24 nov 17, 23:20:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 512 513 [514] 515 516 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1230283 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7695 Dátum: 12 szep 01, 08:46:18 »

vegita: Tsunade regeneráció nélkül is túléli azt, hogy átszúrták a szívét, a tüdejét és elvágták az izmait. Íme ezen a képen látszik a legjobban: http://www.mangareader.net/93-174-8/naruto/chapter-169.html És mivel a Kusanagi-ról egy csomó menő dolgot írt Kishi, ezért gondolom komolyabb fegyver, mint egy felerősített Kunai.

A KA-ról: Hát nem tudom, de én még mindig tartom magam ahhoz, hogy a KA csak addig hatásos, amíg az áldozat rá nem jön a trükkre. Csak képzeld el a következő helyzetet: Te és a barátod/ idézésed harcoltok Danzo ellen. A harc hevében azt veszed észre, hogy a támadásaid pontatlanok, neadjisten a társadra irányulnak. Most komolyan, egy ilyen helyzetben nem tűnne fel, hogy hoppá itt valami nincs rendben?  ikszdé

Egyébként az lenne a kérdésem, hogy ha Tsunade leszakítaná Danzo sharinganos kezét mielőtt az leszedné a pecsétet róla akkor mi történne?  ikszdé Vagy ha le van szedve a pecsét és akkor szakítja le? Az Izanagi ilyen esetben megmentheti? Mert ha nem, akkor elég, ha Tsunade eltöri kezét- lábát és otthagyja az út szélén  ikszdé
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #7696 Dátum: 12 szep 01, 09:00:37 »

Most komolyan már shishui kotoamatsukiját is átbírja törni tsunade vagy mi? Itachi aki nagyon értett genjutsukhoz sasuken akarta alkalmazni aki egy uchiha valamint nem is a leggyengébb és úgy gondolta, hogy hatni fog rá. Ha ilyen könnyen ki lehetne törni kotoamatsuki alól, hogy jaj úgy is észreveszi, hogy valami nem stimmel aztán megvan szüntetve akkor mindenki megbírná szüntetni hisz nem hinném, hogy létezik olyan hülye aki nem veszi észre, hogy a társát támadja.. Nem hiába mondták kotoamatsukira, hogy a legerősebb genjutsu. Valamint kivolt jelentve, hogy akin használja a kotoamatsukit az nem veszi észre, hogy genjutsu alatt áll, ergo tsunadenak természetesnek fog tűnni, hogy a társát támadja. Ez olyan mintha az akaratát megváltoztatnák, lásd ott az Uchiha Obito. Kiskorába naruto 2.0 volt most meg ő az egyik főgonosz, neki is megváltozott a fejébe valami, ergo akin alkalmazzák a kotoamatsukit annak is megfog változni a gondolkodása és, ha azt adják parancsnak, hogy ölje meg ezt meg azt akkor megteszi, mert azt hiszi, hogy az a helyes, hogy most a társára támad. Gondolom ezért is volt kijelentve, hogy akin használják az nem veszi észre, hogy genjutsu hatása alatt áll. Tsunade már lasan az uchihákat is lekörözi a genjutsukba... sőt még a legerősebb genjutsus uchihákat is .. Nevet
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #7697 Dátum: 12 szep 01, 09:01:42 »

Ha a pecsét feloldása után tépi le a karját nem ér vele semmit, Sasukéék is levágták a sólyommal. Ha előtte akkor meg lőttek a 10 percnyi Izanaginak.
Mellesleg ha Danzou elkapja azzal a pecséttel, amivel Sasukét, márpedig ha közelharc lesz akkor elkapja, akkor vége a harcnak és lefejezi. Nem fél pillanat megtörni azt a pecsétet, Sasukénak is magyarázott rendesen, mielőtt ki akarta végezni. Persze Katsuyu megvédheti, reménykedjünk benne, hogy előbb idéz, aztán püföl, mert ha nem, akkor kampec.

KA: épp ez az, észre sem veszi az irányítást. Itachi Sasuke ellen is hatásosnak tartotta a technikát abban az esetben, ha az öcsi a falura támadt volna. A KA pedig arra a "döntésre" utasította volna, hogy a falut védje, ami ugye homlokegyenest az ellentettje az eredeti céljainak, de Itachi azt mondta bevállt volna. Jah és ugye a KA írta felül az EDO-s irányítást, szóval messze erősebb, mint bármilyen genjutsu.
Ezek alapján nem, Tsunade nem fog belőle kikerülni, ha fejreáll sem. Ha ilyen egyszerűen ki lehetne kerülni az irányítása alól, hogy arra eszmélsz, hogy "húú baszus hát én nem ilyen bambajolán vagyok", vagy netán hogy "eddig ő a haverom volt most meg ki akarom belezni, tuti irányítanak" akkor kb bárki kiszabadulna belőle.
Egyszerűbb enélkül venni a harcot, mivel úgyse töri meg senki kb.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7698 Dátum: 12 szep 01, 09:08:21 »

Igen, tudom, hogy nem ilyen egyszerű. De szerintem olyan durva esetekben, mint a szövetségesed megtámadása igenis feltűnik, hogy valami nem stimmel. A KA inkább arra való, hogy befolyásolja az áldozat gondolatait és sugallja, hogy mit kellene tennie. Ha Danzo így alkalmazza, akkor természetesen egyik ellenfele sem venné észre, hogy enyhe befolyás alatt áll. 
Tehát nem arról van szó, hogy bábbá teszi az embert.  
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 01, 09:08:54 írta TsunadeHime » Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7699 Dátum: 12 szep 01, 09:28:09 »

Szerintem meg pont arról. Amikor Danzou irányította Mifunét akkor ,,A" ugye mondta neki hogy nem kéne ezt tenned. Viszont Mifune azt se tudta miről van szó. Többször kilett jelentve hogy úgy irányít valakit hogy észre sem veszi. Ezenkívül Kabutó is megjegyezte hogy ez a Genjutsu a FÖLD legerősebb Genjutsuja. Ebből a jutsuból jelenlegi tudásunk szerint NINCS módszer amivel ki lehetne törni.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7700 Dátum: 12 szep 01, 09:33:34 »

Akkor Itachi mégis hogyan tört ki alóla?  Hümm-hümm Tudtommal a parancs úgy szólt, hogy "Védd meg Konohát". Az öcsikéje pedig többször is elmondta, hogy "elpusztítom Konoha-t ". Tehát én ebből azt szűrtem le, hogy ha az áldozat rájön, hogy a jutsu hatása alatt áll megváltoztathatja az adott parancsot. És igen, abban nektek van igazatok, hogy szinte lehetetlen rájönni, hogy irányítás alatt állsz.

És rosszul mondod, mert Mifune eredeti szándéka is az volt, hogy Danzo-t tegye meg a parancsnokká. Danzo csupán ezt a szándékot erősítette fel benne.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 01, 09:49:32 írta TsunadeHime » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #7701 Dátum: 12 szep 01, 10:07:00 »

Ha Itachi kitört volna alóla, akkor ismét Edo zombivá változott volna. Kabuto jelentette a veszélyt a háború azon szakaszában, ezért őt kellett megállítania. Tsunade a büdös életben nem törne ki belőle, legyen akármilyen hiperszuper chakrakontrollos genjutsu megtörős ereje.

Mifune esetében pedig valóban csak annyi volt, hogy felerősítette a szándékot, de amint megtudta, hogy Danzou befolyásolta őt Shisui szemével, eltűnt belőle ez a szándék, mondhatni mindenki mást akart, csak Danzout nem.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7702 Dátum: 12 szep 01, 10:37:57 »

De akkor m a helyzet pl. azzal, hogy Sakura gennin létére kitört Ino technikájából? Az legalább ennyire durvának tűnik, hiszen az nem csak sugallja, hogy mit kell tennie az áldozatnak, hanem átveszi a teste és az agya fölött az uralmat. Sakura pedig egy kis idegbajjal és akaraterővel kitört a technika hatása alól.

Kakashi kijelentette, hogy ha Ino elkapja azzal a technikával akkor a meccsnek vége, mert lehetetlen kitörni a technika hatása alól. Sakura pedig rácáfolt erre.

Tehát a Naruto világában semmi sem biztos ami biztosnak tűnik.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 01, 10:38:31 írta TsunadeHime » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #7703 Dátum: 12 szep 01, 10:42:35 »

Nem biztos, hogy a mangában szerepelt, de azt hiszem Asuma mondta is, hogy Ino kevés chakrája is szerepet játszott benne, valamint a Pink Tyúknak 2 tudata van, Ino elmondása szerint. Na meg azért egy harmadrangú klán technikáját nem kellene a világ legerősebb genjutsujához hasonlítani. A KA perpill megtörhetetlen, a döntés, amit sugall olyan, mintha a sajátod lenne, ezért nem tűnik fel, hogy irányítanak.

Célszerűbb a KA nélkül venni a meccset, nem véletlenül tiltják minden mérkőzés kiírásánál, ha Tsunade megtöri, akkor ennyi erővel Sasuke, Naruto, stb is megtöri, kár tiltani.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 01, 10:44:07 írta Aizen » Naplózva
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7704 Dátum: 12 szep 01, 11:04:20 »

Most ha csak azt nézzük, egy sima sharinganos genjutsuval mind az összes kaget, irányította a találkozón, ugy hogy azok azt se érezték hogy irányítva vannak...Ű
KA: MS-jutsu ugyebár... Itachi sasuken akarta alkalmazni mégpedig úgy hogy az megvédje konohát, teljesen az ellenkezőjét csinálja ami az eredeti terve... Azt mondta hatásos lett volna, ha ennyire könnyű lenne kikerüli a hatása alól, hogy észreveszed hogy jajj ez nem úgy viselkedik ahogy szokott, megérintem már hogy kijusson belőle,  akkor szerinted ha sasuke hirtelen konohát kezdi el védeni, tobi nem megy oda és szedi ki belőle????? Ha ilyen egyszerű lenne, akkor Itachi nem is használta volna... Meg MS jutsu és az ms jutsuk általában egy használat egy halál jutsuk... meg nem hiszem h ilyen könnyű lenne alóla kikerülni, ha olyan erős h csak 10 évente egyszer lehet használni.. (és még Bee is úgy ismerte Shishuit hogy a legerősebb Genjutsu használó)

A másik meg hogyha a találkozón 4 Kage nem vette észre hogy nem azt beszélik és gondolják amit akarnak, hanem amit Danzo akar, egy SIMA sharinganos genjutsutól akkor miért pont Tsunade lenne a kivétel...
Már akár azzal a genjutsuval is rávehette volna ott a kagekat hogy fogjanak egy Kunait azt szúrják magukat szíven, ..

szerintem azért tsunade nincs olyan erős hogy így hirtelen legendás Jutsukból törjön ki...

Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7705 Dátum: 12 szep 01, 11:08:26 »

A találkozón nem irányított egyetlen Kagét sem csupán Mifune szándékát erősítette fel.

Oké, elfogadom amiket mondtatok a KA-ról, de KA ide vagy oda legalább annyit elértem, hogy fontolóra veszitek Tsunade esélyeit. Emlékszem valamikor márciusban felvetettem egy olyan csatát, hogy Tsunade és Kakashi vs Danzo. Akkor még renato is azt mondta, hogy nem győzhetik le őt. Most legalább néhányan egyedül Tsunade-nak is adtatok esélyt.

Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #7706 Dátum: 12 szep 01, 11:18:05 »

TsunadeHime: nem, akkor azt mondtam, hogy egymásra azért figyelnének, és emiatt valahogy behúzhatnák a harcot, hiszen ahogy a Kotoamatsukami gondolatokat gyárt, ha egymásnak magyarázzák, hogy ez meg az van, akkor ugyanúgy megváltozhat a gondolkodásuk, mint Mifunénak. 2v1 harcot sohasem adtam Danzounak.
Mellékesen megjegyzem, hogy mindig fontolóra veszem Tsunade esélyeit, de olyan lehetetlen ellenfelek ellen akarod győztesként kihozni, hogy hiába fontolgatom, úgyis elvernék őt.

Viszont most felvetnék egy "szerintetek mi történne?" dolgot, ez nem egy harc, egyszerűen csak a vélemények érdekelnek:
Szerintetek ha Kakashi a Kamuival átküldi Danzout a másik dimenzióba, azt képes az Izanagival hatástalanítani? Elvégre egy kis sérülést sem kap be, egyszerűen csak egy totál más helyszínen találja magát.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 01, 11:19:03 írta renato » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7707 Dátum: 12 szep 01, 11:22:23 »

Mivel Danzo fizikailag nem szenved el sérülést így szerintem az Izanagi jelen esetben hatástalan. Úgy értem ha Kakashi egyszer beszívja Danzo-t a másik dimenzióba onnan nem fog tudni kijönni még az Izanagi segítségével sem.
És Kakashi most nagyon pontosan céloz, illetve akár 5-6 Kamuit is használhat egyetlen csata alatt. Ha a KA-t félre tesszük akkor Kakashi simán behozná a harcot.

Egyébként általában nem én találom ki a lehetetlen harcokat  ikszdé A múltkori Orochimarus incidens is Sabaku ötlete volt. Én  csupán voltam olyan hülye, hogy megpróbáltam érvelni a Hokage mellett.  ikszdé ( és így elindítottam az én egyszemélyes háborúmat  ikszdé )
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 01, 11:23:49 írta TsunadeHime » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7708 Dátum: 12 szep 01, 11:33:34 »

új genin harcokat vetnék fel: de nem olyan geninekét mint a mostani naruto!
Legyen lee kiállítva narutoval, sasukéval, és nejivel a chunin vizsga 2, és 3, fordulójában is. Szerintem durván agyon verné mindet, és a legnagyobb szemétség volt gaara ellen összerakni. Kb minden genin belehalna az 5.kapus dupla ütésbe de még chuninok is bőven. Kb egy ember verhette meg a vizsgán hát nem megkapta?!
Neji is hiába lát 359,5 fokban a gyorsasággal nem veszi fel a versenyt kaitennel sem.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7709 Dátum: 12 szep 01, 12:09:20 »

Szerintem Sasukét nem verné szét (nemcsak azért mondom mert fan vagyok), mert amikor harcolt Gaara ellen, akkor elhangzott, hogy Sasuke olyan gyors, mint Lee a súlyok nélkül, tehát márcsak a kapukkal kellene felvennie a versenyt. Azokra ott van a sharingan, amit jobban használt a Chuunin vizsgán, mint előtte a kis összetűzésben Lee ellen. És ott van a Chidori is, ami igen nagy segítség, igaz, nehezen találná el Lee-t, de ha egyszer sikerül a két "lövésből", akkor nyert. Az is egy módszer, hogy széttüzel mindent, és akkor Leenek nincs menekvés.
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
Oldalak: 1 ... 512 513 [514] 515 516 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins