24 nov 17, 10:35:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1229481 alkalommal)
0 Felhasználó és 96 vendég van a témában
Datti
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #435 Dátum: 07 okt 28, 08:13:36 »

neji vs sasuke: gondolom ezek nem a shippuus emberkék. ez érdekes csata lenne ???. nejinek sem rossz a taijutsuja, és sztem a byakugan jobb mint a sharingan. mert tök jó cuccok vannak hozzá, meg ugye az "abszolút védelem". bár igaz h a chidori elvileg mindent szétvagdos, de sztem neji erősebb mint sasuke. de ha nem lenne az, akkor is neki drukkolnék mert sasuket nem nagyon csípem. :Mosolyog

neji vs gaara: na itt viszont gaara nyerne. mert az ő védelme még abszolútabb, ha lehet iet mondani Nevet. meg nejinek nincsen "kinyírós" jutsuja.

a juugo vs suigetsut nem tom. de mondjuk juugo. mert mintha monták volna h ő szuper, de lehet h rosszul emléxem :-X

viszont új harcot megint nem írtatok Nyelvesít
ha már így benejiztünk: neji vs kabuto
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 28, 08:15:07 írta Datti » Naplózva
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #436 Dátum: 07 okt 28, 08:34:29 »

neji vs kabuto

Igazából nem tudom. Nejinenk drukkolnék ez biztos, de szerintem Kabutonak erősebb "kinyírós" teknikái vannak, így szerintem ő nyerne.  Szomorú
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #437 Dátum: 07 okt 28, 08:41:32 »

én is nejinek drukkolnék (érdekes, válaszolok magamnak a saját csatámra). sztem nejinek jobb technikái vannak, bár kabuto tud kígyót idézni (ugye? :heee?: xD). kabuto el tudja vagdalni az izmokat, nejinek viszont ott van a... hakke rokujuuyonshou (nem tom a magyar megfelelőjét, bocs xD), ami jobb. kabuto meg tudja magát gyógyítani.... hm, nem tom ki nyerne :-X

de sose írtok új csatát >.<
gaara vs orochimaru
Naplózva
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #438 Dátum: 07 okt 28, 08:51:08 »

én is nejinek drukkolnék (érdekes, válaszolok magamnak a saját csatámra). sztem nejinek jobb technikái vannak, bár kabuto tud kígyót idézni (ugye? :heee?: xD). kabuto el tudja vagdalni az izmokat, nejinek viszont ott van a... hakke rokujuuyonshou (nem tom a magyar megfelelőjét, bocs xD), ami jobb. kabuto meg tudja magát gyógyítani.... hm, nem tom ki nyerne :-X

de sose írtok új csatát >.<
gaara vs orochimaru

Igen, pont ez a baj, hogy Kabuto tudja magát gyógyítani.  ;D

Na de: gaara vs. orochimaru.

Nem tudom.  Nevet Én még a shipuddenél nem járok, így nem tudom, hogy milyen szintekre jutottak el, főleg az Gaara esetében lenne érdekes. Ha az eddig látottakat nézem (151 részig láttam a Narutot), akkor Orochimarura tenném a voksomat.

Jiraiya - Tsundae  ???
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 28, 08:51:48 írta Chidori » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #439 Dátum: 07 okt 28, 09:00:31 »

ez már volt vhol nagyon az elején és asszem pont én írtam be. de erre nem tok válaszolni mert általában nehezeket írok. :-X
kimimaro vs tsunade
Naplózva
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #440 Dátum: 07 okt 28, 09:05:34 »

Ó, akkor ne haragudj.  Mosolyog

Kimimaro-Tsunade?

Mellbedobással nyerne Tsunade   Mosolyog Egyébként tényleg ő. Kimimaro is rohadt erős, elképzelhető, hogy megszenvedne vele Tsunade, de a nagyobb tudás szerintem az ő oldalán áll.

Zabuza-Gai
(remélem nem volt még)  kacsint
Naplózva

Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #441 Dátum: 07 okt 28, 09:35:05 »

sztem még nem volt. gai nyerne. főleg ha beveti a kapu nyitogatós trükköt Mosolyog
ömm... tayuya vs kakashi
Naplózva
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
*

Ulquiorra Forever!

« Válasz #442 Dátum: 07 okt 28, 21:51:26 »

Kakashi. Széttőrné Tayuya furulyáját és nyert ügye van. Legalábbis én neki drukkolnék, mert van Sgaringan-ja.
Most én mondok egyet:
Rock Lee vs Naruto(Shippuuden)

Ez szerintem még nem volt. És különben ez is fogós kérdés...
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #443 Dátum: 07 okt 29, 07:56:37 »

tényleg érdekes kérdés. Lee vs Naruto: Ha azt nézzük, hogy Lee nem tud se ninjutsu-t se genjutsut, viszont ott van neki az atomszintű taijutsu az 5 chakra kapuval akkor talán fel tudná venni a versenyt Naruto-val taijutsu meccsen. (+ ugye ott van neki a részeges karatemester mozdulat is Nevet) De akkor is Naruto-ra fogadnék, hisz neki ott van a Kyuubi ereje, vagyis ha átváltozik Lee-nek még a chakra kapukkal sem lenne esélye, így Naruto-ra szavazok.
Tsunade vs Kyuubi Naruto (akár part1 akár shipu)
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #444 Dátum: 07 okt 29, 08:18:40 »

Sztem a kyuubi naru nyerne, mert a tsunade le is ütné akkor is meggyógyulna, és nagyon gyors és erős is szal rá adom a szavazatom Nyelvesít
Kin vs Ino?
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #445 Dátum: 07 okt 29, 08:51:35 »

sztem kin mert ino nem találná el a lélekátviteles cuccával, mert kin simán elugrálna előle. chouji vs ino
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #446 Dátum: 07 okt 29, 09:00:28 »

Chouji vs Ino: ugyanaz a helyzet mint a Kin vs Ino-nál. Chouji simán el tudna gurulni + ott vannak neki a pirulák is Nevet Jiraiya vs Hidan?
Naplózva

Aláírás
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #447 Dátum: 07 okt 29, 09:03:56 »

hát sztem hidan. mert ugye ő halhatatlan. de jiraiyának szurkolnék. azért biztos sokáig bírná kacsint gamabunta vs zabuza? xD elég érdekes lenne Nevet
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #448 Dátum: 07 okt 29, 09:10:54 »

Gamabunta ez egyértelmű, elég ha ráül Zabuza-ra és... a többit a fantáziátokra bízom Nevet Viccet félretéve szerintem nem bírna el Zabuza a hatalmas békával Nevet  ha már itt tartunk Zabusa vs Naruto (part 1 vége felé)?

[A mellékletet az Admin törölte]
Naplózva

Aláírás
sevirius
Vendég
« Válasz #449 Dátum: 07 okt 29, 09:11:39 »

Pein V.S. Gai öhh szerintem Pein nyerne nyere nem is tudom, jah Nagato

Meg egy Kakashi V.S.Sai
Naplózva
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins