24 nov 17, 03:35:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 458 459 [460] 461 462 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1228575 alkalommal)
0 Felhasználó és 38 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #6885 Dátum: 12 máj 25, 19:29:18 »

Mistich: el kell, hogy keserítselek én is, mivel Gai még 8. kapuban sem érne semmit, hisz a két varangy ráküldene egy genjutsu-t, amiből az életben nem szabadulna ki (ha Pein-nek se ment Rin'nengannal, Gai se tudjon már puszta testi erővel kiszabadulni). Ennél simább Jiraiya győzelmet szerintem még nem is láthattunk. Mellékesen nem a Sennin mód tartott sokáig, csupán az a chakra összpontosítós biszbasz, gondolom ott rajolni akart, hogy egyedül is képes ezt az állapotot létrehozni, de nem sikerült neki, így a brekik segítségére szorult, akik azonnal Sennin módba rakták.

Kakuzu pedig nem tud repülni. A szél szív tud repülni, az meg édes kevés lenne ide, arról nem is beszélve, hogy a víz szívre csak tippelni lehet, hiszen az nem jött ki a testből, víz elemű jutsut pedig a mangában nem használt.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 19:29:50 írta renato » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6886 Dátum: 12 máj 25, 19:39:28 »

Gaara vs Kakuzu és Hidan

A Kazekage győzne. Nem hiszem, hogy Kakuzu képes lenne olyan szinten irányítani a vizet, hogy az hatással lenne Gaara homokjára. Aki másodpercek alatt képes piramisokat emelni, annak nem hiszem, hogy árthatna egy kis víz. Hidant meg csak dísznek írtam be, ő tényleg nem tehetne sokat.

Mei és Gaara vs Sasuke

Gaara egy ideig talán tudná fedezni a mizukagét. Sasuke elemi jutsujai nem érnének semmit, azokat Mei hárítaná a sajátjaival. Azt már láttuk, hogy a forrás elem képes lebontani a Susanoo-t, de gondolom ez csak zárt térben lehetséges. Meg aztán az a Susanoo nem is volt teljes és Sasuke is le volt gyengülve.
Viszont itt két erős kagéról és egy beképzelt Uchiháról beszélünk. Az Amaterasu és a Susanoo miatt végül mégis Sasuke nyerne, de a csata eléggé szoros lenne. 55-45 Sasuke javára.

Naplózva

malakian666
Vendég
« Válasz #6887 Dátum: 12 máj 25, 19:44:09 »

renato én is el kell keserítselek, Gai rohadt erős lett, míg Jiraiya nem tud egyedül sennin módba lépni, ha ott kell nekikezdeni az öregek megidézésének (ami valami teljesen érthetetlen oknál fogva összetett kezeket és egy csomó időt igényel), akkor Gai agyonveri és a genjutsu sem megy nélkülük. De nem is kell szórakoznia ezzel, szétégeti, elsüllyeszti, átszúrja a hajával, belenyom pár Rasengant amíg Gai pofázik. (Legalábbis ezt remélem, utálom, hogy egy ilyen karakter, mint Gai ekkora erőt kapott. Egy szánalmas, nevetséges, idegesítő (filler alapján kisfarkú) gyökér. És Kisamét egy ilyen intézte el baszki.)
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #6888 Dátum: 12 máj 25, 19:51:14 »

Azt hittem én vagyok az egyedüli, akinek nem jön be Bozontos Szemöldök Sensei  Nevet Eleinte még jópofa volt a hülyéskedése, majd egyre idegesítőbb lett. Miután legyőzte szegény Kisamét ( akit mellesleg még máig is erősebbnek tartok nála, de mind1) én is kezdtem utálni. A Jiraiya vs Gai harcot is csak azért dobtam fel, hogy lássuk hány ember szerint tudná legyőzni Gai a Perverz remetét.
Ezt a harcot én is Jiraiya-nak adom. Tegyük fel, hogy bekap egy Hirutorát. Azt már tudjuk, hogy Ji rendkívül szívós és erős karakter, szerintem ezt simán kibírná. Kisame sem szakadt darabokra, pedig ő le is volt gyengülve, tehát Jiraiya sem fog. Ez után meg tényleg annyi a dolga, hogy néhány jutsuval elintézze az ájuldozó  Gai-t.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 21:02:51 írta TsunadeHime » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6889 Dátum: 12 máj 25, 19:56:21 »

Ha már mindenki keserít mindenkit, akkor én is téged, Aizen. Ha Gai leüt egy békát, utána Gai összes mozgása kimerül az idegrángásokban, és a nyavalygásban hogy a szél túl nagy erővel fújta a képébe az egyik falevelet. Jiraiya nyer, épp ezért.
Ha esetleg ez nem tetszik, akkor Jiraiya körbeveszi magát a hajával, ami nem csak védi a Sannin-t, hanem Gai ökléből is kaktuszt csinál. Vagy akár trollkodik egyet Jiraiya egy árnyék klónnal, vagy akár létrehoz egy 50 méter mély mocsarat, ahonnan Gai az életben nem jön ki. Vagy kimászik a Jounin árnyékából, és a hátába állít egy kunai-t. Vagy mielőtt kaput nyit Gai, odamegy hozzá Jiraiya és simán agyonveri. Kapuk nélkül ugyanis annyira nincsenek egy szinten, hogy az valami hihetetlen. Azzal együtt se, de anélkül még kevésbé.

TsunadeHime: Sasuke azóta nem igen használt elemi jutsu-t, amióta megvan neki az Amaterasu. Az ellen pedig egyikük se tud védekezni, Mei még annyira se mint Gaara. (Utóbbi is az Entont védte ki, ami teljesen más.) Tehát az arány szerintem jóval több az Uchiha javára.

malakian666:
Simán Sennin módba lép egyedül is Jiraiya, mivel a kapunyitás sem 2 másodperc alatt történik, akár saját maga is gyűjthet természeti energiát ezen idő alatt. Vagy simán ráküld Gai-ra 3 nagy békát, azok lefoglalják amíg Jiraiya koncentrál. Egy ilyen szintű szerencsétlen ellen 50 különböző módon tud időt nyerni a Sannin. (Erre se számítottam, hogy valaha érvelnem kell egy Jiraiya vs. Gai harc alatt...) Amúgy szüksége se lenne a Sennin módra, azelőtt agyonveri a Jounin-t mielőtt esélye lenne kapukat nyitogatni, de ez már lényegtelen.

Sose értettem én se mit lehet kedvelni ezen az idiótán. Nem csak hogy nem vicces, de elképesztően erőltetett a karaktere. Ráadásul elképesztően röhejes módon intézte el az egyik utolsó (és egyben kedvencemet) Akatsuki tagot. Az előtt is utáltam Gai-t, de ezek után...
Naplózva

malakian666
Vendég
« Válasz #6890 Dátum: 12 máj 25, 20:19:57 »

Gai simán lecsapna egy nagy békát, mint ahogy Narutonak és Jirayának sem jelentettek sokat az idézett lények sennin módban. A haja meg pont nem fogja érdekelni, ha már a hetedik kaput használja. Ha sima terepen vannak, nem nagyon tud árnyékklónnal trollkodni Jiraiya, egy Hirutora pedig szerintem megölné (sennin mód nélküli Jiraiyát jóval gyengébb állóképességűnek tartom, mint Kisamét).
Ilyen árnyékból kimászás pedig nincs, ez egy lopakodó mód, ha más testet használ (csak a már elfogott geninnél alkalmazta, az ő árnyékán), de harcban nem használható (hiszen az akkor egy nagyon durva tér-idő technika lenne). Vagy akkor kérem a manga fejezetet, ami alapján használhatja.

Jiraiya nem tud egyedül sennin módot használni. Olvassátok vissza a manga ezen részeit is. Az öreg béka megdorgálja, hogy igazán megtanulhatná egyedül használni, Jiraiya pedig azt hiszem azt válaszolja, hogy sajnálja, hozzá képest ő még kezdő. Naruto éppen azzal szárnyalta túl, hogy egyedül képes volt erre.

Aizen: Mondjuk eddig nem sokat ért abban a harcban.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 20:41:51 írta malakian666 » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6891 Dátum: 12 máj 25, 20:25:52 »

malakian jól leírta a lényeget... Gai most a mangában a Bijuuk ellen simán kapukkal repeszt és harcol már régóta, semmi fáradtság... Majd pont Jiraiya és a szutykos békái ellen merül ki pár ütés után nem? Jó ég... Nevet Jiraiya pedig még ha tudna is egyedül Sennin-módba lépni, az messze nem olyan gyors, mint Gai kapunyitása.
Mistich ajánlom olvasd szépen újra mangát, és ne engem akarj elkeseríteni, mert láthatóan nagyon nem megy.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 20:28:03 írta Aizen » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6892 Dátum: 12 máj 25, 20:59:35 »

Azért tekintsd már meg te is, hogy ki mivel harcolt éppen... Kakashi küzdött négy fél-Bijuu ellen, Bee és Naruto egy teljes alakos ellen, és Gai próbált feltartóztatni egy teljes alakost -kevés sikerrel.
ÉN kérem a manga fejezetet, amiben kijelentik, hogy Jiraiya csak ott, és sehol máshol nem képes más árnyékába belemászni. Lopakodónak lopakodó, de hasznos kis technika, Konan ellen is a harc közepén vetette be.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6893 Dátum: 12 máj 25, 21:13:48 »

Konan ellen emlékszel, hogyan vetette be? Nem a csaj árnyékába mászott bele, hanem az elfogott geninébe. Miért gondolja bárki, hogy képes odateleportálni az ellenfél árnyékához és kimászni belőle egy pillanat alatt? Ez valószínűleg előkészítést igényel, az a szerencsétlen már ott volt a béka szájába építve, Jiraya azt csinált vele, amit akart.
Egyszer láttuk, akkor sem úgy használva, ahogy te írod, miért nekem kéne magyaráznom? Miért lenne Jiraiyának ilyen technikája?

Akkor Jiraiya bárkihez teleportálhat, még jobb a technikája, mint Minatonak, jelölni sem kell, olyan, mint Gokunak az azonnali átvitel, aztán tol egy Rasengant vagy egy Kamehamehát és nyert.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6894 Dátum: 12 máj 25, 21:25:08 »

Miért kell magyarázkodnod? Két választ is adok:
1) Mert nem te szültél, ergo kiröhöglek, ha a "mert én azt mondtam" indokot próbálnád bevetni.
2) Mert még mindig nem értem, hogy egy sík hülye közelharcos ellen miért ne tudná ezt a technikát használni Jiraiya. Ráküldi Gamakent, akit -bár kötve hiszem, de akkor legyen igazatok- kapuk nélkül elpicsázna Gai, viszont addig Jiraiya úgy operálhatja magát bele az ellenfele árnyékába, ahogy akarja. Teleportációról szerintem csak te beszélsz, sem Mistich, sem én nem vagyunk gyökerek, nem találunk ki minden dolgot össze-vissza, viszont ha tetszik, ha nem, az árnyékába igenis bele tud jutni a Sannin, és chakraérzékelés/ész hiányában Gai-nak fingja sem lenne, hogy hova tűnt az ellenfele.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6895 Dátum: 12 máj 25, 22:01:37 »

Eddig Gai semmit nem csinált abban a harcban, én is simán tudnék ácsorogni a 6 Bijuu mellett, kifáradni én se fáradnék tőle. Amikor HARCOLT is a hét kapuval, nem csak ácsorgott (oké, a bijuuknál rúgott is egyet) akkor egy komoly támadás és egy kisebb utés után ki is dőlt. Kis idővel későbbNaruto rátette a kezét a vállára, ő meg majdnem csak bele akart halni. Jiraiya gyomronvágná, kitörlődne Gai létezése a tér idő kontinuumból.

Gondolom annyira egyikőtök sem elfogult, hogy Gai-nak bárminemű esélyt adjon kapuk nélkül, úgyhogy azt nem is részletezem. Ugye Gai a másodperc tizedrésze alatt kinyitja a kapukat, viszont Jiraiya-nak se tart tovább az idézés (bár Aizen mindjárt kitalálja, hogy az is fél évig tart, de egyenlőre azért megelőlegezem Jiraiya-nak a gyors idézéseket).
Gai-nak van egy támadása, azzal elintéz 3 békát (osztódik, vagy bánom is én mit csinál, de jóindulatú vagyok, elintéz hármat), de Jiraiya-t hogy akarja megölni utána? Közelharcban Jiraiya is nagyon otthon van, Rasengant beletolna a Jounin gyomrába az ott is maradna. Hacsak a 7 kapu nem ad védelmet is a támadások ellen, nem lepne meg ezek után... Valahol olvastam, hogy nyílt terepen Jiraiya nem tud árnyék klónokkal trollkodni. Miért, erdő nélkül nem tudja összezárni a kezeit, vagy ezt hogyan? Gai kinyit 7 kaput, Jiraiya létrehoz 20 klónt amik szétszóródnak (feltételezés, de szerintem van alapja hogy egy Sannin tag bőven rendelkezik chakrával.)
A 20 klón szétszóródik a szélrózsa minden irányába. Gai mit csinál? Tippel egyet, hogy melyiket kéne leütnie? Az esélyei igen gyengék, főleg azt a tényt is figyelembe véve, hogy mindig az eredeti testet találják meg utoljára...

Az árnyékos technikáról: nem odateleportál, hanem belemászik, és később kijön ha kiakar. Ha már egy tenyeremnyi méretű békából ki tud mászni könnyedén, ennek is bőven van alapja. Gai ellen ez a technika tökéletes lenne, az az agyhalott elképzelni nem tudná hol keresse.

A hajas védekezés jó lenne, Jiraiya is megérezné bőven a támadást, de hogy Gai utána mozdítani nem tudná a kezét, az biztos.

Plusz nagyon komoly elemi támadásai is vannak az öregnek, ami változatos támadási lehetőségeket biztosít, ellenben Gai-al, aki gyorsan tud szaladgálni. Az is praktikus lenne, ha 5 perc után nem dőlne ki tőle. Illetve egy másik nagyon fontos dolgot meg sem említettem, a tapasztalatkülönbséget. Az se lepne meg, ha Jiraiya viszonylag simán ki is következtetné Gai mozdulatait. (Láthattuk már számos harcnál mennyit számít a tapasztalat, sokat könnyít Jiraiya helyzetén) A Sannin nagy hős volt az előző háborúban, fél életét utazással töltötte, ami alatt nyilván harcolt is rengeteget. Számos technikát fejlesztett ki, és kétszer annyi idős mint a jounin. Esze is sokkal több van mint Gai-nak, jobban kihasználja a támadási lehetőségeit mint a jounin.

Ráadásul hozzátenném, hogy a "rengeteg" idő ami kell a 2 békabölcs megidézéséhez, kimerült kb 3 támadásban. 1 kutyaosztódás, 1 madár, és egy bika rohamban. Amilyen gyorsan zajlanak ezek a támadások egy éles harcban, legrosszabb esetben is fél perc kell Jiraiya-nak. De ezzel szerintem még sokat is mondtam.

Erre renato megfogalmazza majdnem csak ugyanezt, fele ilyen hosszan. Fuckyea.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 22:03:17 írta Mistich » Naplózva

malakian666
Vendég
« Válasz #6896 Dátum: 12 máj 25, 22:16:12 »

Először is szó sincs magyarázkodásról. Magyarázást írtam, de akkor mégis szükség van rá, a szövegértés és az alapvető logika sem az erősséged, én pedig azért vagyok itt, hogy segítsek a gyengébb képességű fórumozókon.
Nem mondtam, hogy Gai kapu nélkül ütné ki Gamakent. Mivel ugyanabban a bekezdésben Hirutorát és hetedik kaput kinyitva írtam, ennek le kellett volna esnie.

"addig Jiraiya úgy operálhatja magát bele az ellenfele árnyékába, ahogy akarja. Teleportációról szerintem csak te beszélsz, sem Mistich, sem én nem vagyunk gyökerek, nem találunk ki minden dolgot össze-vissza, viszont ha tetszik, ha nem, az árnyékába igenis bele tud jutni a Sannin, és chakraérzékelés/ész hiányában Gai-nak fingja sem lenne, hogy hova tűnt az ellenfele."

Mistichet nem ismerem a fórumon, ki is hagynám a dologból, de ezzel a mondattal több ponton is vitatkoznék, onnan kezdve, hogy Jiraiya úgy mászik be harc közben más árnyékába, ahogy akar, addig, hogy nem vagy gyökér és nem találsz ki dolgokat. Hogyan is jut bele Jiraiya az árnyékába? Beleoperálja magát, ezt hogy képzeled el? Mert az biztos, hogy mangában nem mutatták, és az is, hogy innentől pedig te találtad ki.

Mistich: Nem kell Hirutora a békák ellen, elég elhajítani/leütni őket. Ha 7 kapu nyitva van, Jiraiya meg klónokat csinál, Gai rögtön nyomhatja a Hirutorát, ami elég nagy területen hat ahhoz, hogy ne lehessen kitérni előle, és elég erős ahhoz, hogy a klónokat és az eredetit is kiüsse.
De én is leírtam, hogy Jiraiyának adom harcot.

Aizen: Sennin módban lazán kibírná a Hirutorát Jiraiya.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 22:30:22 írta malakian666 » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6897 Dátum: 12 máj 25, 22:26:57 »

Összegezzük:
Jiraiya elemi jutsujai, Rasenganja, sőt, maga a sannin olyan gyors, hogy elkapná a Naruto egyik leggyorsabb karakterét.. LOL... Naggyooooooooooooon hihető.
Az árnyéktechnikát gondolom megértitek, hogy ezzel szintén kilőttem, nem is látná az árnyékát, nemhogy "belemásszon".. Ráadásul csak úgy mellesleg, azt sem tudjuk, hogy működik.. előkészített ellenfélen láttuk CSAK, soha máskor. Kérem azt a fejezetet, ahol HARC KÖZBEN árnyékba mászik, majd megtámadja az ellenséget.. utána beszélhetünk erről.... ja bocs, olyan nincs...

Jiraiya beidézi a békát/békákat (igaz rohadtul nem ezzel kezd sosem, de legyen, most így tesz), ez alatt Gai kinyit alsó hangon 3 kaput... a békák, amiket a leggyengébb Shinra Tensei is majdnem kinyírta, majd pont megússzák Gai ütéseit amit had hangsúlyozzam már: ROHADTUL NEM IS FOGNAK LÁTNI... 10 másodpercig ha húzzák a békák, és még jó indulatú voltam. Semmire nem jók, csak golyófogónak, ezt láttuk a Pein-harc során is.
Jiraiya "hajzuhataga" sem fogja felfogni Gai ütéseit mert egyszerűen túl erős.. Sőt, tovább megyek, 6. kapunál még csak közel sem kell mennie a jouninnak, elvégre az ütései lángra lobbannak, olyan erősek/gyorsak. Igaz, nem ölt meg vele senkit, de ez meg pont olyan, mint hogy Jiraiya árnyéktechnikájáról kijelentjük, hogy 100% hogy harc közben is tudja majd használni és Gai árnyékába mászik, majd akkor támad amikor éppen jól esik neki.
Hirotura ellen pedig nem is tudna védekezni az öreg, egyszerűen bekapná aztán fetrengene egy sort.

Egy esélye van: a béka-genjutsu, semmi más.

Jaj a kedvencem: nagy harcos a háborúban.... jah csak épp KEGYELEMBŐL maradt életben...  smirksweat

malakian666: sennin módban igen, de szívná a fogát azért még úgy is... de nélküle meg jobban kifeküdne, mint Kisame... A harcot az öregnek adom, de közel sem olyan egyszerű a helyzet, mint azt az előttünk lévő banda felvázolta... Jóval szorosabb.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 22:48:17 írta Aizen » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6898 Dátum: 12 máj 25, 22:46:50 »

Pein testei tartották a lépést sennin NArutoval. Jiraiya velük. Senninként s, úyg-ahogy nélküle is. Gai kapunyitogatás  után tényleg gyors. Előtte van oylan gyors, mitn sennin Naruto? Nem tudom, talán. De Jiraiya mindenestre úyg csinálna belőle hülyét ahoogy akar.  Anynira azért nem gyors gai, higy anélkül üsse ki a sannint, hogy az bármit is tehet. Jiriaya hharcstílusában pedig bőven heylet kapnak az elterelések, trükkök, védkeezpő jellegű technikák. Az a harc, amit kegyelmeből élt túl meg, a kora legerősebbnek tartott shinobija ellen ment, és kezdőként tartották magukat ellene jó ideig. Nmem biztos, hoyg meghaltak volna, ha még kibírják egy ideig, kaphatnak könnyen erősítést is.

A shinra tenei, ami kik*rta konohából a háztö,mmbnyi békákat meg kb. Gai délutáni gorillája szintjén lehetett erőben.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 22:50:02 írta STM » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6899 Dátum: 12 máj 25, 22:52:07 »

ÉN kérek elnézést, amiért gyengébb képességű fórumozó lévén egy plusz, fáradtság miatt odakerült szótaggal bezavartam tökéletes olvasási képességeidet. Tudnád mióta várlak téged, mikor ferát kivágták, fogadtam valakivel (ha nem gond, nem hozom őt is be a képbe, elég, ha az én nevemet raktározza a pici agyad pár percen át), hogy átveszed tőle a stafétabotot, és jössz a gyökérségeiddel... miért nem tettem fel egy húszast rá??

Mert szerinted hogy jutott bele Einstein? Beleszületett? Belekakilta a svábhegyi beteg szamár? A miniszterelnök az áldozat köldökén át bejuttatta? Valószínűleg nem valami fél napos procedúra alatt, mert nem telt el túl sok idő az áldozat elkapása és a békából való kijövetel közt, és ha nem nagy baj, akkor én nem teszem Deva Pein szintjére Gai-t még 6 kapus formájában sem, szóval azért picit gyűljön már meg a baja a békákkal..
Előre félek a következő ellenérvedtől, miszerint Gai magával viszi a levegőbe is az árnyékát, így Jiraiya nem kaphatja el (azaz ezt várom, de félek, hogy simán felülmúlod a várakozásaimat).

Tényleg jó, hogy segítesz nekünk, gyengébb képességűeknek, hogy sikerüljön a szinteden lévő böszmeségek halmazát előhozni agyunk (gyönyörű érvelésedtől) pusztuló részeiből. Igen, valóban úgy képzeltem el, hogy beleoperálja magát: szikével megmetszi az árnyékot, majd belebújik, mint az ügyes 10 évesek a pizsamájukba..

De akkor csak neked, csak most, csak unalomból egy alternatív megoldás: Gai felugrik, hogy agyonverje a békákat, Jiraiya meg ugrik utána egy Chou Oodama Rasengan-nal, és belenyomja a levegőben lévő áldozata testébe, így gyakorlatilag szétszaggatja a szemöldök bajnokot. Kis segítség az -amúgy támadhatatlannak tűnő- ellenérvedhez: nem láttuk, hogy a Sannin hogy hozza létre ezt a jutsut.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 458 459 [460] 461 462 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins