24 nov 14, 16:18:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 408 409 [410] 411 412 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1224280 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
dris
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6135 Dátum: 12 márc 18, 21:51:01 »

Itachi-t én inkább az intelligenciája higgadtsága miatt tartanám esélyesebbnek, a mangekju használata túlságosan lefárasztja ezt láthattuk. Deidara a sárkányt tuti nem használná, az túl könnyű célpont, lassú és nehéz irányítani, egy gyors madáron repülés ideálisabb lenne neki, így az amaterasuval se nagyon lehetne leszedni, de klónokkal és tűz jutsukkal ki tudna hozni egy jó taktikát ellene, közbe meg néha egy susanoo-t védekezésképp betol. a C4-et meg a C0-t viszont nagyon nem kéne megvárnia azok ellen nem hiszem hogy tudna bármit is tenni.
Naplózva
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6136 Dátum: 12 márc 18, 21:56:56 »

Hát jah,de ha ez így van és Deidara nem hatástalan a genjutsukra,akkor a yata tükröt is át lehet törni. Végül is sasuke csak egy pár robbanó jegyzetet dobott rá,ez semmit sem bizonyít. Deidara C2-vel szétb..sza azt a rohadt tükröt. Emellett egyszer már harcolt itachi ellen,ezt is elmagyarázta. Valószínűleg kiismerte a képességeit is. De legalább azt,hogy hogyan csinálja,hogy genjutsuba essen az ellenfele.Egyébként az,hogy azt mondta,hogy sasukénál jobb,nem ego-t jelent,legalább is nem azt,hogy egoista.A másik,pedig hogy miután kiismerte itachi képességeit,nem hiszem hogy fejetlenül merne nekimenni . Deidara a levegőből robbantgatja ,a tűz nem semlegesíti az agyagját,ebből az jött le nekem,hogy egy kis tűztől nem fog felrobbanni ,egyébként ha itachi olyan magasra fel is tud repíteni egy tűz technikát ,akkor is Deidara lazán kikerüli. Viszont itachi nyer,de már csak azért,hogy nehogy "Jaj,de hülye vagy.Olvasod a mangát?Te nagyon elfogult vagy.Itachi egy olyan szintű ninja ,amilyent még nem látott a világ,de te egy konohamaruval összeteszed?Nagyon örülök,hogy hozod a formádat.feraaaa ,vannak itt még nagy okosok,de te vagy a tetején.Nah,de troll vagy." vagy hasonló kaliberű kommentek tönkelegét kapjam. Különben már nagyon böki a csőröm. Emberek,mi véleményt nyilvánítani jövünk ide,vagyis hogy elmondjuk,hogy nekünk mi a véleményünk,nem hogy már egyenesen félünk egyesektől,hogy mit mondanak,és megpróbáljuk félig-meddig az ő ideáljaikat felábrázolni(legalább is a köztudat ideáljait)!
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6137 Dátum: 12 márc 18, 22:08:55 »

Azért a Kirin nem csak pár robbanó cetli. Az amaterasu meg midnhol egy pillanat alatt jelenik meg. Igen, simán kikerülheti a sima tűztechnikáklat , ha észleli. De mivel  nem lát át a genjutsukkon igazából, csak észleli őket, meg képes lehet megtörni, elterelésnek simán megfelel. Az pedig, hogy Sasuke arcába vágta a sima sharinganos genjutsunál, hogy pont oylan, mint mait Itachi használt egyszer ellene, és már kiismerte, nem igazán jelenti, hogy kiismerte Itachi képességeit. Még akkor is meg lennék lepve, ha az AMaterasuról, vagy a Tsukiyomiról tudott volna úgy külöönösebben sokat, de a Susanooról fix, hogy gőze sem volt. Ha Deidara már elve a levegőben, és többtíz méter magasan kezd, az előny. De sehol nem volt kikötve, hogy így kezdene. Feljutni odáig valószerűtlen, hogy lenne esélye, de ha mégis, az is kezelhető. A c4 tényleg veszélyes, de a Susanoo például azt is felfoghaja. A robbanását Manda teste pár másodpercig elviselte, és ő csak egy nagy, kemény kígyó volt. A Susanoo pajzsát meg Ksihi áttörhetetlennek írta le, és bár, ha msá nem Iatchi chakrája biztos korlátozza ezt az "áttörhetetlenséget, de kéttlem, hogy ne fogná fel a robbanást. VAgy hogy esélyt adná rá Deidarának, pláne közelről. Legrosszabb esetben szétamaterasuzza, lepecsételi, szét yagamatáázza, vagy máshogy megöli, mikor elkezdi előkészíteni az önmegsemmisítést. Sasukének ehhez nem volt ereje, de láttuk, hogy ITachinak félholtan is csöppet nagyobb tankja volt, mint neki. Berobabntani nem kell az agyagot, elég ismán elégetni a dögöket, amik jönnek. Deidarának még orvgyilkossggal sincs sok esélye, kiállni nyíltan az Uchihával pedig még midnig tartom, hogy totális öngyilkosság, bár igaz, a Konohamarus dolog azért túlzás. De moduk Konan, papírtenger nélküll, vagy KAkuzu hasonlóan esélytelen lenen szintén.
Az utolsó dolgokban igazad van.   
Naplózva
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6138 Dátum: 12 márc 18, 22:31:41 »

Az igaz,hogy a Kirin is eltalálta,ez ki is ment a fejemből  smirksweat . De akkor is,áttörte a yata tükröt,eltüntette a susanoot,eltüntette itachi ruháját(részét Nevet) ,és még így is megsérült és a földön végezte. De a lényeg,hogy áttörte a yata tükröt a kirin(és még eltüntetett pár dolgot). Az alapján,hogy Deidara C2-ese kb. negyed homokfalut eltüntette volna,és az uchiha rejtek is kb. akkor,vagy max egy kicsit nagyobb,szerintem áttörné a yata tükröt. Én tartom magam ahhoz,hogy Deidara nyerne.Amúgy kösz,hogy megértetted,mit magyaráztam az utsó sorokban,STM.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6139 Dátum: 12 márc 19, 15:19:00 »

Szerintem nagy dőreség összerakni a művészt itachival. Elég egy genjutsu és annyi neki. De ha mégis kivédi valahogy, amit kétlek ott az amateratsu ami ellen semmit se bír kezdeni, talán ha kitér mint raikage de ahhoz nem elég gyors. A yata tükröt nem tudja áttörni, és a totsukával lekapná edo madarát is (kb az egyetlen akinek van esélye madara ellen az itachi) . Nagyon erőssé tették itachi susanóját, szerintem erősebb mint a többi.
Felvetnék egy új theorycraftos harcot: FMS sasuke vs FMS itachi (ha igazi gonoszlett volna és ő kapja meg tesó szemeit)
Sasuke ninjutsu beállított, tehát csodákat fog tenni az amateratsuval szerintem, de vajon mennyi és mit kaphatott volna ita? talán olyan erős genjutsuja lenne mint maga a mugen tsukuyomi Faceg
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
renato
Vendég
« Válasz #6140 Dátum: 12 márc 19, 15:34:24 »

feraa:
Ömmm... felénk ha valami áttör valamit (tökéletes példa a labda és az ablak esete), akkor a sérülést elszenvedő test darabokban végzi. Viszont a tükörrel nem ez történt, továbbra is épp, és egészséges állapotában maradt fent, mint ahogy azt az említett robbanó jegyzetes incidens is mutatja. Meg amúgy is, ha egy ekkora villám jutsu megcsapja valakinek a testét, akkor az áldozat legkisebb problémája lesz az, hogy a ruhája gyakorlatilag szénné ég (gondolom a lyuk a mellkasán sokkal rosszabban érintene mindenkit).

A hozzászólásod utolsó részéhez még mindig csak azt tudom mondani, amit régen: ha felém nem indítasz ellenséges hozzászólásokat, én sem foglak téged "ócsárolni" a hozzászólásaimban. Ezt a "csak azért, hogy nektek legyen igazatok" dolgot meg hülyeség bedobnod, ha normálisan érvelsz, akkor senki sem fogja azt mondani, hogy hülyeséget beszélsz (lásd: CsukIce-szal is több oldalon át elemeztük, hogy mi is volt a Tobi vs. Minato incidensnél, de véleményem szerint egyikőnknek sem állt szándékában lehülyézni a másikat) (+nem is mindig a többségnél van az igazság).
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6141 Dátum: 12 márc 19, 15:36:56 »

Idézet
Felvetnék egy új theorycraftos harcot: FMS sasuke vs FMS itachi (ha igazi gonoszlett volna és ő kapja meg tesó szemeit)
Sasuke ninjutsu beállított, tehát csodákat fog tenni az amateratsuval szerintem, de vajon mennyi és mit kaphatott volna ita? talán olyan erős genjutsuja lenne mint maga a mugen tsukuyomi Faceg

Fogalmunk sincs, hogy itachi fms-e milyen lenne sőt jelenleg még sasukeról se tudunk sokat, még az is kérdéses, hogy ms erejénél mind a három képességet felturbózza vagy valamelyiket jobban valamelyiket kevésbé? Ha mindent felturbóz akkor szerintem itachi nyerne hisz így is tsukoyoumit nagyon jól irányította most fellenne turbózzva a susanooja is meg genjutsuja akkor olyan személy lenne akit kb. csak rikodou lenne képes leverni. Itachi amúgy is az egyik legerősebb genjutsu használó volt és jelenlegi ismereteink szerint övé volt a legerősebb susanoo (bár azóta lehet hogy sasukenak már erősebb a susanooja) Szóval ha minden képességet felturbózz akkor szerintem itachi nyerne ha nem akkor pedig sasuke, de ez még attól is függ, hogy sasukenak mennyi ideje van az új erejét kitapasztalni és itachinak mennyi idő.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6142 Dátum: 12 márc 19, 16:54:11 »

Szőkeség vs. Ucsihabátyuska

Feraa: Hát nem tudom. Az a ruhaeltűnés nem magától a Kirintől volt szerintem, hanem az amiatti lökéshullámtól, meg ilyesmitől, Zetsut is majdem leszedte a justunak csak a  szele. Na meg ott van a jó öreg Akatsuki-szabály, miszerint ha lekerül rólad a köpeny, akkor meghalsz. Eddig kb. Konan kivételével az összes taggal ez volt, amint levette a köpenyét, vagy leszakadt róla, meghalt Nevet

Ez a harc számomra is elég egyértelmű. Az emberek nem egyenlőek, mindekinek más adotságokkal születik. Ha egy olyan világban játszóna a sztori, ahol a harcstílus kivételével mindeki egyforma, akkor valszag Deidarának adnám csatát a nagyon szívatós képessége miatt. Na de a képesség nem minden. Ez a harc már eleve ott veszett el a szöszi számára, hogy Itachi egy egészen más kaliber mint ő, de már ezt is leírta valaki előttem. Sasuke leverte Deidarát, és a kicsi Uchiha ellen egy konkrétan már alig élő Itachinak vissza kellett fogni magát, hogy az öccsét ne az aszfaltról keljen kiskanálról felkaparni. A képlet kb. úgy néz ki: 
Maximum Deidara < Visszafogott Sasuke < Maximum Sasuke < Nagyonfélholt Itachi

Hát igen, ez kb. a legfőbb érv. Most nem akarom újra leírni, hogy Itachinak ott van az MS, katon jutsuk, klónok, genjutsuk, tököm tudja mi, mert már leírták. Azt mondjuk nem tudom, hogy Itachi mit tudna kezdeni a végső robbanással nem nagyon láttuk idézgetni, de szerintem ki van zárva, hoyg Deidara el tudna jutni addig, ha mégis, lepecsételi a Totsuka kardjával, és kész. Max visz egy kis partihangulatot a robbanás abba a genjutsuba.

Off: valaki el tudná küldeni PÜ-ben az angol Soul Eater manga linkjét? És a magyart is, ha az nem a kilenc fejezetes, vagy a 'zinos verzió. Köszi előre is Nevet

szerk:
És a másik topicból átmentve Tsunadés harcok.
Tsunade vs. Kakashi
Tsunade vs. Gai
Tsunade vs. Kisame
Tsunade vs. Danzo... és Tsunde mellé rakhatunk 1-2 konohai chuunint párba, egyedül semmi esélye Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 18:49:44 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6143 Dátum: 12 márc 19, 17:48:24 »

Renato:Én úgy gondoltam,hogy én véleményt nyilvánítani jövök ide,az már más kérdés,hogy te miért. És én csak annyit mondtam,hogyha a véleményem egy nagy böszmeség is,akkor sem kell lehülyézni,meg hasonlók. Ki mondta hogy sasuke visszafogta magát Deidara ellen? A kirin-t azért nem használta,mert azt itachira tartogatta. DE minden mást beleadott,mert gyorsan tovább akart jutni ,de amúgy a harc közben egy helyzetet nem tudok mondani,amikor nagyon nyerésre állt,vagy meg tudta volna ölni a szöszit. Az is igaz,hogy nem is akarta,de meg sem tudta volna ölni. Amúgy,meg amíg sasuke előkészíti a kirin-t,addig Deidara felrobbantja magát,sasukénak már nincs elegendő csakrája megidézni mandát,és genjutsu alá helyezni,aztán b....hatja. Abban a tükrös elméletben is van egy bibi. Akkor itachi még is miért feküdt a földön a kirin után? Csak nem ahogy lejárt a kirin egyből kikapcsolta ,aztán meg feláll és újra bekapcsolja. Szerintem Kishi ezt nem nagyon gondolta át  smirksweat . Legyen egy új: CM2 sasuke vs mostani kakashi.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6144 Dátum: 12 márc 19, 18:10:25 »

Azért érdekelne, hogy régebben, mikor Lacit, Sabaku-t és engem le"psycho"ztál, akkor pontosan milyen csatát véleményeztél (vagy a "véleményt nyilvánítok" cucc a szabad vélemény nyilvánításról szólt?). Vagy akár kérdezhetném ezt is. Azzal sincs baj, ha valamit rosszul írsz, azzal van baj, hogy te akkor is az utolsó leheletedig erőlködsz az igazadon, mikor nincs. Példának okáért lásd a régebbi "Sasuke megkapta a Totsuka no Tsurugi-t" hadjáratodat.

Sasuke nem akarta megölni Deidara-t, ezt láthatod a dris által linkelt oldalakon is "Szándékosan nem létfontosságú szervet támadtam." duma eléggé arra utal, hogy Sasuke visszafogja magát. Ha meg akarta volna ölni, akkor eltereli a figyelmét pár Katon jutsuval, majd felrepül hozzá (nagy sebességgel mozog, ezt a Yamato-Sakura-Sai-Naruto vs. Sasuke alatt bizonyította is), és kivégzi, nem ugrálja körbe addig, míg kifogy az összes chakrája.
Itachi mondjuk azért feküdt ott, mert a halálán volt, és ez a jutsu mégjobban szívta az életerejét (azaz gondolom nem túl jó, mikor minden porcikája fáj egy amúgy is halálos beteg embernek). Valamint a lökéshullám ugyanúgy elérte őt, mint a Susano'o-t, elvégre benne állt. Viszont áttörni továbbra sem törhette, mivel akkor használhatatlanná vált volna a tükör.

Többit majd később kommentálom.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 18:11:28 írta renato » Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #6145 Dátum: 12 márc 19, 18:20:42 »

Tsunade vs. Kakashi: Simán Kakashi, akár beszivatja Tsunadét egy klónnal, messziről (úgy képzelném, hogy föld alá bújva és csak a fejét dugja ki) meg kilövi egy Kamuival. Tsunade soha nem mutatott nagy taktikai tehetséget, meg hát nem is arra való a harcmodora.
Kakashi van olyan gyors taijutsuban, mint Tsunade, az ütéseit kikerülné Sharingannal. Persze ha eltalálná a senseit, akkor rögtön meghalna, de erre nem kerülne sor.

Tsunade vs. Gai: Tsunade, mivel Gai-jal teljesen ugyanabban a stílusban játszanak, csak Tsunade jóval nagyobbakat üt és gyógyítja magát (akár kézpecsétek nélkül is). Gai gyorsabb, de ha pl. átüti Tsunade gyomrát, vagy akár beleáll egy komolyabb ütésbe, Tsunade agyonüti. Max ha Gai mindig megüti, aztán elszalad, és vár addig, amíg ki nem merül Tsunade pecsétje Nevet De abban ő is kidőlne.

Tsunade vs. Danzo: Danzo, Tsunade nem jönne rá az Izanagi titkára, és Danzo kettévágná szél-shurikennel, abból nem gyógyul fel a baa-chan. De pl. a summonjával is komoly gondokat okozna Tsunade-nek.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #6146 Dátum: 12 márc 19, 18:42:41 »

Tsunade vs Danzou Epic Danzou win.

Tsunade vs Kakashi Kakashi egy perverz. Elég lenne, ha Tsunade levenné a felsőjét és megmutatná...a dinnyéit. Pirul
De viccet félretéve, az öreglánynak csak akkor van esélye, ha elkapja Kakashit. Taijutsuban szerintem Kakashi esélytelen, Tsunade úgy verné össze, ahogy akarja, de Kakashinak még ott van az MS-je, aminek elég szivatós képessége van. Viszont abban nem értek egyet, hogy Tsunade nem látna át Kakashin. A Shippuuden elején még Sakura is kitalálta, hogy Kakashi a föld alatt bújkál. Tsunade-t nem hiszem, hogy megszívatná egy klónnal, de ki tudja Nevet Ő mindig is balszerencsés volt  Nyelvesít

Tsunade vs Gai

Itt szerintem is Tsunade nyerhetne. Gai is hatalmasakat tud ütni, viszont neki néhány kaput akkor is ki kellene nyitnia amíg olyant tud ütni, mint baachan. A kapuk kinyitása gyorssá meg erőssé teszi, de hamar kimeríti, míg Tsunade-nak ott vannak a gyógyító képességei. (félreérthető volt, amit írtam, itt nem arra célzok, hogy Gai 1-2 perc alatt kimerül, hanem arra, hogy hamarabb, mint a banya) Ha kibírja addig, amíg Gai lelassul (és szerintem ki tudja, legalább is az alapján amit most Madara ellen mutatott biztosan) akkor elég lenne néhány ütés a Bozontos Szemöldökű Senseinek.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 19:41:10 írta TsunadeHime » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6147 Dátum: 12 márc 19, 19:28:52 »

Tsunade vs Gai: Azt ne felejtsétek, hogy Tsunade a legvégső esetben oldja fel a pecsétet. Lásd most Madara ellen, vagy Pein ellen. Azt se szabad feledni, hogy Gai már alap sebességben is veri Tsunade-t.

A kapuk kinyitása gyorssá meg erőssé teszi, de hamar kimeríti, míg Tsunade-nak ott vannak a gyógyító képességei.
Hamar kimeríti? o.O Talán az 5. kapu van/volt megnyitva neki és úgy szaladgált egyik helyszínről a másikra, mintha egy se lett volna megnyitva. Meg a Bijuu-k ellen is állta a sarat (már amennyire állni lehet). És végig megvolt neki nyitva x számú kapu (talán 7-ig elment nem emlékszem rá, és most nincs kedvem visszakeresni).
Meg aztán Tsunade-t is kikészül, ha feloldja a pecsétet.

Meg nem tudnám mondani a harc végét. Csak ennyit akartam hozzá fűzni. Nem is szólók hozzá többet, mert még valaki belém köt.
Kösz renato az emlékeket Nevet

Naplózva

feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6148 Dátum: 12 márc 19, 20:55:55 »

Hát,nem azért,de a ti modorotok volt először durva ,aztán gondoltam én is írhatok nektek ilyeneket,holott büdös ló..szt. Kettő,meg nem hallottál olyanról,hogy jellemfejlődés? Vagyis úgy mondanám,hogy nem irkálok már olyanokat,mert rájöttem,hogy elb..sz a busz(csakra)  Faceg . De mondom,eleinte mosolyogva jöttem az oldalra,hogy végre tudok valakivel beszélni a narutoról,aztán csak megfigyeltelek,hogy milyeneket toltok nekem,meg egymásnak és hát gondoltam nyugodt szívvel irkálhatok ilyen parasztul. Amúgy gai csak 6 kaput nyitott fel a jinchuuk ellen.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #6149 Dátum: 12 márc 19, 21:11:31 »

Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy ha nem ragaszkodsz foggal körömmel a hibás véleményeidhez, akkor mosolyogva fórumozhatsz tovább is. Ha ez nem jön össze, akkor nyugodtan told csak a "parasztul" megfogalmazott dumáidat, viszont akkor ne én legyek a tahó, mert vissza merek szólni. Nem is olyan régen felajánlottam, hogy ha úgy viszonyulsz hozzám, akkor nem foglak piszkálni (itt kiemelném, hogy ott nem barátkoztam, hanem felajánlottam neked egy kulturált körülményt a további fórumozáshoz), de te nem éltél vele. Innentől úgy érzem, hogy nem én vagyok a paraszt.

Kakashi vs. Tsunade:
Hiába erősebb Tsunade, Kakashi gyorsabb, és gyakorlatilag a Raikiri miatt még a pusztítóereje is nagyobb. Hiába regenerálódna Tsunade, ha Kakashi továbbra is csak ostromolná, és ostromolná, egyszer kimerülne a chakrája, és az öreg, elnyűtt testével összeesne. Véleményem szerint ehhez a harchoz nincs szükség Kamuira.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 408 409 [410] 411 412 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins