IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #6870 Dátum: 12 máj 21, 20:11:07 » |
|
Nem erről van szó. Nyilván valóan van agya meg minden, de arra akartam leginkább kilyukadni, hogy az állítás, hogy a vére olyan mint a folyékony fém szó szerint kell venni, a példák miatt amit leírtam- Hidan-Kakuzu - és nem kizárt hogy egy ilyen lénynek nem is kell oxigén. Persze ugyanúgy van chakraáramlása hiszen hogyan hozná létre a jutsukat? De akárhogyis, egy ilyen emberre nem tudom el képzelni hogy hatna Hashirama pollenje. Hogy mit csinál a sav az acélal? Szétmarja, a valóságban. A Narutó világában nem. Megmagyarázom neked hogy miért: azért mert mondtuk hogy Tsunade-nagyinak az ütése nem olyan erős mint egy Bijuu-bomba. Na már most, Raikage-samát nem tudta megsebezni egy Bijuu- Hachibi - innen következik a logika: Sav<Sus'sano<Tsunade ütése<Bijuu-bomba<Raikage bőre. De ha erre azt feleled hogy egyszerűen másképp viselkedne Raikage-sama bőre a savra, akkor én arra olyat írok hogy: Ez pont olyan mint az elemek. X erősebb Y-nál de az erősebb az X-nél gyengébbnél. DE egy bizonyos szint után már jelentéktelenné válik ez az egész. Úgy értem hogy például a víz erősebb a tűznél, de ha egy B osztályú tűz elemet Kisame egy jó adag Suitonnal megtámad akkor az eredmény mindenki számára egyértelmű. Remélem meg felel a válaszom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #6871 Dátum: 12 máj 21, 21:16:28 » |
|
http://www.mangareader.net/naruto/562/7Mielőtt még folytatnád a bizonygatást, itt van az angol fordítás, ahol a LIKE szó kiszúrja a szemed. Kisamés példa meg pont hogy hülyeség, mert fordítva kéne: nézzük a legmagasabb szintű tűz elem használót, Madarát: mit érne Zabuza ellene? Szerintem a szintkülönséghez képest elég sokat, nem hiszem, hogy rögtön átvinné a védelmét. Ha már Kakuzus részek, akkor éppen ott tudtuk meg, milyen sokat számítanak az elemek. És visszakanyarodva éppen ezért adnék Mizukagének egy kis esélyt Sennin Naruto ellen: ha sikerül valami klónt csinálnia, vagy csak simán ráfúj valami erős tűz jutsut a Rasen Shurikenre, aztán elugrik (bár ezekhez nem tudom, van-e gyorsasága), akkor Naruto beszívhatná a szél elemmel felturbózott tűz/láva jutsut.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #6872 Dátum: 12 máj 21, 21:19:55 » |
|
Egy apró tényre hívnám fel a figyelmed IndianA. Az az acél vagy milyen bőr annyira erős, hogy az egyáltalán nem kiemelkedő Temari, egyetlen széljutsuval darabokra szaggatta. Íme a link: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/552/18 és itt van mellette Naruto Rasenshuriken-je is: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/554/7. A kettő kép között annyi a különbség, hogy Naruto ellen már aktív a villámpajzs. Nekem ebből az jön le, hogy a "Sav<Sus'sano<Tsunade ütése<Bijuu-bomba<Raikage bőre" sorrend nagyon nem igaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6873 Dátum: 12 máj 22, 11:58:41 » |
|
Látom még mindig nem érted az egészet... Szerinted mi történik az emberrel, ha az agy nem kap oxigént? Márpedig, ha nincs vérkeringése nemigen kap. Mert ugye a fémben mi szállítaná az oxigént? Ráadásul nem is kell neki? Ha nincs szüksége oxigénre, akkor ez csak azt jelentheti, hogy nincs is agya. Ebből kiderül, hogy cyborg vagy full robot és chipek irányítják. De, ha még mindig kételkedsz ebben az oxigénes cuccban guglizz rá. Legyen az bármilyen fantasy az embereknek igenis szüksége van oxigénre. Hidan egy spéci jutsu végett tud levágott fejjel tovább élni, Kakuzu szintúgy. Mondhatni ők nem is emberek, hanem valami zombi féleségek. A Naruto világában miért lenne más a sav-acél kapcsolat? Korábban írtam, a víz itt is vezeti az áramot, a sav is marja az acélt. Különben mi értelme lenne a sav elemnek? Ezek a hülye hasonlítási alapjaid... Madara menekült a sav ellen, Tsunade ütésébe meg simán beleállt... Nyilván van különbség a két támadás között és nem az ütés felé billen a mérleg. CsukiIce köszönöm a linket. Már terveztem én is megkeresni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6874 Dátum: 12 máj 22, 14:33:26 » |
|
Amúgy polleneknek is lehet gyenge pontja sőt tuti van szerintem nem is egy. Szerintem attól is függ, hogy mennyi idő múlva kapja el a pollen, hogy milyen gyors az a személy akit hashirama leakar pollenezni, vagy milyen az állóképessége stb. Szóval szerintem raikage ha beszippantaná a polleneket nem biztos, hogy rögtön ki is dőlne hisz élő terminátor a csávó. Nyilván ő is kidőlne, de lehet nem olyan hamar mint az átlagos emberek. Amúgy ha ilyen isten király ez a pollenes jutsu akkor hashirama meg madara még a rikodout is elbírnák verni ezek szerint mert nyilván ő is lélegzett. Meg egész sereget elbírnának akkor verni így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #6875 Dátum: 12 máj 22, 14:56:09 » |
|
Szerintem nem olyan nagy szám, Madara durva tűz jutsuival hatástalanította. Meg gondolom ismerték a korában ezt a jutsut, ha már ilyen erős volt, szóval emikor elkezdte, elég volt egy Temari szintű szélhasználó, vagy egy vízburok. Igaz, hogy a föld gyengesége a villám, de olyan villám jutsu meg nem nagyon van, ami egész légkörre ilyen apró pollen méret szintjén hat, szóval marad ez a három elem ellene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #6876 Dátum: 12 máj 23, 11:48:02 » |
|
Még szép, hogy Madara beleállt Tsunade ütésébe, hiszen már helyettesítette magát egy klónnal. Meg aztán csapdába is akarta csalni őt, hogy megölhesse. Ez persze nem vált be az annyira lenézett fizikai erő és regeneráció miatt. ( Susanoo kard eltörése puszta kézzel+ instant gyógyulás ) Az nem tudom mennyire valószínű, hogy a Raikagénak folyékony fémből lenne a vére, de ki tudja... Itt semmi sem lehetetlen.
Terumi Mei vs Sasuke ( átokpecsétes) Terumi Mei vs Sakura Temari és Ino
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 12:16:04 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6877 Dátum: 12 máj 23, 12:21:39 » |
|
CS2 Sasuke aki Itachi ellen ment? Az nyílt terepen legyőzné Meit, ha mással nem... hát a Kirinnel. A kage ha fejreáll és lábbal gitározik sem tudná elkerülni. Genjutsukkal is szivathatná a mizukagét, ahogy Deidarát is próbálta, és mivel a hölgyemény nem edzette a szemét Sharingan ellen, pár másodperces fennakadást tuti okozhatna neki az Uchiha. Sasuke nyer 55-45re. Terumi vs Szépség-trió: a trió nyer, Ino képessége miatt. A 2 másik csajszi lefoglalja, esetleg "pozícióba helyezi" a Mizukagét, akit Ino elkap, majd mielőtt Sakura átütné a Mizukage mellkasát, egyszerűen kimegy belőle. Persze a helyzet nem ennyire egyszerű, de nyílt terepen biztosan a 3 csajszi nyerne, a túlerő miatt is, és mert a Mizukage jutsuit Temari egyszerűen visszaverné a legyezőjével keltett széllel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #6878 Dátum: 12 máj 23, 18:36:13 » |
|
Látom még mindig nem érted az egészet... Szerinted mi történik az emberrel, ha az agy nem kap oxigént? Márpedig, ha nincs vérkeringése nemigen kap. Mert ugye a fémben mi szállítaná az oxigént? Ráadásul nem is kell neki? Ha nincs szüksége oxigénre, akkor ez csak azt jelentheti, hogy nincs is agya. Ebből kiderül, hogy cyborg vagy full robot és chipek irányítják. De, ha még mindig kételkedsz ebben az oxigénes cuccban guglizz rá. Legyen az bármilyen fantasy az embereknek igenis szüksége van oxigénre. Hidan egy spéci jutsu végett tud levágott fejjel tovább élni, Kakuzu szintúgy. Mondhatni ők nem is emberek, hanem valami zombi féleségek. A Naruto világában miért lenne más a sav-acél kapcsolat? Korábban írtam, a víz itt is vezeti az áramot, a sav is marja az acélt. Különben mi értelme lenne a sav elemnek? Ezek a hülye hasonlítási alapjaid... Madara menekült a sav ellen, Tsunade ütésébe meg simán beleállt... Nyilván van különbség a két támadás között és nem az ütés felé billen a mérleg. Na először is kezdjük ott hogy ez még mindig a Narutó világa. És szerinted egy Fantasyban számít az hogy az embernek kell oxigén vagy nem? Keressek rá a Googlba, ha? Szerinted egyezik a valósággal amit írni fog, elárulom neked hogy nem. Na a másik, mondj már nekem egy oldalt ami azt írja hogy Hidan spéci jutsu miatt halhatatlan, azért ne te írd már a mangát jólvan... A másik hogy azt mondod hogy Hidan meg Kakuzu nem emberek hanem zombik, akkor a 3. ember szerinted? Embernek lehet nevezni egy olyat, aki 3 naponk keresztül harcolt, és még csak egy bijuu sem tudja megsebezni? Neeem.... ez már az emberi fogalom fölött van. A másik: miért is hülyék a hasonlítási alapjain? Inkább a te hozzászólásaiddal van nagyon nagy baj. Kezdjük ott hogy Madara a Sus'sanoval a Sav elemet kivédte, ajánlom nézd meg újra az 5 Kage vs. Madara harcot. A másik hogy ennek ellenére Tsunade-nagyi ütése széttörte a Sus'sanot, míg a Sav nem tudott kárt tenni benne. Úgyhogy gondolkodj mielőtt írsz. Amúgy még annyit hogy az oxigénes dologra ott van Sasori. Ha ő neki nem kell lélegeznie akkor egy ilyen ,,állatnak" sem 100% hogy kell, ha már folyékony-fémhez hasonló a vére.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 18:40:06 írta IndianA »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6879 Dátum: 12 máj 23, 19:05:11 » |
|
CsukiIce.... kedvedét én is előkerestem egy korábbi hsz-em, 394. oldal, asszem "Szerintem Hidan technikája és a chakra között nincs összefüggés. És szinte biztosan rendelkezik valamilyen szintű regenerációs képességel. Miért? Nem láttunk tőle sok harcot, csak kettőt, plusz ugye a Niibisből egy kicsit, de ezek alatt számtalanszor átszúrta magát a mellkasán/hasán, hasonló helyeken. Ennek ellenére egy árva heg sincs a bőrén, kivéve a nyakát, de az is halványult, plusz a füléből hiányzik egy kis darab, de az szerintem más kategória. Megsérült itt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/313/16 mikor Yugitót ütötte ki. itt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/314/17 Chirikuval is elég csúnyán elbánt. itt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/323/3 amikor Kotetsu és Izumo két irányból felnyársalták itt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/325/11 Shikamaru elég csúnyán átszurkálja... itt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/326/14 beleáll a tulajdon kaszája. itt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/326/18 a kegyelmdöfés Asumának. Ha jól látom, akkor ezzel a saját gerincét is hazavágja, mégsem bébul le. Majd akkor pont a juukentől, ami eddig egy emberrel nem végzett. (Pedig Hinatát alaposan végigtapizták vele.) És ezek után hogy néz ki? http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/328/3 ez közvetlen a csata után. már itt sincs nyoma a harcnak. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/332/8 itt meg már annyi sem, 6 nappal késöbb. Meg a nyakáról is teszek képet: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/327/17 4., 6. képkocka http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/332/8 6 nappal később, alsó kép." A Juuken meg szép dolog, de ha a gyakorlati oldalát nézzük a dolokank (és én azt szoktam), akkor még sneki nem halt bele.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #6880 Dátum: 12 máj 23, 19:30:47 » |
|
indianA: az érveid nem rosszak, de azért nem sikerült teljesen meggyőznöd engem. Egyáltalán hogy születhetett egy ilyen ember? A szülei mik voltak? Robotok? Ha pedig nem tévedek és emberek a szülei, akkor gondolom ő is az. Tehát lélegeznie kell. Ettől függetlenül az biztos, hogy van valami a bőrében/ vérében/ szervezetében ami ellenállóvá teszi őt a legtöbb támadás ellen. De hogy nem fém, az szinte biztos. Tehát nem kell szó szerint venni, hogy neki folyékony fém folyik az ereiben, stb. Kemény védelme van és kész. Ennyi erővel azt is mondhatnám, hogy Tsunade csatában halhatatlan, mivel ezt ő maga mondta. Tehát nem használna a fejlevágás, agyonnyomás, félbevágás, stb
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 20:13:38 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #6881 Dátum: 12 máj 23, 19:37:50 » |
|
Azután, hogy az angol fordítást láttad, még mindig magyarázod a dolgot? Persze lehetne ilyen a Naruto univerzumában, de nincs. Pokémonok is lehetnének benne, de azok sincsenek. Nem kell semmi érvet hozni egyik oldalon sem, mert ez egyszerűen egy hasonlat, és ez csak neked nem teljesen nyilvánvaló. Ha tényleg fém lenne, miért nem azt írta volna, hogy az volt ahelyett, hogy olyan volt, mint?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #6882 Dátum: 12 máj 25, 17:23:25 » |
|
Úgy látom a témabefagyasztás sikeresen megtörtént. Ha nem bánjátok javasolnék néhány új harcot: Jiraiya vs Gai Terumi Mei és Gaara vs MS Sasuke Gaara vs Kakuzu és Hidan Gaara vs Kisame Orochimaru és Kakashi vs Raikage Deidara vs Terumi Me A vs Danzou Kb. ennyi jutott hirtelen eszembe. Elég sok van, úgyhogy lehet rajtuk gondolkodni. Ha nincs meg a három sor, akkor bocsánat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 17:29:29 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6883 Dátum: 12 máj 25, 19:07:14 » |
|
Jiraiya vs. Gai Ettől a harctól azért nagyon, de tényleg nagyon messze van Gai. Ha kapuk nélkül megy neki Ero Sennin-nek, azelőtt 3 darabra lesz törve, mielőtt kimondhatná, hogy "fiatalság". Ha meg kinyitja a 7 kaput (8.-at ne vegyük figyelembe amíg nem használta) akkor Jiraiya is Sennin módozik, és ugyanott vagyunk ahol voltunk. Van Gai-sensei nincs Gai-sensei. Terumi és Gaara vs. Sasuke MS-sel Terumi sehogy nem tud védekezni az Amaterasu ellen, úgyhogy ki is esett. Egyedül meg Gaara kevés lenne, egy jó kis genjutsuval vagy akár Amaterasu-val (nem Entonnal) el is intézné homokos urat. Gaara vs. másik kettő Gaara tud repülni, a többieknek meg nincs olyan távolsági támadása ami áttörné a homok falat. Gaara vs. Kisame Simán Kisame. A homokból kiszívja a chakrát, az ettől irányíthatatlanná válik, és a Kage egyetlen fegyvere használhatatlan. Ellenben Kisame valami cápalövédedékkal vagy bármilyen vízjutsu-val tud felfele támadni, később fogyna ő ki a chakrából mint Gaara. Deidara vs. Mei Mei még azelőtt lekapja a robbanékony személyiségű Akatsuki tagot, mielőtt az agyagot rakna a kezébe. Ha meg nem, akkor kikap. De úgyis elintézné. A vs. Danzou Egy gyors kérdés, Danzou mivel lenne képes átütni a Villámpajzsot? Amúgy ő nyerne, de csak Shisui szeme miatt. Anélkül esélye sincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6884 Dátum: 12 máj 25, 19:15:52 » |
|
Mistich: Gaara vs Kakuzu és Hidanhoz csak annyit, hogy Kakuzu is tud repülni, ha akar + a víz elemű szívével hatástalaníthatja a homokot, szóval kicsit sem olyan egyértelmű ez a harc, mint gondolod.. Hidan nem sokat tehetne, ha a kazekage repülne ez tény, de Kakuzu simán felveszi vele a versenyt, mivel mind az 5 elemet uralja. Kakuzuék nyernek 55-45re a víz elemű szívnek hála. Ero sennin vs Gai: el kell, hogy keserítselek... Jiraiya sennin mód nélkül esélytelen Gai ellen, és míg Gainak 1 percébe SE kerül kinyitni a 7. kaput, míg Jiraiya sennin módja nem épp gyors meló.. a békák meg épp annyit érnek, hogy megidézi őket, Gai csap egyet, volt béka, nincs béka. Gai nyer, épp ezért...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|