24 nov 16, 23:21:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 460 461 [462] 463 464 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1228161 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Mach5
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6915 Dátum: 12 máj 26, 19:38:33 »

Idézet
Legalább abban egyetértünk, hogy Tsunade a valaha élt legnagyobb gyógyító ninja.

Bocs, hogy ehhez hozzá szólok csak szúrta a szememet ez a kijelentés, hogy tsunade a valaha élt legnagyobb gyógyító ninja és nincs ott a Szerintem szó. Említve lett, hogy hashiramához sunade még a pecsét feloldással sincsen sehol hisz hashirama úgy gyógyította magát, hogy nem formált kézpecséteket. Szóval szerintem tsunade csak hashirama után a legjobb gyógyító ninja hisz madara aki a legtöbbet harcolt hashiramával így kijelenti, hogy tsunade csak pecsétekkel bírja gyógyítani magát hashramának meg kézpecsét se kellett így nekem az jön le, hogy hashirama nem csak, hogy jobb képességekkel is rendelkezett mint tsunade hanem gyógyításba is jobb volt nála.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6916 Dátum: 12 máj 27, 12:33:08 »

Ez így van. Hashirama kézpecsétek nélkül is képes volt gyógyítani magát. Erre Tsunade is képes-bár csak a pecsétjei segítségével ( ami szinte mindegy is, hiszen a hatékonyság a lényeg.) Arra viszont semmi bizonyíték sincs, hogy Hashirama másokat is gyógyított volna. Ezzel ellentétben Tsunadéról ki volt jelentve, hogy ő a valaha élt legnagyobb gyógyító ninja. Az sehol sem hangzott el, hogy Hashirama is gyógyított volna, csupán annyi, hogy regenerálta magát.

Feltételezni meg sok mindent lehet. "Szerintem" Tsunadénak villám elemű chakrája van, mivel egyszer használt egy villámmal kapcsolatos jutsut. De erre sincs semmi bizonyíték.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 27, 12:40:02 írta TsunadeHime » Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6917 Dátum: 12 máj 27, 21:08:58 »

Van egy harc ami nagyon érdekel, és szerintem nagyon nem egyértelmű: Sennin-mód nélküli Jiraya vs. Kakuzu:

Nos, ugye nincsenek alapvető különbségek. Kakuzu majdhogynem 2-szer olyan tapasztalt mint Jiraya ami a harcban nagyon fontos. JIraya a Doton elemet eszméletlenül jól tudja használni, talán az egyik legjobb karakter ezen a téren. Az Idézésekben is profi, és a tűz elemet is remekül kezeli. Ezzel szemben Kakuzu tudja mind az 5 elemet használni, és 5 irányból tudja támadni Jirayát, nem is beszélve arról hogy 5-ször kell megölni, és a Vasbőrének köszönhetően a Taijutsu hatástalan ellene. Én Kakuzut esélyesebbnek látom. Vélemények?  Nevet
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6918 Dátum: 12 máj 27, 21:46:34 »

Véleményem szerint a sima jiraya vs kakuzuba kakuzu nyerne olyan 60-40-re. Kakuzu-t én inkább a sennin mód jirayaval tenném össze mert az érdekesebb harc lenne szerintem, de ott viszont egy kicsivel jirayat tartanám esélyesebbnek. Azért kakuzu se piskóta mind az 5elemet képes használni, 5irányból bír támadni és tapasztalt ráadásul 5x kell megölni, hogy ténylegesen meghaljon. Szóval sennin mód jiraya szerintem kakuzut olyan 52-48-ra elverné. Szoros harc lenne, de viszont sima jirayat kakuzu elverné és az nem hinném, hogy szoros lenne.
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #6919 Dátum: 12 máj 28, 12:36:08 »

Sennin-mód nélküli Jiraya vs. Kakuzu egyértelműen Kakuzué a győzelem... 5 elem 5 szív ... Jiraya hiába a sannin egyike szerintem egyszerűen kifulladna, nem bírná Kakuzut ötször megölni. Talán Gamabuntával lenne némi esélye Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 28, 12:37:09 írta Hedi-usagi » Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
samat
Vendég
« Válasz #6920 Dátum: 12 máj 28, 20:55:28 »

Szerintem simán a vén perverz nyerne mer a sima Narutoban Itachi és Kiasme is elmenekült előle és okkal hisz nem kell sennin erő simán leverné 5X is a végén meg megidézne egy békát ami kilapítja mert gondolom többet tud mint amit látunk és amugy szerintem Hidan ről beszélsz mert Kakazu az akinek levágták a fejét de ellene is nyerne mert azon a rituális cuccon kívül semmit sem tud
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6921 Dátum: 12 máj 28, 21:14:41 »

Kicsit figyelmesebben kéne olvasni a mangát, vagy legalább utánanézni, mielőtt ideírsz. Itachi Konoha oldalán áll, ha pedig megölte volna Jiraiyát, az nagy érvágás lett volna a falunak (talán ő volt akkor Konoha legerősebb shinobija). Hidant és Kakuzut pedig te kevered, írd be őket google-be.
A béka idézés durva, de nem hiszem, hogy gondot okozna Kakuzunak, mert egyrészt szikla keménységű, nem lapul szét, másrészt simán bemennek a föld alá a szívek, mint Shikamaru ellen.
Én Kakuzunak adom ezt a harcot, Jiraiya beéghetne a hajával (fonallal átmegy rajta, leégetheti). Sennin módban ott van a béka genjutsu (mondjuk mivel a többi szívnek nem nagyon van hallása, simán kiszabadíthatják Kakuzut, mert más chakrájuk is van, de ez csak feltételezés.). Meg azért durva békamama/papa szörnykeresése is, meg ahogy vízzel kettévágták a kaméleont. Jiraiya sem gyenge, erős tűz- és földtechnikákkal, csak jól kell taktikáznia (pl. nem villám szívre küldeni a föld technikát), a Chou Oodama Rasengan lebont egy hegyet is, ha Kakuzut azzal találja el, talán megöl két szívet. Még így sem egyértelmű a Jiraiya győzelem nekem, Kakuzu rohadt erős volt.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6922 Dátum: 12 máj 30, 17:43:08 »

Jiraiya vs Kakuzu

Én Jiraiya győzelmére szavazok. 'Sima' módban nehezen, de le tudná nyomni az Akatsukist. Sage módban pedig mindenféle nehézség nélkül nyerne. Igaz, hogy Kakuzu 5 elemével szemben Jiraiya csak kettőt birtokol, de azokat jobban tudja használni. ( pl. a hatalmas mocsara. Elkábított állapotban is hatalmasat alkotott, józanul minimum kétszer ekkorára lehet képes)
Lehet, hogy sziklakeménységű Kakuzu bőre, de a békák sem puszta kézzel, hanem hatalmas fegyverekkel harcolnak... Nem hiszem, hogy ne tudnának kárt tenni Kakuzuban. Ha pedig a szívei lemennek a föld alá, Jiraiya kiszedheti őket egy Doton technikával.
Aztán Kakuzu szívei nem hiszem, hogy örülnének a Rasengan-nak. Jiraiya egyszerre akár kettőt is elintézhet ha azok közel vannak egymáshoz.
Sannin módban pedig erősebb és gyorsabb is lesz. Taijutsuban gondolom nem kérdéses, hogy ki az erősebb.

Jiraiya Remete mód nélkül- 55 %
Jiraiya remete módban: 75%

A Sannin másik két tagja vs Kakuzu:

Tsunade vs Kakuzu
Orochimaru vs Kakuzu
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6923 Dátum: 12 máj 30, 18:16:25 »

Tsuanade a pecsét nélkül nem nyerhet, ha nem aktiválja időben, Kakuzu szétszedi, sziklabőrrel egész jól bírná az ütéseit, és láttuk, hog ő sme gynege, asztán ott vamnnak a csápok, a távolsági támadások.. Tsuanadénak rendesen regenerálnia kellene magát, és az sem árt, ha nagyobb erőt be tud vinni. Alapból nem hsizem, hogy súlyosan meg tudná sebesíteni Kakuzut, aki nyílván tisztában van az erejével.

Orochimaru meg körberöhögi KAkuzut bármikor, hozzá képest ő csak egy gyenge öregember. KAkuzunak nem nagyon vn oylan támadása ami akár kárt tesz benne, avgy ha meg is sebesíti, akkor maradandó károkat okoz, Orochimaru, bár ritkán alkalmazza, de jól hazsnálja a szélelemet is, aami itt sok helyzetben jól jönne, a kusanagival meg úgy szúrja át a vasbőrt, ahoyg akarja. EGy oylan sokkígyós kardos trükkel minden szivet egyszerre is átszúrhat, ha pedig Kakzuzu mondjuk közelharcban a csápjaival operál valamit, csak kióüti magát a fehér kígyó mérgével.
HA esteleg Kakuzu elnyom egy-két erősbeb kombinált támadást, még mindig ott vannak az idézései (kígyók, kapzuk) meg a sebessége és a föld alatt közlekedős cucc, hogy megússza sértetlenül akár. De a bijuubombából is kapott annó kicsit, és az sem okozott neki komoyl gondot.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 30, 18:30:29 írta STM » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6924 Dátum: 12 máj 30, 18:22:43 »

Szerintem pedig igenis súlyosan meg tudná őt sebesíteni Tsunade. Azt már láttuk, hogy mit művel el a Susanoo-val és a Susanoo kardjaival. ( ha még nem olvastad el a mai mangát, akkor tedd meg.) Amint Tsunade rájön, hogy komolyan kell vennie Kakuzut feloldaná a pecsétjét. Nála egyébként is csak akkor késő ezt megtennie, ha már levágták a fejét. ( láttuk már, hogy akkor is képes volt feloldania a pecsétjét, amikor halálos sebeket kapott. -pl. Tsunade és a Kusanagi esete).
Ha Tsunadénak nem ártott két darab Susanoo kard a testében ( ami tönkretette a belső szerveit és nagy valószínűséggel a gerincét is) akkor Kakuzu nehezen okozhat olyan sérülést, amit Tsunade ne tudna helyrehozni.
Nem teljesen egyértelmű Tsunade győzelme. Én olyan 60-40 százalékot mondok neki.

Az Orochimarus harcnál egyetértek veled.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 31, 14:48:39 írta TsunadeHime » Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #6925 Dátum: 12 máj 30, 22:50:42 »

Tsunade vs Kakuzu

Hát én már az előzőt is Kakuzunak adtam és ez nem változik... még mindíg azt mondom, hogy 5 szív 5 elem és Tsunade nem igazán a harcra termett... azon kívül, hogy puszta erővel ütögeti az ellenfelet mást még nem láttunk, és Kakuzu nem az a közelharcos típus, tehát lehet, hogy nem tudná eltalálni... meg a vért se bírja ugye... ez elég nagy hátrány harc közben

Orochimaru vs Kakuzu

Orochimaru képes testet váltani, vagy mi az, amikor szó szerint kihányja magát, ezzel ellensúlyozná, hogy Kakuzu 5ször is meghalhat ... arról nem is beszélve, hogy majdnem a világ összes jutsuját ismeri, meg persze ott az edo tensei... Orochimaru simán alázná
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 30, 22:52:08 írta Hedi-usagi » Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6926 Dátum: 12 máj 30, 22:56:23 »

Én úgy emlékszem a vértől való iszonyát legyőzte még a part1ben nem? TsunadeHime, felvilágosítást kérek...   ikszdé
Lássuk csak... Kakuzu képes távharcot folytatni Tsunade ellen 4 szívvel + ugye a sajátja... de vegyük figyelembe Tsunade regenerálódási képességét, ami mint ahogy a mai részben is láthattuk, sokáig kitart. Ha mással nem is, de chakra szempontjából valószínű jobban áll az Akatsukisnál, tehát Tsunade behúzza a harcot, ha Kakuzu kimerül, vagy eltalálja úgy, hogy a teste annyira megsérüljön, hogy kevés legyen a "szívcsere".  Gondolkozik 55-45 a Hokagénak kb, azt hiszem.  Gondolkozik

Marcsi Kakuzu ellen: Orochimaru nyer ez egyértelmű, messze több chakrával bír Kakuzunál, ráadásul ott van Manda is ami lenyelhet 1-2 szívet ha úgy adódik. ikszdé Mellesleg ott van Oro vére, amivel kifekteti Kakuzut, feltéve ha szabad terepen is ugyanolyan hatása van. (értsd: ugyanúgy megbénítja mint zárt közegben, amit azért kétlek, valószínű nem olyan erőteljes, de elég) 90-10 Oronak az én meglátásomban.
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6927 Dátum: 12 máj 31, 07:31:25 »

Tsunadehime

Azért a rajongásnak, "fanolásnak" is vannak határai. Teszek egy utolsó kísérletet, mert már szerintem a fórum nagy része csak mosolyog a hozzászólásaidon (joggal!). Mást nem tudnak tenni, mert ennyire értetlen nem lehet valaki. A Lacival vívott harcba nem akarok belefolyni, csak a mostani - 588. fejezet - utáni kommentjeidre reagálnék. Már a Naruto - Manga topicban írtak is "erősek" voltak, de igazán ez tette fel a pontot az i-re:
Meg kell, hogy mondjam a legutóbbi fejezet miatt megváltozott a véleményem a kagék erősorrendjét illetően. Ezek után Tsunadét semmi képen nem lehet a leggyengébb kagénak nevezni. Két Susanoos Madara szúrta át, mindkettőnek letörte a kardját, majd gyomrában a kardokkal lenyomott egy harmadik Madarát is. Később chakrát adott át Onokinak és még mindig talpon van.  Ha ezekbe a sérülésekbe nem halt bele és még chakrája is maradt, akkor Onokin kívül ( talán vele is, hiszen elég lenne neki egy gyengébb ütés) az összes kagéval ki tudna hozni minimum egy döntetlent.
  • Ugye tudod, hogy még mindig csak a csontváz Susanoo repedt meg, illetve törött el néhány csontja, aminek SEMMI hatása sem volt Madarára.
  • Az mióta számít erősségnek, hogy 2 Susanoo-s Madara KLÓN átszúrta őt a kardjával? Ez inkább szégyen, mintsem erősség. Attól hogy eltörte a kardjukat még egyáltalán nem intézte el őket, legalábbis itt áll még mind a 25 Susanoo: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/588/11. Tehát 1-et sem győzött le, egyébként ha jól emlékszem, Madara sem halt bele a kard eltörésébe >.<#
  • Nagyon fontos, hogy még csak most látjuk majd Madarától A SUSANOO-T, azaz ha Tsunade le is nyomott valakit vagy valamit, akkor sem kellene ilyeneket írnod, hogy lenyomott x db Susanoo-t, mert mint írtam az igazi csak most fog jönni. (Egyáltalán mikor nyomott le Tsunade 1 csontváz vagy "2. szintű" Susanoo-t?)
  • "Ha ezekbe a sérülésekbe nem halt bele és még chakrája is maradt, akkor Onokin kívül ( talán vele is, hiszen elég lenne neki egy gyengébb ütés) az összes kagéval ki tudna hozni minimum egy döntetlent." -> Mint írtam ez nem igazán dicsőség, mert a többi Kage nem szerzett kardokat a hasába, és egyáltalán nem harcoltak rosszabbul mint Tsunade, sőt! Ja igen, itt arra próbálok meg rávilágítani, hogy Tsunade még mindig esélytelen A, Oonoki és Gaara ellen, de szerintem Mei is megizzasztaná, de ehhez többet kellene tudnunk a Mizukagéról.

Tsunade vs Kakuzu
Kakuzu távolsági harcos, azaz nem engedné magához közel Tsunadét, aki a 4 szörny ellen tehetetlen, mert azokat lehetetlen 1 vs 1 (5) elleni harcban megközelíteni, ráadásul arra se biztos, hogy rájönne, hogy a maszk széttörésével ölhetőek meg ezek a lények (Kakashi is csak véletlenül jött rá erre a tényre). A fekete "testüket" pedig akár sz*rrá is verheti (még mindig problémás a megközelítésük), semmi hatással nincs rájuk. Arról még nem is írtam, hogy teljesen esélytelen a Hokage, ha Kakuzu egyesül is a szörnyekkel. Tsunade legnagyobb hátránya, hogy nincs távolsági jutsuja.
A későbbi viták elkerülése miatt legyen 55:45 Kakuzu javára.

(Korábban mennyit kaptam, mikor azt írtam, hogy még nem láttuk Madara teljes Susanoo-ját Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 31, 07:37:48 írta CsukiIce » Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6928 Dátum: 12 máj 31, 07:40:20 »

CsukiIce-most röviden írom, mert dolgom van, de délután leírom neked a hosszabb verziót is  Nevet

A Csontváz Susanoo sem csak megrepedt, hanem össze is törött. Később hozok fejezetet is, de annál a résznél volt, amikor Madara megállapította, hogy a hokage erősebbeket üt a raikagénál. Ott tényleg mutatja, hogy megreped, de a következő oldalon már egy jókora lyuk tátong rajta... Ha nem Tsunade csapott át rajta, akkor ki? A másik csontos Susanoo áttörése tulajdonképpen egy rúgás volt. Az is sikerrel járt, bár igaz, hogy akkor A is odacsapott. Csak nem az ő ütése nyoma látszott a Susanoo-n.
Kérdem én, mely más kage tudta akár megkarcolni ezeket a Susanoo-kat? ( később Onoki eltüntette őket egy jintonnal-ami ismét nem sikerült volna a Hokage nélkül)  Tsunade legalább annyit csinált, hogy kettőnek letörte a kardját.... Ez nem szégyen, hanem egy kis siker... A harmadik Susanoo-t pedig igenis a lecsapta a földre. Az más kérdés, hogy felállt utána.
Mei és Gaara mit csináltak? Csak védekeztek, illetve fedezték egymás. A pedig ott és akkor meghalt volna, ha nincs ott Onoki. ( genjutsus rész )

Egyelőre ennyit, a többire később reagálok.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 31, 20:21:20 írta TsunadeHime » Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6929 Dátum: 12 máj 31, 07:54:50 »

Na igen. A probléma az, hogy mást értünk elintézésen. Ha Tsunade megütött egy Susanoo-t, akkor az már el van intézve, azért mert eltörött pár csontja, de ugyanúgy harcol tovább?! Akkor Tsunade is el van már intézve, mert kettő kard lóg ki a hasából!
Azt pedig remélem nem gondolod komolyan, hogy azért mert Oonoki mentette meg A-t miközben Tsunade Madara ellen harcolt, akkor ebből következik, hogy Tsunade erősebb mint A. Ez még viccnek is rossz.
Várom a folytatást kacsint.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 460 461 [462] 463 464 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins