24 nov 16, 21:28:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 462 463 [464] 465 466 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1227877 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6945 Dátum: 12 jún 02, 10:50:01 »

Dreezyr: A Sakurás példa egyáltalán nem fail. Az elején 'dróton' volt rángatva, de a végén, amikor Sasori előhívta az összes bábját már egyedül mozgott, támadott és védekezett, hiszen a nagyi a saját bábjait irányította. Ezért hoztam fel ezt a példát.
A Raikagéhoz hasonló sebességet idáig csak Gai-tól, Minato-tól és az új Naruto-tól láttunk. De mint azt a manga is mutatja, a Raikage sem képes csupán a sebességével csatát nyerni. Ehhez főleg ész kell. ( amiből neki nem sok jutott... ) Jó példa erre Shikamaru, aki szinte mindig csak az eszével harcol. Tsunade is egy ilyen shinobi. A 2. Nagy Ninja Háborúban hatástalanította Chio nagyi legerősebb mérgeit, valamint gyógyította az embereket.  Azt is  láthattuk miként elemezte Kabuto technikáit.
Ezt a témát szerintem fejezzük be. Egyezzünk ki abban, hogy Tsunadénak csapatmunkában elsősorban támogató szerepe van, viszont a regenerációs képessége miatt egyedül is nyerhet csatát, amennyiben az ellenfelének hamarabb elfogy a chakrája.

( a leszakadó testrészekről: ha Tsunade képes belső szerveket, csontokat, idegeket, szöveteket, sejteket stb. újjáteremteni, akkor elméletileg nem okozhat neki gondot egy leszakadt kar sem )

« Utoljára szerkesztve: 12 jún 02, 13:29:34 írta TsunadeHime » Naplózva

malakian666
Vendég
« Válasz #6946 Dátum: 12 jún 02, 11:44:03 »

Sasuke-Naruto erőviszonyokat ti milyen sorrendbe raknátok a manga során?

Ilyenre gondolok:
Shippu eleji Naruto< Fuuton Rasen-Shuriken Naruto< sima Shippu Sasuke< átokpecsétes Sasuke< Bee elleni (Susano'o nélküli) MS Sasuke< Pein elleni Sennin Naruto< Danzo elleni MS Sasuke< Kyuubi elleni Sennin Naruto< Kyuubi chakrás 1.szint Naruto< FMS Sasuke< Kyuubi 2. szint Naruto

Most itt tartunk Nevet
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6947 Dátum: 12 jún 02, 12:04:14 »

MS sasuke szerintem erősebb mint naruto, egészen a kyuubi chakrás naruto-ig. Birtokában van egy olyan képesség, ami ellen naruto tehetetlen, ez pedig az amateratsu. Naruto nem tudja elkerülni, ehhez nem elég gyors, akkor sem ha százszor jobban érzékel (ez nem egy karmozdítás mint a 3.raikage ellen, itt teljes testtel kéne kitérni. A többivel egyet értek; de a végét sem tudom meghatározni az fms eddig szereplés hiánya miatt. Tehát lehet hogy sasuke lemosná a színről 2.szintü kyuubi narutot.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #6948 Dátum: 12 jún 02, 16:04:44 »

Yamael: Ezt még nem tudhatjuk mivel Fms-től sem láttunk olyat ami bizonyítja az állításod miszerint '' Fms sasuke lesöpri 2. szintű kyuubi narutót ''. Naruto elmondom neked hárított egy 7 bijuus kombinációs bijuu bombát. Az olyan nagy volt hogy csak na. Látszott egyenlő erejű a bijuu bomba vs bijuu bomba de naruto egyedül volt és még így se teljes a formája. Mi lesz ezután akkor még ha ez is ilyen erős? Ki tudja a bijuu bomba mit tenne a susanoo-val.

kyuubi chakrás naruto vs ms sasuke: Naruto ebben a formában lekörözte a raikagét aki képes volt kitérni egy amaterasu ellen amire naruto is képes lesz. Tsukoyomi kilőve mert irányírja naruto a bijuu-ját ezért csak kis pillanatra foghatja meg sasuke őt. Ami veszélyes mert egyből le amaterasu-zhassa. Susanoo védelmet nyűjt sasukénak naruto ellen ezért naruto sokszoros rasen shuriken kombókkal ütheti ki a susanoo-t. Ezek alapján adom naruto-nak 55-45-re ezt a meccset.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6949 Dátum: 12 jún 02, 16:26:41 »

azt írtam lehet, nem mondtam konkrétumot, győzelmet. naruto 5biijus bombát védett ki, nem pedig 7. (2+3+5+6+7 farkúakét, ha jól rémlik). Azt hiszem tsukoyomiból akkor törsz ki, ha felkelt a bijud, ám az akkori kurama egy "kicsit" még rosszindulatú volt (mikor először vette fel a lámpás módot naruto), nem biztos hogy ezt megtenné. MS danzo elleni sasukének pedig ott van az íjas susanó, szerintem az elől sem tudna kitérni sennin naruto, még a kurama elleni sem több száz klónjával.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
IndianA
Kezdő Jounin
*

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6950 Dátum: 12 jún 02, 16:28:12 »

MS Sasuke vs. Kyuubi-Narutó:

Sárga lámpás-Narutó szétszedné Ms Sasukét. Sasuke egyszerűen nem is látná... Genjutsu Kurama miatt kilőve,
Amaterasu? Eséyle se lenne bevetni, ha elve olyan gyors Narutó hogy nem is lássa. A Susanot meg ha FRS-sel megzáporozza, akkor Susano és Ssuke is porrá válik. Egyszerűen esélye sincs Sasukénak, Narutólságosan is nagy falat lenne neki.
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #6951 Dátum: 12 jún 02, 18:18:09 »

AyaseAkami: 3 sor ^^.

Mei vs Asuma és kurenai: Ez a harc egy 2x-es kekkei genkai-al rendelkező ellenféllel folyik. A lényeg a helyszín. Ha zárt a helyiség és nem tudnak kitörni asumáék akkor mei véget vet az életüknek mint sasuke susanoo-jának a csontja is olvadt. Asuma kitörhet egy ilyen helyiségből persze de gyorsnak kell lenni. Kurenai erős genjutsuba de mei van olyan jó a hárításába mint kurenai a használatába tehát kurenai mint ha ott se lenne. Sőt még csak hátráltatná aumát mert foglyul ejthetné mei ( nem mintha ilyet tenne de tételezzük ). Asuma esélye csak az a 12 őt védő jutsu vagy mi amivel hidant megcsapkodta és meg se mozdult. Ezt beletéve mei nyer 70-30-ra.

Khm...Kakashi vs Darui?
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6952 Dátum: 12 jún 02, 18:41:36 »

Kakashi és Darui szerintem pont egy szinten vannak. De Kakashinak ott a Kamui, amivel hamar lekaphatja az arcát nagyjából mindenkinek, főleg egy az egy elleni harcban. Szóval Kakashi win.

Mei vs Asuma és Kurenai: Szerintem Mei rögtön leolvasztaná a párost, ha nem, akkor annyi esélyük van, hogy Kurenai esetleg csinál valami genjutsut, ami egy pillanatra feltartóztatja, közben Asuma tol egy olyan buddhista izét (bár azt eddig csak önvédelemre használva láttuk), fúj egy hamufelhőt és felrobbantja. De erre kicsi az esély, a művelet bármelyik szakaszában kaphatnak egy adag savat/lávát a képükbe, 95 Meinek.
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6953 Dátum: 12 jún 02, 19:15:47 »

Tökéletesen egyetértek veled. Legyen egy új harc: Shippudenes Neji&Shippudenes Ten-Ten kontra Hang5-se(Beteg Kimimaro).
Nos, Neji ugye döntetlent hozott ki Kidoumaruval, vagyis mivel most már Jounin  1 kontra 1-ben akármelyiket lealázná. A Shippudenes Ten-Ten akármelyiket elverné, talán még Kimimarót is. Így hogy ketten vannak, egy csapatban vannak, és jól ismerik egymást, és Neji Jounin Ten-Ten kiegészíti Neji stílusát azzal hogy távolsági harcos, szó mi szó ők nyernének. (Ja, amúgy úgy vegyük a harcot, hogy senki se tud senkiről semmit, vagyis vegyük úgy mintha a Neji kontra Kidoumaru meg se történt volna, már csak azért is, hogy ne legyen túl egyértelmű a csata.  Nevet Nevet Nevet)
Vélemények?
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6954 Dátum: 12 jún 02, 19:46:46 »

Ha úgy nézzük, hogy nem ismerik egymás támadásait (szóval nem történt meg a régebbi csata), akkor Neji nem jön rá rögtön a gyenge pontjára és elég, ha egy percig hátráltatja, Sakon, Ukon, Jirobou és főleg Kimimaro bőven elég arra, hogy megvédje Tayuyát, ő meg elkezd játszani a furulyáján, és rögtön vége a konohai párosnak (még Itachi is beleesett a hang alapú genjutsuba, úgyhogy Neji is bele fog).

Ez a küzdelem szerintem nem fair, én jóval erősebbnek tartom a Hang Ötösét, lehet velük pár harc.

Sai, Sakura és Naruto vs Hang Ötöse
Neji, Tenten és Rock Lee vs Hang Ötöse
Chouji, Shikamaru, Ino és Asuma vs Hang Ötöse
Hinata, Kiba és Shino
(amúgy kajak mindig elfelejtem a gyerek nevét, és rá kell google-znom mindig, hogy bug guy naruto, rám is megsértődne Nevet) vs Hang Ötöse

Shippuuden eleji erőkre gondoljatok, egészséges Kimimaroval. Mivel Tayuya genjutsuja minden harcnak véget vethet (pont mint Jiraiya békás genjutsuja, de ehhez még sok idő sem kell), én mindegyiket a Hang Ötösének adom, de vegyük úgy, hogy mondjuk csak a szörnyekkel nyomul, hogy értelme is legyen ezeknek a harcoknak.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 02, 19:47:41 írta malakian666 » Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #6955 Dátum: 12 jún 02, 20:32:02 »

Neji, Tenten és rock lee vs hang ötöse: Mindegyik veszélyes ha kombinált támadásokba fognak. Kimimaro a legveszélyesebb ezért rock lee-nek kell vele foglalkozni. Képes már mert itt nem beteg és az 5. kaput se használhatta. Már fejlesztett a képességein és képes jobban irányítani ezért kimimaro-val elbánhat + kitér a képességei elől. A másik 4 az már csak neji meg tenten-re maadt. Tayuya-t nehezebb védeni ezért gyorsnak kell lenniük. Nejinek elég egy juuken tayuya-ra és vége is. Neji tud távra ható támadást is használni ezért vigyázni kell. Neji-éknek adom 55-45-re.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6956 Dátum: 12 jún 02, 23:22:50 »

A naruto manga topikba szó esett kicsit sasukeról meg az új erejéről és ahogy elnézem páran úgy vannak sasuke erejével, hogy összes kaget elbírná verni 1vs1be kivéve oonokit. Szóval felhoznám ezt a harcot, hogy oonoki vs FMS Sasuke. Igaz, hogy nem tudunk sokat sasuke erejéből, de szerintem ez a tudás is elegendő, hogy oonoki ellen összetegyük. Véleményem szerint mind kettőnek van olyan támadása ami ellen semmit nem bír kezdeni az ellenfele. Ha sasuke begenjutsuza oonokit akkor utána lőhet rá egy amaterasut a fejére és már vége lenne a harcnak viszont oonoki képes repülni, de ott van sasuke susanoojának az a nyíl ami amaterasut kibír lőni és eléggé gyors is, ha azzal eltalálná oonokit akkor szintén meghalna. Viszont oonoki kibírná kerülni ezt a por jutsuval, de ahogy láthattuk sok chakrát kivesz a por elem szóval nem bírná ő úgy dobálozni az amaterasura, hogy elteleportálja. Szerintem sasuke döntetlent elbírna érni vagy még talán nyerhet is olyan 52-48-ra hisz ha felsorolom, hogy ki bírja több féle képen megölni az ellenfelét én nekem sasukera esik a voksom, hogy ő több féle képen bírná elintézni oonokit. Szóval szerintem vagy sasuke nyerne vagy döntetlen.
Most, hogy sasuket összetettem oonokival így narutot is összekéne oonokival. Szóval felhoznék még egy harcot amely a jelenlegi naruto vs oonoki lenne.
Ha kyuubi megengedi narutonak, hogy olyan nagy bijuu bombát csináljon mint az öt bijuu ellen akkor naruto nyerne. Oonoki talán a bijuu bombát elbírná tenni a por elemmel, de ez sok chakrát kivenne belőle és már csak kicsikhez lenne elég ereje, de ha naruto még egy bijuu bombát küldene rá akkor azt már nem biztos, hogy még egyszer kibírná védeni. Mondjuk amikor összegyűjti a chakrát bijuu bombává akkor oonoki por elemmel eltüntethetné a kyuubit meg még a bijuu bombát amit készül, de ez még több chakrát kivenne belőle és naruto meg egyszerűen azt csinálhatná, hogy csinál klónokat ami addig lefoglalná oonokit. Szóval itt is azon a véleményen vagyok, hogy vagy naruto nyerne vagy legrosszabb esetbe döntetlen.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 03, 08:40:10 írta Mach5 » Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6957 Dátum: 12 jún 03, 10:39:23 »

Jelenlegi Narutó vs. Oonoki:

Ez a harc olyan mértékű alázás lenne a Főszereplő részéről mintha Kibát küldenénk Itachi ellen  ikszdé
A jelenlegi Narutó felvenné a harcot mind az 5 Kagéval, Szuper-sebesség, Bijuu-bomba, Sennin-forma amihez hozzá járul a Szuper-érzékelő képesség, Idézések, közel korlátlan Chakra, ja és a sebességről itt egy link: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/571/5 ez akkora sebeesség ami többszörösen meghaladja a Yondaime Raikagé-ét. Ez a Narutó már-már Madara ellen is felvenné a versenyt.

Amúgy a Hnag 5-ről annyit, hogy Tayuya sem mindenható végül is. Shikamaru pl.: úgy tört ki a Genjutsuból hogy eltörte az ujját. Vagyis ez nem Jiraiya-féle Genjutsu. Felhoztál harcokat a Hang 5-vel úgy Csontos egészséges. Na mármost, ez azt jelenti hogy akármelyik általad felhozott harcban a Hnag 5-se nyerne, sőt Csonts egyedül is elverné őket(!).
Ugyanis Kimimaro egészségesen nagyon kemény lehetett, simán volt Kage szinten. Miért állítom ezt? Ezért: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/352/6 Itt azt mondja Kring Juugot képes volt megállítani úgy ellenált volna.
Magyarul a karakter egészségesen kb. egy Bijuu nélküli Killer-Bee szintjén lehet.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 03, 10:48:37 írta IndianA » Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6958 Dátum: 12 jún 03, 10:47:00 »

Oonoki harcolt Madarával és nagyon tapasztalt, úgyhogy nem fog a Sharingan genjutsunak bedőlni. A Jinton lealázta Madara Susano'oit, úgyhogy hacsak Sasuke nem tud végső Susano'ot csinálni, legyőzné Oonoki. Egyetlen esélye Susano'o nélkül nyomulni, Amaterasut meg villám jutsukat szórni, de mivel egyre inkább csak a Susano'ora támaszkodik, szerintem veszítene, egyetlen esélye előbb elkapni Amaterasuval Oonokit.

Naruto szerintem verné az öreget a gyorsasága miatt.
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #6959 Dátum: 12 jún 03, 11:55:16 »

- Kimimaro ( egészséges ) és Juugo vs Gaara ( mostani )
Sasuke ( shippuudenes Deidara ellenis ) vs Ino-shika-cho és Asuma: Szerintem az ino-shika-cho miatt le tudják győzni mert asuma sokat dob a győzelmi esélyeken. Asuma nem bírna vele egyedül de feltartaná amíg shikamaruék bele avatkoznak a harcba. Kicsi az esély a győzelemre a sharinganos genjutsui miatt de kis eséllyel le tudják győzni.
52-48 shikamaruéknak.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 462 463 [464] 465 466 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins