24 nov 15, 09:19:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 419 420 [421] 422 423 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1225536 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
IndianA
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6300 Dátum: 12 ápr 06, 20:41:23 »

Nem. A jelenlegi Kakashiről beszéltem. Amúgy nagyjábol egyetértek veled, de egy kicsit esélyesebbnek látom a Han 4-sét mint te, persze csak egy kicsit. De ha a jelenlegi Kakashit nézzük, akkor valószínűleg tényleg ő győzne, de azért a Hang 4-se az átokpecsét miatt eléggé kemény, ha bevetik a 2-es szintű átokpecsétet, akkor nagyon közelítenek a Jounin szinthez. Ezenkívül ne feledjük a csapatmunka hatalmas előnyeit. Ők jól ismerik egymást, se perc alatt kitalálnának valami jó kis tervet.
És persze pl. Sakun&Ukon regenerációs képessége eléggé durva, Kakashi nem is birna azonnal végezni velük.
A Kamui bármelyiküket elnyelné szerintem, de az megterhelné Kakashit. Nem egyértelmű a harc, de szerintem a Hang 4-se esélyesebb.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6301 Dátum: 12 ápr 06, 21:03:59 »

Ha mostani Kakashi, akkor már pókemberre ott van a Kamui, Tayuyát könnyen megöli szörnyeket kicselezve akár egy Chidorival, Sakon-Ukon és dagi ellen pedig a most bemutatott raiton klónnal összekapcsolt Raikirit tolhatja, vagy a Raikiri kutyát.
Amúgy az előző harcban elfelejtettem beleszámolni a kutyákat, de a nagy pitbullon (nem vagyok jó kutyákban, javítsatok ki Nevet) kívül nem tűnt úgy, hogy jelentősebb harci erőt képviselnének. Úgyhogy még mindig azt mondom, hogy Shippu előtti Kakashi elvesztené a harcot a Hang Négyes ellen.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 21:04:59 írta malakian666 » Naplózva
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6302 Dátum: 12 ápr 06, 23:35:05 »

Hát,a mostani kakashi kb. fél perc alatt végezne a 4 szarossal. Nem azért,de gennin-ek(akik amúgy kb. chuunin szinten voltak) végeztek velük. Kakashi ugye nem jounin szinten van,csak jounin rangban van(még shippuden előtt is). Két jounin pedig majdnem végzett velük,elmondták,hogy minden erejüket bele kellett adják a harcba,hogy nyerjenek. Kakashinak ott a genjutsu,ha úgy tetszik az a távolságija. Ott vannak a víz jutsujai is,amik úgy szint távolságiak. Nagyon gyors,taktikus,erős. Raikiri-t egyszer kell bevetni,és a használati idején belül elvágja az összes hálót,amit kidoumaru küld ellene. A dagi föld elemű csapdája ellen egyszerű a válasz:van egy olyan jutsu,amivel le tud menni a föld alá. És ezzel nem csak kimegy a csapdából,hanem meglepetést is okozhat,de akár máskor is használhatja a harc alatt.A kutya idézés erős,az lehet,hogy nem olyan halálosak,mint mondjuk a békák,de megtudnak harapni,nagyon gyorsak,és mindig kiszimatolják az ellenség tartózkodási helyét. A sharingan megint egy előny,azt is vegyétek figyelembe. Tayuya genjutsuja gyengébb,mint Kakashié, gondolom.Az idézései és lélek/csakra szívása annyira elegendőek,hogy 20 másodperccel hosszabbítsák a harcot(abból kiindulva,hogy shikamaru-t sem csapták egyszer sem agyon,pedig 20-szor lassabb,mint kakashi). Úgy gondolom,hogy kakashi erősebb ,mint ezek 4-en. A mostani kakashi(azért így írom,mert nagyon nem mind1,hogy shippuu elejei vagy mostani)Pedig bealázná őket. Csak gondoljatok bele,a köd 7 kardforgatóját verte össze(még ha nem is teljesen egyedül,akkor is).
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6303 Dátum: 12 ápr 07, 08:44:28 »

Idézet
Nem azért,de gennin-ek(akik amúgy kb. chuunin szinten voltak) végeztek velük.

Azért nézd meg a párosításokat... kishimoto direkt úgy intézte, hogy ellenük a legjobb ellenfelet küldjék. Lásd a pókoscsávóra neji ment aki byakugannal képes volt kitérni a nyilak elől meg aki képes volt chakrát elvágni. Dagira a másik dagi ment aki kapszulákkal legyűrte. Genjutsusra shikamaru ment aki a legokosabb volt és így rájött a gyenge pontjára és, hogy mikor mint parancsolt a báboknak a csaj. Sakon-Ukon-ra kiba ment aki szintúgy képes kutyájával egybe vállni (ráadásul neki még kellett segítség is kankuro személyébe)  Sima narutoba lévő kakashi szerintem kikapna olyan 60-40-re. A mostani kakashi pedig szerintem nagy nehezen, de leverné őket.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6304 Dátum: 12 ápr 07, 08:55:54 »

Mach, megelőztél Mosolyog Kishimoto el is mondta, hogy úgy tervezte a Hang Négyesét, hogy Naruto csapatának a tagjai bemutathassák rajtuk az erejüket. Alapból, ha Neji nincs ott, a pókember egyedül mindenkit megöl.
Ja és ezek a geninek Konoha legnagyobb klánjainak leendő vezetői, az erősítésük pedig a leendő Kazekage és Suna mostani legnagyobb harcosai voltak.
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6305 Dátum: 12 ápr 07, 10:41:29 »

Ja. Kishi pont úgy párosította egymással az ellenfeleket, hogy győzzenek. Ha nem úgy lett volna a felállás, hogy Neji-Kidoumaru-Chouji-Jirobou stb. akkor a konohaiak meghaltak volna. Persze Kakashi tényleg erős( bár ahhoz képest amilyen híres sokkal többet kellene neki tudnia) és rendkívül intelligens. A Raiton-bunshinok tökéletesek szinte bárki ellen, de hiába tudja meg Kakashi a Hang 4-nek képességeit, ők is meg tudják Kakashi képességeit.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6306 Dátum: 12 ápr 07, 12:23:54 »

Ebben a csatában nem lenne esélye Kakashinak. Egyszerűen nem tudna kikerülni minden támadást főleg úgy, hogy ő nem lát mindenfelé mint Neji. Védekezni és támadni is egyszerre lehetetlenség hacsak nem rendelkezik valami visszaverő technikával. De még ez sem segítene számára hiszen a támadások típusa is eltér. Tayuya genjutsukal és életerőre ható fizikai támadásokkal operál nagy távolságból is. A pókos fickó közeli és távolsági harcot folytat a pókjaival és nyilaival. Sakon és Ukon közelharcos valamint a nagydarab is.Tehát egyszerre kellene közelharcot vívnia három ellenfél ellen és közben védekeznie a hang alapú illúziók ellen vagy a sérthetetlen három életerővel táplálkozó szellem ellen. Közben kerülgetni a pókokat vagy a 100%-os találati valószínűség feletti nyilakat. Röviden, szerintem veszítene ebben a harcban. A két közelharcost könnyel letudná verni ha nem lenne ott még Tayuya és a nyilas csávó, de körülbelül ennyi.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 12:31:41 írta rini67 » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6307 Dátum: 12 ápr 07, 12:27:47 »

Kakashinak adom én is, de mivel látom az olyan érvek, mint pl a sharingan, villanykutya nem használ, ezért maradjunk a jó öreg viszonyításos dolognál!

Orcsi négy csicskájának minden erejére szüksége volt két konohai tucat-jounin ellen. Felmenetek 2. szintre, satöbbi.
Aztján kicsit korábbn: A chuunin vizsgás balhénál Kakashi és Gai konkrétan huszasával írtották az ellenséges hangninjákat, akikre nem merész dolog azt mondnai, hogy a többségük jounin volt.

EEbből remélem látszik, hogy teljesen mások az erőviszonyok. Mint az Itachi vs. Deidaránál. Ha csak a képességeket nézzük, Deidaráé a meccs, de egyszerűen más szinten vannak az ellenfelek.

2 konohai senki < Hang 4-es < kb. 20 hang ninja <Kakashi

Na de ha ez sem használ, itt sokan erősebbnek tartják Gainál Kakashit. És azt el tudjátok képzelni, hogy a hag négyes lenyomná Gait? Ugye hogy nem.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6308 Dátum: 12 ápr 07, 12:42:59 »

Én nem tartom erősebbnek Kakashit Gai-nál. Nálam körülbelül egyformának hatnak. Mindkettőjüknek megvan a saját stílusa és ezért más-más ellenfelek ellen hol Kakashi, hol Gai a jobb. Tehát miért ne nyomná le Gait a hang négyese? Gai mit tud tenni egy hang alapú illúzió ellen? Ráadásul Gainak különösen nehéz lenne leverni az anyagtalan és életerővel táplálkozó szellemeket hiszen ha megérinti őket akkor csak a saját életerejét csapolja meg. Ha távolsági harcnál marad akkor pedig egy Tayuya általi  illúzió fogságába eshet. Ezalatt a fogság alatt pedig a nyilas leszedheti Gait. Éppen ez a lényeg. A hang négyese külön-külön nem erős, viszont egybefogva, a képességeiket kihasználva nagyon is ütőkepés csapat.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6309 Dátum: 12 ápr 07, 12:48:04 »

Kakashi simán megenné őket reggelire. Sharingan, genjutsuk kilőve, ő viszont úgy szórakozik, ahoyg akar, pár Bunshin, pár meglepetés támadás, azt annyi. Kidomarut simán kiszagolja, tudjuk, hogy van oylan szaglása, mint Kibának, még a kutyái sem kellenek ide, a raikirivel úgy aprít, ahoyg akar. simán tud ő is földjutsukat, és szerintem még a dagadékot is veri átokpecsét nélkül taijutsuban, sebesságben ,meg áll fölöttük anyniban, hogy ne legyen gond. AZ eygetlen veszéyles tényező Ukon, de őt meg időben kiszúúrná, szóval kétlem, hogy bele tudna mászni.

Gai meg csak anynira kemény, hogy mindent és mindenkit szétütne, mielőtt megmozdulnak ikszdé
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6310 Dátum: 12 ápr 07, 13:03:23 »

Valóban a hang 4 nem gyenge, de nem is valami nagy szám. Akiket elvertek amúgy 2 jounnin azok nem akárkik voltak amúgy, hanem Yondaime elit kísérői. Szóval erősek ők énszerintem, csak a 4 összedolgozva lehozta. Egyébként négyüket egyszerre gyalázta le Kimimaro, aki valljuk be ugyanolyan esélytelen lehet genjutsu ellen mint Gai, mégis nyert. Ha gai megnyitna 5 kaput fél perc alatt bedarálná mindet; nemhogy 7kapuval. Kakashit jobban megtudnák szorítani, de ottis vesztenének, olyan repertoárral bír ami eléggé pusztító: kamui, raikiri, raikiri-kutya. Az egyetlen aki túlélne egy támadást is az sakon-ukon, azok válogatják magukat de ő is beadná a kulcsot 3 raikiri után.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6311 Dátum: 12 ápr 07, 13:06:56 »

Idézet
Az egyetlen aki túlélne egy támadást is az sakon-ukon, azok válogatják magukat de ő is beadná a kulcsot 3 raikiri után.

Mindenki beadna mindent csak kakashi nem hisz amúgy is a hatalmas chakrájáról híres. Ha sakon-ukonra kéne 3raikiri akkor kb. kakashi már elhasználta chakrájának vagy az 1/3át és még a maradék három sehol sincs. Ráadásul egy legyengült kakashi ellen még könyebb lenne nyerniük hisz mégis csak többen vannak és 4üknek tuti több chakrájuk van mint a kakashinak főleg ha még az átokpecsétet is feloldják ráadásul mind a négynek különböző a támadási stílusa is, ez kakashinak túl sok lenne. Viszont shippuuddenes kakashinak megadnám a győzelmet nagy nehezen hisz ott már ő is jobban bírja a chakrával meg új jutsu is. Szóval sima kakashit szerintem egyértelműen lehoznák shippuuddenes kakashi meg elverné őket nagy nehezen.
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6312 Dátum: 12 ápr 07, 23:05:39 »

Azért abba a "kisded játszadozásba" minimum ötször belehalt Madara. Mellesleg az Uchiha most mivel is vagánykodik? A Hashirama elleni harc után megszerzett Rin'nenganjával, és a mokutonnal. Ha ezeket elvesszük, akkor Madara számára egy sima Susano'o, és pár durva katon jutsu marad, amit már az öt kage is képes kijátszani, hát még Hashirama, ha képes mindazokra, amiket mostanság Madara villogtat.
Azért ez erős túlzás. Ha jól rémlik a meteoreső volt az egyetlen ahol tényleg regenerálódott. A por elem ellen mint mutatta, tud védekezni (ha akar). Az még megjegyezném, hogy Madara Susannoja közel sincs végleges állapotban (erre fogadni is mernék). Sasuke és Itachi sem Yata tükörrel és kardokkal nyomja Kabuto ellen.

A robbanó jegyzetek a pólya alján nagyon nem arra utalnak, hogy Tobi "csak pislogott", miközben Minato ott szaladgált. Mellékesen itt és itt is elég nagy sebességgel mozognak (ez a háttérből is látszik).
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/502/14 Itt az látszik, hogy Tobi átengedi Minatot (erre célzok a reakcióidővel), aki teleportálással menekül a láncok >.<# közül. A másik oldalon is hasonló jelenet játszódik le.
Egyébként szerintem kicsit elbeszélünk egymás mellett. Kétféleképp nézhetjük a harcot:
Tobi tudta tartani Minato Shunshin sebességét mert egyszer sem sikerült a Hokagénak eltalálnia. Ugyanakkor ha tudná ezt a sebességet támadásban akkor legalább 1szer elkapta volna Minatot vagy Konant gond nélkül intézte volna el. Nekem az jött le a harcból, hogy Tobi tudta követni Minato Shunshinját, emiatt tudott is védekezni ellene hála a Sharingannak, de támadásban nem már nem tudja hozni ezt a sebességet. Egyezzünk ki egy döntetlenben. Nevet

Hashirama vs Pein
Ezt a harcot bizony behúzza a Hokage, ráadásul szerintem aránylag könnyen. Értem én hogy TALÁN elszívja az egyik test a fa elemet, de Madara jutsujából kiindulva Hashirama egy pillanat alatt az összes irányból tudja támadni az összes testet. Erre jöhet akár egy Shinra Tensei, ami ellen fa klónnal védekezhet vagy akár pajzsot is csinálhat fából (ha Yamatonak megy ...) és a következő pillanatban ismét ott a komplett erdő a testek körül. A Chibaku sem jelent gondot. Eleve a fa elemmel távol tudja magát tartani a középponttól, sőt akár támadhatja is a testeket. Sajnos ez így 80 : 20 Hashiramának.

Hashirama vs Nagato
Hosszan nem szeretném kifejteni a harcot. Amit fontos kiemelni, hogy Nagato sokkal erősebb és egy technikával nem 6 testet, hanem csak egyet kell védenie. Itt megemlíteném azt hogy Hashirama jutsu repertoárjának töredékét ismerjük, emiatt fájó szívvel de látatlanban is odaadnám neki a győzelmet, igaz csak minimálisan: 55 : 45 Hashiramának.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6313 Dátum: 12 ápr 08, 15:45:25 »

Oké, a minimum ötször lehet, hogy túlzás volt, de háromszor minimum feldobta a talpát Madara, és szerintem ha átlapozgatnám a harcait, még kettőt-hármat találnék.
Közel sincs végleges állapotban? Mi kéne még oda, propeller? Nevet Szerintem eléggé OP már így is, nem kellene még több erő neki.

Oké, hogy átengedte magán, de attól még előtte szaladtak egymás felé Nevet
Végül is igazad van, én így értelmezem, te úgy. Mondjuk Konan ellen az Izanagira sem lett volna szükség, simán elteleportált volna, majd visszajött volna 6 perccel később, mégsem így tett. Az ilyen "ha ezt meg azt tette volna" dolgok értelmüket vesztik az ilyen elemzések során, mert úgyis az epic-ség a lényeg egy manga írásánál, nem a logikus gondolkodás.
Látod CsukIce, megdicsérted fera-t, ő pedig átment más topic-ba emberkedni, és kivágták.. keresnem kell magamnak egy új "ellenséget" :/ Nevet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 15:51:39 írta renato » Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #6314 Dátum: 12 ápr 08, 16:02:20 »

Hashirama vs Pein:
A Shodaime Hokage ellen az osztott látótér nem sokat segít, mivel - ha Madara szórakozásából indulok ki - pillanatok alatt csinál mondjuk 20 klónt, ráadásul minden irányból támadhat. Ami megszorongathatja, az a Chibaku Tensei, nem tudom hogy össze tudná-e roppantani mielőtt kiteljesedik. De egy klón helycserével ez is megoldható. A fekete rudak a másik genya húzás Pain részéről, ha eltalálja, ugrottak a technikái. Szóval ha az elején Deva egy erőhúzás + rúd kombóval elkapja, nyerhet egyébként nincs sok esélye. 99-1 Hashirama javára.

Hashirama vs Nagato:
Nagato egy erős, de mozdulatlan ellenfél. Hashirama viszonylag könnyen kicselezheti, de a fa ellen egy erőlökés lehet, hogy hatásos. Viszont a Kajukai Kourin pollenjei elintéznék őt is, úgyhogy ezt is az Első nyerné.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Oldalak: 1 ... 419 420 [421] 422 423 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins