24 nov 15, 06:32:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 418 419 [420] 421 422 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1225353 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
malakian666
Vendég
« Válasz #6285 Dátum: 12 ápr 05, 14:05:17 »

Madara+ Rinnegan+ Hashirama= mostani Madara. Példa: Vegita harca Imperfect Cell ellen kisded játszadozás volt, míg Goku, Gohan és Krillin elleni első harcából csak könyörületből kerülhetett ki élve. Azt hiszem, nem kell megmagyaráznom az akkori Goku-csapat és Imperfect Cell közti erőkülönbséget.
Szóval ezt a gondolkodást nézve is gyenge az érved, de a Narutoban egyébként sem erősebb/ gyengébb alapon mennek a dolgok, nem az van, hogy van a sima taijutsu meg egy Kamehameha/ egyéb energiagömb vagy lövedék variáns mindenkinek, aztán azokkal csapkodják egymást, itt vannak genjutsuk, elemek, nem tud mindenki repülni, a terep is sokkal nagyobb jelentőségű és vannak gyenge pontok is (nem olyan szintűre gondolok, hogy vágjuk le a farkát és attól visszaváltozik smirksweat).

Az az erő, amit Madara megmutatott és Tsunadén keresztül ismerünk, már elég volt ahhoz, hogy az akkori Madarát legyőzze. Ha lenne még valami brutál képessége (pl. sennin modo, teleportálás, Rikodou sennin fegyverei), akkor nem egy hajszál különbség lett volna közöttük, hanem Madara a csicskása lett volna.

f32: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/551/8 Úgy emlékeztem, itt Bee a hátjából kilógó csápokkal támadt, de Samehada van ott. A kommented többi részét nem nagyon értem, girhesség tudjuk, hogy a Gedo Mazo miatt volt, de szó nem volt róla. Edo Tensei is tudjuk, hogyan működik, nem tudom, ez honnan jött. Fa elemet szerintem el lehet szívni, ahogy mondjuk támadna egy gerendával, az mondjuk elszáradhatna és maradhatna belőle egy csoffadt hurkapálca. Fa elemben víz és föld chakra van, amit el lehet nyelni, de pl. Naruto bijuu palástja életerővel van teli, mégsem gondolom, hogy gondot okozna az Éhes Szellem útnak.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 05, 14:09:44 írta malakian666 » Naplózva
feraaaa32
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6286 Dátum: 12 ápr 05, 14:44:22 »

Hát,te nem gondolod,hogy nehézség lenne naruto palástját elszívni,de én igen  smirksweat . Ennyit arról,hogy milyen erős a mechanikus páncél. Amúgy arról volt szó,hogy azért nem tud felállni,mert megsérült a lába?Hol olvastad? Linket kérnék rá. Ez marhaság,és vajon,ami után elszívta méh csakráját,és megszűnt a girhessége,akkor miért tudott egyből pattogni? Plusz ha visszaolvasol,meglátod mire írtam az edo-t.Arra írtam,hogy valaki írta,hogy miért sérült lábbal jött vissza nagato,de neki végül is nem tudom mikor sérült a lába,ez marhaság. Ennyit arról ,hogy én nem vagyok érthető,meg én tévedek.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 05, 15:16:51 írta feraaaa32 » Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6287 Dátum: 12 ápr 05, 15:01:49 »

Azért nem tudott pattogni, mert sérült volt a lába és nagyon jelentős izomtömeget is vesztett, ami regenerálódott a Nyolcfarkú chakrájából. Előtte Itachi támogatásával és a summonok hátán közlekedett (mondjuk tolhatta volna Dr. Octopus stílusban is a mechanikus karokkal  Nevet).
Amúgy a páncélt harmadik védelmi vonalnak írtam, nem olyan meghatározó dolog a harcban. A polipcsápra pedig rosszul emlékeztem, my bad.

(Nem látom, mire írtad az edot, pedig ahogy látod, több embernek is válaszoltam és olvasom a kommenteket, de tényleg nem vagy érthető.)
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 05, 18:06:29 írta malakian666 » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6288 Dátum: 12 ápr 05, 17:48:48 »

Említek még egy finomságot a harcban: Hashirama bírja iránytani a bijuukat, ergo ha csak egyet (pl a kyuubit, megkell adni a módját Nevet) magával visz 0 esélye lesz nagatonak. Madara is hozta hashirama ellen, tehát mértne irányíthatná harc közben. A kyuubi semmissé teszi a chibaku tenseit és a shinra tensei is hatástalan. A kilencfarkú kb egy az egybe is lenyomná nagatot, mint mindenkit aki nem bírja irányítani. Az első hokage hátradől és röhög hogyan vall kudarcot a legjobb szemmel rendelkező ember  Kúl
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6289 Dátum: 12 ápr 05, 18:20:48 »

A kyuubi ellen egy ócska szobor, meg a hét gyenge kis bijuu ereje a Kyuubi ellen? Úgy zúzná porrá azta  szobrot, ahogy kedve tartja, és ha már órákig tart minimum a gazdatestből kiszívni, nehogymár bekapja mint a legyet az a szobor. A kyuubi meg amikor Nagato nyomult, NArutoban volt. Mikor az első élt, nem. Most akkor azon múlik, kinek az idejében eresztjkük őket össze? ikszdé
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6290 Dátum: 12 ápr 05, 18:52:19 »

Teljesen mindegy, mert egy csontváz Nagato egy holttesten keresztül használva a Chibaku Tenseit majdnem el tudta kapni a nyolcfarkú Kyuubit, biztos vagyok benne, hogy egészségesen meglenne neki. A bijuu bomba sem sebzi meg, mert simán elnyeli, ahogy minden más ninjutsut, a Kyuubi testi ereje ellen pedig bőven elég a summonjai (kaancsalkamééleon xD) és a Gedo Mazo.
Legvégső esetben Nagato úgy dönt, hogy visszamegy csontvázba és sárkányokkal kapja el Hashiramát. Ha pedig úgy nézzük, hogy a 7 bijuu már a Gedo Mazoban van, nem is kell feláldoznia magát, a GM a bijuuk chakrájából táplálkozva is harcolhat.
De a Kyuubi nem tartozik a Hashiramához, az Uzumaki Mito-é volt, harcban nem használta.

(Egyébként még egy érv arra, hogy Nagatonak rengeteg chakrája van: a Gedo Mazo, ami a Juubi chakramennyiségéhez és erejéhez szokott, nem szipolyozta halálra, csak félig. Na jó, ez lehet, hogy hülyeség Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 05, 18:54:58 írta malakian666 » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6291 Dátum: 12 ápr 05, 19:06:55 »

Jó most ezzel a majdnem szóval lehet dobálózni. A 6farkút szorította vele be, és a 8farkú kitört mint Zrínyi. De valójában ha közben nekitolna egy bijuu bombát akár a 6 vagy 9 farkú mindegy, szerintem atomjaira esne a chibaku. Egyébként míg idézi ezt a kis holdat simán sebezhető. Mokuton klónokkal továbbra is megviccelné hashi. Bár jobban belegondolva nem tudom mit tudna kezdeni a sumonokkal az első, azokra oda se figyelne Nevet.  Talán ellenük használná a fa elemet, majd ha odatipegne nagato hogy elcsórja a fákat mint egy élelmes magyar, akkor megdádázná közelharcba. GM et meg letépné róla mint Hanzou, aki nyilván gyengébb volt mint hashirama.

Aizen: ugyanúgy bírta irányítani mint madara, ezért nézett nagyot tobi mikor kiderült hogy bespájzolt az utakból danzou, Ő is bírta volna irányítani (ha az nem lett volna narutoban)
Naplózva

A reményhal meg utoljára
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #6292 Dátum: 12 ápr 05, 19:30:07 »

Nem azért de ti melyik Nagatora gondoltok EdoNagato vagy 6 Pain Nagato?
Ha a 6 Pain Nagato akkor Hashirama győz ez biztos (hisz Naruto is legyőzte nehezen de legyőzte).
Az Edo Nagato már más akkor más tényleg Nagatoé a győzelem.
És azt sem veszitek figyelembe h lehet Nagato Edo zombikén azért tudta használni a képességeket mert pontosan ö 1 Edo.
Biztos nem poénból használta az a 6 hullát meg ha rossz a teste akkor az egyik utal (Naruto Bee harc) amivel fiatalitota magát megoldhatta volna de gondolom nem volt rá képes.
És amíg nem lesz magyarázat a 6 hulla miatt én így gondolom.
Ami Hashiramat illeti ő 1 dió aminek nincs belseje semmit nem tudunk róla csak az ereje felszíni részét, ki tudja mire volt képes (remélem kitér a manga ara h valójában milyen erős volt).
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6293 Dátum: 12 ápr 05, 19:48:13 »

Idézet
Ha a 6 Pain Nagato akkor Hashirama győz ez biztos (hisz Naruto is legyőzte nehezen de legyőzte).

Még mindig megy ez a tévhit? Nem naruto győzte le hanem az egész konoha minden segítséggel ráadásul +6farkú kyuubi. Naruto így is alig tudott vele mit kezdeni, hogy lestrafálta peint a konoha és, hogy minden információ megvolt majdnem peinről meg még a 6farkú kyuubi is pein ellen. Szóval közel se naruto győzte le ott peint. Ez kb. olyan, hogy 1km a cél elkezded nulla méternél a futást futsz 300métert erre az ellenség elkezdi a futástól 300métertől az fut 700méterig utána 700métertől pihen odaviszik 900méterhez és ott megint elkezd futni és végén épphogy leelőzi azt aki elejétől futott akadályokkal. Remélem értitek:D
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6294 Dátum: 12 ápr 05, 19:48:36 »

Naruto 5 percig sem maradt volna talpon, ha Pein megölhette volna Narutot. Ezt kár fircikolni, simán megölhette volna többször is, pl amikor a chakra-rudakkal a földbe szúrta. Naruto egy vicc volt abban a harcban, azért élhette túl, mert hullán nem ér semmit 1 jinchuriki.  Mosolyog
Tehát a 6 testes Pein közel sem biztos, hogy kikapna Hashitól, sőt... idézések, 6 test, GM... Még ha Hashihoz odavesszük a 9farkút, akkor is felnyalhatja a padlót, Pein kutya-idézése pl hiába kap bijuu bombát, osztódik tovább, az égbe nem tud felrepülni a kyuubi, a bijuu bomba meg necces eltalálja-e a madár-idézést... Meg ilyen apróságok...  smirksweat

Hashi pedig nem tud Pein képességeiről, így azt se tudja mire számítson... Peiné az előny.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 05, 19:49:25 írta Aizen » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6295 Dátum: 12 ápr 05, 20:14:13 »

Vagy nem. Hashirama képes irányítani a fáit is, így bármikor elkaphatja azt a kiskutyát, de nem tartom kizártnak, hogy Peineket is simán kikapcsolná a játékból. A lényege pont az Hashirama erejének, hogy folyamatosan gyógyul és adott területen belül folyamatosan tudja növeszteni és irányítani azokat a fákat. Előbb - utóbb felszúrná, vagy lefogná az adott testeket ahogy a 3. hokagével is tette. Az 5 másodperc pedig éppen elég lenne ahhoz, hogy a földalol előtörő ágak megtartsák és derékba törjék. Véleményem szerint Pein és Hashirama  között Hashirama az erősebb, nem is kicsivel, rin'negan ide vagy oda.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6296 Dátum: 12 ápr 05, 22:07:40 »

Naruto mire megjött előkészülve, információkkal ellátva Pein legyőzte és lerombolta Konohát, a fő test pedig  használhatatlan volt és védeni kellett. Ez éppen elég idő volt arra, hogy a védelmet elintézze Naruto, mert a többi test is Tendo Pein/ Yahiko megmentésére játszott. Ezután Pein legyőzte Narutot és megölhette volna. Kitört a Kyuubi hat farokkal, Yahiko Pein egyedül elkapta (lézer-lövöldözős földbe verős rész nem történt meg). Nyolc farok előjött és a Kyuubi kitört, ezután Pein meg akarta nagyobbítani a Chibaku Tenseit, de nem lett rá szükség, mert a Yondaime visszazárta a Kyuubit. A legyengült Tendot legyőzte Naruto.

Ha szemtől szemben, előzetes információk nélkül találkoznak, mindketten gyilkos szándékkal, akkor úgy nézett volna ki a harc, hogy Bansho Tennin, ninjutsuelszívás, lélekkitépés. Vagy gondoljunk csak arra, hogy Naruto először látja a ninjutsu elszívást, akkor marad egy Rasen Shurikenje hat Peinre, amit, nem is tud bevinni Yahikónak Shinra Tensei miatt és ha elhasználja kilép a sennin módból és rögtön szétrakétázzak, Bansho Tennin és átdöfik vagy közelharc közben kitépik a lelkét. Ha meg nem dobja meg, és vár vele, akkor egyszerre 6 Peinnel kell szembeszállnia sima Rasenganokkal és Oodama Rasenganokkal és taijutsuval, amivel megint csak esélytelen. De még így is, nagy hátrányokkal, legyőzte Pein Narutot. Ha akarja, két centivel arrébb szúr egy vasrudat.

Az 5 másodperces korlát Shinra Tensei-nél Pein legnagyobb gyengéje, de Pein egyrészt nem csak Tendo, másrészt Tendo egy szinten van taijutsuban és gyorsaságban sennin mód Narutóval és Jirayával, nem lenne könnyű elkapni, 5 másodpercet kihúzná. Repülni is tud, ha gyorsan akar, akkor madáron is.
Ninjutsu ha érvényes faelemre, akkor Pein győzelem 80-20-ra, ha nem, akkor 70-30 ra. Nagato pedig 95%.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6297 Dátum: 12 ápr 06, 00:36:44 »

Ha nem érvényes faelemre szerintem 0 az esélya nagatonak. Ő se tud semmit az első repertoárjáról, mint ahogy senki sem. Ott van a spóra vagy a mokuton klón, ezekkel mégis mit bírna kezdeni? Naruto is megetette klónokkal tendot, mikor még volt 3 test. Itt most szépen levázoltad a naruto elleni harcot, aki valljuk be elég gyikfing lehetett hashiramához képest. És itt most nem naruto sennin módját nézem le, hanem hogy mindenki magasztalja a senjut. Egyátalán nem verhetetlen nagato, azért mert ninjutsukat elszívja. (jó ottvan még neki a shinra tensei, de ezenkívül a többi 6 út gyengus). Most ha ennyire fényezitek, akkor ennyi erővel tobi akinek van 2 fajta top szeme, meg tér idő jutsuja olyan erős kéne hogy legyen, hogy meggyaláz mindenkit ahogy akar. És a rinnegannak is megvan a gyenge pontja erre jól rámutatt itachi mikor teletüzdelte kunaiokkal a szemeket.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6298 Dátum: 12 ápr 06, 20:00:21 »

Nagyon sok olyan harcot dobtok fel mostanában amit már sokszor kiveséztünk. Legyen egy olyan ami még nem volt, és eléggé érdekes lenne: Kakashi vs. Hang 5-se Kimimáró nélkül?
Nos, Kakashi 1 vs. 1-ben természetesen bármelyiket elveri, de ha mind a 4 ellen kell harcolnia, nem sok esélye van. Mind a 4-en kiválóan alkalmazzák az átokpecsétet, és ha bevetik a 2-es szintű átokpecsétet, akkor külön-külön is veszélyesek tudnak lenni. Én azt mondom a Hang ,,4-se" nyerné a csatát.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6299 Dátum: 12 ápr 06, 20:31:48 »

Timejump előtti Kakashiról van szó gondolom. Tayuya és a szörnyei veszélyesek, a genjutsuja nem, a dagi nem kaphatja el, Sakon Ukon sem mászhat a testébe, pókember pedig nem ragaszthatja oda (Chidori vagy Raikiri nem hiszem, hogy elvágná azt a nyúlós cuccot). Ez nagyon sok, de Kakashi mindegyiküknél jóval gyorsabb, Sharingan miatt pedig a nyilakat és hálókat is kikerülhetné. Szokása szerint egy raiton klónnal indítana, a szörnyeknél és daginál gyorsabb, de lehet, hogy a nyilak és a hálókra is figyelni túl nagy feladat lenne. Túl sok minden függ a körülményektől. Ha van lehetősége raiton klónnal belépni, akkor közben csendben meggyilkolhatja Tayuyát, és máris sokkal könnyebb dolga van. A raiton klónt ráküldheti Sakonra, szintén Raikirivel megölheti vagy rosszabb esetben a klón robbanásával kapja el. Pókember a legerősebb, ekkor Kakashinak még nem volt távolsági jutsuja, úgyhogy nagy nehezen, dagit legyőzve, nyilakat és hálókat kerülgetve el kell jutnia a közelébe, de még akkor is ott van a hat kéz és a hálóköpködés. Hiába akarom, nem tudom ezt a harcot Kakashinak adni, még ideális körülmények között sem. De Shippuuden előtti Kakashi gyenge, főleg, hogy a riválisa Gai volt, aki már akkor is ugyanakkora erővel bírt, mint most.

Shippu előtti Gai vs Kakashi- Gai
Shippu Gai vs Kakashi- Gai
Gai-t nem szeretem, rohadtul idegesítő a dumája, retardált és bénán néz ki, de erős. Pedig szerintem nagyságrendekkel rosszabb shinobi, mint Kakashi, csak erős.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 418 419 [420] 421 422 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins