24 nov 15, 04:57:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 417 418 [419] 420 421 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1225310 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
CsukiIce
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6270 Dátum: 12 ápr 03, 21:40:41 »

Továbbra sem értem, hogy hogy tudta akkor Tobi tartani Minato sebességét a Hiraishin előtt, de úgy érzem erre már nem kapok választ Nevet
Légyszíves linkelj egy olyan oldalt a mangából, ahol Tobi tartotta Minato sebességét! Az előbb lapoztam végig azokat a részeket és egyetlen egyszer "villant" Minato, a többi teleportálás volt. Ez az a jelenet: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/501/5 és a folytatása: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/501/6.
Tobi csak pislogott pedig ez nem teleport volt, azt pedig már többször írtam, hogy a reakció ideje a legnagyobb erénye, ennek köszönhetően úszott már meg veszélyes támadásokat.

(azt nem sértésnek szántam kacsint)

Szerintem pedig Nagatonak rengeteg chakrája volt, annyi, mint Narutonak. Hiszen Uzumaki, de bizonyította is, Konoha ostrománál ~20 Kuchiyose no jutsu, vagy 30 lélekkitépés, 5-10 Bansho Tennin és Shinra Tensei, 1 gigantikus Shinra Tensei, ezután egy Chibaku Tensei és végül laza 8-10ezer ember feltámasztása a halálból
Konan, aki tisztában volt Nagato képességeivel finoman fogalmazva is eléggé meglepődött, mikor Tobi elmondta neki hogy rendelkezik az Uchiha DNS mellett Hashirama DNSével is. Ezt nevezte ő a 6 út erejének, ami a csodálkozásából ítélve sokkal nagyobb chakráról árulkodik mint a haldokló Nagatoé.
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #6271 Dátum: 12 ápr 05, 09:36:54 »

Felhoznék új harcokat. Pein vs Hashirama,  Nagato (amikor naruto+killer-bee ellen harcolt) vs Hashirama. Szerintetek hogy na zajlana le ez a csata és ki nyerne? Pein vs Hashiramánál szerintem döntetlen lenne a harc hisz ha hashirama ha nem akkor is 6felé kell figyelnie míg peinnek osztott látótere van. Nagato vs Hashiramánál meg nagatonak adnám a harcot olyan 52-48-ra hisz láthattuk, hogy eléggé gyorsan mozog nagato és állítólag még erősebben is bírja használni így a technikáit is. Peinként képes volt olyan chibaku tenseit csinálni amiből naruto csak 9farokkal vagy 8al tudott kiszabadulni és olyan shinra tensei-t bírt ami lerombolta egész konohát. Hát akkor nagatoként milyen erőseket tudna csinálni:D Meg még gyorsabb is úgy ráadásul ott van az, hogy képes elrejtőzni is. Szóval Pein vs Hashiramánál döntetlent mondanék, Nagato vs Hashiramánál pedig 52-48-at nagato javára.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6272 Dátum: 12 ápr 05, 10:00:52 »

Pein és Nagato is legyalulná Hashiramát, az a nagy büdös helyzet. Ha abból indulunk ki, hogy Peinként képes volt elnyelni Jiraiya olaj-tengerét, akkor a fa elem kb... hurkapálcikának se jó támadási eszközként tekintve, így kiesik... max a spóra lesz az, ami megfoghatná, de azoknak a testeknek nem árt, max Nagato ellen lehetne bevetni. Hashirama egyik harcot se tudná döntetlenre sem lehozni szerintem.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6273 Dátum: 12 ápr 05, 10:09:19 »

Idézet
Pein és Nagato is legyalulná Hashiramát, az a nagy büdös helyzet. Ha abból indulunk ki, hogy Peinként képes volt elnyelni Jiraiya olaj-tengerét, akkor a fa elem kb...

Hát igen szívem szerint én is mind a két harcot nagatonak adnám, de múltkor volt vita abból, hogy fa elemet nem bírja elszívni nagato meg stb. ezért is adtam hashiramának döntetlent pein ellen nagato ellen meg 48%-ot. Mondjuk ennyit szerintem nagy nehezen összebírna kaparni, de majd mindjárt jönnek, hogy nagatonak meg peinnek semmi esélye stb. Nevet
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6274 Dátum: 12 ápr 05, 11:53:49 »

Nem mondom hogy semmi esélye, de nem is győzné le az elsőt szerintem. Vegyük úgy hogy elszívja a fákat mint nijutsut. Attól még pofátlanul erős volt az első, úgy regenerálódik hogy nem kell kézjel, ezáltal elég strapabíró. A másik senju vonás hogy nagy fizikai ereje lehetett hisz ő volt a top1. Szerintem 1 ütéssel leterítené a pein testeket mint sennin naruto. Ezenfelül eljátszhat a klónjaival ahogy akar. Egyetlen ami ellen hirtelen nem bírna mit kezdeni az a chibaku tensei, de lehet volt neki valami jóféle távolsági fegyvere pl Solarbeam egy növényből ikszdé , a pein testeket elverné szerintem. nagato ellen homályos a harc; ott is megadom neki a győzelmet mert ő a legerősebb shinobi, az igazi alphadog!
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
malakian666
Vendég
« Válasz #6275 Dátum: 12 ápr 05, 13:04:30 »

Az, hogy ő a legjobb, nem érv. Chibaku Tensei-jel nem tudna mit kezdeni, Pein ellen is veszítene.
Fa elem max a summonok ellen elég, de hacsak nem kap be Nagato spórát (megérzi a támadásokat és látja a chakrát és egyébként is amint kapcsol, Shinra Tensei és vége a spóráknak), akkor semmi esélye nincs a Hashiramának. Taijutsuja ellen egyrészt instant lélekkitépés, másrészt Shinra Tensei, harmadrészt mechanikus páncél (ami erősebb, mint a Nyolcfarkú csápjai.
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6276 Dátum: 12 ápr 05, 13:08:14 »

Ez nevetséges... mi a fenének írtok Hashiramával harcokat? Annyit tudunk róla egész pontosan hogy Fa elemet használ, és hatalmas testi ereje volt. És?? Szerintetek ez elég ahhoz hogy őt nevezzék minden időők egyik legerősebb shinobijának, és még a legnagyobb Uchiha, Madaránál is erősebb legyen.
Én még látatlanba is azt mondom hogy Hashirama elverné Itachit és Nagatót is.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6277 Dátum: 12 ápr 05, 13:14:55 »

Idézet
Pein és Nagato is legyalulná Hashiramát, az a nagy büdös helyzet. Ha abból indulunk ki, hogy Peinként képes volt elnyelni Jiraiya olaj-tengerét, akkor a fa elem kb...

Hát igen szívem szerint én is mind a két harcot nagatonak adnám, de múltkor volt vita abból, hogy fa elemet nem bírja elszívni nagato meg stb. ezért is adtam hashiramának döntetlent pein ellen nagato ellen meg 48%-ot. Mondjuk ennyit szerintem nagy nehezen összebírna kaparni, de majd mindjárt jönnek, hogy nagatonak meg peinnek semmi esélye stb. Nevet

Igen, tudom hogy ezért, de érted.. Jiraiya olaja is "fizikai való volt" hiszen láttuk ahogy megtölti a termet, a dagi-Pein meg simán elnyelte... ennyi erővel a fa elem is elnyelhető, nem tudják mivel cáfolni sem... Nagato egyetlen hátránya, hogy nem tud járni... de az idézésekkel kikerülhető ez az akadály, ha pedig eljátssza azt, amit Narutoék ellen, akkor megfiatalodik és enyhén erősebb is lesz... (amúgy én nem értem a lába miért nem gyógyult meg akkor, de lehet én vagyok hülye ehhez.)
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6278 Dátum: 12 ápr 05, 13:20:17 »

Láttuk harcolni a Sandaime ellen és Madara is megmutatta az erejét. Tudott fa jutsukat, erdőt csinál/ épít egy falut másodpercek alatt, ugyanúgy regenerálódik, mint Tsunade és ugyanolyan testi ereje van, bijuukat irányítani tud és van egy veszélyes spóra jutsuja, amit ugyanúgy meg lehet szívni, mint Deidara miniatűr bombáit. Szóval mindet tudunk róla, ezekkel az erőkkel is láthatjuk, hogy az akkori kor legerősebb shinobija volt.
De Nagato ellen nincs esélye (ha egy kicsit feljebb olvasol, indokokat is találsz).
Naplózva
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6279 Dátum: 12 ápr 05, 13:26:44 »

Erősebb volt,mint a 8farkú csápjai?  WTF? WTF? Kiüt Ezt honnan veszed? Naruto egy rasengannal összetiporta a kemény mechanikus ötvözetet. A nagato és itachi vs naruto és méh harcnál pedig nem emlékszem ilyen dolgokra,mint a mechanikus páncél,illetve emlékszem,de egyszer használta azt,a végén és nem is volt ott 8farkú csáp,miről beszélsz?Nem a lábával volt gond,ember. A gedou mazou és a pein testek használata enyhén szólva legyengítette őt,és girhes lett,annyira,hogy még járni sem tudott. Az meg ,hogy miért lett girhes? Azért,mert az Edo-tensei normál esetben a halál előtti állapotot idézi elő(persze teljes csakrával és sérülések nélkül,ha valaki harcban halt meg) ,madara edo-ja ezért is különleges,mert ha madarát a halála előtti állapotában idézi meg kabuto ,akkor valószínűleg min. olyan girhes lett volna,mint nagato volt,és egy öreg vén tata ,akinek gyakrabban fáj a háta,mint oonokinak. Csak gondolj bele,a kagéknak most fordítva állna a kocka. Amellett még mindig kitartok,hogy mégis hogy a fenébe tudná elszívni nagato a faelemet? A fa ,az életerő,jiraiya jutsuja nem,most már érthető? Szerintem nagato veszít ellene.
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6280 Dátum: 12 ápr 05, 13:32:49 »

Ööö... tévedsz Nevet Nevet Az még nagyon a történet elején volt. És kicsit hidd el, gáz lenne ha minden idők legerősebb shinobija ne győzné le Nagatót. Persze, ezzel nem azt akarom mondani hogy Nagato gyenge, dehogyis... csak azt hogy még az ő ereje is eltörpült Hashiramáéhoz. De hogy pontosabban felvilágítsalak, Madara az 5 Kagénak azt mondta hogy köztük lévő harc csak egy kisded-féle játszadozás, és Hashirama még így is legyőzte Madarát.
Ha ez után is azt mondod tudunk majdnem mindent Hashiramárol, akkor csak gratulálni tudok.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 05, 13:33:44 írta IndianA » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6281 Dátum: 12 ápr 05, 13:41:00 »

Azért abba a "kisded játszadozásba" minimum ötször belehalt Madara. Mellesleg az Uchiha most mivel is vagánykodik? A Hashirama elleni harc után megszerzett Rin'nenganjával, és a mokutonnal. Ha ezeket elvesszük, akkor Madara számára egy sima Susano'o, és pár durva katon jutsu marad, amit már az öt kage is képes kijátszani, hát még Hashirama, ha képes mindazokra, amiket mostanság Madara villogtat.

Valamiért törölték a tegnapi postomat, furcsa, pedig megvolt három sor. Na mindegy, megpróbálom újra:
CsukIce:
A robbanó jegyzetek a pólya alján nagyon nem arra utalnak, hogy Tobi "csak pislogott", miközben Minato ott szaladgált. Mellékesen itt és itt is elég nagy sebességgel mozognak (ez a háttérből is látszik).
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6282 Dátum: 12 ápr 05, 13:46:04 »

Igaz, de akkor is, ez egy nagyon jó bizonyíték: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/577/8 Itt mondja Madara hogy az 5 Kage semmi Hashiramához képest. Nos, egy olyan ember, akihez képest semmi az 5 Kage, akkor el lehet képzelni milyen eszméletlen ereje lehet neki. És még Kabutó is mondta hogy Hashimara ereje senkiéhez sem fogható, és hogy az erejét olyan mesének tekintették, mint Rikoduo erejét.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6283 Dátum: 12 ápr 05, 13:47:27 »

Idézet
És kicsit hidd el, gáz lenne ha minden idők legerősebb shinobija ne győzné le Nagatót. Persze, ezzel nem azt akarom mondani hogy Nagato gyenge, dehogyis... csak azt hogy még az ő ereje is eltörpült Hashiramáéhoz.

Végülis ha 80évvel ezelőtt volt a legerősebb ninja akkor az azt jelenti, hogy most 80évvel később az egyik legerősebb ninja eltörpül... Ne azzal gyere, hogy 80évvel ezelőtt ő volt a legerősebb hanem azzal, hogy 80év alatt jó pár tehetség megszületett ráadásul egyik rikodou sennin szemével és kiskora óta használja és félholtan képes volt a legerősebb falut letarolni. Nagatoként a két legerősebb jinchurikit lazán verte. Szóval szerintem nem kéne azzal jönni, hogy eltörpül nagato hashiramához képest. Konohamaru eltörpül Itachihoz képest ez tény, de hashirama meg nagato között közel se annyi a különbség mint itachi+konohamaru között. Eltörpülést én meg ahhoz használnám. Ráadásul semmilyen ész érvvel nem bírtok hashirama oldalán állni, hogy miért ő győzne. "Miért ő győzne?" "Mert csak... 80évvel ezelőtt ő volt a legerősebb és kész"

Idézet
Igaz, de akkor is, ez egy nagyon jó bizonyíték: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/577/8 Itt mondja Madara hogy az 5 Kage semmi Hashiramához képest.

Madara csak nagyzolni akart. Ráadásul az öt kage meg tényleg nem mutatott meg mindent az erejéből csak balf@szoskodnak ott. Ráadásul Madara ha FMS-el lett volna akkor már az elején valahol elintézték volna a gaara+naruto klón kombó. Madara viszont fms-el felvette a versenyt hashiramával szóval hashirama nem hinném, hogy a jelenlegi 5kage szintjén volt főleg nem azt, hogy el is verné őket.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 05, 13:49:47 írta Mach5 » Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6284 Dátum: 12 ápr 05, 13:55:48 »

Igazad is van, meg nem is. Lehet hogy 80 évvel ezelőtt volt a legerősebb shinobi, és sok tehetség született azóta, és Madara csak nagyzolásból mondta Hashiramárol a szövegét, de nem véletlenül mondta... Ráadásul attól hogy Nagató Rikoudo szemeivel született, ő hozzá képest sehogy se bánik vele. Lásd: Rikoudo hold méretű(!!!) Chibaku Tenseit hozott létre, és Rikoudo óta vagy 300 év telt el, ha nem több. Ugyanúgy Hashiram esetében is 80 év telt el, de senki se múlta felül, ezt maga Kabutó is mondta.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 417 418 [419] 420 421 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins