24 nov 16, 09:20:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 441 442 [443] 444 445 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1226924 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6630 Dátum: 12 máj 04, 20:17:54 »

Bocs Sabaku de ezt az irt szöveget hogyan másként lehetne értelmezni mint ahogy én is értelmeztem.

"A mokutonos, tökéletesen meddő vitára visszatérve:
Akkor átfogalmazom  az állításom, ami így is ugyanazt jelenti, de talán elfogadjátok: A fa elem a tucatellenfelek ellen nagyon hatásos,pusztító, stb, de az olyan szintű shinobik, mint Itachi meg Nagato ellen hatástalanok. Egyszerűen más szinten vannak egy átlagos ninjához képest, egy ilyen támadást kikerülni/kivédeni/kicselezni nekik semmi, a kagéknak meg Narutónak is sikerült."

És itt jön a képbe a Kurama és Madara akik ezek szerint  nincsenek Itachi és Nagato szintjén. Tehát Itachi és Nagato ellen hatástalan de Madara és Kurama ellen hatásos volt a fa elem használat. Ezek szerint Madara és Kurama párosa nincs olyan szinten mint Nagato és Itachi?
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6631 Dátum: 12 máj 04, 20:23:10 »

A fa elem alig jelent valamit egy itachi/nagató kaliberű emberkének. Az hogy Kuramát ellen hatásos volt, de miért? Mert bijuu, kivan jelentve hogy a fa elem valamilyen ismeretlen oknál fogva jó a bijuuk ellen. Madara...hajjaj... nem tudjuk hogyan nézett ki a harc, de ,,kicsit" kétlem hogy Hashirama túl sok hasznát vette volna a fa elem használatát Madara ellen. Abban a csatában a Mokuton annyit jelentettt Madara ellen, mint egy átlagos harcban egy kage bunshin, nem, még kevesebbet.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6632 Dátum: 12 máj 04, 20:25:53 »

Sabaku: TsunadeHime talán a legnagyobb Tsunade fan (legalábbis legaktívabb), de soha nem írt olyat, hogy gyors lenne, mint Kakashi, Yata tükör átütésére sem emlékszem. Az egyetlen hülyeség, amire emlékszem az volt, hogy sennin mód Narutóéhoz hasonló veszélyérzékelése van, de azt sem ő írta (hanem rini). Gai szerintem gyengébb kisebb ütőerejű, mint Tsunade.

rini: Kuramát konkrétan hatástalanítja a fa elem, Madarának pedig igen, gyengébb védelme volt, mint Itachinak vagy Nagatónak.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6633 Dátum: 12 máj 04, 20:40:33 »

Bocs Sabaku de ezt az irt szöveget hogyan másként lehetne értelmezni mint ahogy én is értelmeztem.

"A mokutonos, tökéletesen meddő vitára visszatérve:
Akkor átfogalmazom  az állításom, ami így is ugyanazt jelenti, de talán elfogadjátok: A fa elem a tucatellenfelek ellen nagyon hatásos,pusztító, stb, de az olyan szintű shinobik, mint Itachi meg Nagato ellen hatástalanok. Egyszerűen más szinten vannak egy átlagos ninjához képest, egy ilyen támadást kikerülni/kivédeni/kicselezni nekik semmi, a kagéknak meg Narutónak is sikerült."

És itt jön a képbe a Kurama és Madara akik ezek szerint  nincsenek Itachi és Nagato szintjén. Tehát Itachi és Nagato ellen hatástalan de Madara és Kurama ellen hatásos volt a fa elem használat. Ezek szerint Madara és Kurama párosa nincs olyan szinten mint Nagato és Itachi?

Idézetet írta: Sabaku
Itt a Madara féle faelemről beszélünk, ha jól tudom, ha nem, én kérek elnézést három példányban.
De mivel ez a mondat sem volt ázámodra egyértelmű (ami miatt végtelenül sajnállak), akkor megsúgom: Kurama és Madara ellen Hashirama hasznélta a fa elemet. És itt milyen csatáról beszélünk (bár úgy tűnik erre már senki nem emlékszik)? Madara vs. x meg ipszilon. Próbáld meg elhitetni velem, hogy Madara, aki beültetéssel szerzett mokutont, olyan szinten használja, mint Hashirama. Kérlek. Vicces lenne, már rég röhögtem egy jót úgy is.

malakian:
Igazad van, Tsunade tényleg mutatott már olyan erejű ütést, hogy a lökéshulláma is majd' elfújt pár embert: EZ meg a következő oldal. Ha nekem nem hiszel, legalább Kishinek higgy. Na meg ha már kötözködőset játszunk, akkor igazából Tsunade csak a chakrakontrollja miatt üt nagyot, szigorúan fizikailag Gai jóval erősebb, mert ő nyers izomból tolja.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6634 Dátum: 12 máj 04, 20:57:20 »

Sabaku - Én éppen azt próbálom bizonyítani, hogy a faelem egy olyan ember kezében akinek ez vele született tulajdonsága, mérhetetlenül erős. Madara ezt még mindig csak kiscserkész módján kezeli, legalábbis amit eddig mutatott. Nála tényleg igaz, hogy normál jounin szintűek kiiktatására elégséges de mint láthattuk azért a kagék szintjét is megüti. Tehát még így sem kell lenézni azt a Madara szintű faelem használatot.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6635 Dátum: 12 máj 04, 21:04:03 »

Nem igaz, hogy Tsunade a chakrakontroll miatt üt nagyot. Nála ez nem olyan, mint Sakura esetében, aki chakrakontroll nélkül nem tudna akkorát ütni. Tsunade fizikai ereje is hatalmas. A chakrakontrollal csak felerősíti ezt.

Ezt írja a naruto wiki: "Tsunade's trademark ability is her incredible raw strength with which she is able to perform such feats as launching her targets several metres with a mere finger flick or create fissures with a single finger jab at the ground". Tehát nyers erőből üt. A chakrakontrollt pl. akkor használta, amikor képen törölte Orochimarut. (az utolsó ütésre gondolok).

Aztán még itt van ez is: "It should be noted that unlike Sakura, Tsunade herself already possesses incredible raw strength, capable of crushing stones in a single hand with nothing but pure muscle power. This strength is later increased to monstrous levels, when Tsunade uses this technique, allowing her to perform feats like lifting and swinging Gamabunta's sword high in the air, create craters and fissures on the ground by simply tapping on it with either her heel of finger, and destroy Madara Uchiha's Susanoo and its sword with relative ease."

A lényege az, amivel kezdtem. Csak bemásoltam, nehogy az legyen, hogy én találtam ki.  

Tehát ki üt nagyobbat mindenféle kapu és chakrakontroll nélkül?
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 04, 21:09:19 írta TsunadeHime » Naplózva

malakian666
Vendég
« Válasz #6636 Dátum: 12 máj 04, 21:07:17 »

Tsunade ütése pontszerű, Gai-é pedig nagy területen rombol a felgyülemlett légnyomást kiengedve. Susano'o ellen többet ér Tsunade ütése, Hirutora szerintem nem vinné át (abból kiindulva, hogy Tsunade ütése kettészakítaná Kisamét).

Amúgy Tsunade az ütés pillanatában engedi ki a chakrát, Gai meg a chakrakapukat nyitja meg, hogy erősebbet üssön.
Ja igen, és Tsunade felemel egy 20 méteres kardot, szerintem ezt Gai kapuk nélkül nehezen hozná össze, úgyhogy szigorúan fizikailag Tsunade erősebb.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 04, 21:19:10 írta malakian666 » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6637 Dátum: 12 máj 04, 21:28:04 »

Ez mekkora csacsi hogy tsunade ütése nagyobb azon gai ellen aki megnyitja a 7 kaput, nemár malkian Nevet Hirotura úgy törné át azt a susanot mint gyerek a ropit. Ha visszanézed a gai vs ksiamet látható hogy egy szimpla ütésébe beleremegett az egész sziget, ami pár kilóméter volt azért. Tsunade ütne egyet, valószínű 10-20méterig éreznéd tovább nem. Van egy kis különbség. Tsunade ütése sosem szakítaná ketté kisamet, főleg hogy elszivja közben a chakráját (főleg ha nem chakrával üt, akkor gyengébb). Legyen chakra nélkül, akaratotok szerint, attól még gyengébb százszor. jade látom hogy ki üt nagyobbat kapu nélkül is vita tárgya, hát lehet hogy tsunade effektiv nagyobbat üt, de gai ígyis gyorsabb, rugalmasabb, dinamikusabb, ha csak sima box meccset tolnának, semmi chakra nélkül se regeneráció biztos kiütné 5másodpercen belül. Tsuande erős, de lassú, lomha.
Hogy beleszakértsek a ita nagato vs madarába. Mindig elfelejtitek, vagy direkt kihagyjátok hogy csak úgy tud a rinnegan elszívni bármit ha megérinti, esetleg 10centis közelségbe kerül a testtel. Hát elég fura ellen ha meglátná a pollent pár tiz méterre, majd gyorsan érte futna. Madara megetetné ezt a 2 ászt annak ellenére, hogy itachi susanojaa jelek szerint jóval erősebb az övénél. Ottvan neki a rinnegan, FMS, fa elemmel együtt hashirama gyógyulása és hatalmas chakra készlete, fa klónok, ugyanúgy az osztott látótér köztük. Egyetlen esélyük a totsuka, de azt kilehet kerülni ez kiderült már; nagatonak azért nem sikerült, mert itachi megvakította az idézéseket. Ha bejön a totsuka nyernek, de ha nem közük sincs. 75-25 madarának. magában ötvözi erősítve a másik kettő tulajdonságait.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #6638 Dátum: 12 máj 04, 21:34:12 »

Divatos ez a Tsunade és a lassúság téma. Érdekes, hogy Naruto soha nem volt lelassúzva, pedig a Sippuuden elején ő is 3,5 pontot kapott a sebességre. Kabuto is 3,5 pontos, de ő sem lassú. (majd még keresek ide másokat is) Tulajdonképp a lassúságot csak Tsunadénál számítjátok döntő tényezőnek egy csatában. Érdekes.
Egy kérdés: Ha Gai akkorát ütött, akkor Kisame miért nem vált porrá? Tsunade kapuk nélkül ütött lyukat a Susaoon (pontosabban egy laza mozdulattal megsemmisítette)  és törte el annak kardját. (valamint a Madara klón is olyant kapott, hogy leszakadt fél oldala).

Kisame bekapott egy Hirutorát és túlélte. Tsunade bekapna egyet és sérülések nélkül megúszná, mivel aktiválja a pecsétjét. Hát nem egyszerű?  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 05, 09:37:33 írta TsunadeHime » Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6639 Dátum: 12 máj 04, 21:38:41 »

Hirutora semmi képpen sem törné át Yata Tükrét. Kivédte a Kirint egy karcolás nélkül(!), hirutora meg se kottyanna neki. Amúgy gai csak erősebb tsunadénál ha kinyitja a belső kapukat, amúgy a közelébe sincs. Viszont ha kinyitja akkor jóval erősebb és gyorsabb lessz mint tsunade-nagyi. Ugye elég alapul venni az Asakyokut, nincs még olyan karakter aki az ütéseivel tüzet hoz létre.
Madara vs. Nagató+Itachi:
Madara ha ,,csak" ennyit tud, akkor nincs esélye. Amúgy még annyit hozzá tennék hogy ha madara ennl többre nem lenne képes(ami ugye kizárt dolog) akkor saját hírnevéhez képest egy nagy 0, mert aki ennyire híres, hogy még muu is majd összerogyott, sokkal többet tud. Miért nincs esélye? Lehet hogy egyesíti magában azt a 2 dolgot amit a 2 dojutsus tud, plusz még a fa elem, de Itachi sokkal jobban használja a sharingant. A genjutsuja 100-szor jobb, tsusokyumi, amaterasu, egy majdnem áttörhetetlen pajzs, és egy bármit lepecsételő kard, ami ráadásként még óriási gyors is.
Tsunade vs. Gai? Érdekes.
Gai-nak van egy gyengepontja: alacsony állóképesség. Ugye mivel olyan shinobi ellen megy, akinek afféle ,,edo-tenseijes" gyógyulása van, nem sok esélye van a jouninnak. Kisame túlélte a horoturát, Tsuande nem csak hogy túlélné, hanem maximális erővel lenne képes harcolni. És... ha gainak elfogy az ereje akkor Tsunade mondanom sem kell, 6 felé töri a gerincét Nevet
Persze ha belevesszük a ,,titokzatos" 8. kaput, akkor lehet hogy más a helyzet. Ha tényleg annyira erős hogy megállít 5 bijuut, akkor meg Tsunadét kapné szét gai.
Vagyis gai maximum egy döntetlent hozhat ki a harcból, nyerni semmiképpen sem nyer.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 04, 21:49:26 írta IndianA » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6640 Dátum: 12 máj 04, 21:57:26 »

Igen aztirtam susanó, nem itachié, hanem mondjuk madaráé azt simán átütné a hirutora.
Ez tényleg érdekes mért nem vált porrá gai ütésétől, talán mert kisaménak méltóbb halált tervezett ki tudja. Jól van tsunade leütött egy klónt Nevet hát mit ne mondjak ennél jobb érvet hozzál fel azért. Nem azt mondom egyébként hogy midnenkinél lassabb, hanem aki tai jtusu beállítottságú (Ő is az, megjegyzem), annak elkél azért a sebesség. Igen a leggyengébb kagénak tartom a jelenlegiek közül, hokagék között főleg olyan szegényes a tudása; hogy nem is értem hogy lett az :|

Yata tükörre néhány megjegyzés: attól hogy felhúzol egy falat, attól még nem leszel halhatatlan, talán sebezhetetlen. Így is ezer féle kép ölhetnek meg. Pl egy meteorral beledöngölné őket madara úgy jó 100méterrel a földbe onnan hogy jönnek elő? Vagy ott van a lerágott csont pollen, azt sehogy se védené ki itachi. Genjutsuk terén 0 infónk van mondjuk madaráról, de nehogy itachi a mezei MS-el megetessen egy FMS-Rinnegan használót, mert szögre akasztom a naruto néző karrierem. Egyetlen amibe jobb ita (azok alapján amit láttunk) az pedig a susanója. Minden másba alulmarad, főleg kitartás és chakra terén.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6641 Dátum: 12 máj 04, 22:02:49 »

Ha nem is jobb MAdaréánál genjutsuban, mert gyengébb a hardware, de ha pár másodpercig fenntartja a lehgjobb tsukiyomijával, bármiylen szöevtségessel az odlalán az is elég.
A meteort meg hazsnálhatja, de ő is belehal, szóval max. döntetlent hoz vele. Akkora távolságok nyilván nem lennének, hogy ő megússza.
Itachi és Nagato pedig véleméyn szeritn együtt simán verik chakrában, Iatchi félholt teljesítméyne alapjján bőven volt azért chakirája, Nagato meg ltátuk, menynit bír.
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #6642 Dátum: 12 máj 04, 22:39:51 »

Olvazgatam és gondoltam hozászolok.
Hashirama fa tekinkáját nem hiszel h le kéne becsülni....eddig Csak Yama aki 1 utánzat és Madara aki meg biztos nem tudja olyan szinten használni. (amúgy Naruto pecsétje is fa elem amivel leszögezte Kuramát)
Gai és Tsunade hát én nem tudom megmondani melyik az erőseb bár hajlok ara h Gai nagyobb erőt fejt ki.
Felhoznák viszont 1 új harcot:
       8 Jinchuuriki vs 8 kage (Nii Yugito,Yagura,Han,Utakata,Fuu,Roushi,Bee,Naruto---élő 4 kage és a feltámasztott
                                                       Edó kagék...Gaara Jinch. és kage egyszerre öt csak akkor lehet harcba küldeni itt ha az           
                                                       egyik oldal vesztésre ál ö akkor segíthet....a harc alatt az Edo kagék is halandók nem
                                                       Edok ).
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6643 Dátum: 12 máj 05, 10:31:23 »

Idézet
Egy kérdés: Ha Gai akkorát ütött, akkor Kisame miért nem vált porrá?
Mert Kisame az egyik legszívósabb karakter? Ráadásul a Hirutora nem is közvetlen találat... Esetleg arra nem gondolsz, hogy ha ez közvetlen érné az ellent nem maradna belőle semmi? Ha nem a levegőbe csapkodna (és ezzel esélyt adna felkészülni egy Susanoo használónak), hanem egyből a Susanoo-t ütné meg kevesebb maradt volna belőle, mint amit Tsunade okozott.

Idézet
Tsunade kapuk nélkül ütött lyukat a Susaoon (pontosabban egy laza mozdulattal megsemmisítette)  és törte el annak kardját.
Először is ő is feloldotta a pecsétjét... Másodszor Madara nem is próbált meg kitérni előle... Tsunade szaladt, Madara meg pofázott... Madara-n kívül ki hagyná még, hogy valaki így nekirontson?
Itt nem lett semmi baja, sőt még tűz jutsut is tolt utána Madara... Tehát még véletlenül se ütött lyukat rajta (de lehet én látom rosszul).
Aztán itt két oldalról támadták és úgy látom Madara Susanoo-s túl repült Tsunade felé hála A-nak. Tehát nem éppen "laza mozdulattal semmisítette meg" a Susanoo-t... Volt abba elég lendület, fentebb linkeltem amikor Madara egy helyben állt és Tsunade úgy támadt neki semmi baja nem történt. És én azt egy rúgásnak látom, még véletlenül se ütés.
Visszatérve Gai-hoz: ő egy helyben állt és semmi mozgási energiát nem vitt az ütésbe (a karjain kívül). Ha ezt az "ütést" megnézed, nem is lehet rendes ütésnek nevezni...

Idézet
Tulajdonképp a lassúságot csak Tsunadénál számítjátok döntő tényezőnek egy csatában. Érdekes.
Ez egyáltalán nem érdekes... Nagyon egyszerű az egész: a nagy erejére hagyatkozol, mert "hűűű nagyobbat ütött, mint A" szöveg óta ő az ász (nem mellesleg Bee is erősebb A-nál...), de nincs mellette sebesség amivel eltalálhatná a karaktereket. Madara kivételes eset, mert ő szórakozik.
Tsunade mellett ott van Minato, aki általában azért veszít itt mások ellen, mert neki nincs meg az az ütőereje. Hiába ő a leggyorsabb, ha nem képes egy védelmen átütni semmit se ér a sebességével.
Ilyen téren nem csak Tsunade van "lenézve". Persze TsunadeHime azért csak őt veszed észre, mert ő a favorit karaktered.
Gai-nak viszont megvan a sebessége és az ereje is a harcokhoz.
Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6644 Dátum: 12 máj 05, 10:43:06 »

Totsuka kardot meg nem hiszem, hogy ki lehet védeni .  A ST-t erővel is vissza lehet verni (link), egyáltalán nem mindenható. A totsuka kard meg úgy is egy spirituális fegyver, aminek nincs fizikai alakja, így eleve nem hiszem, hogy hatna rá.
Két megjegyzésem lenne. Ha lehet vele vágni, megérinteni embereket, akkor hat rá a Shinra Tensei is. A másik pedig, ha Itachi a karddal mégis megvágná Madara Susanoo-ját vagy a 4-ből vmelyik kezével megfogja a Totsukát, akkor mi történik? Lepecsételi a Susanoo-t? Madarához el is kellene jutni.

Idézetet írta:
A pollenes technika más tészta. Ha a por elem is elszívható Rinnegannal, akkor ez is. A sharingan látja a chakra színét, így Itachi szól Nagatónak, hogy "arrafele' szíjjad mán el a' közeget, me' van arra' valami' izé", és volt pollen, nincs pollen.
A pollen mióta áll chakrából? Azt sem Nagato, sem Itachi nem látja, azaz nincs mit elszívni. Elégetni? A tűzjutsuk mindig nagy levegővétellel kezdődnek. Pont azt nem szabad ebben a helyzetben.

A Haku-s témát inkább kihagyom, de erre azért reagálok:
Úgy volt, hogy a Susanoo a tökéletes védelem, Tsunade meg egy laza mozdulattal áttörte. Megnézném, hogy mi történne a jégtükrükkel, miután azok találkoznak Sakura ökleivel vagy egy 'kis' sziklával.
Ez az áttörés hol is volt? Már többször írtad, de melyik lenne Tsunade "Susanoo átütése"? Ez vagy ez vagy ez, bár az utolsó egy közös csapás a CSONTVÁZ Susanoo ellen. Még kimaradt amikor Tsunade szétcsapta a klónt. Ezek közül egyiknél sem ütötte át a CSONTVÁZ Susanoo-t, de még a közelében sem volt az áttörésnek.

A mokutonos, tökéletesen meddő vitára visszatérve:
Akkor átfogalmazom  az állításom, ami így is ugyanazt jelenti, de talán elfogadjátok: A fa elem a tucatellenfelek ellen nagyon hatásos,pusztító, stb, de az olyan szintű shinobik, mint Itachi meg Nagato ellen hatástalanok. Egyszerűen más szinten vannak egy átlagos ninjához képest, egy ilyen támadást kikerülni/kivédeni/kicselezni nekik semmi, a kagéknak meg Narutónak is sikerült.
Ne haragudj, de már 3-4-en próbáltak felvilágosítani arról, hogy ez ^^^^ egy kegyetlen nagy hülyeség. Hogy írhatsz olyat, hogy "tucatellenfelek ellen hatásos"!? Madara a fa elemet ellenük használta: Gaara, Naruto - Kyuubi, Oonoki, A, Mei és Tsunade. Közülük kiket sorolsz be az átlagos jonin-chunin-ek közé? Naruto-Kyuubi klón 1 db fa technikát tudott hárítani, utána használhatatlan lett, az 5 Kage pedig a pollenes jutsu hatására téli álmot aludtak, még Konohamaru is megölte volna őket! Eddig ez a 2 db fa technika 1x volt bevetve.

Mokuton sok mindenki ellen hatásos, de Nagato és Itachi ellen nem igazán (leírtuk, miért). Hashiramának (és a faklónjainak) Tsunade szintű ereje volt, ami Madara Susano'ojának elég, ezen kívül chakrája is több + alapból úgy regenerálódott, mint most Tsunade a pecséttel. A Kyuubira pedig elég volt a fa elem, lsd. Yamato.
Emberek, miért ne lenne hatásos!? Pollent nem látják, a fa klón technika azon tulajdonságával, hogy a fából bárhol előjöhet, szintén tudna meglepetést okozni, de a legfontosabb: Itachit a Susanoo használatára kényszeríti, amit ő az aránylag kevés chakrája miatt nehezen tud fentartani, Nagatonak pedig használni kell a Shinra Tensei-t, ami elég nagy érvágás ha még nála is érvényes az 5 másodperces szünet.
"Hashiramának Tsunade szintű ereje volt". Ez honnan jött? Ami lényegesebb, hogy lenne elég ez Madara Susanoo-ja ellen!? Na ne már. "Yamato fa eleme elég a Kyuubi ellen". Már tényleg nem tudom, hogy mit olvasok, de ez az állítás biztos nem igaz. Yamato csak a nyakék miatt tudta kordában tartani a Kyuubit, anélkül csak egy legyintés lenne a Taicho.

A fa elem alig jelent valamit egy itachi/nagató kaliberű emberkének. Az hogy Kuramát ellen hatásos volt, de miért? Mert bijuu, kivan jelentve hogy a fa elem valamilyen ismeretlen oknál fogva jó a bijuuk ellen. Madara...hajjaj... nem tudjuk hogyan nézett ki a harc, de ,,kicsit" kétlem hogy Hashirama túl sok hasznát vette volna a fa elem használatát Madara ellen. Abban a csatában a Mokuton annyit jelentettt Madara ellen, mint egy átlagos harcban egy kage bunshin, nem, még kevesebbet.
Ilyen kommenteket honnan szeded? Korábban kifejtettem miért jó a fa ellem, a Hashirama vs Madara harcot pedig inkább hagyjuk, minthogy kitalációk hangozzanak el.

De mivel ez a mondat sem volt ázámodra egyértelmű (ami miatt végtelenül sajnállak), akkor megsúgom: Kurama és Madara ellen Hashirama hasznélta a fa elemet. És itt milyen csatáról beszélünk (bár úgy tűnik erre már senki nem emlékszik)? Madara vs. x meg ipszilon. Próbáld meg elhitetni velem, hogy Madara, aki beültetéssel szerzett mokutont, olyan szinten használja, mint Hashirama. Kérlek. Vicces lenne, már rég röhögtem egy jót úgy is.
Te érted, hogy miket írsz? Mert ezen én nem nevetek, hanem szörnyűlködöm. X meg y. Ja hogy az 5 ALVÓ Kage az csak ennyi. Értem én. >.<#

Madara ha ,,csak" ennyit tud, akkor nincs esélye. Amúgy még annyit hozzá tennék hogy ha madara ennl többre nem lenne képes(ami ugye kizárt dolog) akkor saját hírnevéhez képest egy nagy 0, mert aki ennyire híres, hogy még muu is majd összerogyott, sokkal többet tud. Miért nincs esélye? Lehet hogy egyesíti magában azt a 2 dolgot amit a 2 dojutsus tud, plusz még a fa elem, de Itachi sokkal jobban használja a sharingant. A genjutsuja 100-szor jobb, tsusokyumi, amaterasu, egy majdnem áttörhetetlen pajzs, és egy bármit lepecsételő kard, ami ráadásként még óriási gyors is.
B*sszus, már tényleg át kell olvasnom a mangát mert ezt már én nem hiszem el! "Nagy 0". Most komolyan, ti mit szedtek, vagy honnan olvassátok a mangát!? 5 Kage fekszik, sehol sincsenek, Sennin Naruto, fáradt Naruto + Kyuubi semmit sem ért. Mióta megjelent Madara, Susanoo-val és Rinnegannal harcol, szórja a brutális technikákat és még a fáradtság legkisebb jelét sem látni rajta.
Az utolsó mondatot nem tudom, hogy honnan szedted, de már 5-ször ez is le volt írva, hogy talán a Tsukuyomival van esélye, de azt nem tudjuk, hogy hat a Rinneganra a genjutsu, az Amaterasu csak chakrapazarlás, a kard meg hárítható például Shinra Tensei-jel, de lehet a Susanooval is. Gyorsnak nem mondanám, mert ha az Amaterasu hárítható, akkor a kard is. Azt remélem nem találjátok ki, hogy a kard gyorsabb mint az Amaterasu.

A vicc az, hogy legalább 4-en (Tr4nCe, mach5, rini67, én) próbáljuk elmagyarázni PÉLDÁKKAL, hogy mi miért van, ti erre ennyit írtok: szerintem akkor sem, semmit sem ér vagy csak soroljátok a technikákat a mellékhatásokkal, következményekkel semmit sem törődve. Egyébként még annyit megjegyeznék, hogy most egészséges Nagato-t és Itachi-t harcoltatunk, egy komolytalanul viselkedő Madarával.
Ha valakivel nyers voltam, akkor elnézést, sikerült kissé felhúznom magam ilyen Naruto-s hülyeséggel. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 05, 11:34:13 írta CsukiIce » Naplózva

Oldalak: 1 ... 441 442 [443] 444 445 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins