25 máj 06, 17:12:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 431 432 [433] 434 435 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1385021 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6480 Dátum: 12 ápr 22, 22:27:58 »

"Attól, hogy az idióta Killer Bee tűz technika ellen használta, még nem ez a Samehada fő funkciója, hanem hogy még azelőtt kiszívja a chakrát, hogy bármilyen technikát használna az ellenfél. A Samehada nem úgy működik, mint a Rinnegan ninjutsuelszívása, simán csak chakrát zabál." by malakian666

Hogy a fenébe képzeled, hogy csak úgy kiszívja a chakrát valakiből megelőzésképpen. Akár tetszik akár nem Kisame nem egy villám. Ha valakit párba állítasz valakivel csatázni akkor azok biztos, hogy bevetik a technikáikat és nem állnak elébe széttett kezekkel és közlik vele, hogy tessék, nem ellenkezek. Mégis, hogy gondolsz ilyeneket? Ha így lenne már régen az egész világ a lábai előtt heverne. Ne csináljál már Kisameből is istent mint ahogy Itachival tették.

Másrészt honnét tudod, hogy hogyan folyt le a harc Roshi ellen. Semmit sem mutattak ebből a harcból. Csak annyit tudunk, hogy legyőzte és erősen megberozsdásodott a Samehada.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 22, 22:34:15 írta rini67 » Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #6481 Dátum: 12 ápr 23, 06:41:29 »

Nem nem teszik szét a karjukat hogy györ ide vazze szíd ki a csákrám, de nincs olyan harc ahol az emberek ne kezdenének közelharcba, és Samahadának nem kell hozzáérnie ahhoz hogy chakrát szívjon az ellenséghez, elég neki az is hogy elsuhint Kisame az ellenfél mellett.

Orochimaru vs Sasori és Kakuzu ?
Sasori magában felveszi a versenyt Orochimaruval, Kakuzu meg talán erösebb is Ördögi
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6482 Dátum: 12 ápr 23, 10:59:12 »

Felvetnék egy új harcot: Yondaime Hokage vs Sandaime Raikage
Tiszta epic csata lenne, yondaime valószínű nem tudná áttörni a pajzsot, ez az egyetlen amiért raikage sikerrel indul itt Nevet
Bár ha eltalálná a kezét az ujjazás közbe akkor nyerne. Mindemellett ottvan az öregnek a feketevillám, ami biztos brutális; kárhogy minato minden támadás elől ki tud térni. Végső soron a halálisten pecsét, de azt ne is számoljuk. Ha rájönne valahogy hogy a raikage a saját keze által sebezhető csak (mért ne jönne rá, egyik legeszesebb karakter azáltal amit mutatott) akkor nyerné minato szerintem, ha pedig nem akkor 70-30a villámnak. Érdekes valakiben felmerült-e azmár hogy ez a kettő vesztett-e csatát ? Faceg
mert szerintem még nem. Jó hát a raikagét lenyomták több ezren, de az háború volt nem kis piti 1v1   Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6483 Dátum: 12 ápr 23, 11:34:13 »

Nem tudom, szerintem nem jönne rá. Tény, hogy okos meg minden, de a 3. egész nemzete nem tudta, mi történt, holott ott sem hülyék ülnek, ráadásul maga a Hachibi sem jött rá, holott ő küzdött vele akkor. Emellé társul, hogy Narutonak is csak a megnövekedett veszélyérzettel sikerült megoldania a helyzetet, amit a sennin mód adott, ami eddigi ismereteink alapján Minatonak nincs, és a Hachibi infója sincs a birtokában.. Ezek nélkül Minatonak "csak" a gyorsasága maradt, ami egy hozzá hasonlóan gyors karakter ellen még nem elég. Hacsak a 3. raikage nem karcolja meg magát ott Minato előtt valahogy (és miért tenné) akkor nem tartom valószínűek, hogy rájöjjön.
Minato elbukná ezt a harcot, mivel a 3. raikage erőben messze túltesz rajta, gyorsaságban valószínű elmarad kissé, de nem hiszem, hogy a Rasengan akár csak 1 apró karcolást is okozna neki... Az idézések pedig épp addig tartanák fel, amíg megjelennek, 1kár 1 ujjal, akár a fekete villámmal eltakarítja őket semmi perc alatt. Egyszerűen a raikage sokkal tovább bírná a harcot, így hiába gyorsabb az ellenfele, ha hamarabb kimerül.
A halálistenes-pecséttechnika vagy egy másik, elzárásra használó technikával behúzza a harcot, másképp nem hiszem.  Gondolkozik

Minato vesztett "csatákat", az otthoni vitákat Kushinával... 1 kivételével az összeset...  ikszdé Tudom, hogy nem erre gondoltál. Nyelvesít
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6484 Dátum: 12 ápr 23, 13:50:42 »

Minató vs. Sandaime Raikage:

Minató csakis kizárólag úgy nyerhet ha beveti a halálistent. De azt is minél hamarabb mert a sandaime rendelkezik egy legendás szél jutsuval, mit igaz nem láttunk, de eltudjuk képzlni milyen erős lehet, ha már egy fuvallat(!)(!) végzett volna temariékkal. Ezenkívül ott van neki a fekete villám, ami igencsak megizzasztaná a sárga villanást. Az idézett lényeket mondanom sem kell se perc alatt szét verné a sandaime.
Győzelem a sandaime számára:99% Minató győzelme:0% Döntetlen(Shiki Fuujin):10%.
Akárhogyis, ennek a harcnak a kimenetele csak az előbbi módon lehetséges. Legyen egy új: Gai vs. akatsuki tagok? Az mondtátok hgy gai egy rövid időre erősebb lessz mint A, vagyis van esélye egy akatsuki tag ellen is. Várom a válaszokat.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 23, 14:08:53 írta IndianA » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6485 Dátum: 12 ápr 23, 14:30:31 »

Gai vs Akatsuku tagok. Érdekes.

Gai vs Pein- Szerintetek ki nyerne?  Nyelvesít
Gai vs Konan? - Konan tud repülni, így inkább ő. Bár a papírokkal nem biztos, hogy el tudná kapni. Max azzal a technikával amit Tobi ellen használt.
Gai vs Hidan- Gai
Gai vs Sasori- Mivel nincs ellenállása a mérgekkel szemben Sasorit mondanám. Viszont Gai elég gyors így egy darabig ki tudná kerülni Sasori fegyvereit, bábjait, stb.
Gai vs Kisame- Ezt már láttuk, de én Kisame-t még mindig erősebbnek tartom Gai-nál. De ez csak az én személyes meglátásom.
Gai vs Zetsu- Gai
Gai vs Kakuzu- Nem vagyok biztos benne, de talán Kakuzu.
Gai vs Deidara- Deidara.
Gai vs Tobi- Tobi.
Gai vs Karin, Juugo, Suigetsu - Talán ha hárman mennének ellene sem győzhetnék le. Bár Sui veszélyes lehet.
Gai vs Itachi- Itachi

szerk. Ha már írtam Karinékat akkor illene Sasukét is. A mostani ellen nyilván veszítene.

Ha valakit kihagytam bocs.  Ha meg valamelyikkel nem értetek egyet kifejtem bővebben is.

« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 23, 14:41:22 írta TsunadeHime » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6486 Dátum: 12 ápr 23, 16:11:29 »

Én azokat mondom akik elvernék gait: pein, egyértelműen verné és itachi is. Tobi valószínűleg beszívná, ott azért több az esélye kicsit mint a másik kettő ellen. Azonban a többi párharcban nekia dnám a  győzelmet, egyedeül deidara abuzolja a repülést, senki más nem használta előnyként ezt. Sasuke is csak dei ellen, konan hiába repül, mindenki elverte; gai felugrana azt eltörné a nyakát Nevet Sasorit ugy ütné ki a kis skorpió bábuból, hogy mire kiesne meghalna. Deidarát meg a sok tüzöklözéssel elkapná mint a százezer cápát. Hidant is elverné úgy hogy letépné/darabokra tépné, egyébként összerakná magát. Zetsut nemtudjuk mitbir, ötis kiütné emiatt Nevet. MOndjuk a pein elleni harc sem annyira egyértelmü: ő elszívja a ninjutsut, amit nem is használ gai, valamint hiába huzza közel azzal maga alatt vágja a fát. Idézések nemérnék el, lefutja őket. a rakétát leveszi mellel, esetleg lefutja aztis. Csak a tendo pein jelent neki gondot, ottis a shinra tensei, meg a chibaku. mondjuk lehet a chibakut is átütné hiroturával. De ygakorlatilag ahogy elverették peint narutoval, ugy lenyomhatná gai is.
Megmondjuk repülés ellenszere azis, ha felugrik vagy felrugdal 100méterre, mint lee tette gara ellen, ésmég ottis idézhet teknöst amiről tovább ugrik.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 23, 16:13:54 írta Yamael » Naplózva

A reményhal meg utoljára
malakian666
Vendég
« Válasz #6487 Dátum: 12 ápr 23, 16:37:17 »

Azért a Chibaku tenseire bőven nem elég egy Hirutora.
Sasorit talán elverné, főleg, ha ugyanolyan bénán használja a Kazekage bábját, mint Sakura ellen.
Konan vs Gai- Konan
Hidan vs Gai- Gai
Kisame vs Gai- Gai
Deidara vs Gai- Deidara
Gai vs Tobi- Tobi
Gai vs Karin, Juugo, Suigetsu- Gai, nincs semmi hatékony technikájuk ellene, mindketten taijutsut tolnak, Karin meg semmit nem ér harcban
Gai vs Itachi- Itachi
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6488 Dátum: 12 ápr 23, 18:25:17 »

Yamael, nem akarlak elkeseríteni, de Gai messze nincs egy szinten Pein-nel, aki még az átalakult Naruto ellen is felvette a versenyt. ( valamint kinyírta fél Konohát, elintézte Jiraiyát, Kakashit, stb)
Sasori ellen nem nyerhetne ha nincs felkészülve a mérgek ellen. Elég egy apró hiba, egy kis karcolás és neki lőttek.
Konan ellen hasonló helyzetben lenne, mint Deidara ellen. Gai nem tud repülni. Ők igen. Konan meg csak Tobi ellen veszített, viszont el kell ismerni, hogy egész ügyesen küzdött. ( meg persze Ji ellen is veszített, bár az nem volt olyan nagy csata)

Gai erős, de az Akatsuki nagy része még így is alázná.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 23, 18:31:34 írta TsunadeHime » Naplózva

malakian666
Vendég
« Válasz #6489 Dátum: 12 ápr 23, 19:06:23 »

Sasori bábjait szerintem elég könnyen kikerülhetné Gai 7 kapuval, vagyis lehet, hogy el sem jutnának addig. Ha Gai nem pofázik sokat, mielőtt kaput nyit, akkor 5 mp alatt szétütheti Sasori eredeti formáját és kitépheti belőle az élő szövetet. Más kérdés, hogy amilyen hülye szerintem nem venné észre, mi a helyzet vele.
Deidara meg doujutsu használókon kívül mindenkit könnyen szétrobbanthat a levegőből, neki az a baja, hogy nem taktikusan játszik és fölé repül a célpontnak és robbant, hanem elkezdi mondani a szövegét a művészetről, az alatt az idő alatt meg Gai arcba rúgja és vége a meccsnek. Sasuke ellen is ha Sasuke nem Tobira megy először, akkor simán kettévágja Deit. Ha meg okos lett volna, és rögtön nagy támadással indít, akkor könnyen megöli Sasukét.

Pein pedig nem felvette a versenyt az átalakult Narutóval, hanem úgy, hogy jelentős hátrányból indult (Tendo teste 5 percig használhatatlan volt, Naruto tartalékklónokkal jött) is lealázta.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6490 Dátum: 12 ápr 23, 19:42:12 »

Az a baj annyira bíztoka  repülésben, szerintem tévesen. Aki tud repülni sosem aknázta ki, ottvan gara, egyszer sem repült, vagy mondjuk pein sem repült az idézéseken. Egyszerm sem repült gara a harcai alatt, legyen az lee/kimimaro/deidara úgy hogy azt előnyként használta volna. Ha megteszi ennyi erővel se lee sem kimimaro nem érinthetik. Amúgy mint irtam a 6.kapuval inditott sorozat távolsági támadás, azzal leverheti a légiket. Meg azzal is hogy felugrik, vagy mellé üt és bekékül az ég. Hát aztis valljuk be, kisame elég sok akatsuki tagot megsiratott volna, gai meg őt elverte a taijutsu előnye miatt. Konan elég sok midnenki ellen veszítene, többek közt jiraya is leolajozta. Nem annyira nagy szám. Nem is azt irtam hogy egy szitnen van peinnel, naruto se volt vele egy szinte vele, mégis megnyerették neki a harcot. nagyon erős ám a szemöldökbajnok, én megvédem bárki ellen mint tsunadehime tsunadét  bye bye
Amúgy ha nem rajzolnak ilyen veréb külsőt, sokkal több ember kedvelné
Naplózva

A reményhal meg utoljára
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #6491 Dátum: 12 ápr 23, 20:00:15 »

Gaara repült Deidara és Kimimaro ellen is. (legalább is az anime-ben így volt, ha a mangában nem ez történt igazad van).
Az idézett lényekkel meg mit kezdene Gai?
Konan azért veszített Jiraiya ellen, mert neki volt olaja. Gai-nak meg nincs.
Naruto azért nyert Pein ellen, mert így kellett legyen. Ha ott és akkor nem győzte volna le a történet ismét elég fura fordulatot vett volna.  ikszdé

Tsunadét meg nem védem meg minden helyzetben, csak akkor, ha akár 1 százalék esélyt is látok a győzelmére, vagy ha valaki nagyon alábecsüli  De szerintem mindenki így van azzal a karakterrel, akit a kedvencének vagy az egyik kedvencének érez.  Nevet Pl. azt aláírom, hogy egy távolsági harcossal alapból hátránnyal indulna, de a közelharcosokkal szemben ő van előnyben.

Gai veréb külsejével meg nincs gondom  ikszdé Már annyira megszoktam, hogy el sem tudnám képzelni másképp  Nevet Gai erős, éppen ezért nézzük mit kezdene a jelenlegi Kagékkal:

Gai vs Raikage
Gai vs Onoki
Gai vs Terumi Mei
Gai vs Gaara
Gai vs Tsunade
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 24, 17:32:44 írta TsunadeHime » Naplózva

malakian666
Vendég
« Válasz #6492 Dátum: 12 ápr 23, 20:23:17 »

Raikage, mert gyorsabb + villámpajzs (azért azt ne felejtsük el, hogy Kisamének semmi védelme nem volt, és még így is csak kifeküdt, nem meghalt) és durva támadásai vannak. De van Gainak is mondjuk 20%-a.

Oonoki elkapná rögtön, mint Sasukét. Onnan pedig nem lehet kitörni. Szóval Oonoki, 5% Gainak, vagy még kevesebb.

Meit legyőzheti, de ha bekapja a lávát vagy a savat, akkor meghal. 30% Gainak.

Gaara most nagyon erős, szerintem nem törné át a védelmét, Gaara fél mp alatt emel piramisokat, aranyat is használ, szerintem nyerne. 30% Gainak, ha lassú vagy gyenge lenne a homok/ arany.

Tsunade ellen már volt, és Tsunadének adtam úgy emlékszem. Az indok pedig az volt, hogy ha Gai meg akarja sebezni Tsunadét, akkor rendesen bele kell állnia a támadásba, akkor pedig agyoncsaphatják. 30% Gainak.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6493 Dátum: 12 ápr 23, 21:04:30 »

Meglehet hogy ksaime kifeküdt, de megölhette volna ha akarja, ám ki kellett kérdezni. Arra neadj hogy ott fetrengett mint egy szimulátor C.Ronaldo.  ikszdé. Elsimerem a jelenlegi kagék erősek, de tsunadét lenyomná (hehe) meg gara homokját is átütné egy darabig. Meit is megdádázhatja ebben egyetértek. A legyőzné, nem vitatkozom Nevet. Öreg meg ha eltalálja nyer, jólvan őis tud repülni hurrá Nevet:D, ha nemtalálja el porral sütheti. Azér 6-7kapukkal jól megizzasztaná az összeset.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6494 Dátum: 12 ápr 24, 10:15:03 »

Felvernék döntő chunnin vizsgás harcokat, azok elég epicek lehettek volna:
Sasuke vs Neji
Sasuke vs Naruto
Gara vs Shikamaru
Shikamaru vs Neji
Shino vs Naruto
Shino vs Sasuke
Neji vs Shino
Gara vs Shino
Gara vs Neji, ezzel egy a bibi hiába ütné meg a tengetsu pontjait, a homokja attól véd/támad, de talán kaitennel szétzuzná a védelmét is. Közel ugrik hozzá, majd kaiten (szerintem neji volt itt a legerősebb, naruto csak azért nyert mert használt olyan chakrát ami nem az övé, ja és mert főszereplő :| )
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Oldalak: 1 ... 431 432 [433] 434 435 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins