24 nov 17, 16:18:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 524 525 [526] 527 528 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1229888 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Yamael
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7875 Dátum: 12 okt 06, 15:58:12 »

Olyan szempontból tényleg jó lenne az Oro vs Bee hogy 8-8ak, de van egy bökkenő: Orochimarut sohasem láthattuk teljes erőből küzdeni, egyszerűen nem volt rá szüksége, a későbbiekben pedig nem élt addig hogy új, erősebb testet szerezzen.

Tehát mivel gyakorlatilag part2 elején meghalt, a képességei gyerekjátékok egy teljes 8 farkúéhoz képest. Bee simán leverné mind taijutsuban mind ninjutsuban, (pl biju bomba), és mivel a genjutsuk sem hatnak rá én nem látok esélyt a kígyónak.
Gyorsabb is, és sokkal pusztítóbb Méh; talán valami azonnali méreggel kaphat %-ot, de ha bee felvenné a teljes formát akkor vége. Ja ezt a teljes formát még a yamata no sem karcolná meg, hát ennyi.
Mit tud még: újraéledni, de ha elégszer vágják szét, akkor "elfáradna", és hadd ne legyen már 8farknyi méretű chakrája szegénynek!

Régen erősnek lett beállítva a hüllő, de ez az erő mára nagyon a múlté, talán a top 20ba se kerülhetne be (nálam).
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 06, 16:44:31 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7876 Dátum: 12 okt 06, 21:04:58 »

Ororchimaru vs. Bee:

Én legjobban azt hiányoltam Orochimárunál hogy nem mutatott a Part2-ben E.T-t, tehát ennél is az a helyzet hogy a PArt1-ben látott teljesítményére kell alapoznunk. Nah szóval a harc én szerintem:
a) Bee nem használja hamar a Hachibi erejét: Esélye sincs. Elég csak arra gondolnunk hogy Ororchimaru 100 db kígyót képes kiokádni amiknek a szájukban 20 méteres Kusanagi áll ki, hát... ember legyen a talpán aki kivédi. ikszdé
b) Csak a nyolcfarkú palástját használja. mármint úgy ahogy Sasukéék ellen: Itt se kéne az E.T. A SAnnin tag a 4 farkú Kyuubi/Narutóval felvette a versenyt, Bee e formájával is felfogja. De ha Ororchimaru puszta ereje nem lenen elég - amit kizártnak tartok, de tegyük fel - akkor meg ott van a fehér kígyó mérege. Nem hat azonnal, de Ororchimaru félholtan is bírja Bee ellen addig amíg nem hat. 100-0 itt is úgy hogy Ororchimaru nem használja az E.T-t, sőt, még idézésekre sincs semmi szükség.
c) Kirabi beveti a teljes Bijuu-módot: Na itt nyerne a tökély-jinchuuriki. Ha Ororchimaru továbbra is nagy ember akar lenni, nem akar meghalni, akkor be kell vetnie a Rashoumont. Bee ugye erre bevetné a Bijuu-bombát, ami át törné. A Sannin tag ezután kénytelen lenne bevetnie az idézéseket. Egy kicsit ezek lefoglalahatják bee-t, de nem sokáig. Ororchimaru ezután kénytelen lenne Yamata No Ororchivá változni, ami talán-talán méltó ellenfél lenne a Nyolcfarkúnak. De az utóbbi mangafejezeteknél látthattuk hogy Bee nagyon sokáig képes fenntartani a Bijuu-formát, tehát a Sannin tag veszítene. Elég lenne 2 Bijuu-bomba.
Az E.T-ről csak annyit hogy úgy lenne megoldás, ha Ororchimaru megidézhetné az 1. Hokagét. De mivel úgy vettük hogy nem idézheti meg, nem sokat segít az E.T, mivel plusz még úgy vettük a jutsut hogy a Part1-es erő mozgósítása alapján.
Viszont az E.T miatt Ororchimarunak mégis van esélye, de nem valami túl sok.
Naplózva
trafo90
Gennin
*

« Válasz #7877 Dátum: 12 okt 07, 09:42:38 »

Oro vs Bee

Csak az előttem szólót szeretném annyivel kiegészíteni, hogy Oro tényleg felvette a versenyt 4 farkú Narutóval, azonban ez csak egy dühöngő vadállat volt, ami nem hasonlítható össze Bee palást formájával. De az biztos, hogy ennyi nem lenne elég Oro ellen, azonban Oro sem tudná könnyen legyőzni Bee-t, hogyha csak ezt a formáját használná. Az a 100-0 erős túlzás volt.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7878 Dátum: 12 okt 07, 11:50:34 »

Összesítésben nem nagyon akarok hozzászólni a harchoz, de valamiről nagyon csúnyán megfeledkezett a többség. Milye van Orochimarunak ami a Rashoumonon kívül tökéletes lenne még a Bijuu Bomba ellen? Helyettesítések. Ráadásul ő nyomja a talán legmagasabb szinten ezt az iparágat. A teljes forma alkalmazása meg szinte könyörög Orochinak hogy mérgezze már meg valahogy. Egy ekkora dögöt simán eltalál valami jó kis mérgezett cuccal a kígyó. Bee-nek legtöbb esélye itt szerintem a palást formában lenne, de mégse mert hogy így nem öli meg semmivel a Sannint az is biztos.

Csak azért mert rég szerepelt, rég volt komoly harca ne nézzük le a Sannin tagjait, a mostani kagék szintjét bármelyik megüti bőven. Orochit meg külön ne, mert hogy még mindig ő az egyik legszívósabb karaktere a történetnek, az is biztos.
Naplózva

TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7879 Dátum: 12 okt 07, 11:58:21 »

Hát igen, Orochimaru-t lehetetlen elpusztítani  ikszdé Eddig még senkinek sem sikerült, pedig sokan megpróbálták. De a hozzászólásod adott egy ötletet: azt mondod a Sannin tagjai fel tudják venni a ersenyt a jelenlegi Kagékkal? Igen, a többségükkel igen.

Orochimaru erősebb, mint Mei, A és Gaara. Onoki kérdéses, mert ha Orochimaru bekap egy jiintont nem tudom mi marad belőle.
Jiraiya erősebb, mint Mei és Gaara. Onoki-nál egyértelműen gyengébb. A kérdéses, de a Sannin jó esélyekkel indul ellene.
Tsunade egyértelműen erősebb Mei-nél. A félkarú A-t is le tudná győzni. Gaara ellen jó esélyekkel indul. Onoki-nál ő is gyengébb.

Te mit gondoltok erről?
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 07, 11:59:24 írta TsunadeHime » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7880 Dátum: 12 okt 07, 12:06:55 »

Azért ez sem teljesen igaz. Ha megfigyeled akkor Orochimaru helyettes testeinek van egy bizonyos mennyisége. Ezért vonult vissza Naruto ellen is mert sok testet elveszített az ellene való harcban. Orochimaru is körülbelül a négy farok szintjéig volt képes felvenni a harcot Narutoval, éppen úgy mint Jirayra. A genjutsu lehetősége Bee ellen kilőve. Ráadásul Bee sokkal jobban kezeli a saját bijuuját mint a megvadult Naruto. Éppen ez a bijuuk egyik gyenge pontja jinchuriki nélkül. Nem gondolkoznak csak pusztítani akarnak. Ezért "könnyű" legyőzni őket. Ha viszont van irányítója akkor egészen más a képlet. A mérgezéssel csak az a baj, hogy nem tudjuk, hogy hogyan hat a démonokra. Az egy dolog, hogy ha nagyobb a test akkor könnyebb is eltalálni, de a nagyobb test azzal is jár, hogy kevésbé hat rá a méreg.
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7881 Dátum: 12 okt 07, 12:35:04 »

Egyetértek rinivel. Egy Bijuu-ra eléggé kétséges hogy hat a méreg, végülis csak egy bijuu.
Am gondolkoztam Itachi erején, és egy elég érdekes dologra jutottam. Van neki egy gyengepontja: Kage Bunshin.
Ha olyan ellenfelek ellen állítjuk ki akik okosak, magas az intelligenciájuk, sok chakrával rendelkeznek akkor nyerhetnek Itachi ellen. Ilyen például Jiraiya. Sok chakratartalékkal rendelkezik tehát simán létrehozhat 15-20 bunshint. Persze Itachi is alkalmazhat másolatokat, de ha azok mangekyut használnak akkor itachi chakra szintje azonnal lenullázódik. Ha belegondolunk a másolatok jók a Tsukyumi/Amaterasu ellen, sőt még a Sus'sanoo ellen is. Rádásul jiraiyának ott vannak az idézések aminek köszönhetően a sima sharinganos genjutsuk nem biztos hogy működnének, mivel itachinak több felé kéne figyelnie. És az idézések arra is jók lehetnének hogy pár pillanatig kényszerítsék itachit a Sus'sano használatára.
Vélemények?
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7882 Dátum: 12 okt 07, 12:45:05 »

Ha Jiraiya a harc elején több, mint 15 Bunhsint csinálna 5 percen belül kidőlne a fáradságtól. Arról nem is beszélve, hogy Itachi a sharingan segítségével átláthat a klónokon. Ilyen alapon Tsunade is le tudná győzni, hiszen a  chakra tartalékai lenyűgözőek. Csinálna 15 klónt és mind a 15 odacsapna a Susanoo-ra, így egy kisebb fajta földrengést okozva. De szerintem egy Uchiha ellen hülyeség a chakrát klónokra pazarolni. Max. ha valakinek Naruto szintű tartalékai vannak.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 07, 12:49:27 írta TsunadeHime » Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7883 Dátum: 12 okt 07, 12:49:17 »

Pont ez a lényeg, sharingan/MS segítségével nem lehet átlátni a bunshinokon, erre csak az EMS képes. Ezenkívül jiraiyanak nem is kell létrehoznia 15 klónt, elég lehet mindössze 3, attól meg azért nem dőlne ki. Tehát azt érné el hogy Itachi nem használhatná a Tsukyumit/Amaterasut(Mivel nem lenne jó ha egy másolatot találna el). Nem azt mondodm hogy jiraiya nyerne, de ilyen szempontból méltó ellenfél lenne itachinak.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7884 Dátum: 12 okt 07, 13:56:53 »

Orochimaru Naruto ellen nem volt csúcsformában, elég közel volt már a testcsere ideje. Gondolom nem egy félhulla Sannin-t küldtünk Bee ellen, úgy meg azért már más a képlet. Jiraiya vs. Naruto meccset meg szintén nem érdemes felhozni, mert Jiraiya kis túlzással szerintem még a kezeit se merte ott bevetni a tanítványa ellen, nehogy valami kárt tegyen benne.

A méreg nem értem miért ne hatna egy bijuura ami ugyanúgy élőlény mint bármi más, csak épp erősebb náluk. Utalás se volt arra hogy ellenállóak lennének a mérgekkel szemben.

Itachi vs. Jiraiya meccs meg azért bökkenő, mert nem tudjuk mennyire lenne képes kitörni sima genjutsukból Jiraiya. Ha egy pillanatra is elkapja Itachi már beleállíthat egy kunait Ero-Sennin torkába. A békák kétségtelenül képesek lennének a megszüntetésre, de jobb esetben is másodpercek kellenek hogy érzékeljék a bajt. Az meg egy Itachi ellen rég rossz már. Nevet

A Kagés dologgal amúgy nagyjából egyetértek, kivéve a Tsunade vs. Gaara-ban. Gaara tud repülni, Tsunade meg túlságosan közelharcos kategória. Nem tudná mivel leszedni az égből.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 07, 14:58:53 írta Mistich » Naplózva

malakian213
Gennin
*

« Válasz #7885 Dátum: 12 okt 07, 17:04:15 »

Az Orochimaru vs Bee-t én sem tartom egyértelműnek. A legokosabb tényleg a második forma lenne B részéről, mert a nagyra ott van Manda, aki egy ideig feltartja és a Hachibi teste nem tűnik túl strapabírónak, szerintem hamar felszeletelné a Sannin, csápok nélkül meg nehezen harcol.
Második formában, egészségesen pedig szerintem felvenné vele a harcot, megsebezni nem nagyon tudná, de a vérében lévő kábítószer megviccelné Bee-t (miután felvágta Orochimarut és úgy gondolja vége a harcnak, akkor beüt). Onnan kérdéses, hogy a Nyolcfarkú vissza tudja-e hozni, lehet, hogy egy Kusanagival a szívében végezné.

De Bee profi a bijuu bombában, gyorsan el tudja sütni, egyszer-kétszer el lehet előle bújni, de ha közvetlenül kapja be a Sannin, abba a saját bevallása szerint is belehalhat. Ezért nem írnám le Bee-t, nekem teljesen 50-50 a harc.

TsunadeHime felvetésére, a Sannin vs kagék nálam:

Orochimaru: Meit veri 95-5-re, Gaarát 85-25-re, A-t 80-20-ra, Oonokit 75-25-re, Tsunadét 75-25-re.
Tsunade nem a legerősebb kage, de Orochimaru ellen sokat érhet az ereje, szerintem egy szép találattal végérvényesen kiütheti, ezért kapott sokat.

Jiraiya: Meit 90-10-re, Tsunadét 65-35-re veri, a többiek ellen veszít. Kevés százalékot már csak a béka genjutsu miatt sem kaphat, hiszen ha az sikerül, akkor minden esetben az övé a meccs, Gaara ellen 35, Oonoki ellen 25 és A ellen 20%-ot kap.

Tsunade: Meit 95-5-re veri. A ellen 35, Gaara ellen 15, Oonoki ellen 5%-ot adok neki.

Yamael írtad, hogy nálad Orochimaru talán a top 20-ba sem kerülne be, ebből kiindulva: a ma élő legnagyobbak és a valaha élt legnagyobbak kik nálatok, mi a Naruto top 20? Személyes véleményre lennék kíváncsi (gondolok itt olyanra, hogy Hiruzen elvileg erősebb volt, mint bárki más, de szerintem meg simán elverte volna a Sandaime Raikage).
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 07, 17:04:50 írta malakian213 » Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7886 Dátum: 12 okt 07, 17:21:24 »

Nem azt mondjuk, hogy nem hat rá a méreg, hanem nem tudjuk, hogy hogyan hatna rá. Nem volt még erre példa. Az viszont biztos, hogy csak a mérete miatt jóval kevésbé lenne hatásos. Amennyi méreg kiüt egy embert az nem nagyon valószínű, hogy kiütne egy ilyen nagy testet. Másrészt a hachibi nem igazi élőlény hanem chakrából álló lény. Igy nem lehet tudni, hogy milyen hatása lenne a méregnek reá.

Azt viszont nem értem, hogy miért ne lett volna csúcsformában Orochimaru. Azért ment a hídhoz, hogy megölje Sasorit. Ebből pedig az következik, hogy fel is készült egy harcra. Hogy nem Sasori volt végül az ellenfél az már egy másik dolog. Orochomaruról tudjuk azt, hogy testeket cserél amikor megsérül az egyik. Ez viszont Kabuto beszédéből kikövetkeztethető, hogy nem végtelen a testcsere lehetősége.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7887 Dátum: 12 okt 07, 17:50:02 »

Ororchimaru vs. Bee:
a) Bee nem használja hamar a Hachibi erejét: Esélye sincs. Elég csak arra gondolnunk hogy Ororchimaru 100 db kígyót képes kiokádni amiknek a szájukban 20 méteres Kusanagi áll ki, hát... ember legyen a talpán aki kivédi. ikszdé

Hát Bee, ha jól emlékszem egyedül, mindennemű biju segítség nélkül alázta le MS sasukét, Jugot (akiről sokan azt hiszik hogy terminátor), és Suigetsut (bár a villám alapból kiüti a vizet)
És mellesleg beleépített sasukébe pár kardot, ha ezek után nem tudja elkerülni azt a száz kígyót akkor én kérek elnézést, de amiben egyetértünk hogy a teljes forma ellen 0 esélye van Oronak, tehát végső esetben úgy is bevetné Méh

top 20: itt kapásból mondanék tízet aki nálam ha nem is 100-0ram de mégis simán verné orot, bár ez csak az én véleményem:
madara, nagato, itachi, naruto, sasuke, kabuto, bee, tobi, ezekhez nem kell kommentár szerintem
jelenlegi kakashi (fáradtan! fele chakrája után kb 5. kamuit lövi el, nincs is feltápolva [és ha jól számolok önerőből tudna lőni minimum 15öt ha kipihent]),
és legyen mondjuk shodaime hokage, mert most nem jut eszembe jobb.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
malakian213
Gennin
*

« Válasz #7888 Dátum: 12 okt 07, 18:01:48 »

Igazság szerint használta az első, második és harmadik formát is Sasukéék ellen, de attól az még igaz, hogy taijutsuban nagyon durva Bee, még Sasukét is csúnyán teliszúrkálta, pedig Mangekyoval követte le, a 8 kardos stílus erős. De Orochimaru ellen ez éppen semmit nem ér, mert nem zavarja, ha átdöfködik. MS Sasuke éppen nagyon sérülékeny állapotában volt, mert Orochimaru és az Átokpecsét erejét elvesztette, de Susano'ot még nem tudott, így semmi védelme nem volt.

Top 20-ra meg tényleg kíváncsi vagyok, nem kötözködésből írtam.  Mosolyog Szerintem nekem benne lenne Oro.
Naplózva

Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
swadawa2
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

?????

« Válasz #7889 Dátum: 12 okt 07, 18:54:38 »

Föltennék egy harcot, de most komolyan gondoljátok át:

Kakashi a jelenlegi megnövekedett csakra szintel, vs IB Pein egy maga, a chibaku és falu söprö shinra nélkül, a háború után.

Tényleg gondoljátok át, most Kakashin nagyon nagyot dobott ez a megmagyarázhatatlan csakra növekedés,(ahogy Yamael is irta , 5-öt lövött el a kamuiból, kevés csakrával, kihipenten meg akkor lehet az 10-15-is mérettöl függöen)

és egyértelmüen láthatjuk hogy alaposan felkészült a pein teknikák ellen Gai-al együtt,    és ugye tudjuk hogy nem egy elöny az ha Kakashi lát valamit, túl éli, kielemzi, és aztán találkozol vele fél, másfél év múlva[tiszta Batman feeling ( ugye itt a itachi-tsukuyomi esettre gondolok, ami ellen klónt használt)].

Szóval mit gondoltok?

Ha nem tetszik akkor Kenpachi és Gildartz beszálhat Kakashi mellé  Faceg (persze ez vicc)

Naplózva

Oldalak: 1 ... 524 525 [526] 527 528 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins