24 nov 17, 19:53:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 510 511 [512] 513 514 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1230137 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7665 Dátum: 12 aug 28, 19:28:46 »

Nem akartam hozzászólni ehhez a harchoz mivel már megtettem múltkor, de ha már mindenki ismételgeti magát akkor megteszem én is.

1) Shinra Tensei vs. Amaterasu. Felgyújtják a Pain testet, aki egy Rasenganba lazán belehalt, de még lesz ideje Shinra Tensei-ezni... Esélytelen. Ha Tendot elkapja Sasuke csak egyszer az Amaterasuval, akkor vége. De mindegy, egyszer lelöki magáról. Az Enton mire is jó? Ja igen, visszarakja. 5 másodperc alatt meg azért tényleg haljon már meg tőle... Ehhez még csak az se fontos hogy tudjon a szabályról az Uchiha.

2) A genjutsuk. Nagyon is használnak a Paineken. Jiraiya genjutsuja is hatott, meg is ölte a testeket, egyedül az élesztősnek köszönhetik hogy "kijöttek" belőle. Szó sem volt arról hogy ne hatott volna a Nidai sennin féle genjutsu.

3) Az Amaterasu megidézése Sasuke-nek egy pillanat alatt megvan, sokkal jobban használja a lángokat mint a bátyja. (Mellesleg neki is megvolt pillanat alatt a létrehozás.)

4) Sasuke nem tud Tsukoyomit, "sima" (nem sima, annál jóval erősebb, de mindegy) genjutsuval operál, amit szintén pillanat alatt tud létrehozni.

Painről meg a félelmetes sebességéről inkább nem szeretnék írni semmit, tekintve hogy ebben a tekintetben kis túlzással egy átlag jounin szintjén van. Ő másképp védekezik a támadások ellen, nem fizikai képességeivel.

Sasuke közel olyan gyors nincs mint a Raikage, de ahogy - ha minden igaz - Aizen is mondta Narutoékból hatalmas hülyét csinált már a Shippuuden elején is, és azóta sokszor erősebb lett.

Autine posztjaira inkább nem reagálok, tekintve hogy gyenge agyi képességeim miatt képtelen vagyok értelmezni a magas színvonalú hsz-eit, de egy részt azért még is kiemelnék belőlük.

"Most már naruto is simán alázza ,talán bee is mivel jinchuuriki,gai is"

A Narutos még egy dolog, jelenleg az 5 perces forma miatt tényleg valamivel erősebbnek tűnik Sasuke-nél, de BEE MEG GAI??? Könyörgöm ne poénkodjunk már. Ha ketten egyszerre mennek rá az Uchihára kaphatnak 1%-ot, tekintve hogy röhögőgörcsben megdöglene szerencsétlen Sasuke. Bár miután ebben a topikban Bee Nagatot is verte még régebben talán nem kéne meglepődnöm rajta...

----

Tényleg röhej hogy Sasuke A szintjén lenne. Szétalázná azt is egy pillanat alatt... Amekkora félisteneket csinált Kishimoto a 2 főszereplőből, a jelenleg élő karakterek közül tulajdonképp senki nincs az ő szintjükön. Tetszik, nem tetszik, ez tény. Bár azt én is mondtam hogy sebesség terén jóval gyorsabb A, de egy komoly harcban már esélye nem lenne. MS Sasuke ellen is meghaltak volna mindketten ha nincs ott Gaara...

Közben beírogattak elém, de mindegy.

Még egy pár múltkor felhozott érvre reagálnék előre, hogy ha lehet ne azokat ismételgessük.

1) Kaméleon. Minden élőlénynek van chakrája, ahogy annak is, tehát Sharingannal látni a dögöt.
2) Chibaku tensei. Ez az egy esélye van a Pain-eknek, de nem teljesen kizárt hogy az Amaterasu ne pusztítaná el. De ez tényleg kérdéses, viszont a létrehozása elég kellemetlen. Ha meglátja az Uchiha hogy az összes chakrát átirányította egy testbe Nagato, gondolom rájönne hogy itt bizony valami nagy dologra készül, innentől kezdve meg még a technika aktiválása előtt felgyújthatja azt.
3) Egyéb nagy idézések. Olyanokat Sasuke is tud, és van Entonja.
4) DE HÁT ELFOGÚÚÚTAK VAGYTOK!!!!! Nem, nem vagyunk, Kishimoto csinált félistent belőle, nem mi.
5) DE HÁ' MÁ ELLŐT A HARC ALATT 30 AMATERASUT, BIZTOS KIFÁRADT ETTŐ'! Kabuto és a Zetsuk ellen többször annyit használt mint amennyit én mondtam hogy itt kellene neki, és még mindig semmi baja a chakra készletének.
Naplózva

Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7666 Dátum: 12 aug 28, 19:47:32 »

Mistich ,nem erőviszonyra gondoltam hanem gyorsaságra ..Gai meg bee ,gyorsabbak de nem erősebbek(Bár bee kétséges).Igen,az a bökkenő hogy hogy tudná elkapni tendo peint? Az összes 5 megmaradt pein ő rá fókuszál hogy ne essen baja..Meg ha egyedül is maradt az se 100% hogy megtudná ölni.A varangyoknak nagyon durva genjutsujuk van ,szerintem durvább mint egy uchiháé.Az oké hogy genjutsuba ejti ,de külső hatást nem tud rá gyakorolni,mint mikor naruto kövé dermesztette az egyik peint(De lehet hogy tévedek ,nem vagyok olyan nagy Uchiha szakértő) .Na olyat nem hiszem hogy tudna...És egy sima genjutsu valszeg nem lenne elég.Az hogy erősebb lett a többieknél,az ELEJÉN,már rég felfejlődtek,sőt naruto most erősebb mint fms sasuke...És amin leirtam ...nem azt irtam vagy nem azt akartam leirni hogy ki kinél erősebb,max pein,vagy naruto esetében...
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 19:48:41 írta Autine » Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7667 Dátum: 12 aug 28, 19:53:28 »

Idézet
a olyat nem hiszem hogy tudna...És egy sima genjutsu valszeg nem lenne elég.Az hogy erősebb lett a többieknél,az ELEJÉN,már rég felfejlődtek,sőt naruto most erősebb mint fms sasuke...

Talán te írod a mangát? Hol a fészkes fenébe volt említve, hogy naruto erősebb mint fms sasuke? Ha követnéd a történetet mindig az volt, hogy vagy naruto volt sasuke erősebb egy ici picivel vagy sasuke (legtöbbször sasuke) szóval ezt most így kijelenteni, hogy naruto erősebb mint fms sasuke nem jelenteném ki. Lehet, hogy erősebb lehet, hogy nem, lehet, hogy csak kicsivel erősebb lehete sasuke erősebb kicsivel, de egy biztos. Nincs köztük erő szempontjából sok különbség,mert soha se volt sok köztük max. sima naruto eleje felé sasuke nem kicsit volt erősebb narutonál, de aztán mindig az volt, hogy vagy naruto erősebb vagy sasuke erősebb egy picivel. Naruto jelenlegi erejét meg fölösleges felhozni most az érveléshez,hisz a jelenlegi naruto véleményem szerint szétszedné a pein-t. Ha meg itt jöttök a zetsuval, hogy így meg úgy mondta, hogy talán még sasukenal is erősebb a naruto, az azt hiszem akkor volt amikor még csak sima sharingannal okoskodott sasuke míg naruto sennin móddal. (Vagyis zetsu itachi vs sasuke harcból bírta leszűrni sasuke erejét ahol pedig sima sharinganja volt sasukenak, naruto erejét pedig pein vs naruto harcból szűrte le, ahol sennin móddal tolta a naruto) Már pedig sima sharinganos sasuke meg FMS Sasuke között ég és föld a különbség véleményem szerint. FMS Sasuke vs Pein harchoz meg annyit szólnék hozzá, hogy sasuke nyerne szerintem olyan 53-47-re. (Sasukenak is meggyűlne a baja peinnel és peinnek is sasukeval)
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 28, 19:56:10 írta Mach5 » Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7668 Dátum: 12 aug 28, 20:20:57 »

Ott arról volt szó ahogy Zetsu a Itachi elleni Sasukét vette alapul. Tehát ez azt jelenti hogy az Átokpecsétes sasukét Narutó TALÁN legyőzné. MS Sasuke meg sokkal erősebb mint amikor Itachi ellen harcolt, Karin is megjegyezte. Tehát ez azt jelenti hogy MS sasuke szétszedné SM Narutót. Logika kacsint Am Peint SM Naru leginkább azért is tudta legyőzni mert ő a főszereplő. először is nézzük miből állt az a harc: Naru azért is tudott győzni (Az előnyök mellett) mert nagyon sok Kawarimit/Henge No Jutsut/Füstbombát használt. Na mármost emberek... Erre akárki akármit mond BÁRKI képes. Ha Kishi úgy akarja Pein is füstbombázhat, Kawarimizhet, Bunsshinozhat, SÉ ennek nicns köze a harc stílushoz meg a gyakorlathoz, ezt nevezik úgy hogy szerencse.  kacsint kacsint

Nos, volt egy csata amit feldobtam de nem nagyon volt rá érdeklődés, még egyszer feldobom: Danzou vs. Pein elelni Sennin-Narutó?
Kikötések: Danzou nem használhatja az illúziót, csak mozgás követésre használhatja Shisui szemét.
Vélemények?

Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7669 Dátum: 12 aug 29, 10:20:19 »

Nyerné danzou simán. 10 perc elég lenne neki hogy megölje a nagy békákat, a két öreget, narutót, meg igyon egy hideg kólát. Ott van neki a baku, ami nagyobb mint gamabunta, és durván van szívó ereje. Ha rájönne hogy a két öreg béka jelenti a fő veszélyt, akkor a küzdelem első percében leteríti őket. Sm naruto még csak nem is feltétlenül gyorsabb mint danzou. Ha rádobja a szél elemét a kunaiokra, hatótávja nagyobb lesz mint senninnek közelharcban. Szerintem nyer, de csak mert 10 percig halhatatlan, de a győzelemhez meg kell ölnie a két békát hamar, hogy ne tudjanak genjutsut használni. És ott van még az a pecsétlés, bár az alól feloldhatná narutot a vénzsolti.
Amúgy danzou azért gyenge, mivel csak 10 sharinganja van, (jó 11) de ha ellövi őket a következő harcba mi marad? semmi.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7670 Dátum: 12 aug 29, 10:45:56 »

Danzou vs. SM Narutó:
Az az igaszság hogy Danzou képessége nem igazán így működik hogy 10 percig Fixre halahatatlan. Hanem itt arról van szó hogy maga az Izanagi 10 pericg tart. DE! Az alatt az idő alatt minnél többször ölik meg Danzout annál jobban fogy a chakrája. És Danzounak hiába tart 10 percig az Izaangija ha 1 perc alatt egy ,,Aduász" 15-ször megöli. Nem marad chakrája a további Izanagira, ezért hát fel kell oldania. Sasuke Danzout asszem 11-szer ölte meg, és Danzounak az Izanagi után nem maradt semmi chakrája. Kérdés, narutó meg-e bírja ölni 11-szer, és persze úgy hogy neki is maradjon chakrája, meg ne legyenek súlyos sérülései.
Hm... most hogy jobban belegondolok Narutó talán eséylesebb. Miért is? Azért mert amint a két bölcs rájön az Izanagira, akkor Narutónak nem kell sok chakrát fogyasztania. miért is? Mert ugye az izanagi akármilyen káros behatást semlegesít. Tehát Narutó a lehető legnagyobb baromságot követné el azzal hogyha FRS-t használna.
Kérdés hogy a többi jutsut Danzou ki-e tudná kerölni/játszani. Narutó Varancs stílusa ellen ugye még a Sharingan is hasztalan.
Danzou techinkái a következők: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/477/9  http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/477/13  http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/479/4  http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/479/9   Ezek azért elég kemény jutsuk. Akármelyik rendesen megsebesítené SM Narutót is.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 10:55:24 írta IndianA » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7671 Dátum: 12 aug 29, 10:52:38 »

Szerintem simán menne neki. Danzo nem egy gyors karakter, Sasuke szinte minden támadása betalált. Sennin Naruto pedig viszonylag gyors és neki bőven van chakrája. Ha a Sennin módban legalább 6-7 alkalommal meg tudja ölni akkor ha visszavált sima módba úgy is menni fog. Az ő chakrája szinte kimeríthetetlen, míg Danzo-éról ez nem mondható el. Ami az öreg mellett szól a tapasztalata és az esze. Nálam Naruto nyeri a harcot, de nem nagy százalékkal. 51-49 SM Naruto javára.

Új:

Mei és Chojuro ( az a gyerek a karddal) vs Danzo

Danzo nem használhatja Shisui szemét irányításra
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 14:33:14 írta TsunadeHime » Naplózva

vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7672 Dátum: 12 aug 29, 20:33:04 »

nah, egy új harc, ezt nemtudom mondtátok-e mostanában:
a 2 nagy rivális a mostani szinten:
Gai vs Kakashi !!!!!!
mint láttuk Gai már 6chakra-kapunál olyanokat ütött és rúgott hogy égett a keze meg a lába ezáltal igaz tüzes pofonokat vitt be, a 7. kapunál már az ütésének az erejével rendesen tűz labdákat nyomott méghozzá  olyan gyorsan hogy több 100volt belőlük, a gyorsasága brutális ugy mint az ereje és az utolsó egy ütés egy halál támadása erejébe még az egész sziget is belerobbant..... a 8. kapuról nem is beszélve... 
Kakashi meg a raikiri minden formáját használja, ezenkívül ninjutsukat is használ, ráadásul több elemet is, ott a sharingan és az ms/kamui amit már igazán jól használ...

szerintetek ki nyerne??
Naplózva
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
*

« Válasz #7673 Dátum: 12 aug 29, 20:50:52 »

Szerintem Kakashi nyerne.! Mosolyog
Gai nem tudná a végtelenségig fenntartani a kapukat. Kakashinak meg csak ki kell védenie a támadásokat, használ 1-2 kumait amitől legyengülne ugyan de szerintem Ő nyerne.^^

Én egy Hinata vs Sakura meccset néznék meg.! Mosolyog

Hinatának ott van - Byakugan ,  Juho Soshiken , meg az összes alap hyuga technika

Sakurának ott van - noshátt..erős és tudja magát gyógyítani  ikszdé

(szerintem Hinata nyerne)
Naplózva

Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7674 Dátum: 12 aug 29, 22:55:11 »

Mei+Chojuro vs. Danzou: Hát, Mei nem utatott sokat... Madara elleni harcából az jött le nekem, hogy kevés chakrája van, na mármost, Danzou ellen ez nem jó. Az öregnek aránylag sok chakrája van, és a Fuuton technikái is elég durvák. Meit 1 vs.1-ben odaverné mindenféle gond nélkül. Chojuro meg más szinten van, a rosszabik értelemben  Pirul Danzou nyerné ezt a csatát. A Bakunak köszönhetően az egyiket elég rendesen megsebesítheti, utána meg már nyert ügye van. Ahhoz hogy nerjenek olyan 13-szor kellene megölniük Danzout, de jelengi tudásunk alapján ez egyiknek se menne, mégha össze fognak akkor sem. Ezenkívül még említhetek Danzounál olyat hogy Sharingan amivel leköveti a mozgást, Bénító pecsét, és a harci tapasztalata nagyon nagy.
Gai vs. Kakashi:
Kamui.Flawless victory. Ezt a jutsut a manga jelenlegi állása alapján nem lehet kivédeni.
Hinata vs. Sakura: Nálam sima hinata win. 360 fokos látótérrel rendelkezik aminek köszönhetően Sakura-chan egyszer sem fogja tudni megsebezni, viszont Hinata igen. Ezenkívül ott van az a fontos tény, hogy a Juuken általa okozott sérülést Sakura nem fogja tudni gyógyítani(Javítsatok ki ha tévedek), de ha még tudná is, nem egy perc alatt van meg, hinata meg nem fog állni addig. Hinata ha beveti a 64 ütést, akkor sakura örülhet ha tud harcolni. Ne talán-tán ha utána tudna harcolni, Hinata már kis túlzással becsukott szemmel elkerüli az ütéseket.

Lenne egy régi harc, amit most jól ki lehetne vesézni:
Ororchimaru vs. Pein. Kikötés: Nincs CT, és Edo. Én mindig amondó voltam hogy sima Pein win, de voltak akik 30%-ot adtak marcsinak.
Legyen 3 típusú harc:
a): Ororchimaru semmit nem tud Peinről.
b): Tendo végig nem használhatja az erejét.
c): Orochimaru minden egyes test képességét tudja.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 22:55:44 írta IndianA » Naplózva
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
*

« Válasz #7675 Dátum: 12 aug 29, 23:23:44 »

Pein vs Orochimaru
Szerintem még így is Pein lenne a győztes.!

És egy Tsunade vs Terumi Mei ? Nevet

Szerintem ez eléggé döntetlennek néz ki.
Mei-ről nem tudok olyan sokat de az eddig láttak alapján szerintem nagyon erős. ,és 3 elemet tud irányítani(?)
Tsunade szintén erős és ott van az a regeneráló technikája is.
Fogalmam sincs ki nyerne.. Gondolkozik Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 23:43:09 írta Hitsugaya-fangirl:) » Naplózva

Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #7676 Dátum: 12 aug 30, 07:30:04 »

Tsunade vs Mei

Ez volt néhány napja. Szerintem Tsunade úgy elverné Mei-t, hogy az sértő lenne a Mizukage rangra nézve  ikszdé Mei nagyon erős a 2 Kekkei Genkai-val, csak sajnos Kishi a láva elemét olyan hülyén oldotta meg, hogy csak akkor talál el valakit ha belelökik. Mei nem igazán tudja ráköpni senkire. A másik eleme meg szinte használhatatlan kint.
Tsunade reflexei jobbak, tehát nem okoz majd gondot Mei támadásainak elkerülése. Nálam ezt a harcot nagyon a Hokage nyeri.

IndianA: Én azért nem becsülném le sem Mei-t sem a Köd egyik kardforgatóját. Chojuro, mivel kardforgató és tagja a Köd 7 Kardforgatójának, valószínűleg gyors lehet. A kardjának is eléggé hasznos képessége van, hiszen bármilyen fegyverré átalakíthatja. Tehát a hosszát és a formáját is képes befolyásolni. Ez nem lebecsülendő képesség.
Azt is meg tudják csinálni, amit Sasuke vagy Madara ellen: Mei lávát idéz és Chojuro belelöki.
Danzo valószínűleg már attól is meghal ha a egy ilyen "kalapács"http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110325122621/naruto/images/c/c0/Ch%C5%8Dj%C5%ABr%C5%8D_attacks_Sasuke.png elkapja.

Nálam ezt a Mizukage és a Kardforgatója nyeri.
Az Orochimaru vs Pein-ra még visszatérek.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 30, 07:31:18 írta TsunadeHime » Naplózva

vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7677 Dátum: 12 aug 30, 10:04:28 »

Orochimaru vs Pein!!!
Orochimaru nem tud semmit pein ről:
mivel Orochimaru nem hülye, így 6 testnek nem fog egyedül nekiszaladni... megidézne olyan kígyókat mint amelyek konohát támadták vagy ami naruto és sasuke ellen harcolt a halál erdejében és azokkal támadna... ott már ahogy a peinek azok ellen harcolnak már megmutatnak néhány erőt magukból és így oro. valami tervet akár készíthet is..
a megidézett állatokat a kígyós támadásokkal/azoknak a mérgével le tudja győzni.. ugye tudjuk h Orochimaru szinte halhatatlan mert mindig vedlik ha olyan sérülést szerez... ha pein úgy áll fel a csatára mint naruto ellen, hogy az élesztőset védik, akkor orochimaru lehet h rájön h csak azt kéne megölni... erre a mindenféle vedlés meg a kígyó előjön a számból annak a szájából meg én, vagy épp ugyanaz csak a kezemből jön elő a kígyó ,ezek hatásosak lehetnek, ha meg átmegy abba a formába hogy lába helyett kígyó farok van ugy meg a sebessége és ereje is nagyobb lesz (narutopedia szerint, meg láttuk naruto és sasuke ellen  is milyen gyors volt) az is hatásos, nameg a genjutsu és a kiköpöm magam a számon egy nagy kígyó formájában és lenyelem (vagy nagyra nyitom a szám és lenyelem) (mint kabuto yamatot vagy ahogy itachit akarta) mert akkor is akit lenyelt valamiféle genjutsuba kerül.... (nameg a szél jutsuk)

szerintem ha nem ismeri peint, akkor egy néhány testet el tud intézni, de valószínűleg mind a 6 ot nem én pein győzelmét mondom
(viszont ha oro. is át tud menni senin formába mint kabuto, akkor még akár nyerhet is...)

ha ismeri a testeket, akkor akár még nyerhet is....
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7678 Dátum: 12 aug 30, 13:07:34 »

Nincs olyan méreg amely hatna Peinre. A Hanzou elleni csatánál látthattuk, meg persze egy halottra nem hat a méreg. Ha Ororchimaru rá is jön Pein képességeire akkor taktikázik. Igen de van ezzel egy bökkenő. Pein is fog Taktikázni, és ő is meg fogja tudni Marcsi képességeit. Ezenkívül Pein számtalan kiváló stratégiát ismer, e téren nem fog lemaradni orochimarutól.
Egy költői kérdés: Ororchimaru mit kezd az osztott látással?
Naplózva
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7679 Dátum: 12 aug 30, 15:31:58 »

Hogy mit kezd az osztott látással??
hát csak azt tudom mondani hogy manda bekapja a testet ő meg bent kinyírja, ugy mint naruto az idézőset, csak nem békával... vagy láttuk a támadását a biju bomba után ... fejét a földbe nyomja és föld alól indít támadást a kardal, de ezt nemmuszály a fejével, megteheti a kezével is.. csak "halottat kell tettetni" vagy ha úgy alakul h közelharc van akkor kiköpi magát a száján kígyó formában (ugytudom ő kígyó formában csinálja és nem ugy mint kabuto hogy olyan félig ember félig kígyó kezei meg mindene van féle módon) és megpróbálja lenyelni a testet ami autómatukusan valamiféle genjutsuba ejti azt, vagy csak nagyra nyitja a száját mint kabuto és bekapja, de ez csak közelharc esetén jó, vagy az osztott látás ellen még a genjutsu is érhet valamit...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 510 511 [512] 513 514 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins