STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #6105 Dátum: 12 márc 16, 20:17:54 » |
|
De a fa elem nem chakra, hanem faelemű chakrávall létrehozott igazi növények. NAgyjából olyan, mintha mondjuk vizet szívnának el, szerintem könnyen lehetséges, hogy az sem menne nekik. VAgy például földet, vagy köveket is kétlem, hogy el tudnának szívni. Az modnjuk lehet, hoyg a chakrát ki tudná szívni belőle, de nem hiszem. Mondjuk talán tévedek, de ezt is kétlem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #6106 Dátum: 12 márc 16, 20:27:26 » |
|
Először is: a Rin'negan nem csak chakrát, hanem ninjutsut szív el, a fa elem ninjutsu, vagyis eltudná szívni. Új harcot dobnék fel: 3 Edo Tenseijes Sannin vs. Itachi+Nagato? A harcot szerintem a 3 Sannin nyerné. Ha belegondolunk, így nem hat rájuk a Tsusokyumi ( A halott nem érez fájdalmat ez evidens). Két dolog van ugye amivel nyerhetnek:Totsuka no Tsurugi és Lélkeszívás. Amaterasut Orochimaru megtudná oldani levedléssel. Vélemények?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #6107 Dátum: 12 márc 16, 20:32:03 » |
|
A három Sannin ereje külön-külön is bámulatos, együtt még jobb, de edo tensei ide vagy oda, hát, nem vagyok benne biztos, hogy nyerhetnének. Nagato-nak még mindig ott van a rinnegan, aminek már nem kell ecsetelnem a képességeit. Itachi amaterasu-ját meg Jiraya hogy tudná kivédeni? A Susanoo ellen még kezdhetnének valamit, Tsunade lazán áttörné, de ő mit csinálna egy amaterasuval? Talán még ő is "túlélhetné", bár nem tudom a halottakon működik-e a sejtgenezis.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 16, 20:33:37 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #6108 Dátum: 12 márc 16, 20:51:41 » |
|
Minek? Az edo shinobik elpusztíthatatlanok. Viszont, azt aláírom hogyha Orochimarun kívül mind2 Sannin megbénulna egy Amaterasutól. De ne feledjük, azért az hogy halhatatlanok nagyon-nagy előny, hiszen így végtelen lehetőséggel kombinálják a támadásaikat. Úgy értem mint pl.: Hidan és Kakuzu esetében hogy Kakuzu kihasználta a halhatatlanság előnyeit, itt is ugyanígy harcolhatnának. Ezenkívül Marcsi mérgei is hasznosak lennének. Ezenkívül ha a 3 Sannin beveti az idézéseit és netalán-tán Itachi lepecsételné őket a Sakeraki-pengével akkor az elég rossz húzás lenne, hiszen akkor a 3 Sannin látná a technikát, és védekeznének ellene valahogy. Én látok esélyt a Edo Sanninak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6109 Dátum: 12 márc 17, 01:34:50 » |
|
Edo sanninok lehetséges,hogy nyernek. Itt visszatérve,nem hiszem hogy el tudja szívni a faelemet a rinnegan. Gondolj bele,az már nem csak csakra,hanem életenergia. És hogy képzeled,hogy leszívja a fát? Elrohasztja? Vagy mi?És milyen idétlenül nézne már az ki,hogy kitesz egy csakra/jutsu szívó falat maga elé,és egy fizikai valót öltött,életenergiával rendelkező fát elszívjon a semmibe. TsunadeHime:egy másik témában te neveztél gyerekesnek,de igazából te vagy az,vagy legalább is elfelejted a lényeget,ahogy más is. Mostanában sokan írják ,hogy "ugye ennek,meg annak a képességét már nem kell kielemeznem",holott nem a képességeit kell kielemezni,mert azokat már tudjuk,hanem hogy mikor,hogy és melyik képességével tudná legyőzni x személy y személyt. Szóval ez nem jutsu/kekkei genkai/képesség elemző játék/topic,hanem összeméred két,vagy több személy erejét és jutsuit,és hogy milyen helyzetbe kerülhetnének egymással szemben és arra van-e,vagy nincs ki út az adott személynek. Legyen egy új harc:5 kage vs naruto(mostani,kipihenve).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #6110 Dátum: 12 márc 17, 11:25:04 » |
|
Minek? Az edo shinobik elpusztíthatatlanok. Viszont, azt aláírom hogyha Orochimarun kívül mind2 Sannin megbénulna egy Amaterasutól. De ne feledjük, azért az hogy halhatatlanok nagyon-nagy előny, hiszen így végtelen lehetőséggel kombinálják a támadásaikat. Úgy értem mint pl.: Hidan és Kakuzu esetében hogy Kakuzu kihasználta a halhatatlanság előnyeit, itt is ugyanígy harcolhatnának. Ezenkívül Marcsi mérgei is hasznosak lennének. Ezenkívül ha a 3 Sannin beveti az idézéseit és netalán-tán Itachi lepecsételné őket a Sakeraki-pengével akkor az elég rossz húzás lenne, hiszen akkor a 3 Sannin látná a technikát, és védekeznének ellene valahogy. Én látok esélyt a Edo Sanninak.
Semmi értelme nem lenne lepecsételni az idézéseket, hisz Nagatonak jóval erősebb idézései vannak, no meg a Shinra Tensei könnyen hazavágja mindet. Azért azt sem felejtsük el, hogy Nagato képes az összes elemet használni. Igaz a manga nem erre van kiélezve (hisz be kellett mutatni a R'innegant) de tudjuk hogy képes rá. Amúgy megint elfelejtettétek a Gedou Mazo-t.... Tudom uncsi, hogy mindig felhozom, de ez akkora fegyvertény az ő kezükben ami szerény személyem szerint az eddig látott legerősebb idézés. Úgyhogy summa summarum, bőven van esélye a két isteni szeműnek az edos sanninok ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6111 Dátum: 12 márc 17, 20:15:52 » |
|
Szerintem nem lenne ilyen könnyű a kagék dolga. Naruto tudja,hogy ő csak 5 percig tud ebben a formában lenni,úgyhogy a nagy bijuu-bombát beveti. Az ellen mégis mit csinálnak szerencsétlenek? Pont a pofájukba nyomja . A hatásköréből nem nagyon tudnak kimenni időben,még akkor se,ha fejre állnak. Ha pedig túl élik,akkor is lesérülnek,és narutonak még mindig van 3-4 perce. Mondjuk azt,hogy nem használ több bijuu-bombát,és ki tudják kerülni az ütései 90%-át.Megszűnik ez a forma,és szerinted a sennin naruto ellen kellene nyomulniuk? Én nem hinném. Ott van narutonak az a csakra is,amit anno szívott el a 9farkútól. Hasonlítsuk csak össze. Eddigi tapasztalatai alapján erősebb,mint a háború kezdetén,szóval mondhatjuk A-val egyenlő gyorsaságúnak,vagy egy kicsit gyorsabbnak. Láttuk,hogy a háború közepén csinált 12 vagy 13 klónt,szóval 14 vagy 13 felé osztotta erejét. Még 60-65 %-os teljesítményen is. És mégis a klónok fejenként dobálgatták a rasenshuuriken-eket ,rasenganokat,meg maguk is tudtak klónokat csinálni,és sennin módba átmenni. Arról nem is beszélve,hogy maga a forma fenntartása is némi csakrába került. És még azt is kifelejtettem,hogy akkor szívta egy ideig a 9farkú naruto csakráját,most meg még rátudna segíteni,még az is lehet,hogy abban a kabátos formában sokáig tudnának maradni. Szóval naruto kabátos formában;csakraformás,bika erős klónokkal ,az elég lesérült kagék ellen. Nem húznák sokáig. A kagék kombója fel sem ér naruto kombójához,hisz ő betanult egy csomó,jó taktikát/kombót klónjaival,és szinte tudják egymás gondolatait. Szóval szerintem naruto nyerne.Az is igaz,hogy ott van tsunade,hogy gyógyítson ,de ha elkap egy rasengan-bolygó valakit,az csúnyán megjárja. Arra már tsunade is kevés lenne. Magát meggyógyíthatná egy olyan után,de mást már nem.Egy rasen-shuuriken után részleteznem sem kell,hogy mi lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6112 Dátum: 12 márc 17, 20:21:23 » |
|
Öt perc alatt jelenlegi tudásom szerint mind az öt kaget csak madara tudja legyőzni jelenleg. Naruto tényleg bika erős lett ez tény, de öt perc alatt nem hinném, hogy elveri mind az öt kaget ha pedig tényleg elbírná akkor naruto már most madara szintjén lenne ami azt jelenti, hogy akkor sasuket is nagyon felturbózza kishimoto hisz mégis csak az lesz a finálé harc ráadásul addig még erősödnek szóval addigra kb. két rikodou harcolna egymás ellen, szóval kétlem, hogy naruto jelenleg elverné az öt kaget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6113 Dátum: 12 márc 17, 20:41:33 » |
|
Hát naruto egy kis edzés után a 9farkúval lesz olyan madara szinten. Most még elismerem,hogy épp nincsen ott,de erősen megközelíti. Plusz azt is részletesen leírtam,hogy hogyan győzné le őket egy pillanat alatt. Csak mondj egy okot,hogy egy orbitális méretű bomba mégis hogyan nem ölné meg a kagékat,avagy hogyan kerülnék ki/élnék túl. Emellett a kommentem több mint felében arra is kitértem,hogy mi van akkor,ha nem sikerül 5 perc alatt elintézni őket. Egyébként is. 3 perc alatt elintézett 5 bijuu-t,és erős érzeteim vannak az iránt,hogy egy kage nincs egy bijuu szintjén. Szóval ennyit szerettem volna írni,de legyen egy új: Tsunade vs Jiraiya (és nem viccnek szántam ezt).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6114 Dátum: 12 márc 17, 21:27:10 » |
|
Azt se felejtsd el, hogy naruto nem el verte őket hanem csinált egy akkora bijuu bombát mint az a öt bijuu és nem volt nagy harc köztük hanem kihúzta belőlük a chakra rudat és békével leállította őket nem pedig elverte az öt bijuut. Ráadásul ez az öt kage hogy ne verné el azt a öt bijuut? 2fős csapatokba ment rá az akatsuki és általába akatsukiból is 1ember intézte el őket kageknak is menne ez főleg úgy, hogy 4.raikage+oonoki talán még el is bírná verni a nyolcfarkút ő pedig a második legerősebb bijuu és nem nyolcfarkú meg killencfarkú van benne abba az öt bijuuba hanem nálluk gyengébb bijuuk. Ez az 5kage elverné az öt bijuut és még lenne erejük is egy kicsi, főleg ha az öreg oonoki felrepül és olyan nagy hatósugarú por elemet használna mint amit deidara ellen akart míg gaara felrepítené többi kaget a levegőbe és ez még csak egy támadás. Naruto meg nem verte el az öt bijuut mint ahogy említettem előbb, de ha mégis elverné az öt bijuut az nem azt jelenti, hogy madara szintjén van és, hogy 5kaget is elverné.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6115 Dátum: 12 márc 17, 22:28:14 » |
|
Persze,a híres 10 farkú ereje nem lenne más,mint 10 kage eltudja verni,mi? Mert ez így jött ki. Akkor kabuto legalább egy 10farkú szinten volt,amikor megvolt minden edo bábuja. Meg azt állítod,hogy a bijuukat egy akatsuki tag elverte. Ahham,ezt múlt éven,vagy esetleg most álmodtad? Egyik jinchuuriki sem tudta irányítani a bijuuját,maximum részlegesen,mint yugito,de a többi jinchuu még annyira sem(kivéve méhhet és a 3.mizukagét,meg most már narutot is beleszámítva) . A 3 farkúval rohadtul sokat küzdött deidara . A 3 farkú csak nyugodtan úszkált a tóban,miközben deidara leengedett egy(pár)C2-es erejű halat és kirobbantotta onnan,ennyi. Kisame meg érthető. Nem elég,hogy szívja a csakrát,de még víz elemű,ami a láva ellen tökéletes(emellett roushi is csak a láva elemet tudta irányítani,nem a bijuuját). Deidara nem is küzdött az 1farkú ellen. Hülye spoilerek szülemény,hogy utakata tudta irányítani a 6farkút. 7farkúért meg a peinek,meg konan ment,és egyébként fuu-nak sem volt kontrollja. Méhhet sasuke és csapata nem tudta elkapni ,ahogy narutot sem tudta elkapni eddig senki sem. A 3.mizukagéból meg már kinnt volt a 3 farkú. Átlátod ,amit írtam? Aki eddig tudta irányítani a bijuu-ját,azt sosem kapták el.Kisame vs méh,meg egy nagy vicc volt. Méh át sem ment a teljes bijuu alakjába,hogy nehogy észrevegyék.Ha átmegy elveri kisame seggét.Akkor ott van neki pluszba bijuu-bomba,az hogy tud lélegezni a víz alatt,ezt a formát el sem tudta szívni kisame,sokkal nagyobb a fizikai ereje is,és láttuk azt a pörgést nemrégen,azzal eléggé megöli kisamét. Ennyit erről. Ha 5 bijuut elverné az 5 kage,akkor madarát is elvernék,márpedig ez nem úgy ígérkezik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6116 Dátum: 12 márc 17, 22:34:14 » |
|
Nem mondtam, hogy 10farkút 10kage eltudná verni én pont az ellenkezőjét mondtam. Nyolcfarkú meg a killencfarkú a legerősebb és killencfarkú ereje elég 5bijuuhoz. Már a nyolcfarkút is egy jól képzelt kage elverné, de mint tudjuk öt bijuu nem killencfarkú meg nyolcfarkúról szól hanem mögöttük lévő bijuukról erősorrendbe. Szóval 5kage szerintem igen is el tudná verni ezt az 5bijuut amibe nincs benne killencfarkú,nyolcfarkú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6117 Dátum: 12 márc 17, 23:35:16 » |
|
Szerintem nem.De mind1. Bocsi,ez szerintem nem lesz 3 sor. Felvetek egy új harcot. Danzo vs A. Ebben Lehetségesnek tartom danzot a győzelemre. Miért is? Izanagival abszolút sérthetetlen 10 percig. Danzo profi szél elem használó,ami a villám pajzsát áttörné A-nak,mert a villám elem gyengéje a szél. Ott az idézett állata. Amivel erősíti a technikáit.Szerintem tudja a faelemet is használni,csak nem sokat használta a harc alatt. A pecséteivel nem tudom,hogy meddig tudná bénítani a raikagét,mindenesetre sasukénak is időbe tellett kiszabadulni,és szerintem akkor is csak a gyűlölet,meg a susanoo miatt volt sikeres. Még az is lehet,hogy többet letudná bénítani A-t és megölné. Shisui mangekyou-ját,meg már nem volt ereje használni danzonak,szóval azt is betudná vetni harc alatt. Miközben A nem is tudná megölni,szóval danzounak adom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #6118 Dátum: 12 márc 18, 09:20:36 » |
|
Egyébként hogy gondolta Kishi, hogy a szél üti a villámot? Elfújja? A tűz meg hogy lenne erős a szél ellen? Ha tüzet fújnak rád, te meg szelet, akkor a tűz visszaszál a használójára, és ő szívja meg. A föld elemet miért üti a villám? És a föld miért ütné a vizet? A logikus az lenne, hogy a villám a vizet üti, mint ahogy láttuk Suigetsunál, a víz a tüzet. Kéne még egy elem, mert a tűz ezek közül semmit nem üt szerintem. Amúgy Danzonak adom, mert a Raikage egy izomagy, az első feléledése után hátbatámadja és megöli Danzo.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6119 Dátum: 12 márc 18, 15:51:56 » |
|
Malakian: Miért,hogy képzeled el? A villám ugyan mit csinálna a széllel? És egyébként a víz üti a tüzet(kisame szintű használónál a lávát is) és a villám üti a vizet. A fát üti a tűz . Amúgy szerintem a tűz a villámot ütheti ,mert semmit nem tud a villám ellene kezdeni. Legyen egy új: Deidara vs Itachi . Még nincs teljesen három sor,bocsi,jah most már van,köszi hogy elnézitek .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|