24 nov 15, 04:52:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 414 415 [416] 417 418 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1225304 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
feraaaa32
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6225 Dátum: 12 márc 30, 23:52:16 »

Arra a könyökösre fel volt készülve sasuke,és mellesleg csak egy olyan 10 centit vitte lejjebb a fejét. ÉS az amaterasuval is semmire menne sasuke. Már egyszer elkapta tobit,és lazán előjött az árnyékból utána. Tobi adta a rinnegant nagatonak,ergo minimum kell tudja olyan jól használni,emberek! A bijuukat leszámítva mondtam a harcot,tehát ott van neki a mindent átengedek magamon no jutsu-ja(amivel a föld alatt is tud rejtőzni),ott van a teleport jutsuja,amit elismert minato,hogy jobb mint az övé,és mint a niidaime hokagéjé volt. Ott a rinnegan,amit még az eddigiek alapján is elég jól használ,mert ott van a gedou mazou(7 bijuuval megerősítve,valszeg teljesen törhetetlen/legyőzhetetlen),tudja használni azt az információ kiszedős cuccost,az irányítást,meg a térlátást,tehát még ez is elég neki,ahhoz hogy legyőzze sasukét. Ez most hülyén fog hangzani,de ott van neki még az a kard,amivel madara is nagyokat suhintott,az valószínűleg felvenné a harcot sasuke kardjával.Sasuke mesterien használja az amaterasut(amaterasu kardot és eldobást is csinált,ami mint láthattuk nem is kicsi lökettel volt megtoldva,plusz átszúrta zetsu-t is). Ott a tsukuyomi,ami az ég világán semmit nem ér tobi ellen,mert a 3 pöttyös sharingannal irányította a kyuubit,és a mizukagét évekig/hónapokig genjutsu alatt tartotta a bijuujával együtt. Ott a susanoo,ami elég erős,de tobi gyors,érinthetetlen és legvégső esetben az izanagi biztosan tart jó ideig. Tobi nyer 60-40 vagy 65-35 re.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6226 Dátum: 12 márc 31, 06:41:38 »

Szerintem Tobinak nem volt Rinneganja, Nagato Madaráét kapta meg, mert erős chakrája és teste van (Uzumaki), hogy később feltámassza az uchihát. Tobit kb. senki nem verné el a szellem mód miatt, csapatban, gyors shinobikkal lehet kinyírni, de most már bijuukkal még addig sem kell szilárddá válnia, amíg támad, úgyhogy akár Madarát is elverhetné.
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #6227 Dátum: 12 márc 31, 20:43:07 »

Felfigyeltem valamire itt miközben olvasgattam...ami nagyon zavaró sőt van mikor már idegesitő.
Általában ha valaki ki ír 1 új harcot a harc kimenetelét mindig úgy hozzátok fel h kinek milyen erős a teknikája ami nagy (elnézést a kifejezésér) OSTOBASÁG.
Minden teknika a használójátol függ és 1 teknika sem legyőzhetetlen. Itachi is megmondta h minden teknikának van gyenge potya.
pl. Sasuke (ö csak 1 példa és nem elenne irányul a dolog (a fanok miatt írom ezt)) teknikái mind védelem mind támadás terén kimagaslóak de nem legyőzhetetlen...Szerény véleményem szerint Sasukét is le tudná győzni 1 átlagos harcos ha megfelelő intelligenciával rendelkezik (Bár szerintem Sasukét Shikamaru ütné hiába nincs hüüüüü de nagy teknikája ezt  pótolja a kimagasló tudás,elörelátás,intelligencia...de Naruto is üti ha az vesszük figyelembe h menyire kiszámithatatlanok a tettei és harc közben gondolkozik [bárki bármit mond Naruto amikor harcol tényleg okos húzásokat agyal ki]).
Nagyon fura h senki nem nézi figyelembe a tapasztalatot és a tudás amivel az ellenfelek   rendelkeznek.
Sasuke vs Tobi
Ez a harc hülyeség hisz aszt se tudjuk h Sasukénak mije van még. Tobi meg maga a káosz annyira hiányos róla szinte minden.
Léci valaki segicsen már három napja vitázok a barátommal 1 csatán.
Kin-Gin tesók vs Gara és Mizukage Szerintem Gaaraék nyernek.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6228 Dátum: 12 márc 31, 21:35:41 »

Amit írtál az mind igaz, de mégis sok minden mástól is függ egy ilyen összecsapás eredménye. Pont ezért nemigazán szeretek ebbe a topicba bejönni mert sokan, sok mindent nem vesznek figyelembe vagy nem határozzák meg az elején a feltételeket. Például nem csak az általad felhozott dolgok befolyásolják a csata kimenetelét. Ilyen például a helyszín. Hol találkoznak? Erdőben, mezőn, sivatagban, szűk utcában összefutnak, víz mellett? Ezek mind befolyásolják az alkalmazható technikákat, ráadásul néhány helyen nincs is idő azokat használni. A másik ilyen kérdés ami befolyásoló tényező. Milyen távolról észlelik egymást? Ugye ez kapásból kizár megint egy csomó technika használatát míg másokat előnybe helyez. Például Gaarának és azoknak akik távoli harcosok nagy előnyt ad.

Ezeket is figyelembe véve azt gondolom, hogy ha túl közel tartózkodnak Gaaráékhoz akkor győznének a Kin-Gin tesók a fizikai erejük és a kyuubi chakrájának ereje révén. Ha viszont távolabb lennének induláskor akkor Gaara és Mizukage győzelemre tippelnék ha gyorsan lerendezik. A Mizukagének megvan erre a lehetősége ráadásul még sokat segítene neki ha víz közelében lenne a csata. Gaarának a sivatag az igazi erő. Még egy fontos dolog. A Kin-Gin tesók rendelkeznek két veszedelmes fegyverrel is. A legyező és a kard és a tök. Ha sokáig tartana a csata akkor biztos vereséget szenvednének Gaaráék még távolról is amennyiben nem ismerik annak titkát.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 31, 21:47:52 írta rini67 » Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6229 Dátum: 12 márc 31, 22:47:56 »

Könyörgöm, miért nézitek le ennyire Tobit a Rin'nengan terén? Kijelentette, hogy azért nem használja a Rin'nengan technikáit, mert a négy shinobi akik ellen küzd, tudják a 6 út gyenge pontjait. Valamint miért támaszkodjon a Rin'nenganra (ami mellékesen őt is leszívná rendesen), ha van neki 6 hihetetlenül erős, Bijuu formára is képes teste?
A 2. mondatoddal meg is indokoltad hogy miért nem hiszek neki. Persze, ismerik a technikák gyengepontjait és akkor mi van? Attól még esélytelenek lennének egyszerre a 6 test ellen, főleg úgy hogy eleinte csak Naruto és Bee volt az ellenfél. Úgy gondolom, hogy amit Tobi most művel Naruto-ék ellen az egy vicc. Nagato csak a Rinnegan technikáival, a 6 testet használva már végzett volna velük, testek nélkül pedig alázás lenne.
Igen, leszívná Tobi chakráját a Rinnegan, de egy olyan Shinobiról beszélünk aki rendelkezik Rikodou erejével. Hashirama DNS elég komoly mennyiségű chakrát biztosít számára. Ismét csak Nagatot tudom ellenpéldának hozni, mert ő ritka sz*r állapotban, mikor már a chakrája töredéke volt csak meg, lerombolta Konohát.

Idézetet írta:
Amúgy én is Tobinak adnám a Sasuke elleni harcot, egyszerűen mögé jut a Shunshin no jutsu-val (Sasuke valószínűleg nem lenne képes tartani a sebességét, elvégre a Yondaime Hokage is egy szinten mozgott vele teleportálás nélkül), majd beszippantja az ellenfelét. Ha baj van, akkor átmegy a szokásos sebezhetetlen módjába/lemegy a föld alá, majd előjön pár méterrel arrébb.
Kezdjük el ismét a Minato vs Tobi harcot  kacsint. Nekem az jött le a 4. Hokage 1 pillanatig sem volt veszélyben (talán csak a meglepetés elszívásnál), köze nem volt Tobinak sem Minato teleportálásaihoz, sem a Shunshin-hoz. Minato felülmúlta sebességben, az más kérdés, hogy Tobi a Sharingan miatt észlelte a támadásokat, ugyanúgy ahogy Sasuke a Raikage ellen. Tobi védekezni tudott a szeme miatt, de visszatámadni nem.

Ezt hogy gondolod Mach? Milyen nem teljes sebességre gondolsz? Minato a Shunshin no jutsuját totálisan kihasználta Tobi ellen, mégsem tudott fölé kerekedni, ezért használta a teleportációt. A negyedik Raikage pedig le van maradva Minatotól, ergo Tobitól is.
Valamint ha elkap az a beszívós cucc, akkor teleportálás nélkül nem úszod meg épp bőrrel.
Nem tudott fölé kerekedni, de ez nem azt jelenti hogy Tobival egy szinten harcoltak volna. Tobi ott csak menekült vagy mással védte magát.

Arra a könyökösre fel volt készülve sasuke,és mellesleg csak egy olyan 10 centit vitte lejjebb a fejét. ÉS az amaterasuval is semmire menne sasuke. Már egyszer elkapta tobit,és lazán előjött az árnyékból utána. Tobi adta a rinnegant nagatonak,ergo minimum kell tudja olyan jól használni,emberek!
Tévedsz! Sasuke arra volt felkészülve, hogy a Raikage meg fogja támadni. Nem tudta hogy ninjutsut vagy taijutsut fog bevetni és ezeken belül milyen technikát használ majd. A Sharinganja miatt tudta kikerülni a Raikage könyökét. Tobi esetében az Amaterasu ellen szerintem a teleportálás vagy az elszívó technika használt. Az Amaterasu kard kicsit komolyabb.

És végül az utolsó mondatod, melyen mindig kiakadok mindegy ki írja. Tobi adta a Rinnegant Nagatonak, de ha tudta volna 100%-san használni, akkor nem adja tovább. Az eddig látottak alapján ez CSAK DURVA TALÁLGATÁS, mint a fa elem. Ha a Minato vs Tobi harcban azt állítjátok, hogy ott mindent megmutatott Minato, akkor itt se legyenek ilyen szintű feltételezések! Példának ott van a Sharingan. Nagyon nem mindegy, hogy 1 vagy 2 Sharinganja van az adott személynek!

Az én véleményem:

A 6 test vagy a 6 Bijuu tehetetlen az Amaterasu ellen, ezekkel szerintem aránylag könnyen végezne Sasuke. Ez azért valószínű mert Sasuke mindig a Susanooval kezd, míg Tobi biztos a Jinjuurikikkel. Emiatt szerintem nem kerülne sor a Bijuu bombára. Tobi sebességét, mozgását gond nélkül tudná követni az FMS. A kérdés az, hogy Tobi ha beleolvad a talajba (mint Danzou emberei ellen), akkor elő tud-e jönni a Susanoo-n belül. Ha nem akkor nincs esélye a győzelemre, ha igen akkor még csoda is történhet, azaz győz Tobi. Itachi szemei miatt Sasuke talán képes lehet a Tsukoyomira. Ez viszont megfogná Tobit, nem lenne ideje semmilyen teleportra vagy átengedek magamon mindent jutsura. Sokakkal ellentétben én 51:49-et adok Sasuke javára.

« Utoljára szerkesztve: 12 márc 31, 22:50:42 írta CsukiIce » Naplózva

Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

R'innegan User

« Válasz #6230 Dátum: 12 ápr 01, 00:47:19 »

Látom remek kis vita alakult itt ki a Tobi vs. Sasuke harcról! Mosolyog
2 dolgot jegyeznék meg! Az egyik az, hogy a nevem senki nem véletlenül erőltette Sasukenak Itachi szemeinek beültetését. Egyrészt növeli az esélyeit, másrészt képes kezelni. Abban biztos vagyok, hogy Tobi nagyon is jól ismeri az FMS-t, hisz olyan infoi vannak más dolgokról amihez ott kellett lennie ha nem is közvetlenül de közvetetten mindenféleképpen.  Van 1 olyan sharinganja, ami FMS nélkül is FMS-el rendelkező Uchihakat szégyenítene meg... Nem mellesleg könnyedén kezelte vele a Kyuubit is. Sasuke rengeteget fejlődött az elmúlt időkben és megvan a valamire való esze is, de egy olyan embertől, aki gyakorlatilag mindent ismer és rengeteg tapasztalat áll mögötte, ráadásul teljesen kiszámíthatatlan és precíz, én úgy vélem nem igen van ellene esélye.
A másik dolog az a R'innegan. Akárhogy nézzük ninjutsuval szinte nem lehet megsebezni. Taijutsut könnyedén háríthatja ha csak nincs valami eszelős teleport technikád. A Susano'o ideiglenesen megvédheti, de nem tudna olyan szintű támadással operálni ami lényegesen lecsökkentené Tobi erejét, és még akkor nem beszéltünk az Izanagiról...

A bijuukat még szóba se hoztam meg a Gedo Mazo-t...

Sasuke ide még kevés!
Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6231 Dátum: 12 ápr 01, 07:38:58 »

Abban egyetértünk hogy sokat tud Tobi, talán a Sharingan összes titkát is, de annyit biztos amennyit Madara. Okos is, igaz én nem tenném Shikamaru szintjére. Ha a harci tapasztalatokat nézzük akkor szerintem Narutonak több van mint neki. Konan ellen majdnem ottmaradt, Narutoék ellen csak játszott, de az ottani keresőcsapat sem akarta megölni Tobit, Minato ellen pedig menekülni kényszerült. Ő tipikusan az a személy aki sokkal inkább manipulál és a háttérből irányít, mintsem harcolnia kelljen és emiatt nincs sok tapasztalata.

A GM fizikailag nagyon erős, de nem az a fürge típus. Nagyon keveset tudunk róla, de az eddigi információk alapján nem tudna védekezni az Amaterasu ellen (bár én a Nagato féle sárkányos támadást sem néztem volna ki belőle). Ha a Naruto - Bee páros elleni harcot vesszük alapul, akkor Tobi elég sokáig emberi formában tartja a Jinjuurikiket. Ez egy kis előny Sasukénak mert ha gyorsan elintézi őket, akkor nem kerül sor a Bijuu bombára, főleg a közösre. Ha átváltoznak a jinjuurikik, akkor már nagyobb kakiban van Sóska, de ez a helyzet sem reménytelen. Nagy a szörnyek támadási felülete, ráadásul egyszerre mind a 6-ot Tobi sem tudja irányítani, így az Amaterasu megint jól jön. Ha nagyot akar húzni Mr Senki, akkor a köztes állapotban (Bijuu ereje "emberi" formában) tartja a Jinjuurikiket. Ember méretűek, gyorsak, komoly technikákat használhatnak és ugyanúgy képesek a Bijuu bombára, igaz valamivel gyengébbre. Első esetben Sasuke behúzza a harcot, ha a 2. verzió szerint alakul a fight akkor legyen 55:45 Tobinak, az utolsó lehetőség alapján ismét Tobi nyer 60:40-re.
Sasuke legnagyobb fegyvere, mely komoly veszélyt jelent Tobi számára, a Tsukoyomi, ráadásul a harc során bármikor bevetheti. Emiatt adtam soknak tűnő százalékokat Sasukénak.
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #6232 Dátum: 12 ápr 01, 07:49:02 »

Idézet
bban biztos vagyok, hogy Tobi nagyon is jól ismeri az FMS-t, hisz olyan infoi vannak más dolgokról amihez ott kellett lennie ha nem is közvetlenül de közvetetten mindenféleképpen.  Van 1 olyan sharinganja, ami FMS nélkül is FMS-el rendelkező Uchihakat szégyenítene meg...

Nem hinném, hogy sasuke fmséről tud mindent hisz ő maga mondta, hogy minden fms más és más erőt add a használónak mivel a két szem egybe olvadd és nem tudni, hogy hogyan fog kinézni vagy ha tudni hogyan néz ki majd a szem nem tudni, hogy milyen plusz erőt add neki milye fog felerősödni stb. Az meg egyenesen hülyeség, hogy sima sharingannal fms-el rendelkező uchihákat elverne az meg teljesen kizárt, hogy úgy elverje őket, hogy meg is szégyenlítse... akkor te ezek szerint a sima sharinganos tobit a világ legerősebb ninjává teszed aki talán még a hashiramát is elverné sőt biztos ha már az fms-es uchihákat meg szégyenlítené. Megnézném, hogy sima sharingannal mit kezdett volna fms-es madara ellen. Ha ilyen isten király volt sima sharingannal a tobi akkor nem értem miért nem intézte el ott helyben minatot vagy nem értem, hogy nagatot miért nem ölte meg és szerezte meg a rinnegant mert ha fms-es uchihákat szégyenítene meg akkor valószínű minatot is elbírta volna verni nem pedig szaladgálni kellett volna neki, hogy nehogy meghaljon ott. Vagy nagato-t is meg tudta volna ölni akár ha nem 40éves nagatot akkor mondjuk hanzou utáni nagatot mivel ott már szerintem ismerhette őt. Szóval egyenesen hülyeségnek tartom, hogy sima sharingannal olyan erős legyen tobi, hogy fms-es uchihákat meg szégyenlítsen.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6233 Dátum: 12 ápr 01, 10:18:46 »

Azért abból, hogy Tobi ismerte Itachit és megismerhette Sasuke FMS-ét, lehet következtetni nagyon sok képességére még ha nem is minden tudására. Ezzel szemben Sasuke nagyon is keveset tudhat Tobi valódi képességéről a Rin'neganról meg tulajdonképpen semmit, mivel még nem találkozott olyannal. Tobi "egyszerű" de rendkívül kellemetlen és hatásos képességgel rendelkezik. Ráadásul ő ugyan úgy képes olvasni a mozgást mint Sasuke. Másrészt a teleportációt nem lehet látni semmilyen körülmények között, semmilyen szemmel. Mivel elhagyja az adott dimenziót és máshol lép be újra ugyan abba a dimenzióba így beléphet a Susanooba is, de valószínűleg ezt megteheti az anyagtalanság képességével is. Csak akkor fogja érzékelni amikor újra kilép az adott dimenzióból. A mikor Minatoval harcolt ott is mindenféle akadályok voltak felállítva mégis lazán átgyalogolt rajtuk. Így gondolom a Susanoo sem lenne képes megállítani mert nem érzékelné a jelenlétét. Ha Sasuke egyedül szállna szembe vele akkor esélye sem lenne.
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6234 Dátum: 12 ápr 01, 13:17:20 »

Tobi-6 jinchuuriki vs. Fms Sasuke:

Sasukének természetesen esélye sincs... Amaterasu ide vagy oda 6 jinchuurikit nem fog tudni kiütni... Ezenkívül vegyétek már figyelembe hogy mind tudják használni a Bijuukat, esélye sincs szöcskének így.
Tobinak még önmagában is sok esélye van, a 6 jinchuurikivél meg egyenesen lealázná.
Azt a bijuu-bombát amit együtt csinálnak, hidd el nem fogja Sasuke kivédeni, egész pontosan atomjaira hullana.
Persze, Ems Sasuke erejéröl semmit se tudunk kb. de még így látatlanba is kétlem hogy Tobit, aki Narutóval-Kirabival-Kakashival-Gaijal harcol elég nehéz dolga lenne, nem is beszélve a 6 szuper-jinchuurikiről.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 13:20:44 írta IndianA » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6235 Dátum: 12 ápr 01, 13:20:50 »

Tobi-6 jinchuuriki vs. Fms Sasuke

Nincs esélye?! Ez most valami vicc akar lenni? Sasukénak mindenki ellen van esélye! Ő az egész manga legerősebb karaktere és mellesleg az új kedvencem...Valószínüleg a harc alatt még sérülést sem szerezne...Talán még jutsukat sem kell bevetnie, már annyira erős, hogy sima kunaikkal is leverné őket...Te jó ég, miért nem látjátok, milyen erős is ő? Tobi a puszta látványától is összecsinálná magát...

u.i. Boldog Április 1.-ét  Faceg
Naplózva

naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #6236 Dátum: 12 ápr 01, 14:22:04 »

Na akkor 1 új harc.
Sasuke vs 5 kage and Madara and Rikudou-sennin

Na akkor a csata eképpen zajlik------Sasuke szembe áll a hét igen csak nagy erővel rendelkező elenfeleknek, majd 1 bosszúvággyal teli tekintetet ereszt rájuk amitől a csapat megrémül sőt megdermed.
Ekkor Sasuke hátat fordít lehajol és elővesz 1 gyújtót és elereszti magát a gyújtó belobban az ellenség fellobban.
Ezzel Sasuke bekerül a történelembe mivel ö volt az egyetlen aki képes volt ilyen hatalmas és nagy Amaterasut  létrehozni.
Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

R'innegan User

« Válasz #6237 Dátum: 12 ápr 01, 14:30:16 »

Mach5 azért nem kell kifigurázni a dolgot. Mosolyog Azért valljuk be, igencsak különleges és erős képesség az a teleportációs technika amit Tobi használ normál Sharingannal. Könnyen elszippanthatja Sasuket ha nem eléggé figyelmes, Susano'o ide vagy oda. Konant meg kár felhozni, mivel Nagato halála után ő csak erre az egyetlen nagy robbanásra készült. Madara is egyből átváltott R'inneganra mikor ürülék került a levesébe.

TsunadeHime oMg!  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 14:30:50 írta Tr4nCe » Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #6238 Dátum: 12 ápr 01, 16:11:38 »

Tobi a 6jinchurikivel vs Madara. Szerintetek ki nyerne? Én madarát egy kicsit esélyesebbnek tartom mert szerintem több a rutinja meg ott van neki az a két meteor is amivel pár jinchurikit szerintem elbírna intézni. Ezen kívűl susanoo is ott van neki meg a fa elemet se használja gyengén míg tobinál semmilyen szintű fa elemet nem láttunk így feltételezem, hogy nem is tud (mivel amit ismerünk az erejükből csak azokból tudunk építeni, de tobinál nem láttam, hogy tud bármilyen szintű fa elemet) Szóval én madarának adnám ezt a harcot olyan 52-48-ra.
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #6239 Dátum: 12 ápr 01, 17:51:06 »

Szerintem meg Tobit jelenleg 2 ember tudná legyőzni, az Minato és Naruto, Ha nincs elég sebességed nem tudod megsebezni teljesen mindegy mit tudsz vagy nem tudsz. Fekete láng sem érne semmit sem. Most meg főleg nem mert még rinangan is eltudja szívni. Aki nem tudja képességét annak 100% vesztés van. Aki meg tudja mint pl konnan próbál kitalálni valamit.
MIfune Vs Rock lee?Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 17:52:06 írta ULTRA » Naplózva
Oldalak: 1 ... 414 415 [416] 417 418 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins