24 nov 17, 04:29:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 459 460 [461] 462 463 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1228671 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
malakian666
Vendég
« Válasz #6900 Dátum: 12 máj 25, 22:58:53 »

Nem kell segítened, Sabakuval beszéltétek az Én topikban pár hete/hónapja. Te írtad, hogy beleoperálja magát, és hogy simán előmászik az árnyékából. Azt is te írtad, hogy Jiraiya egyedül sennin módba lép. Innentől nem hiszem, hogy jogod lenne pofázni. A félreolvasással nincs baj, ha arra egy ilyen választ építesz, akkor azzal viszont van.

Ja és még valami: attól, hogy azt hiszed, hogy frappánsan adod elő magad, meg már régen vagy itt, a hülyeség hülyeség marad.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 23:04:38 írta malakian666 » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6901 Dátum: 12 máj 25, 23:13:27 »

Az vagány, mert szerintem én még életembe nem írtam az én topicba egy hozzászólást sem. De a személy valóban talált.
Íííííííííí, pedig közel volt :/ Azt, hogy egyedül Sennin módba tud lépni Mistich írta, nem én :/ De ha nagyon szeretnéd egy szavadba kerül, és leírom én is.
Ahhoz képest, hogy engem olyan jól ismersz, hogy már legyökerezel, nem vetted még észre, hogy az "operálni" szót a fórumon elég gyakran használom alternatív értelemben.

Pofázni nem szoktam, maximum az általam idiótának nyilvánított embereket kényelmetlen helyzetbe hozni. Azt viszont viszonylag gyakran, állítólag pofátlan is vagyok emiatt, de ez van, egy fórumon megengedhetem, hogy közellenség legyek Nevet
Ezt a "félreolvasással nincs baj" dolgot meg nem értem. Nem olvastam félre semmit, félreÍRTAM valamit, tudod, a félreolvasás az, amit éppen te is tettél mikor a hozzászólásommal harcoltál a magyar nyelv útvesztőiben. Igazából ezzel van a baj, nem a magyarázás-magyarázkodás dologgal.

Amúgy tetszik ez a vita, de most lépek aludni, holnapra reggelre örülnék, ha valami ütőset produkálnál, hogy legalább valami logikusan felépített oltást kapjak a képembe. Jó munkát kacsint
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 23:15:07 írta renato » Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6902 Dátum: 12 máj 25, 23:38:24 »

Az vagány, mert szerintem én még életembe nem írtam az én topicba egy hozzászólást sem. De a személy valóban talált.
Íííííííííí, pedig közel volt :/ Azt, hogy egyedül Sennin módba tud lépni Mistich írta, nem én :/ De ha nagyon szeretnéd egy szavadba kerül, és leírom én is.
Ahhoz képest, hogy engem olyan jól ismersz, hogy már legyökerezel, nem vetted még észre, hogy az "operálni" szót a fórumon elég gyakran használom alternatív értelemben.

Pofázni nem szoktam, maximum az általam idiótának nyilvánított embereket kényelmetlen helyzetbe hozni. Azt viszont viszonylag gyakran, állítólag pofátlan is vagyok emiatt, de ez van, egy fórumon megengedhetem, hogy közellenség legyek Nevet
Ezt a "félreolvasással nincs baj" dolgot meg nem értem. Nem olvastam félre semmit, félreÍRTAM valamit, tudod, a félreolvasás az, amit éppen te is tettél mikor a hozzászólásommal harcoltál a magyar nyelv útvesztőiben. Igazából ezzel van a baj, nem a magyarázás-magyarázkodás dologgal.

Amúgy tetszik ez a vita, de most lépek aludni, holnapra reggelre örülnék, ha valami ütőset produkálnál, hogy legalább valami logikusan felépített oltást kapjak a képembe. Jó munkát kacsint

Mindegy, a lényeg hogy ő látni fogja, hogy gentleman módjára megvéded tőlem, a negatív trolltól.

"Mellékesen nem a Sennin mód tartott sokáig, csupán az a chakra összpontosítós biszbasz, gondolom ott rajolni akart, hogy egyedül is képes ezt az állapotot létrehozni, de nem sikerült neki, így a brekik segítségére szorult, akik azonnal Sennin módba rakták."
Jiraiya először is kijelenti, hogy megidézi a két békabölcset. Szóval szerinted nem tud egyedül sennin módba lépni, de ő nem volt tisztában a saját képességeivel, és ahogy írod rajolt egy sort, mielőtt megidézte őket.
Ha itt rosszindulatú lennék, azt mondanám, hogy hazudtál, mert igenis leírtad, de gondolom ez is csak a fáradtságnak tudható be.

Először leírtad a beleoperálást: "addig Jiraiya úgy operálhatja magát bele az ellenfele árnyékába, ahogy akarja.". Magamat idézem: "Hogyan is jut bele Jiraiya az árnyékába? Beleoperálja magát, ezt hogy képzeled el?" Erre írtál egy ironikus választ: "Beleszületett? Belekakilta a svábhegyi beteg szamár? A miniszterelnök az áldozat köldökén át bejuttatta?" Később te, mint a naruto-kun fórum önjelölt stand-up királya frappánsan szó szerint vetted a saját szavaidat: "Igen, valóban úgy képzeltem el, hogy beleoperálja magát: szikével megmetszi az árnyékot, majd belebújik, mint az ügyes 10 évesek a pizsamájukba.."
Még mindig semmi konkrétum, csak pofázás, bullshit, ahogy tetszik. Nyilvánvaló terelés.
A fentiekből pedig kiderült, semmit nem olvastam félre.

A pofázás jelentése feleslegesen beszélni, vagy hülyeségeket beszélni. Szóval ezután még két mondatot pofázol arról, hogy nem pofázol.

Nyilvánvaló a különbség a magyarázás és a magyarázkodás szavak jelentéstartalma között. Magyarázás az, amit én csinálok. Magyarázkodás az, amit te csinálsz.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 23:49:37 írta malakian666 » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6903 Dátum: 12 máj 26, 00:22:20 »

malakian666: ha Jiraiya-nak adod a harcot, minek (próbálsz) érvelni Gai mellett? A hozzászólásaidból az jön le, hogy az a nyomorék agyonverné a Sannin-t, ami Aizenen kívül mindenki számára viszonylag egyértelmű hogy hülyeség. Ahogy látom neked is, de nem csak szarul, de még a rossz oldal mellett is érvelsz. Ez meg hülyeségnek tűnik, de mindegy is.

Jiraiya elemi jutsujai, Rasenganja, sőt, maga a sannin olyan gyors, hogy elkapná a Naruto egyik leggyorsabb karakterét.. LOL... Naggyooooooooooooon hihető.

Ha az adott karakter IQ szintje nem haladja meg a tiédet, akkor simán elképzelhető. Gyors reakcióképességekkel könnyedén gyomronrasenganozná a frontálisan támadó Gai-t. Vagy csak kicsit elmocsarasítja a környéket, öröm lenne nézni milyen lendülettel baszná be a fejét a következő sziklába. Bár az is vicces lenne, ha simán szemközt köpi egy kis olajjal, Gai meg magától rohan neki a következő fának. Minato ki is fejtette még régen, hiába van az embernek nagy sebessége, ha a szeme nem képes követni ezt a mozgást. Kicsit kibillenti valami az egyensúlyából a Jounin-t és vert helyzetben is van.

Jiraiya beidézi a békát/békákat (igaz rohadtul nem ezzel kezd sosem, de legyen, most így tesz)

http://www.mangareader.net/93-379-5/naruto/chapter-374.html Akkor itt most épp sajtos stanglit készít, vagy mi van? Igaz, nem pont a harc eleje, előtte kimászott még az árnyékból, és kitért egy támadás elől. Azonban előtte lehetősége se volt előbb idézni, elfoglalt volt mással az öreg. Ez volt Jiraiya EGYIK harca az egész Naruto alatt. Nézzük a másikat.
http://www.mangareader.net/93-170-17/naruto/chapter-165.html Igen, itt is RÖGTÖN idézéssel kezd. Persze te nyilván ezt is megfogod cáfolni valahogy, a kiváló érveiddel (az egész kimerül malakian666 ismételgetésében), de azért ne ilyen hülyeségekkel gyere már. Egyszer próbálsz meg írni valami olyat, amit más nem említett előtted, annak sincs semmi értelme...

Illetve egy kérés. Jiraiya-nak esélye sincs megidézni a Ni Dai Sennin-t. Jiraiya elveri Gai-t szerinted is. Jiraiya egyetlen egy esélye a győzelemre a hang alapú genjutsu, amit a Ni Dai Sennin használ. Ebből hozz már ki valami értelmezhetőt légyszives. Köszöntem.

malakian666, még annyi hogy a fikciók miatt illene nem megszólalnod, ugyanis a posztjaid fele tele van velük. :-/ Kezdve azzal, hogy Jiraiya gyengébb állóképességű Kisame-nél, azon keresztül, hogy az árnyék technikához kell bárminemű előkészület, a kapunyitogatás tizedmásodpercek alatt történő kivitelezéséről, és még sorolhatnám. A lényeg, hogy a posztjaid egyik fele feltételezésekre épül, a másikban meg próbálsz oltani, illetve okoskodni, de egyik se nagyon akar menni.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 26, 01:04:24 írta Mistich » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6904 Dátum: 12 máj 26, 09:05:30 »

Ecsém, valahogy megint ugyanaz a helyzet, mint anno Murcik-nál, viszont őt valahogy jobb érzés volt gyökérnek hívni minden második sorban... nem hittem, hogy az ő oltásainak a szintjét lehetetlen alulmúlni, mégis összehozta valaki xD

Jaja, már Superman+Batman combo-nak érzem magam, amiért megvédtem tőled. Bár nem kell rá vigyázni, nagyobb pusztítást tud okozni a lelki világodban pár post alatt ő, mint én valaha Nevet

Ezt... nem értem... rajolni akart+besült=nem képes rá. Ott van a "gondolom" szó is, egy ilyen magas rangú és mélyen tisztelt embernek, mint neked, a gyengeelméjűek védőszentjének nem kell ecsetelnem eme szó jelentését.
Közben visszakerestem, és való igaz, egyből a Ni Dai Sennin segítségét kérte, meg sem próbálta egyedül felhúzni ezt az állapotot. Ez van, én sem tudhatom a manga minden egyes történését fejből.

Nem hiszem el, hogy én vagyok a gyengeelméjű, de nem érted meg, hogy milyen jelentésben használtam az "operálni" szót. Csak a te kedvedért átírom azt a mondatot, bár nem hiszem el, hogy az egész érvelésed azon alapszik, hogy fennakadsz egy szón, aminek a jelentését rajtad kívül mindenki levágta (nem a "vágás" értelemben használom most ezt a kifejezést, ennyit segítek):
...viszont addig Jiraiya úgy juttathatja bele magát az ellenfele árnyékába, ahogy akarja...

Nem. Magyarázás és magyarázkodás is sajnos, amit jelen helyzetben én csinálok, böszmeség pedig az, amit te művelsz.
De remélem érzed a törődést. Én már postok óta vitatkozok veled, míg Mistich lazán elküldött a rákba egy post alatt Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 26, 09:45:27 írta renato » Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6905 Dátum: 12 máj 26, 09:28:13 »

CsukiIce.... kedvedét én is előkerestem egy korábbi hsz-em, 394. oldal, asszem

"Szerintem Hidan technikája és a chakra között nincs összefüggés.
És szinte biztosan rendelkezik valamilyen szintű regenerációs képességel. Miért? Nem láttunk tőle sok harcot, csak kettőt, plusz ugye a Niibisből egy kicsit, de ezek alatt számtalanszor átszúrta magát a mellkasán/hasán, hasonló helyeken. Ennek ellenére egy árva heg sincs a bőrén, kivéve a nyakát, de az is halványult, plusz a füléből hiányzik egy kis darab, de az szerintem más kategória.

A Juuken meg szép dolog, de ha a gyakorlati oldalát nézzük a dolokank (és én azt szoktam), akkor még sneki nem halt bele.
Abban egyetértünk, hogy Hidan rendelkezik egy bizonyos szintű regenerációs képességgel, de ez a Neji vagy Hinata elleni harcban sokat nem ér. Ők látják Hidan chakráját (van neki) és azt is, hogy már alapból nincs rendben valami a belső szerveivel. Emiatt ők azon sem lepődnének meg, ha valaki átszúrja és azt az Akatsukis meg sem érzi. A nyakával kapcsolatos sérülésnek még a Bijuu elzárása (3 nap) után is bőven volt nyoma, tehát nem olyan gyors az a gyógyulás. Ha pl Neji elzárja a kezében a chakrapontokat, akkor a másodperc töredéke sem kell neki és repül Hidan feje. A Hyuuga tudja, hogy hol kell támadni a Byakugan miatt.

Az oldalak melyeket linkeltél mind a harc közben/végén történtek és ami közös bennük, az az hogy már mind a vérszerzés és a kör felrajzolása után történtek. Az is egyértelmű, hogy ha már szerzett vért Hidan akkor szinte esélytelen az ellenfél, de itt nem tudna Nejitől/Hinatától vért szerezni. Az ok pedig a mindent látó Byakugan és a Juuken védelme. Például itt egy váratlan támadás a chunin vizsgáról (még genin volt!!!): http://www.mangareader.net/93-106-4/naruto/chapter-101.html

Az utolsó mondatod pedig tényleg hatalmas butaság:"A Juuken meg szép dolog, de ha a gyakorlati oldalát nézzük a dolokank (és én azt szoktam), akkor még sneki nem halt bele."
Egy mellékszereplőről beszélünk, aki alig szerepel a mangában. Nem is láttuk nagyon harcolni, azt se tudjuk mennyit fejlődött. Jelenleg a geninként bemutatott tudása/technikái alapján számolunk vele a harcban, miközben már jonin!
Nem ok nélkül mondta ezt Kakashi (oldal alja): http://www.mangareader.net/93-83-5/naruto/chapter-78.html és ugye ő is beismerte, hogy a Byakugan jobb mint a Sharingan.
(Mielőtt jönnének a kommentek, hogy ez hülyeség, a beszélgetésnél Kakashi, Gai és néhány genin voltak jelen. Kakashi tudott legtöbbet a Sharinganról, de ő is csak a 3 pontosig ismerte. Ettől pedig bőven jobb a Byakugan.)
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 26, 09:30:35 írta CsukiIce » Naplózva

TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6906 Dátum: 12 máj 26, 10:04:48 »

Gai nagyon de nagyon túl lett értékelve a Kisamés csatája óta. Hirtelen gyorsabb és erősebb lett, mint maga a Raikage, ráadásul a 8. kaput is felhozzák egyesek, holott arról még semmit sem tudunk. A Hirutora se valami erős technika. A sziget megremegett tőle, de Kisame nem igazán. Elméletileg Kisaméból egy xarkupac kellett volna maradjon, de ő ez után még felállt és öngyilkos lett.  Aztán meg ott van az is, hogy a Bijuuk ellen meg akarja nyitni a 8. Kaput. Még jó, hogy meg akarja nyitni, hiszen ez az utolsó lehetősége... Egy reménytelennek tűnő harcban mindenki megpróbálja kihozni magából a lehető legtöbbet.  Tehát nem kell túlértékelni a Hirutorát és Gait sem.
Mint Jounin erős ez tény. A Kurenai és Asuma szintű társait alázná ( meg néhány Akatsuki tagot is) ,  de olyan szintű ellenfelek ellen, mint a Sanninok labdába sem rúghat.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 26, 10:45:42 írta TsunadeHime » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6907 Dátum: 12 máj 26, 10:47:35 »

azóta mondjuk neked hogy nem kisamet találta el, hanem előtte a levegőt 100méterrel; nem értem mért nem fogod fel tsunadehime Nevet
Igen gai túlvan értékelve, de rajta kívül senkinek nem lett volt esélye kisame ellen konohából, talán kakashinak kamuival. Kisame csúnyán elpáholná jiriyat is, írjuk is ki gyorsan egy harcban: kisame vs jiriya.
És azt is említettem hogy kisame az egyik legerősebb pusztakezes shinobi volt, (jó ott épp levolt gyengülve); de ha közvetlen találat érné tsunadét úgy szakadna ketté a délutáni tigris által hogy shizune meg sakura se varrnák össze egy nap alatt.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6908 Dátum: 12 máj 26, 10:55:00 »

Ha szerinted Gai Kisamét elvétette 100 méterrel, akkor mi rá a garancia, hogy Tsunadét telibe találja? Ezzel a támadással Gai csak annyit érne el, hogy ő legyengül, miközben Tsunade 5 másodperc alatt összekapja magát és kinyírja a Jounint.
Gainak egyszerűen nincs olyan támadása, amiből Tsunade ne tudná regenerálni magát. Viszont Gai ha veszít a sebességéből a Hirutora vagy a kapuk használata miatt, akkor nem kell sok ütés neki.
Ha már a mangából indulunk ki, akkor én is mondhatnék olyanokat, hogy Tsunade csatában halhatatlan és addig tartanám magam ehhez az állításhoz, amíg ez meg nem cáfolódik. Magyarán amíg Tsunade fel nem dobja a tacskert egy támadás után, halhatatlannak számít.  De ilyent inkább nem állítok , mert szerzek magamnak néhány ellenséget.   smirksweat ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 26, 11:35:56 írta TsunadeHime » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6909 Dátum: 12 máj 26, 13:17:41 »

Nem kötekedni jöttem, de egy-két dolgon meg akadt a szemem... Most csak egyet emelnék ki, ami számomra elfogadhatatlan és az illető aki írta nem veszi észre a saját "hibáit".
Idézet
Gai nagyon de nagyon túl lett értékelve a Kisamés csatája óta. Hirtelen gyorsabb és erősebb lett, mint maga a Raikage, ráadásul a 8. kaput is felhozzák egyesek, holott arról még semmit sem tudunk.
Nekem erről miért pont Tsunade ugrott be? Valami oknál fogva az "új" pecsétjének köszönhetően lereagálja A sebességét és egy támadás se fogja meg. Érthetetlen módon a fulladás, fejlevágás és végtag elvesztése se kottyan meg neki, mert a pecsétjének köszönhetően mind ellen tud védekezni (testrész leválás esetén újranöveszteni, a vízben légzés még mindig... érthetetlen, de valaki majd csak megmagyarázza...).
Az éles... nagyon éles tárgyak nem hatolnak át a bőrén. Másnak levinné a kezét, őt még megkarcolni se lehet vele (most egy bizonyos Kardról beszélek).
A csigái eddig nem nagyon ugráltak a harctéren, de valami oknál fogva most ők is mesterlövészek lettek. És az idézésük se több 1mp-nél, amit Tsunade persze a csata elején megtesz.
Még sorolhatnám a dolgait, de csak a kezem fáradna vele.
Nem kérek rá semmilyen reagálást, nem szeretnék újabb vitába keveredni, csak annyit kérnék, hogy akitől idéztem gondolkozzon el ezen (főleg a túlértékelésen).

Gai vs Jiraiya-hoz annyit, hogy Jiraiya win. Nem szeretném kifejteni, mert még valaki engem is betalál Mosolyog
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6910 Dátum: 12 máj 26, 13:45:24 »

Laci, már írtam párszor, de neked tényleg baj van az értelmezési képességeiddel. Nem ismerlek mint embert, az is lehet, hogy amúgy jól ki lehet jönni veled, de amiket itt a fórumon mutatsz az eléggé fárasztó és kevés IQ szintről tanúskodik.

Tsunade egy kage, ráadásul a Sannin egy tagja. Elismert ninja nőként tartják számon, a nevét mindenhol ismerik és tisztelik őt. Miért lehet ez? Talán mert gyenge? Az emberek tisztelnének egy gyenge embert? Na ugye, hogy nem. Tsunade igen is erős. Még Kishi is 35 pontot adott neki a databook-ban, ha nekem nem hiszel, legalább neki, a karakter kitalálójának adj a szavára.

Ismét felteszem a kérdést: Ki és mikor állított olyant, hogy Tsunade legyőzhetetlen? ÉN? Idézetet kérek.
Mikor állítottam olyan, hogy Katsuyu mesterlövész vagy képes felugrani?  Idézetet kérek.
Mikor állítottam olyan, hogy képes a vízben lélegezni? Idézetet kérek.
Mikor állítottam olyant, hogy fejlevágás esetén is életben marad?  Idézetet kérek.
Mikor állítottam olyan, hogy az éles tárgyak nem viszik át a bőrét? Nem téveszted őt össze a Raikagéval?
Egyébként mely kardról beszélsz? Zabuza kardja, a Kusanagi, vagy a Susanoo? Amint láttuk az utolsó kettő semmit nem érne ellene, az első pedig még annyit se. Ha a Susanoo kardját el tudta törni akkor kérdem én: mit nem tudna eltörni?

Tsunade egy olyan nő, aki Kage szinten van, ezért nem lebecsülendő. Az igaz, hogy főként gyógyítóként és csapatjátékosként veszik hasznát (lásd Madarás harc) de egyedül is szépen elboldogul. A mostani "főbossok" ellen egyedül nem lenne esélye, de ismerjétek már el, hogy nélküle a kagék már rég halottak lennének.

Az a baj veled, hogy nem olvasod el rendesen amiket írtam, hanem kitalálod a magad kis hülyeségeit.   Ha ezek közül akár egyre is írsz egy idézetet tőlem, akkor bocsánatot kérek.

Azt elismerem, hogy állítottam olyant, hogy le tudja reagálni "A" sebességét. Bevallom talán ez volt az egyik legnagyobb hülyeség, amit állítottam. Viszont azt el kell ismerni, hogy nagyobbakat üt, mint A (és nem is kicsivel, különben Madara nem vette volna a fáradságot, hogy ezt megjegyezze) tehát ha sikerülne neki egy pofont adnia, attól még a hatalmas Raikage is megszédülne. Mindezek mellett Tsunadénak a legjobb esélyek mellett is egy döntetlent is nehéz lenne kihoznia. De az, hogy esélytelen lenne A ellen hülyeség.

u.i. Kérlek ez után írj privátban ha valami gondod van velem. Nem akarok veszekedni, sem sértegetni senkit. Csak tudod az én türelmemnek is van határa.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 26, 14:32:24 írta TsunadeHime » Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #6911 Dátum: 12 máj 26, 15:36:03 »

Visszatérve a témához! Én úgy gondolom, hogy a gai vs Jiraya harcban a győztes jiraya. Gai se rossz, de még ha a 8 kapuról beszélönk sztem akkor is Jiraya képes kikerülni és mondjuk csapdába ejti az óriás varangy torkába. Itachi is csak azért tudott kiszökni, mert aktiválta az amaterasut amit mint Gai nem tud. Jiraya nem véletlenül kapta meg a legendás sannin címet.
Ui:Szerintemis inkább PÜ-ben beszéjétek meg a nézeteltéréseiteket légyszi. Erről a véleményemet már megírtam malakiannek is.
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #6912 Dátum: 12 máj 26, 15:46:15 »

Gai vs Jiraya... érdekes xD hááát igazából én a nyolckapus Gai-nak adnám a meccset, az az erő hatalmas arról meg nem is beszélve, hogy olyan gyors lesz, hogy Jiraya hiába küldi rá a rasenganokat nem találná el Nevet... de a "sima" Gai ellen persze Jiraya a nyerő Nevet
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6913 Dátum: 12 máj 26, 17:23:23 »

Megfogtál... Pontos idézetet nem tudok adni az általam felsorolt dolgokról. Inkább szavakat amik erre céloznak (igazából konkrétan ezt jelentik).

Katsuyu ugrását nem szó szerint értettem Mosolyog Akár egy elterjedt szóval is helyettesíthetem:
"A csigái eddig nem nagyon operáltak a harctéren" Nevet De mondhatom azt is, hogy jóformán nem is harcoltak.
Mesterlövészt arra értettem, hogy ahhoz képest, hogy a sav szétszóródik a levegőben (manga képet nem volt kedvem keresni) az ellenfelet eltalálják és az idézőt nem.
Hozzak egy példát: Suigetsu Tsunade fején van. Valahogy idéz ( Hmm?) és mielőtt Suigetsu bármit is tehetne Katsuyu eltalálja. Bár itt az is hozzá volt téve, hogy Tsunade is kap belőle.
Egy másik: 1000 darabra osztódik A ellen. Majd szét savazza A-t, Tsunade-t el nem találva.

Vízben lélegzés... Konkrétan nem állítottad, de Suigetsu ezzel se tudta elkapni Tsunade-t, miközben ez "taijutsusok ellen lett kitalálva". Igaz később volt egy kommented, hogy elismered Siugetsu győzelmét ennek a technikának köszönhetően. Igazából csak a formalitás kedvéért hoztam fel Mosolyog

Azt utolsó 3 dolgot egybe veszem. Igen, Zabuza kardjára gondoltam. Az egy spéci kis kard, Zabuza kedvenc játékszere ami neki, mint "lopakodó és csendben ölő ninjának" megfelelt. Ebből lelehet szűrni, hogy igenis vágásra találták ki.
Ha Kakashi-n ejtett egy "kis" vágást, akinek olyan a bőre mint Tsunade-nak, akkor őt is képes megsebezni. Sőt tovább megyek akár egy testrészét levágni.
Suigetsu egész jó kardforgató, nem tart neki semennyiből, hogy amíg Tsunade rá támad, addig ő kitérjen és lecsapja valamelyik kezét. Nem ilyen egyszerű a dolog, de ez is számításba vehető.
És itt jön a fejlevágás, bőr sértés: korábban azt írtad, hogy Suigetsu semmivel nem képes neki kárt okozni. Ezek szerint, nem képes levágni valamelyik testrészét, mert a bőre megakadályozza. Vagy ezt úgy is érthetem, hogy visszanőnek a levágott részek.
Az, hogy eltörte a Susanoo kardját nem jelenti azt, hogy Zabuza kardját is képes lenne eltörni, főleg úgy, hogy Suigetsu nem hagyja neki.

Nem konkrét dolgok, de lényegében ezt jelentik. Bocsáss meg, hogy nem keresek vissza és idézek.

Jobban szeretem azt elhinni, amit látok és nem holmi pontokra hagyatkozni.
Miért is ismerhetik Tsunade-t? Egyrészt a Sannin egyik tagja, nagy szerencse játékos /volt/, illetve a legjobb gyógyító ninja.
Miért tisztelik? Szintén, mert a Sannin tagja, és kiváló gyógyító és ehhez most még hozzá jön, hogy ő a Hokage.
Valószínűleg azért élték túl Hanzou-t(?), mert gyógyította magukat és nem a harci képességei végett.

Az, hogy hülyeségeket találok ki az az én bajom, csak sajnos az alacsony IQ szintemnek köszönhetően mindig kiforgatom a szavaidat. És nem tudom azt értelmezni pl. hogy "nem tud benne semmivel se kárt tenni". Én úgy értelmezem, hogy még a vágásra szánt eszközökkel se lehet levágni a testrészeit. Kár, hogy nem látom át az igazi mondanivalóját.

Megint leírom amit már leírtam... Bee is erősebb A-nál, mégse lett tőle semmi baja. Tsunade ütésétől miért lenne? Ráadásul tt olvasom/tam, hogy a villámpajzs felfogja a támadás nagy részét, esetleg teljesen kivédi azt, ez esetben ez miért lenne másképp? Mielőtt megint jönne, hogy én találtam ki, leírom még egyszer, hogy itt olvastam.

Semmi gond nincs veled, csak a számomra érthetetlen dolgokra (a 6 sorral fentebb leírt miatt) szeretnék koncentrálni, hogy megértsem. De amikor felhozom őket, esetleg rákérdezek, leírom hogy én hogyan értelmezem, akkor mindig az jön, hogy nem vagyok képes értelmezni, kiforgatom az ember szavát. Emberek vagyunk, mind különbözőek. Honnan kéne tudnom, hogy Te amikor egy mondatot leírsz (pl. "nem tud benne semmivel se kárt tenni") akkor éppen mit értesz ez alatt? Ha meg kinyilvánítom a véleményem az sose jó.
Nyugodtan sértegethetsz, egy fórumon vagyunk. Talán a türelmednek van határa, de valahogy én nem tudom felhúzni magam az ilyen dolgokon. Látod ebben is különbözünk Mosolyog

Laci, TsunadeHime: Ezt is leírtam nemrég, de megint beindult a téma: Tsunade elsősorban gyógyító ninja, ezért ebben a topikban mindig hátránnyal indul, de olyat tud, amit semmilyen más kage: ha akar, hadseregeket gyógyít. TsunadeHime ráadásul lezárta már ezeket (elfogadta ezeket az érveket is), mi értelme volt újra felhozni?
Csak belém kötöttek... Nevet Szerintem akkor hozok fel egy harcot amikor én szeretnék.
Nem mellékesen egy hsz-ra reagáltam. Nézd meg, hogy miért is hoztam fel.

TsunadeHime, ha reagálni szeretnél akkor PÜ-ben tegyed. Ha betéved egy mod és "takarítani" kezd, nem szeretném, ha minket is "felsöpörjön" Mosolyog
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6914 Dátum: 12 máj 26, 18:11:36 »

Rendben, tovább nem fogok vitatkozni Veled. Én másképp látom a dolgokat, ahogyan te is. Bocs, ha goromba voltam, általában nem szoktam az lenni.
Legalább abban egyetértünk, hogy Tsunade a valaha élt legnagyobb gyógyító ninja. Ez a képessége segítette hozzá Konohát ahhoz, hogy megnyerjenek egy háborút. Valószínűleg tapasztalt is a maga ötvenakárhány évével. Megélt már 1-2 dolgot.
Ezek mellett azonban kiváló közelharcos is. Ennek és a kitartásának köszönhetően kevés olyan teijutsut használó karakter van, aki le tudná őt győzni. Remélem ezt is elfogadod.

u.i. Írtam pü-t, ahol bővebben kifejtettem a véleményem.

új:

Sasori vs Kakuzu és Hidan
Sasori és Kakuzu vs Kisame
Kisame, Kakashi és Gai vs Itachi
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 26, 18:14:02 írta TsunadeHime » Naplózva

Oldalak: 1 ... 459 460 [461] 462 463 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins