24 nov 14, 22:41:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 412 413 [414] 415 416 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1224952 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #6195 Dátum: 12 márc 23, 18:40:24 »

Ömm... mindketten tévedtek. Amint kinyitotta a hetedik kaput Gai, nem is "cápáztak" tovább, egyből nyomatták a Hirutorát és a Daikoudant. Az a cápavadászos még csak a hatodik kapunál volt.
Ezt amúgy nem értem bennetek. Egyszer Kisame az egekig van magasztalva, máskor pedig már-már le van nézve (nem nagyon értem mi ez a "Kisame-t nem ölte meg" dolog, hisz a cápáról tudjuk, hogy a legszívósabb Akatsuki tag, hiszen felnyitott mellkassal sem ordított a fájdalomtól-bár a Samehada azon nyomban meggyógyította, de azért az egy elég komoly sérülés volt).
A Kamui pedig igenis hatna, mivel nem csak megy valahova, mint az Amaterasu, hanem komoly precizitással idézi meg Kakashi (lásd: Kakashi-Chouji-Chouza vs. Asura Pein-Deva Pein).
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6196 Dátum: 12 márc 23, 19:55:28 »

Ja, a Hirotora robbánási erejéröl csak annyit: amikor Orochimaru a 4 farkú-kyuubi narutó ellen küzdött, akkor egy egész erdőt lerombolt a kyuubi egyetlen suhintással.
Na látod... Végül is A nem mutatott egy támadást sem, ami ekkora pusztítást okoz pedig kage... Gai meg jounin létére akkora/nagyobb pusztítást vitt végbe, mint a 4 farkú Kyuubi... Még mindig olyan gyenge a Hirutora?

A chidori is csak megtudná karcolni A-t.
Viszont most nem Sasuke nyamvadt Chidori-jának kéne megsebezni A-t, hanem Kakashi Raikiri-jének. Ég és föld a különbség a két technika között.

Ahogy előttem írták Gai 6. kapuval a cápákat akarta megállítani, elkezdte püfölni a levegőt, létrejött a "tüzes csapás" (ahogy Kisame mondta), azzal elintézett 1024-en cápát. Ekkor jött rá, hogy túl sok van, nyitotta a 7. kaput és egymásra támadtak.
IndianA, ha te ebből azt szűrted le, hogy Kisame lépést tartott Gai-al, akkor csak gratulálni tudok.

Sehol sincs kijelentve, hogy A-ra nem hat a genjutsu, mert ott a villámpajzs. Addig hat rá és ezzel Kakashi megfoghatja egy kis időre, ez pont elég lenne Gai-nak.
A másik: hamisjoe igazad van... A Kamui-van nem lehet célozni, és a rakétát se követte hegyen, vízen át majd tüntette el... És az is kis sebességgel mozgott, na meg a Susanoo nyila is. Nem is értem akkor mi értelme a Kamui-nak... Semmit se képes eltüntetni ami kisebb, mint egy Bijuu, mert nem lehet vele célozni és random küldi el a tárgyakat egy másik dimenzióba. Viszont egy Bijuu-t 90% eséllyel eltalál, de ahhoz meg Kakashi-nak nincs elég chakrája. Én azt mondom felesleges technika.

Ezt amúgy nem értem bennetek. Egyszer Kisame az egekig van magasztalva, máskor pedig már-már le van nézve
Madara verő Kisame-t bealázza A... Nem is értem akkor Edo Madara ellen minek a többi kage? A egyedül lehozná a meccset. Nevet
Egyszer másodpercek alatt 0-ra szívja Kakashi, Bee és Naruto chakráját Bijuu-kkal együtt. De A villámpajzsát nem tudná elszívni. A-nak végtelen a chakra mennyisége, csak lecsökkenti egy Bijuu szintjére, mert megtanulta Goku-tól.
Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6197 Dátum: 12 márc 23, 21:13:42 »

Legyen egy új harc:
Sennin-jiraya vs. Terumi Mei-Gai 6 kapuval, tegyük fel most nem tudja megnyitni a 7.-et.
Szerintem elég érdekes csata lenne. Jiraya nevetségesen erős, nagyon sokrétű shinobiról van szó, a békákkal együtt 3 elemet használ, és a taijutsuja is jó. Terumi Mei sav/forrás eleme bárki ellen hatásos lehet, egyedül is van egy kicsi esélye Jiraya ellen, de ha még Gai is ott van, akkor nem kizárt hogy nyernének.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6198 Dátum: 12 márc 25, 20:18:35 »

A vs. Kakashi és Gai

A-nak, mert:
Villámgyors, a pajzsa is elég stapabíró, na meg baromi szívós. Ez szép és jó lenne, ha nem kettejük ellen menne.

A jouninioknak, mert:
Szerintem a Kage szintet mindketten megütik, ha már Tsunade is az. Kakashi 3 elemet ismer (villám, víz és föld) és nagyon taktikus. A sharingan meg nem dísznek van, és nem csak Kamuit tud vele. Másol, elemez, és genjutsut kelt, amit Zabuza ellen szépen be is mutatott. És a Kamui meg nem egy lövedék,a mit A-ből B-be lő, hanem konkrétan a célnál idéz meg, ergo elvileg nem lehet kivédeni.

Gai nem egy észlény, de a kapukkal eszméletlen erős és gyors lesz. Egyszerűen nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy Gai 4-5 kapuval nincs a raikage sebességén, az erőről nem is beszélve. "A" nem tudtommal nem mutatptt olyan csapást, amitől a levegő is begyullad, valamint egy egész sziget megremeg.

A másik, amiért nekik adom az az emberelőny. Segíthetik egymást és kétszeres erővel támadhatják, ami ilyen szintű hacosoknál már igenis számít. Ráadásul "A" egy kézzel még kézpecsétet sem tud fomrálni, amivel ninjutsut tudna használni, igaz még nem láttunk tőle, de biztos tud.

70-30 a két konohainak.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
malakian666
Vendég
« Válasz #6199 Dátum: 12 márc 25, 21:30:44 »

Tényleg, fél kézzel kiesett ez is, nagyon ciki.
De ahhoz képest, hogy az előző generáció mindig túlszárnyalja az előzőt, A semmi az apjához képest, Tsunade meg a nagyapjához.
Félkezű A ellen több esélyük van, én két kézre gondoltam. Gai ellen kell a kettő szemtől szembeni harcban.

Taka (Oro-Sasukével) Shippu Kiba, Neji, Choji, (sennin mód előtti)  Naruto, Shikamaru (Sasu-mentőcsapat) ellen?
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6200 Dátum: 12 márc 26, 08:33:43 »

Valószínűnek tartom hogy taka simán bedarálná ezeket a suhancokat. Naruto egyetlen fegyvere a fuuton rasengan, valljuk be elég kevés:D, akibe fektetek némi százalékot az neji, meg shikamaru, de szerintem sasuke jóval erősebb kettőjüknél, ott van még Juugo aki ha bevadul csak shika fogná le, aminek az a hátránya hogy közbe védtelen. Suigetsu hegyomlássá változik mint 8farkú ellen azt heló. Sasuke felvette a harcot deidarával, sőt szinte leis verte. ez az 5 esélytelen lenne ellene. a Taka nagyon megveri őket: kb 80-20ra (sőt karin nem is kell ide). Bár azt nemvettem bele hogy chouji lehet megnő (lehet hogy erre akkor még nem is képes), de sasuke akkor is erősebb tőle, berepülne szájába és lechidorizná 0,1sec alatt.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #6201 Dátum: 12 márc 26, 11:15:50 »

Én azért nem tartom annyira valószínűnek, hogy simán bedarálnák őket. Nézzük mi van a  2 oldalon!

Taka:

-Sasuke: Normál sharingan, jó villám elem használat, intelligencia, tűz jutsuk, jó taijutsu, idézések, CS2, önfejűség

-Juugo: Erő, CS2, eszetlenség, természet energia

-Suigetsu: Víz elem, cseppfolyósodás

-Karin: Magas szintű gyógyító készség, chakra érzékelés, gyenge támadó erő

Konoha:

-Naruto: Rendkívüli állóképesség, klónok, rasenganok, leleményesség, nagy támadó erő, Kyuubi

-Neji: Byakugan, intelligencia, Juuken, remek védekező képesség, kiváló taijutsu

-Chouji: Erő, kitartás, jó golyófogó

-Shikamaru: Generációja talán legjobb stratégája, árnyék manipuláció, gyenge védekező készség, jó támogató képességek

-Kiba: Erős támadások, remek érzékelő készség, önfejűség, taijutsu

Nos ezek alapján is látva már nem annyira egyértelmű a Taka fölénye. Mind2 oldalon van sensor ninja ami meghatározó lehet, illetve ezt mennyire képesek kihasználni. Itt talán a kulcs abban lehet, hogy Shikamarut mennyire tudják megvédeni a többiek, amíg elemzi az ellenfél képességeit amiben Nejinek is fontos szerepe van. Valószínűbb hogy a Taka fog nekik menni agresszívan és nem pedig fordítva. Sasuke genjutsuja itt még harmat gyenge, viszont a szemével remekül le tudja követni a mozdulatokat. Amennyiben jól irányítja a társait könnyen meglehet, hogy át tudják törni a konohai védelmet, de itt könnyen kiüthetnek 1 embert a soraiból. Naruto rengeteg klónnal és a fuuton rasengannal, ha elkap valakit annak meszeltek. Neji közelébe nem igazán érdemes menni, F2F-ben még Sasuket is megeszi taijutsuban.Chouji nagy darab, könnyű célpont, valsz ő esne el a leghamarabb a védelemnél, de ez vissza is igaz, ott Juugo vonul ki 1 rövid időre a kispadra. Ne feledkezzünk meg Kibáról sem meg Suigetsuról. Kibának ha van tere, azért oda tud csapni rendesen, persze ehhez az kell, hogy ne őt támadják. Suigetsu cseppfolyóssá válásával sokáig bírja, de az idő a konohaikanak dolgozik, amennyiben Shikamarut nem tudják kiszedni, előbb vagy utóbb ki fog dolgozni 1 stratégiát amivel verhető a Taka. Amit  még fontos leszögezni, hogy a Sasuke csapat elvileg soha nem nyerhetnek ebben a küzdelem, ha belevesszük a Kyuubit. Amint Naruto őrjöngésbe kezd, mert elvesztett 1-2 csapattársat, nincs az az ember aki megállítaná a másik oldalon. Egyébként szerintem ez egy rohadt jó csata lenne, taktikus, látványos és érzelmekkel teli Mosolyog

« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 11:19:59 írta Tr4nCe » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6202 Dátum: 12 márc 26, 12:29:37 »

Kyuubit ne nagyon vegyük bele, shippuden elején is átakart menni piros szembe naruto sasuke mégis lecsillapította, és az sincs kizárva hogy irányítása alá vonná mint Mandát. Szerintem kiba elég gyengus köztük, pörög forog mint egy bugócsiga, simán kitérnek előle, vagy pl suigetsu szétfolyik. Abban lehet valami hogy shikamaru kitalál valamit, amit úgysem bír megvalósítani, hála naruto és kiba eszetlenségének. Egyébként karin majdnem olyan jó elemző mint Shika, DAnzo ellen is kifigyelte a gyenge pontot. de lehethogy elfogult vagyok a takával szemben:D, igaz ha narutotol bármelyik bekapna egy fuuton rasengant akkor ottmaradna, kivéve ha karin megnem gyógyítja  kacsint, szerintem elég ha neji juukenére figyelnek, de kitudja hatna e a víz suigetsura pl, vagy hogy juugo észrevenné e miközbe őrjöng. Eléggé tank az a gyerek ha azt nézzük kibírt egy ütést A-tól (erre senki nem lenne képes a jelenlévők közül). De ha jönne Lee, mint felmentősereg, egyből Konoháé a win Faceg
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6203 Dátum: 12 márc 26, 12:35:03 »

Tévedés... Juugo-t és Choji-t felesleges 1 lapon említeni, ezt a Kage-harcnál bebizonyította. Juugo karját, és mellkasát félig átdöfte a RAIKAGE (nem holmi chunin suhanc) és bőven maradt ereje arra, hogy egy erős támadást bevigyen, ezután kapott 1 maflást, amitől kifeküdt. A Konohai oldalról ilyen szintű támadóereje legfeljebb Narutonak lenne, Kyuubi formában... Choji már attól a maflástól kinyúlt volna...
Shikamaru nem túl erős, a chakrája viszonylag hamar kifogy, ezt láttuk amikor Hidan és Kakuzu ellen csatáztak először, majd Asuma megbosszulásáért, ha nem végzik ki hamar az elkapott ellenséget, megszívja a kisöreg... Chakra nélkül meg max irányíthatja a többit, az már azért nem elég. CS2 Sasukét alig bírná megtartani az árnyékával, hamar kimerülne a chakrakészlete...
Naruto rengeteg klónja nem ér semmit. Sasuke sima sharingannal verte le az összeset még a sima végén, azóta mind2 erősödött ugyan, csak épp Sasuke sokkal elhúzott Naruto előtt.... legfeljebb Juugo-t (bár ő azzal a támadással, amit a Raikage ellen mutatott megint kétséges..) és Karint szorongatja meg a klónokkal.
Sasuke genjutsujáról pedig sacc semmit nem tudunk, felesleges harmatgyengének nevezni... ahhoz valószínű bőven elég, hogy egy Kiba szintű karaktert lerázzon 1 jó időre.
Konohai oldalról alapvetően egyedül Neji a húzó karakter, és nyilván Naruto, ha Kyuubivá változik.
Konohának 1 esélye van, ha Naruto Kyuubivá változik, amúgy a Taka leveri őket, bár még mindig ott az opció, hogy Sasuke chakrája annyira kimerül, hogy Oro kiszabadul, és akkor vége a dalnak, mind2 oldal részéről.  Pojén És majd bevág egy trollfejet hogy: Problem? Faceg
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #6204 Dátum: 12 márc 26, 13:00:27 »

Nos, ha jobban belegondolok, tényleg van esélye a 2 jouninnak, de leginkább csak Gai miatt. Végülis csak mondta Kakashi a part1-ben hogy ha valaki kinyitja a 8 kaput a Kagékat megszégyenítőerőre tesz szert. Ebből tényleg az jön le hogy Gai 7 kapuval is erősebb mint egy Kage. De erő meg gyorsaság ide-vagy oda a kitartásuk különbözik. A Raikage van olyan szívos és elleneálló, hogy túléljen egy menetet bozontos szemöldökkel. És persze az ellenálló képességét ne hasonlítsuk össze Kisamééval hiszen azért csak rendelkezik a villámpajzzsal amit még a chidori is csak megkarcolt.
Kakashi: a földre rántás egy olyan shinobi ellen mint A nem lenne elég. TÚl gyors, túl nagy a reakcióideje, és persze eszméletlenül erős. A raikiri talán bejöhet kérdés el-e találja A-t.

A küzdelem leginkább azon múlik hogy melyikük bírja a legtovább. Én A-t esélyesebbnek látom.
Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #6205 Dátum: 12 márc 26, 13:03:19 »

Senki nem említi 1 lapon a 2-őt. Viszont Choujinak ott vannak a pirulák. Juugo akármien erős, fáj neki a rasengan, mint mindegyik tagjuknak. Mosolyog Narutoból csak a 10000 klónt nézitek azt helo. Azért ennél ő már jóval többre képes, lsd. Kakuzu ellen akár,  de lehetne még sorolni. Shikamarunál meg bőven elég ha egy kis időre megállítja az ellenfelet, addig a többiek tudnak tevékenykedni. Sasuke genjutsuja jó lehet Kiba vagy Chouji ellen, a többire nem igen látok sanszot az elkapást illetően. Nem tartom valószínűnek hogy ezzel jönne több emberes ütközetnél, ahhoz az ő szemei még kevesek.
Az is kizárható, hogy képes lenne irányítani a Kyuubit. 1 dolog elbeszélgetni vele és más irányítani, ha előtör Orochimaru szent istensége sem állítja meg. Kiba valóban nem a legnagyobb arzenállal rendelkezik, de ha a Garouga betalál azt igenis megérzik, főleg ha megvannak jelölve. Naruto Kyuubi nélkül is erős, és rengeteg időt tud szerezni Shikamarunak amíg kattog az agya. Karinnak pedig fontos szerep jut, hisz képes szinte holt emberből egy teljesen harcra képes egyedet csinálni rövid idő alatt. Mosolyog Nyílván esélyesebb a Taka, de mint mondtam közel sem ilyen 80 - 20 arányban, ha meg a Kyuubit is számoljuk akkor teljesen mind1, mert a démon kinyír mindenkit. Mosolyog
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6206 Dátum: 12 márc 26, 13:22:13 »

Nem egészen értünk egyet. Azért egy megnőtt Chouji üthet akkorát mint a Raikage, de még nagyobbat is. Amúgy van különbség a szúrás és a zúzás között. Attól, hogy valakit átszúrnak nem feltétlenül kell belehalni, föleg ha nem érint fontos szervet. Viszont egy zúzó ütés jó időre kifektethet. Ezalatt meg azt csinálnak veled amit akarnak. Másrészt van különbség Chojinál gondolom megnőtt formában az ellenállásban is.

Shikamaru is tanult azért komoly dolgokat az apjától. Nem tudom, hogy a chakrája kevés vagy csak a technikája kerül sokba de az biztos, hogy rettenetesen veszélyes képessége van. Különösen abban jeleskedhet, hogy akadályozzon és gátoljon valakit a harcban. Ehhez pedig nem kell sok chakra. Gondoljál bele, hogy éppen valamelyikük ki akar védeni egy veszélyes csapást és Shikamaru hirtelen megfogja egy pillanatra, majd mielőtt becsapódna az ütés, elengedi. A személynek arra sem marad ideje, hogy megnyikkanjon. De ugyanezzel védheti is a társát.

Naruto klónjai most már nagyon is sokat érnek. Régen egy senkik voltak de manapság rengeteg erőt birtokolhatnak ha mindegyikük rasengannal rohangál. Mindig ott lehetnek a sokaságuknak köszönhetően ahol éppen szükség lehet rájuk. Naruto remeteformájáról és idézéseseiről meg nem is beszélve. A kyuubi csak ezután következik.

Inkább pont Neji az aki talán a legkevésbé fontos ebben a harcban. Arra viszont mindenféleképpen jó, hogy folyamatosan védelmezze Shikamarut. A közelébe menni nem igazán ajánlatos a képessége miatt.

Kiba meglehetősen gyors és nagyon jól tud tájékozódni a harcmezőn. Az ő képességeihez inkább a harctéren való cikázás való. besegít egy kicsit itt is, ott is. Viszont azért van brutális erejű támadása is a kétfejű kutya személyében.

A másik oldalon Yuugo nagyon erőssé válhat de ő nemcsak az ellenfélre hanem a társaira is veszélyes ilyenkor. Tipikus közelharcra hajtó típus. Viszont Neji a technikájával nagyon elkalapálhatja főleg Shikamaru segítségével.  Karin eddigi harctevékenységéről felesleges beszélni a gyógyításon kívül. Naruto klónjai vagy Kiba hamar lerendezné. Suigetsu már érdeklesseb lenne ha vízzé változik. Őt szerintem Naruto tudná megfogni. Sasuke meg a másik nagymenő. Ők ketten Narutoval körülbelül egy szinten lehetnek. Naruto az erő útján járva míg Sasuke a technikák útját járta.

Az én véleményem összegzésképpen, hogy Narutoék esélyesebbek ebben a harcban.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6207 Dátum: 12 márc 26, 13:28:53 »

Épp erről beszélek.. HA előtör a kyuubi, akkor előtörHET Orochimaru is, aki 4farkú ellen is keményen állta a sarat, pedig a teste már azért eléggé a végét rúgta... full ereje teljében lévő testtel pedig már jobban tolta volna... tehát ha a Kyuubival ennyire számolunk, nyugodtan vehetjük orot is, akkor pedig megint fordul a kocka.
10000 klón... azt helo? 1 katon, azt helo. Faceg Ezt is láttuk már, még a simában.
Naruto Kakuzu ellen "csak" az FRS-t mutatta, az is majdnem a karjába került, Sage Mode előtt nem tudja dobni, ergo szimpla rasengan: ha nem kap az ellen közvetlen találatot, akkor sütheti, és max 3at tud lőni kb... ahogy Pein ellen is láttuk, Senjutsu chakra nélkül nem bírt lőni sokat...
Rini:
1.Naruto és Sasuke pedig a büdös életben nem voltak ekkor 1 szinten. Orochimaru bázisán ez bebizonyosodott, azóta pedig Naruto 1 elemet tanult, ami ugyan nyom a latba, de még így sincs 1 szinten vele.
2. remete forma előtti Naruto... tehát nincs dobható FRS, remete-forma, stb....Mosolyog Az a Naruto és Sasuke, akik a bázison megütköztek, azzal a különbséggel, hogy Narutonak van "kézi FRS-e"...

Senki sem írt 80-02 arányt, ellenben 60-40et én igen. Ha 9farkú őszentsége előtör, akkor Orochimaru is 1 idő után, akkor meg szevasz tavasz, mindenki meghalt, nincs túlélő...  Pojén
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6208 Dátum: 12 márc 26, 14:22:33 »

Pont aztirja hogy nem a 10000klónra kell gondolni narutonál, és amugy meg mivan akkor ha oro előtör a kyuubi ellen?Nevet esélye a nullával egyenlő. Chouji csak akkor erősebb juugonál ha pillangóvá válik, ami eléggé megviseli szegényt. És akkor is csak az ereje nő meg gyorsasága nem. suigetsu ellenfele leginkább egy raiton használó lenne, de az meg nincs. (Én írtam a 80-20at, de az nemnagy különbség, minden 5harcbol egyet konohának adok:D, mégse 99-1et irtam nemigaz?)
de az szerintem nemzárható ki hogy irányitsa kyuubit sasuke, elvégre a mikor tobi uralma alá hajtotta neki is csak 3pontos sharinganja volt, sőt mitöbb az uchihákat tették felelőssé érte (ami részben igaz is). Egyébként sasuke gyorsaságával egyik se vetekszik, chidorival + tűzzel + repüléssel eléggé felette állXD mindenkinek ebbe az összecsapásba.
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6209 Dátum: 12 márc 26, 14:37:02 »

Tudom, hogy azt írta, de Kakuzu ellen sem volt értelmes megmoccanása az FRS-en kívül (azt is csak klónokkal tudta bevinni végül), amibe mint mondtam ,majdnem a saját keze is belekerült... az oké, hogy nem érdekli, de még így is kb max 3at tud lőni belőle, aztán kimerül a saját chakrája, mehet Kyuubihoz pitizni erőért.
Kyuubi formának nem mindegy, hány farkú... Orochimaru a 4farkút simán feltartotta úgy, hogy a teste "szavatossága" a végéhez közeledett, nem tudom full erővel hány farokkal bírna el, elvégre a Yamatano-Orochi technikát pl be sem vetette, és még biztos akadt magasabb kaliberű technikája is...
Mellesleg amint felveszi a kyuubi formát, ahogy írtad Yamael irányítható a Sharingan által, tehát az, hogy a Kyuubi előtör, közel sem akkor szívás a Taka számára. Annál nagyobb szívás a konohai nyikhajoknak.... Ez még mindig a Taka győzelme, akárhogy is nézem. Nevet
Visszaolvastam pár hsz-t és látom hogy tényleg te írtad a 80-20at... bocsesz, nem láttam.  ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 412 413 [414] 415 416 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins