Totsuka kardot meg nem hiszem, hogy ki lehet védeni . A ST-t erővel is vissza lehet verni (
link), egyáltalán nem mindenható. A totsuka kard meg úgy is egy spirituális fegyver, aminek nincs fizikai alakja, így eleve nem hiszem, hogy hatna rá.
Két megjegyzésem lenne. Ha lehet vele vágni, megérinteni embereket, akkor hat rá a Shinra Tensei is. A másik pedig, ha Itachi a karddal mégis megvágná Madara Susanoo-ját vagy a 4-ből vmelyik kezével megfogja a Totsukát, akkor mi történik? Lepecsételi a Susanoo-t? Madarához el is kellene jutni.
A pollenes technika más tészta. Ha a por elem is elszívható Rinnegannal, akkor ez is. A sharingan látja a chakra színét, így Itachi szól Nagatónak, hogy "arrafele' szíjjad mán el a' közeget, me' van arra' valami' izé", és volt pollen, nincs pollen.
A pollen mióta áll chakrából? Azt sem Nagato, sem Itachi nem látja, azaz nincs mit elszívni. Elégetni? A tűzjutsuk mindig nagy levegővétellel kezdődnek. Pont azt nem szabad ebben a helyzetben.
A Haku-s témát inkább kihagyom, de erre azért reagálok:
Úgy volt, hogy a Susanoo a tökéletes védelem, Tsunade meg egy laza mozdulattal áttörte. Megnézném, hogy mi történne a jégtükrükkel, miután azok találkoznak Sakura ökleivel vagy egy 'kis' sziklával.
Ez az áttörés hol is volt? Már többször írtad, de melyik lenne Tsunade "Susanoo átütése"?
Ez vagy
ez vagy
ez, bár az utolsó egy közös csapás a CSONTVÁZ Susanoo ellen. Még kimaradt amikor Tsunade szétcsapta a klónt. Ezek közül egyiknél sem ütötte át a CSONTVÁZ Susanoo-t, de még a közelében sem volt az áttörésnek.
A mokutonos, tökéletesen meddő vitára visszatérve:
Akkor átfogalmazom az állításom, ami így is ugyanazt jelenti, de talán elfogadjátok: A fa elem a tucatellenfelek ellen nagyon hatásos,pusztító, stb, de az olyan szintű shinobik, mint Itachi meg Nagato ellen hatástalanok. Egyszerűen más szinten vannak egy átlagos ninjához képest, egy ilyen támadást kikerülni/kivédeni/kicselezni nekik semmi, a kagéknak meg Narutónak is sikerült.
Ne haragudj, de már 3-4-en próbáltak felvilágosítani arról, hogy ez ^^^^ egy kegyetlen nagy hülyeség. Hogy írhatsz olyat, hogy "tucatellenfelek ellen hatásos"!? Madara a fa elemet ellenük használta:
Gaara, Naruto - Kyuubi, Oonoki, A, Mei és Tsunade. Közülük kiket sorolsz be az átlagos jonin-chunin-ek közé? Naruto-Kyuubi klón 1 db fa technikát tudott hárítani, utána használhatatlan lett, az 5 Kage pedig a pollenes jutsu hatására téli álmot aludtak, még Konohamaru is megölte volna őket! Eddig ez a 2 db fa technika 1x volt bevetve.
Mokuton sok mindenki ellen hatásos, de Nagato és Itachi ellen nem igazán (leírtuk, miért). Hashiramának (és a faklónjainak) Tsunade szintű ereje volt, ami Madara Susano'ojának elég, ezen kívül chakrája is több + alapból úgy regenerálódott, mint most Tsunade a pecséttel. A Kyuubira pedig elég volt a fa elem, lsd. Yamato.
Emberek, miért ne lenne hatásos!? Pollent nem látják, a fa klón technika azon tulajdonságával, hogy a fából bárhol előjöhet, szintén tudna meglepetést okozni, de a legfontosabb:
Itachit a Susanoo használatára kényszeríti, amit ő az aránylag kevés chakrája miatt nehezen tud fentartani, Nagatonak pedig használni kell a Shinra Tensei-t, ami elég nagy érvágás ha még nála is érvényes az 5 másodperces szünet. "Hashiramának Tsunade szintű ereje volt". Ez honnan jött? Ami lényegesebb, hogy lenne elég ez Madara Susanoo-ja ellen!? Na ne már. "Yamato fa eleme elég a Kyuubi ellen". Már tényleg nem tudom, hogy mit olvasok, de ez az állítás biztos nem igaz. Yamato csak a nyakék miatt tudta kordában tartani a Kyuubit, anélkül csak egy legyintés lenne a Taicho.
A fa elem alig jelent valamit egy itachi/nagató kaliberű emberkének. Az hogy Kuramát ellen hatásos volt, de miért? Mert bijuu, kivan jelentve hogy a fa elem valamilyen ismeretlen oknál fogva jó a bijuuk ellen. Madara...hajjaj... nem tudjuk hogyan nézett ki a harc, de ,,kicsit" kétlem hogy Hashirama túl sok hasznát vette volna a fa elem használatát Madara ellen. Abban a csatában a Mokuton annyit jelentettt Madara ellen, mint egy átlagos harcban egy kage bunshin, nem, még kevesebbet.
Ilyen kommenteket honnan szeded? Korábban kifejtettem miért jó a fa ellem, a Hashirama vs Madara harcot pedig inkább hagyjuk, minthogy kitalációk hangozzanak el.
De mivel ez a mondat sem volt ázámodra egyértelmű (ami miatt végtelenül sajnállak), akkor megsúgom: Kurama és Madara ellen Hashirama hasznélta a fa elemet. És itt milyen csatáról beszélünk (bár úgy tűnik erre már senki nem emlékszik)? Madara vs. x meg ipszilon. Próbáld meg elhitetni velem, hogy Madara, aki beültetéssel szerzett mokutont, olyan szinten használja, mint Hashirama. Kérlek. Vicces lenne, már rég röhögtem egy jót úgy is.
Te érted, hogy miket írsz? Mert ezen én nem nevetek, hanem szörnyűlködöm. X meg y. Ja hogy az 5 ALVÓ Kage az csak ennyi. Értem én.
Madara ha ,,csak" ennyit tud, akkor nincs esélye. Amúgy még annyit hozzá tennék hogy ha madara ennl többre nem lenne képes(ami ugye kizárt dolog) akkor saját hírnevéhez képest egy nagy 0, mert aki ennyire híres, hogy még muu is majd összerogyott, sokkal többet tud. Miért nincs esélye? Lehet hogy egyesíti magában azt a 2 dolgot amit a 2 dojutsus tud, plusz még a fa elem, de Itachi sokkal jobban használja a sharingant. A genjutsuja 100-szor jobb, tsusokyumi, amaterasu, egy majdnem áttörhetetlen pajzs, és egy bármit lepecsételő kard, ami ráadásként még óriási gyors is.
B*sszus, már tényleg át kell olvasnom a mangát mert ezt már én nem hiszem el! "Nagy 0". Most komolyan, ti mit szedtek, vagy honnan olvassátok a mangát!? 5 Kage fekszik, sehol sincsenek, Sennin Naruto, fáradt Naruto + Kyuubi semmit sem ért. Mióta megjelent Madara, Susanoo-val és Rinnegannal harcol, szórja a brutális technikákat és még a fáradtság legkisebb jelét sem látni rajta.
Az utolsó mondatot nem tudom, hogy honnan szedted, de már 5-ször ez is le volt írva, hogy talán a Tsukuyomival van esélye, de azt nem tudjuk, hogy hat a Rinneganra a genjutsu, az Amaterasu csak chakrapazarlás, a kard meg hárítható például Shinra Tensei-jel, de lehet a Susanooval is. Gyorsnak nem mondanám, mert ha az Amaterasu hárítható, akkor a kard is. Azt remélem nem találjátok ki, hogy a kard gyorsabb mint az Amaterasu.
A vicc az, hogy legalább 4-en (Tr4nCe, mach5, rini67, én) próbáljuk elmagyarázni PÉLDÁKKAL, hogy mi miért van, ti erre ennyit írtok: szerintem akkor sem, semmit sem ér vagy csak soroljátok a technikákat a mellékhatásokkal, következményekkel semmit sem törődve. Egyébként még annyit megjegyeznék, hogy most egészséges Nagato-t és Itachi-t harcoltatunk, egy komolytalanul viselkedő Madarával.
Ha valakivel nyers voltam, akkor elnézést, sikerült kissé felhúznom magam ilyen Naruto-s hülyeséggel.