24 nov 17, 23:41:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 514 515 [516] 517 518 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1230303 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Sasukefan
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7725 Dátum: 12 szep 01, 19:31:58 »

Jiraiya vs. Darui+Hebi(Cs2 Sasuke)
Szerintem ezt magasan vinné a Darui+Hebi. 5v1-ben esélye sincs Jiraiyának. Legyünk reálisak, Karinra nem nagyon van szükség, így 4v1 lesz. Sasuke nem nagyon tudom, hogy CS2-ben tud-e Amaterasulni, de ha nem, akkor is nyernek a többiek segítségével. Jugo az eredeti CS-ével, Suigetsu a folyékonyságával Darui a villám elemével és Sasuke a Sharingannal vs Jiraiya Senninnel. Szerintem az 5 fős csapat viszi 90-10-re.

Új Harc:
FMS Sasuke vs egészséges, part1-es Itachi.
Kikötések: Ita nem hagyja magát
Helyszín: Sasuke vs Itachi
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7726 Dátum: 12 szep 02, 08:26:49 »

Szerintem Jiraya ellen még CS2Sasuke(Itachi ellenis) is jó eséllyel indulna. Láthattuk, hogy CS2 Sasuke itachi ellen használta az agyát is valamint eléggé sok jutsut lenyomott. Véleményem szerinte jiraya ellen cs2 sasuke, ha úgy harcol mint itachi ellen akkor sasuke minimum elérne 1v1be is 40-42%ot. Darui+Hebi vs Jiraya-ba meg szerintem egyértelműen Darui+Hebi nyerne olyan 70-30-ra.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7727 Dátum: 12 szep 02, 11:27:20 »

Jiraiya vs Darui és Hebi

Nem szabad lebecsülni az öreg perverz Sannin-t. Tartotta magát Pein ellen, miközben fogalma sem volt a képességeikről. Kezdjük ott, hogy ebben a harcban csupán Sasuke és Darui jelentenének számára fenyegetést. Karin-nal, Juugo-val és Suigetsu-val 2-3 béka elszórakozik. Jiraiya-ra így maradna CS2 Sasuke és Darui. Mivel Jiraiya egyből SM-el kezd így megvan az előnye, hogy gyorsabb és erősebb, mint alapjáraton. Ha sikerül eljutnia a genjutsu-ig, akkor könnyedén nyerhet.

Nálam ezt a perverz viszi ha be tudja vetni a genjutsu-t.

Új:

Tsunade és Gaara vs Deidara és Sasori
( a kagéknak 2 ellenmérgük van)
SM Naruto, MS Sasuke és Sakura vs A Sannin

- nincs Edo és hang alapú genjutsu
- a Kyuubi max 3-4 farokig szabadulhat el
- Pa és Ma Naruto-nak engedelmeskedik, viszont a többi béka Jiraiya-nak

« Utoljára szerkesztve: 12 szep 02, 12:04:11 írta TsunadeHime » Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7728 Dátum: 12 szep 02, 13:00:09 »

SM Naruto, MS Sasuke és Sakura vs A Sannin

- nincs Edo és hang alapú genjutsu
- a Kyuubi max 3-4 farokig szabadulhat el
- Pa és Ma Naruto-nak engedelmeskedik, viszont a többi béka Jiraiya-nak

Sasuke rendelkezik az Entonnal, amivel akármelyik Sannint se perc alatt kiüti. Márcsak azért is jó ez mert Ororchimaru vedléssel kivédené, de hogy sasuke ezzel is rendelekzik, őt is a túlvilágra küldené vele. Tehát az a lényeg hogy Sasuke bármelyik Sannint fixre kiüti.
- SM Narutót Jiraiya/Ororchimaru szétszedi, Tsunade is jó ideig feltudná venni vele a harcot. Az FRS-t is túlélné Tsunade. Miért is? Mert képes a sejtjeit gyógyítani, tehát az FRS hiába teszi tönkre minden sejtjét újra összeállnak.

Nah szóval a 3 Sannin nyerne. Tökéletesen ismerik egymást, ezáltal a csapatmunkájuk is kiváló lenne. Ezenkívül Katsuyu mind a 3-kat gyógyítaná, nem is beszélve arról hogy mind3 Sannin nagyon ellenálló. Ezenkívül Tsunade a chakratartalékot is feltudja mostmár turbózni. És még mindig említhetek olyat is hogy.. Manda, 3 Fejű kígyó, Remete részéről 8 féle idézés, és persze Katsuyu.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 02, 13:01:13 írta IndianA » Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #7729 Dátum: 12 szep 02, 13:06:00 »

Csak a 2.-ra válaszolok az 1-be tanácstalan vagyok  Hmm?

3-4 farok ha elöjönne már az is szinte elintézné jirayat,max úgy lenne esélye ha narutora rak egy elfojtás pecsétet és akkor megszünik a palást.+Ba mit csinál egy frs-el? Vagy egy rasengan kombóval.(Ami kiütötte a kyuubit) Meg még ottvan ms sasuke is.Ha mondjuk narutot genjutsuba ejti,szinte mindenki más kitudná őt onnan szedni,de még az se biztos hogy sennin narutot genjutsuba tudná ejteni,még talán a simát se.Szóval genjutsu mindenképp kilőve,senkire se lenne hatással.Ott van sakura ha esetleg valaki megsérülne.De Tsunade is ottvan ,kifogyna a csakrája...Mivel 4 farok naruto  80x megölheti jirayat ,és nem birná tsunade a csakrájával.
Ero-sennin kivégezve.

Tsunadet is naruto könnyen elintézi ,nem is kell kyuubi.Ha mégis ott a kyuubi azzal mit tudna kezdeni?Mert az hogy áttörné ms -sasuke susanooját,meg lehet kikerülné az amaterasut ,vagy esetleg nincs rá hatással..mert ujra gyógyitja magát.Sakura itt se tudna mit tenni,azért Tsunade még jóval fölötte van erőben. Szóval Naruto maga elintézi Tsunadét mivel az előtte lévő fightban is elfogyott a csakrája.Amúgy is kyuubit szinte csak a  ninjutsuval lehetne elintézni.

Orochimarunak ottvan sasuke ,ha csak a sima sasuke eltudta intézni a beteg orochimarut ,mit csinálna ms sasukeval? Adna neki 1-2-őt és kidölne.Ha meg kell segítség ott a kyuubi.Betegen nem tudna vele semmit se csinálni.Még amikor a menny ...hidnál voltak akkor is csak védekezni ,meg elfutni tudott a végén(teljes erejéből).Azért szerintem kyuubi naruto nagy segítség ,nem kéne engedni neki,hanem csak a sennin módot,akkor talán nem ő intézné el az összeset ,bár 4 farok naruto is szerintem elintézné mind a 3-at.Ha csak sennin mód lenne úgy talán lenne valami esélyük ,de akkor is ottvan sasuke...(A 2 legtáposabb ember) Ja előttem szólónak,sm-narutot elintéznék ,elöjönne a 4f kyuubi mit csinálna az összes? Talán elfutnának??
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 02, 13:13:47 írta dreamfolow » Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7730 Dátum: 12 szep 02, 13:22:36 »

Jiraiya azért sérült meg a 4 farkú Naruto-tól, mert nem akart kárt okozni benne. Ha átment volna remete módba és leállt volna harcolni vele akkor azt kockáztatta volna, hogy Naruto teljesen átváltozik, vagy pedig azt, hogy súlyosan megsebesíti. Így viszont tette amit tennie kellett: valószínűleg elég közel kellett menjen hozzá, hogy a pecsétet rányomja. Szerintem a sérülést is akkor kaphatta.

Tsunade a sima rasengant és változatait túlélné, viszont egy FRS-t jobb, ha kikerül, mintsem hogy belerohanjon. Az igaz, hogy Tsunade 1 másodperc alatt képes regenerálni 2 lyukat a hasában, viszont az FRS eléggé sokáig tart. Így ha túl is éli elég sok charkát használna el. ( IndianA: igen, talán neked van igazad, hiszen Tsunade néhány karcolással megúszta azt a teleportációs technikát, amelyről azt mondták, hogy darabokra fogja szakítani a testét)
Viszont ebben a harcban Tsunade fel tudná erősíteni Jiraiya technikáit, valamint chakrát is tudna neki adni. Katsuyu elintézné Sakura-t és biztosítaná Orochimaru-nak és Jiraiya-nak a genjutsuk elleni védelmet.

Nálam a Sannin nyer, hiszen ők évekig voltak csapattársak így mondhatni jól összeszokott csapatot alkotnak. Habár az is igaz, hogy Naruto és Sasuke is össze tudnak dolgozni, de 3 Sannin ellen nem biztos, hogy elég lesz.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 02, 13:42:23 írta TsunadeHime » Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7731 Dátum: 12 szep 02, 13:38:58 »

FRS szerintem meg rossz megoldás lenne Tsunade ellen. Miért is? Először is nézzük meg a nagyi technikáját: Neve=Sejtgenezis.= Sejteket sokszorosítja meg tehát ezáltal tud meggyógyulni.=FRS a sejteket támadja leginkább, azokat vagdossa szét belülről--> Tsunade sejtekből egy végtagot is tud növeszteni.-->Kérdem én, mit ér ellen egy FRS? Semmit.
Jiraiyának van egy pecsétje amivel el tudja fojtani a kyuubi erejét.
Sakura meg nem sokat számít egy ilyen szintű csatában. Mire pislog egyet Ororchimaru levágja Kusanagival a fejét.
SM Narutó meg sehol sincs Jiraiyához/Ororchimaruhoz, még talán a nagyi is elverné. Pein elleni csatája akkora logikai lyukakkal volt tele, main Madara sus'sanoja is átféne. ikszdé

Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7732 Dátum: 12 szep 02, 13:56:34 »

Hát elméletileg képes rá, meg a manga szerint is. ( de ne kezdjük újra ezt a vitát, hiszen se neked se nekem nincs egyértelmű bizonyítékunk)  Tsunade technikája nem egyszerű gyógyítás, hanem regenerálás. Éppen azért mondta, hogy ez a technika az életét rövidíti meg. Tehát ez eltér az egyszerű orvosi ninjutsu-tól. Az egyszerű jutsuk csak gyógyítanak, hiszen azokról nem lett kijelentve, hogy rövidítik az életerejét annak, akin alkalmazzák. Viszont a Sejtgenezis és a Byakugou teljes regenerálódást eredményez. Tehát visszaállítja az adott testrészt, szervet az eredeti állapotába azzal, hogy a sejtek regenerációját felgyorsítja.
Tsunade teste meg egyébként is ellenálló, köszönhetően annak, hogy részben Senju. Túlélt egy olyan teleportációs technikát, amelyről ki volt jelentve, hogy darabokra fogja szaggatni a testét. Ő viszont csak kisebb sérüléseket szenvedett el.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 02, 14:05:11 írta TsunadeHime » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7733 Dátum: 12 szep 02, 14:39:42 »

Sm narutó: a mostani narutó sennibe, vagy a kurama elleni mérföldekkel erősebb mint jiraiya senninje. Jiraiya 0 eséllyel, sőt mínusszal menne kyubi ellen naruto meg elnyomta a klónokkal. Naruto bármelyiket felaprítaná 1v1be, ahogyan sasuke is. Ezt a harcot én a Hetes csapatnak adom, durván túlfejlődték az őket tanító sanninokon. (talán sakurára ez nem feltétlen igaz, de shipuden elején mintha említette volna kakashi hogy tehetségesebb mint tsunade, mert genjutsu beállítottságú).
Narutonak ott az frs, ami egyedül a perverzel végezne gyből de a többit is kiütné egy időre. Ott van a több tíz klónja, ami eléggé segít neki, főleg ha rasenganoznak. Sasuke alapból jobb ninjutsuba mint a sannin, bizonyíthatja amateratsuval, vagy a kirinnel, susanóval: kirin meglékelné az ellenfél fejét, a fekete lángokat meg hogy kerülik ki ? szerintem sehogy. Orochimaru se biztos hogy le tudná vedleni magát, míg aktívan ég.
Főleg a danzou elleni sasuke eléggé ász, itt bárkit odaverne még 1v2be is, ha kipihent és nem 4kage harca után állítanák ide (félig vakon), bár gyógyultan.
Sokkal nyernek az ifjak.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
renato
Vendég
« Válasz #7734 Dátum: 12 szep 02, 15:26:32 »

Manga szerint nem, szerinted igen. Ha leszakítják a karját, akkor a sérült testrészt rendbe tudja hozni, ergo nem fog vérezni a csonkja, de nem nő a helyére egy kar, mert ez kicseszettül abszurd lenne. Ennyi erővel egyedül mehetne Madara ellen, a klónjai darabolhatnák össze-vissza, Tsunade odamenne, arcbarúgná, majd Gaara elzárná, nem kéne ott pöcsölniük ennyi ideig.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7735 Dátum: 12 szep 02, 15:58:18 »

ikszdé
Azért az nem ilyen egyszerű, hiszen az egy dolog, hogy ha levágják a kezét azt tudja regenerálni, de az már hülyeség lenne, ha egy "körömdarabból" is képes lenne regenerálni magát. Na az tényleg lehetetlen lenne.
Amikor Tsunade kijelentette, hogy csatában halhatatlan szerintem arra értette, hogy bármilyen életveszélyes sérülést is képes túlélni, hála a pecsétjének. ( pl. a fejlevágás. Ha teljesen leszedik akkor vszínűleg meghal, de ha akár egy darab hús vagy ér is összeköti a nyakát a fejével azt még túlélné)

Még mindig itt van a
Tsunade és Gaara vs Sasori és Deidara
csata.
( 2 ellenméreg áll a kagék rendelkezésére)

« Utoljára szerkesztve: 12 szep 02, 16:07:32 írta TsunadeHime » Naplózva

iamhated
Chuunin
*

« Válasz #7736 Dátum: 12 szep 02, 18:05:45 »

Tsunade teste meg egyébként is ellenálló

Rég kijelentettem, hogy ez Tsunade fanság amit csinálsz, de ezzel a mondatoddal mégis más megvilágításba helyezted a dolgokat.
Arra gondolnék, hogy Tsunade sexi teste semmit nem ér, hogy Senju-k voltak az apasági teszt vesztesei, mert ő a fején lévő sminkfoltot használta, hogy túlélje ezt az utazást, ő is kijelentette, és nem kéne félre értened.

Jól elbohóckodunk itt mindig az operpowered kijelentéseken, hogy már a végső illuziót is képes lenne megtörni, ha te írnád a mangát, de itt csak arról van szó, hogy favorizálod a karaktert és ha még el is térsz a valóságtól, hogy karokat növesztene vissza ami kizárt, mert mangába ezt nem tette meg akkor itt se tegye, akkor már megint ott vagyok, hogy mások rühellik vagy semlegesként állnak Tsunadéhoz, és nem vágják fejből a mangában elhangzott mondatokat amit a vénasszony préselt ki magából, és lusták lesznek kikeresni, de én azért fellapozgatom ezt a koszos online részleget és belevetettem magam.

Semmilyen vitát, háborút, boszorkány üldözést nem akarok, fogok elindítani ezzel, csak ha már 2008óta olvasgatom ezt a fórumot akkor az ilyen hülyeségek felett megállok, és véleményt firkantok le, szóval mielőtt feltépnéd a postafiókom 30oldalnyi ellentmondásos hisztivel itt megállhatunk, és elfogadhatod, hogy durván félre érted a sorokat azon a bizonyos mangalapon.

bb Mosolyog
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7737 Dátum: 12 szep 02, 18:53:32 »

Bírom, hogy mindent belinkelsz, csak a lényeget nem. Tsunade a jutsuját csak akkor oldotta fel miután megérkezett a csatatérre. Miután odaértek még belerúgott Madarába és csak az után gyógyította meg magát:

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/562/16
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/562/17

Ott van egy kis kép, ahol látható, hogy Tsunade még véletlenül se indulás előtt oldotta fel a pecsétet:

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/562/13

És láss csodát mit mond Tsunade:

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/563/9

" Ezúttal más, mint Pein ellen... Most csak a saját sérüléseimet gyógyítottam meg és azok sem voltak túl súlyosak."

A "Tsunade teste ellenálló" dolgot úgy értettem, hogy rengeteg sérülést kibír. Emlékezz csak amint a part1-ben átszúrt szívvel rohangált mielőtt meggyógyította magát.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 02, 19:11:14 írta TsunadeHime » Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7738 Dátum: 12 szep 02, 20:06:50 »

TsunadeHime egyszer linkeltél egy oldalt ahol Tsunade kijelentette hogy egy teljes végtagot képes visszanöveszteni. Nem én jelentettem ki, hanem Kishi. Am a 3 Sannin csatája(The Battle's Of Legend) alatt jelentette ki. Am a Narutó világában minden dolog abszurd. De felsorolok olyanokat, amelyek hát... brutálisak és felfoghatatlanok. kacsint Kúl És szvsz ezzel mindenki egyet fog érteni, nézzük hát emberek.
- Itachi meg tud ölni bárkit úgy hogy az illető szemébe néz.
- Az Uchiha ránéz valakire és az lángol is.
- Kakuzunak 5 szíve van. És ennek tetejében a szívei még harcolnak is. Na, ez szvsz eléggé abszurd. Pirul
- Hidan levágott fejjel tud beszélni.
- Orochimarunak meg se kottyant az hogy kettévágták. (Lásd vs. Kyuubi.)

Ez csak néhány a számtalan közül, tehát ha Kishi kijelentette hogy Tsunade képes egy végtagot visszanöveszteni, akkor el is hihetjük neki.
Ha bárki kritizálni próbálja amiket írok, annak csak azt üzenem hogy senkit nem tápolok túl, csak a TÉNYEKET írom le, és a tények alapján Tsuande egy bekapott FRS- után is tudna harcolni.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 02, 20:09:17 írta IndianA » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #7739 Dátum: 12 szep 02, 20:34:33 »

Úgy fest, hogy jobban emlékszem arra, amit TH linkelt, mint te, pedig egy fikarcnyit sem érdekelt az a fejezet.
Kishi azt írta le, hogy Tsunade képes a sérült testrészeit rendbe hozni, nem azt, hogy a már testéhez nem kapcsolódó kezet visszanöveszti. Ez annyiból állna, hogy a csonkból, ami marad, már nem folyik a vére, így nyugodtan meghalhat az ellenfél keze által, nem kell holmi vérveszteség miatt aggódni.
Amiket leírtál valós tények (kivéve az utolsó, azt szerintem haluztad), Tsunade viszont ezzel a végtagvisszanövesztős jutsuval (ami még mindig nincs a birtokában) tényleg halhatatlan lenne, Madara ellen nem is kéne más, elég lenne ő.
Az utolsó részre had reagáljak egy Supernatural függő ismerősöm szavaival:
Tsunade tényleg tudna harcolni egy FRS után. 10 másodpercig, a túlvilági démonokkal.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 514 515 [516] 517 518 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins