ki akarta tapasztalni a test képességeit, és ez sikerült is neki( bár bele is halt majdnem, végül tényleg meghalt mert choujit megvédelmezte)
-Tendo mégis a legerősebb test, szégyen lett volna ha kakashi elveri (de szerintem kamui-val megtehette volna)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #7892 Dátum: 12 okt 07, 22:39:04 »

Idézet
A, Jiraiya és Onoki vs Pain
( ha 2 Kage-t kevésnek tartotok, akkor legyen egy Sannin is a csapatban)

Szerintem két kage+jiraya nyerne olyan 60-40-re, hogy miért? Jiraya kb. három pein testet kiütött úgy, hogy nem ismerte a képességeket itt meg azt hiszem ismerik mind a hárman szóval tegyük fel jiraya kiüt 3pein testet (azt is amelyik feltámasztja a többit) A+Oonoki pedig csak elverik a Isteni birodalmat,Szellemi birodalmat,Démoni birodalmat.
Ezzel csak az a bibi, hogy Jiraya úgy intézte el a testeket, hogy nem volt ott Tendo és még 2 test. Ha egyszerre harcolt volna a 6 ellen, nem jutott volna ki az épületből.
3-an már esélyesek lehetnének, csak ugye Nagato is ismeri őket, így pl a béka genjutsut nem venné be, hasonlóan védekezne mint Naruto ellen. Legyen 55:45% Pein javára.

Oro vs Bee
Sokat nem érdemes ide írni, sima Sannin win. Ha a méreg Bee-t vagy a félig átalakult verziót éri, akkor vége a harcnak. Bőven elég ha a méreg aJinjuurikire hat, a Bijuu tehetetlen.

Orochimaru erősebb, mint Mei, A és Gaara. Onoki kérdéses, mert ha Orochimaru bekap egy jiintont nem tudom mi marad belőle.
Jiraiya erősebb, mint Mei és Gaara. Onoki-nál egyértelműen gyengébb. A kérdéses, de a Sannin jó esélyekkel indul ellene.
Tsunade egyértelműen erősebb Mei-nél. A félkarú A-t is le tudná győzni. Gaara ellen jó esélyekkel indul. Onoki-nál ő is gyengébb.
Oro-val egyetértek, Jirayával félig, ugyanis szerintem Sennin módban legyőzné A-t. Ha Sennin Naruto gond nélkül kikerülte a 3. Raikage villámpajzsos támadását, akkor a (szerintem) erősebb Jiraya is behúzná az A elleni harcot. Onoki ellen is lehet esélye, mivel van távolsági jutsuja bőven, ha más nem ott a genjutsu, és a por elem ellen pedig van idézése bőven. Aki még meglepetést okozhat a két Sanninnak, az Gaara. Ok, hogy Oro is vedlik, de kb annyit érne vele Gaara homoksírjában, mint pl egy Chibaku Tensei közepén.
Tsunade, Tsunade, Tsunade ... Gondolkozik Mei ellen szenvedne, mert nem gyors, így a láva elemmel meggyűlne a baja, zárt térben pedig esélytelen a Mizukage ellen. Nagyon nem egyértelmű a harc. A Raikage ellen esélytelen, Onoki ellen ugyancsak és Gaara ellen is. Gaara piramis méretű homoksírjából a büdös életben nem törne ki, ráadásul a "homokos" már klónokat is használ és még repülni is tud.

Hát Bee, ha jól emlékszem egyedül, mindennemű biju segítség nélkül alázta le MS sasukét, Jugot (akiről sokan azt hiszik hogy terminátor), és Suigetsut (bár a villám alapból kiüti a vizet)
Szinte végig Bijuu segítséggel harcolt Bee, kivéve a bemelegítést, mikor kardoztak egy kicsit.

Reményeim szerint lesz kötekedés, így pár harc ami előjöhet:
Sennin Jiraya vs A
Sennin Jiraya vs Onoki
Orochimaru vs Onoki
Orochimaru vs Gaara
Tsunade vs Mei

Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7893 Dátum: 12 okt 07, 22:49:09 »

Tsunade vs Mei

Dehogy szenvedne meg. Mei eddig önerőből senkit sem tudott eltalálni a lávával. Mindig valaki más lökte bele a célpontot. ( pl. a Raikage, vagy Chojiro Sasukét a szobába). A lávát még Karin (!!!) is képes volt kikerülni, nehogy már a Hokage ne tudná. Zárt térben valóban szorosabb a harc, de ez attól függ mekkora az a tér. Ha akkora, mint amekkorában Sasuke harcolt Mei-jel, akkor Tsunade az előtt lecsapja Mei-t, mielőtt az elkezdene savat köpni.

A Raikagés dolgot már párszor elmagyaráztam. Hiába a gyorsaság, ha ész nem társul mellé. Plusz Tsunade elég ha 1-2-szer megüti a Raikagét, míg az "állat" egész éjjel püfölheti a Hokagét és csak annyit ér el vele, hogy ő fárad el. ( Tsunade egész éjjel képes volt fenntartani a Byakugout)
Persze ez csak az 1 kezű A-ra érvényes, hiszen ha átnyúl Tsunadén, nem lesz másik keze, amellyel kivédjen egy pofont.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 07, 22:50:14 írta TsunadeHime » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7894 Dátum: 12 okt 07, 22:54:36 »

Ez sem feltétlenül igaz hiszen Jirayra semmit nem tudott Peinek titkáról. Ha tisztában lett volna velük mint ahogy a végén megtudta akkor teljesen máshogy tervezte volna meg a harcot. Számomra így is bolond volt Jirayra mert mindenáron megakarta fejteni a Peinek titkát és ezért túl sokat kockáztatott. Nyugodtan meg is léphetett volna még a halála előtt. Már így is éppen elég információt szerzett róluk. Elég lett volna idéznie egy békát amellyel a vízben meglóghatott volna vagy akár a Mobyuku hegyre is idézhették volna a megfelelő pillanatban.
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #7895 Dátum: 12 okt 07, 23:43:51 »

Tsunade vs Mei
Ha olyan zárt térben harcol Mei Tsunadéval mint ahogy azt tette Sasukéval is, akkor elég nehéz mellélőni a lávával. Tény, hogy esélyesebb a Hokage, de csak minimálisan: 55:45% a javára.

"A Raikagés dolgot már párszor elmagyaráztam. Hiába a gyorsaság, ha ész nem társul mellé. Plusz Tsunade elég ha 1-2-szer megüti a Raikagét, míg az "állat" egész éjjel püfölheti a Hokagét és csak annyit ér el vele, hogy ő fárad el."
Tsunade egyszer sem találja el a Raikagét, de ha vmilyen csoda folytán mégis sikerül, az ütés nagyobbik részét a villámpajzs felfogja. Érdemes megnézni a legutóbbi animét vagy a mangában a Raikage vs Lámpás Naruto részt elolvasni. Tsunade tátott szájjal nézni a "harcot" és csodálkozik azon, hogy Naruto tartani tudja a tempót a Raikage gyengébb villámpajzsával.
Másik dolog: "Persze ez csak az 1 kezű A-ra érvényes, hiszen ha átnyúl Tsunadén, nem lesz másik keze, amellyel kivédjen egy pofont."
Miért csak szemből támadhat A? Mi van ha hátulról támadja a Hokagét és így nyúl át rajta? Már nem is kell A-nak védekezni, hiszen oda még Tsunade sem ér el.

rini67
Amit írsz az ok, én is így gondolom, de a 3 test ellen Jirayának óriási mákja volt, hogy Tendo nem volt a 3 test között és később is mikor már 6-an voltak, mert Nagato nem használt Shinra Tenseit.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7896 Dátum: 12 okt 08, 00:17:42 »

Pont az volt Pein szerencséje, hogy nem volt ott Tendo Pein mert akkor ő is bekapta volna a genjutsut. És mint láthattuk meglehetősen érzékenyen érintette. Ha akkor tudja Jirayra a rudak rejtélyét akkor egyikük sem kelt volna fel többé.

A többi csatában mindig is fontos volt, hogy milyen helyen, körülmények között zajlik le a csata. Egy zárt, vagy szűk helyen például nem sokan lennének képesek legyőzni A-t vagy éppen Tsunadét sem. Ilyenkor, ha korlátozott a mozgástér akkor szinte mindig a nagy erő és sebesség a győztes.  A kézpecsétek formálása mindig lassabb mint egy közvetlen ütés, rúgás főleg mire kifejti hatását a jutsu. Viszont ha nagy a mozgás tere és megfelelő távolság van a két fél között akkor már más a helyzet.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7897 Dátum: 12 okt 08, 11:18:31 »

Tsunade vs Mei

Annak már tanúi lehettünk, hogy egy fáradt Tsunade gyorsabban képes reagálni a támadásokra, mint egy fáradt Mei kézjeleket formálni. Mi következik ebből? Hogy egy kipihent Tsunade gyorsabban képes reagálni és pofonokat osztogatni, mint Mei egészségesen kézjeleket formálni. Tehát nem igazán számít, hogy nyílt van zárt helyen van a csata. Itt inkább a távolság a lényeg. Ha a csata kezdetén a távolság nagy köztük, akkor Mei képes Suiton technikákkal távol tartani magától a Hokagét. Igen ám, de itt jön a képbe a chakra tartalék: Mei tartalékai meg sem közelítik a Hokagéét. Tehát Tsunade nyugodtan beleállhat a támadásokba, mert órákig képes fenntartani a regenerációs pecsétjét.

Tsunade vs A

Nem látok különbséget az között, hogy A elölről vagy hátulról szúrja a Hokagét. ( áucs  ikszdé ).
Ha jól rémlik Madara Susanoo-ja a föld alól jött és úgy szúrta át a Hokagét. Ő viszont még ebben a helyzetben is gyorsan tudott reagálni: kettétörte a kardot, kiszedte magából és Madara Susanoo-já-ba vágta. Most próbált meg elképzelni, amint Tsunade a Raikage kezét tépi ki. Nincs az a villámpajzs, amely erősebb lenne a Susanoo kardoknál, vagy pedig a teljes Susanoo-nál. ( amelyet leütött a földre. Nem tudni, hogy áttörte-e, mert pont a Susanoo hátát ütötte meg).
A reakció időt  nézve pedig a Hokage egyáltalán nem marad el a Raikagétól, sőt. A Kagék közül ő volt az egyetlen, aki időben le tudta reagálni Madara támadását és cselekedni is  tudott. A támadást a Raikage is kivédhette volna a villámpajzzsal, de nem tette. És ő még gyorsabban is odaérhetett volna, mint Tsunade.
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7898 Dátum: 12 okt 08, 16:16:07 »

Sennin Jiraiya vs. Oonoki

Azt hittem az elfogultság szól belőlem mikor a Sannin-t valamivel esélyesebbnek láttam, de úgy néz ki nem vagyok vele egyedül. Oonoki elég fürge a levegőben, de a Kebari Senbon ellen kétlem hogy időben létretudna hozni megfelelő védelmet. Amennyiben esetleg még is sikerül neki, Jiraiya lazán meg tud idézni egy nagyobb békát aminek segítségével szétszedi az amúgy sem túl strapabíró derekát a kagénak. Plusz ugye a szokásos hajas trükkök is nagyon jól működnének a ebben a harcban. De azért szoros lenne, én kb 60-40-re adom Jiraiya-nak.

A ellen is épp hogy csak nyerhet a Sannin, mert ugye a villámpajzs még mindig egész használható védelem, a nagy sebességre is nehezen reagálna Ero Sennin, ellenben ha egy Oodama Rasengan betalál valószínűleg csak a Kage darabjait kéne összeszedegetni.

"Nem látok különbséget az között, hogy A elölről vagy hátulról szúrja a Hokagét. "

Ha A előlről lékeli meg Tsunadét akkor ugye a hokage simán orrbavágja, mondjuk hogy ezt megérezné a Raikage. De ha a hátába állítja a kezét, akkor úgy kell valami ellentámadásszerűséget csinálnia Tsunadének, hogy az ellenfele a háta mögött áll. Ugye így elég problémás hátraütögetni. De ha esetleg valami csodával határos módon sikerülne neki (letépi az egyik kezét és azzal hosszabbítja meg a másik végtagját, vagy bánom is én), akkor is jóval kisebb erőt lehet így kifejteni.

"Miért csak szemből támadhat A? Mi van ha hátulról támadja a Hokagét és így nyúl át rajta? Már nem is kell A-nak védekezni, hiszen oda még Tsunade sem ér el."

Mi sem egyszerűbb, regenerál egy kezet a hátára is. Vagy ne adjam az ötleteket? Nevet

"Plusz Tsunade elég ha 1-2-szer megüti a Raikagét, míg az "állat" egész éjjel püfölheti a Hokagét és csak annyit ér el vele, hogy ő fárad el. "

Most jól értem, hogy szerinted több chakrája van Tsunadének mint egy Bijuunak?

"Most próbált meg elképzelni, amint Tsunade a Raikage kezét tépi ki. "

Megpróbáltam. Az lett a végeredmény hogy a Raikage egy erősebb rúgással a Hokage fél testét a világűrbe repíti.

Azt aláírom hogy Mei-t viszonylag nagy fölénnyel (kb 70-30-ra) elveri Tsunade, de hogy A ellen semmi esélye nincs, az holtbiztos.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7899 Dátum: 12 okt 08, 16:44:29 »

Nem szerettem volna még egy darabig beírni ide, mert mostanában káosz szokott itt lenni. Valami mégis (mindig) megfogta a tekintetem:
Pl. Tsunadét nincs az a homok, amely fel tudná tartani. Ezen kívül rendelkezésére áll a csigája, aki akár több ezer darabra is képes osztódni, tehát akár Gaara homokját belülről is szétmarhatja. A Kazekage csupán az miatt nyer, hogy képes repülni. Tsunade előbb-utóbb kifáradna.
Khm... Két Susanoo-t lazán feltart Gaara homokja, sőt tovább megyek ki se tudnak alóla szabadulni. Vagyis ez volt kijelentve a testvérpár-apa/fia harcnál. Azt hozzátenném, hogy ugye sivatagban.
Most Tsunade, aki 15x kisebb egy Susanoo-nál, konkrétan 0 a védelme, semennyi homok nem tudná feltartani? Akár egy sivatagban sem? o.O
Oké, hogy vannak kedvenc karaktereink, de azért ilyen túlzásokba se essünk... Most elárulom, hogy Kakashi a kedvencem, mégse mondom azt, hogy lazán veri Tobi-t vagy Madara-t. Pedig amilyen power up volt nála, simán ezt is megtehetném.

Szerintem nem titok, hogy Gaara homokja gyorsabban mozog Tsunade-nál. Ezáltal a Kazekage annyiszor töri szilánkosra a Hokage végtagjait, ameddig annak el nem fogy a chakrája.
Illetve Gaara repül és Bushinokkal operál. A Hokage esélye a negatív irányba mutat.

A vs Tsunade
Azt hittem már kitárgyaltuk, hogy A simán veri Tsunade-t... Tsunade még mindig képtelen megütni A-t, viszont fordítva ez nem igaz.
Ha már a kárletépés is szóba került: erre a Raikage is képes ám... Utána Tsunade mivel idézi meg az ő csigáját, hogy tegye vissza a kezeit?
Illetve a Lariat sem elfelejtendő, amivel a testet és a fejet lehet elválasztani...
Emellett a Raikage képes kiszúrni a Hokage szemeit is. Tudtommal ő nem képes szag vagy hang alapján megállapítani az ellenfél helyzetét (A-nál mintha számítana is valamennyit...).
Mielőtt jönnének a hülye kifogások bárkitől: erre mindenki képes, csak eddig (tudtommal) senki se gondolt rá. Pedig egy kiváló ötlet, főleg a gyors karakterek részéről.
Ha valakinek "túl egyszerű", vagy "f@szság" gondoljunk csak vissza arra a Naruto vs Kiba harcra...
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7900 Dátum: 12 okt 08, 17:40:06 »

Itt tényleg nagy bajok vannak minden téren... Először is számomra értelmezhetetlen a mondandód, de ez egyéni probléma...
Amit megértettem, az az, hogy futással kitud térni a homok elől és bármit kilyukaszt a Hokage. Utóbbival nem értek egyet, ugyanis a Hokage kezei/lábai még csak nem is hasonlítanak egy szúró eszközre...

És akkor térjünk ki az első kijelentésedre: Tsunade képes kapukat nyitni? Ameddig nem, addig Gaara homokja elől nem fog csak úgy elugrálni.
Persze a sivatagi homok elől elbírna futni (itt jön a...), de erre még egy Uchiha se volt képes. Amennyi homokot ott Gaara megmozgat, illetve olyan irányból, ahonnan szeretné Tsunade azt se fogja tudni, hogy hova figyeljen.

Mindegy milyen erős Gaara védelme, Tsunade odáig el se jutna, hogy Gaara-nak azt be kelljen vetnie.
Bushin->Tsunade szétüti (másra ugye nem képes...)->Gaara már rég a levegőben van->Több tonna homok a Hokage-n, ezáltal nem kap levegőt->2-3 perc és vége a meccsnek.

Másik eshetőség: Gaara szépen a tökjében lévő homokkal rámászik Tsunade fejére, majd azt történik, mint Jugo és Suigetsu esetében.
Katsuyu marhatja a homokot, ezzel egy időben Tsunade fejét is. Persze képes regenerálódni, de neki sincs Bijuu méretű chakrája.
Gaara-nak ilyen minimális mennyiséget (amennyi egy ember fejéhez szükséges) szinte 0 chakrába tart mozgatni. Illetve szinte bármilyen helyszínen képes ennyi homokot szerezni.

Moderátor, Chakra:
Nem dupla hsz, csak töröltem közülük.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 09, 07:57:20 írta Chakra » Naplózva

malakian213
Gennin
*

« Válasz #7901 Dátum: 12 okt 08, 18:03:32 »

Mert simán csak belesüpped a keze. Amíg elér az ökle persze átüti, de attól egy homokfal tetszőleges vastagságú, a Susano'onak meg fix vastagságú fala van. És amíg üt addig ássa is be magát, és nem egy ökölpárból meg krátereket okozó tűsarokból áll Tsunade, ha kap egy adag homokot az arcába szét lehet akár roppantani a koponyáját, le lehet szakítani a lábait combból vagy térdből, kéztőnél a kezeit. Ha a repülő homokba beleüt, az maximum szétszóródik fél másodpercre. Ha megközelíti Gaarát akkor ő nyer, de ez nem történne meg, igazából még túlzás is a 15% amit adtam neki a Kazekage ellen, 5% reálisabb lenne. Főleg ahogy írjátok a repülés is nagy előny. (És többek között ezért én azt mondom, hogy fullos CS2 Sasuke is veri Tsunadét nálam 55-45-re.)

Katsuyu itt nem sokat ér, mert a homok nedvszívó anyag, az történne vele, mint amit kicsiben a kertekben láthatunk: homok/hamu/fűrészpor kiszór, csiga megdöglik.

Autine, figyelj arra, hogy meglegyen a három sorod, ha van valami kommented a következőkben, akkor szerkeszd bele a legutolsóba Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 18:07:49 írta malakian213 » Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7902 Dátum: 12 okt 08, 18:20:48 »

Gaara lenni itt: http://www.mangareader.net/93-253-11/naruto/chapter-248.html
Tsunade lenni itt: http://www.mangareader.net/naruto/563/7
Tsunade lenni jobb esetben itt: http://www.mangareader.net/93-168-18/naruto/chapter-163.html
Tsunade lenni még jobb esetben itt: http://www.mangareader.net/93-175-2/naruto/chapter-170.html
De Tsunade semmiképp nem lenni itt: http://www.mangareader.net/93-253-11/naruto/chapter-248.html
3 sornak meg kéne lenni itt: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=430.0

Ennél érthetőbben nem lehet elmagyarázni a dolgot, remélem sikerült megértened.

Erre beelőznek... Ejj, az ember fél évig nem igen figyel a mangára és már fél órába tart neki megtalálni pár linket...

Látom szerkesztettél, akkor én is:

Fullos Sasuke 300-(-200)-ra veri Gaara-t, Narutot is verné alapból éppenhogycsak, de azzal az új 5 perces módjával lekapná az Uchihát szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 18:22:50 írta Mistich » Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7903 Dátum: 12 okt 08, 19:27:15 »

Autine: Tsunade sem a sivatagban, sem máshol nem tudná elverni Gaara-t. Egyszerűen mit kezd Gaara-val, amikor az repül? Vagy hogyan lenne képes kitérni a homok elől? Az biztos, hogy egy ideig képes lenne ellene dacolni ( főleg úgy, ha a csiga tényleg jó a homok ellen), de a végén a Kazekage nyerne. Sivatagban pedig nem is akarom részletezni a Hokage csekélynek sem mondható esélyeit....

laci, Mistich: A tények magukért beszélnek: A Bijuu szintű chakrája fogyott el gyorsabban, vagy Tsunade Senju és Uzumaki szintű chakrája? A Hokage egész végig gyógyította magát és a társait, valamint chakrát is adott nekik.( a chakrával felerősített ütésekről nem is beszélve) A Raikage pedig mit csinált? Rohangált, egyszer Onoki-val átütötte a Susanoo-t, majd majdnem genjutsu-ba esett. A Bijuu szintű chakrát nem feltétlenül a mennyiségre, hanem a chakra természetére kell érteni. Legalább is szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 19:27:54 írta TsunadeHime » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7904 Dátum: 12 okt 08, 19:37:19 »

A 4. Raikage mostani erejét, chakráját, illetve részvételét kár bármihez is viszonyítani... Kishi úgy oldotta meg Madara és Tsunade (igen, ő is beletartozik) power up-ját, hogy a többi kage-t legyengítette. Talán Onoki a kivétel, tőle kb. ennyit is vártunk (és azért nem kis dolgokat vitt véghez).
Ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor amennyit A és Kakashi mutatott a háborúban és melyik hogy fentrengett, akkor ki lehet jelenteni, hogy Kakashi-nak sokkal több a chakrája, mint A-nak.
Természetesen ez nem így van, csak a fent említett power up-hoz (meg Kakashi-éhoz is) kellett A gyengítése.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 525 526 [527] 528 529 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins