Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #435 Dátum: 07 okt 28, 08:13:36 » |
|
neji vs sasuke: gondolom ezek nem a shippuus emberkék. ez érdekes csata lenne ???. nejinek sem rossz a taijutsuja, és sztem a byakugan jobb mint a sharingan. mert tök jó cuccok vannak hozzá, meg ugye az "abszolút védelem". bár igaz h a chidori elvileg mindent szétvagdos, de sztem neji erősebb mint sasuke. de ha nem lenne az, akkor is neki drukkolnék mert sasuket nem nagyon csípem. : neji vs gaara: na itt viszont gaara nyerne. mert az ő védelme még abszolútabb, ha lehet iet mondani . meg nejinek nincsen "kinyírós" jutsuja. a juugo vs suigetsut nem tom. de mondjuk juugo. mert mintha monták volna h ő szuper, de lehet h rosszul emléxem :-X viszont új harcot megint nem írtatok ha már így benejiztünk: neji vs kabuto
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 28, 08:15:07 írta Datti »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #436 Dátum: 07 okt 28, 08:34:29 » |
|
neji vs kabuto Igazából nem tudom. Nejinenk drukkolnék ez biztos, de szerintem Kabutonak erősebb "kinyírós" teknikái vannak, így szerintem ő nyerne.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #437 Dátum: 07 okt 28, 08:41:32 » |
|
én is nejinek drukkolnék (érdekes, válaszolok magamnak a saját csatámra). sztem nejinek jobb technikái vannak, bár kabuto tud kígyót idézni (ugye? :heee?: xD). kabuto el tudja vagdalni az izmokat, nejinek viszont ott van a... hakke rokujuuyonshou (nem tom a magyar megfelelőjét, bocs xD), ami jobb. kabuto meg tudja magát gyógyítani.... hm, nem tom ki nyerne :-X
de sose írtok új csatát >.< gaara vs orochimaru
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #438 Dátum: 07 okt 28, 08:51:08 » |
|
én is nejinek drukkolnék (érdekes, válaszolok magamnak a saját csatámra). sztem nejinek jobb technikái vannak, bár kabuto tud kígyót idézni (ugye? :heee?: xD). kabuto el tudja vagdalni az izmokat, nejinek viszont ott van a... hakke rokujuuyonshou (nem tom a magyar megfelelőjét, bocs xD), ami jobb. kabuto meg tudja magát gyógyítani.... hm, nem tom ki nyerne :-X
de sose írtok új csatát >.< gaara vs orochimaru
Igen, pont ez a baj, hogy Kabuto tudja magát gyógyítani. ;D Na de: gaara vs. orochimaru. Nem tudom. Én még a shipuddenél nem járok, így nem tudom, hogy milyen szintekre jutottak el, főleg az Gaara esetében lenne érdekes. Ha az eddig látottakat nézem (151 részig láttam a Narutot), akkor Orochimarura tenném a voksomat. Jiraiya - Tsundae ???
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 28, 08:51:48 írta Chidori »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #439 Dátum: 07 okt 28, 09:00:31 » |
|
ez már volt vhol nagyon az elején és asszem pont én írtam be. de erre nem tok válaszolni mert általában nehezeket írok. :-X kimimaro vs tsunade
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #440 Dátum: 07 okt 28, 09:05:34 » |
|
Ó, akkor ne haragudj. Kimimaro-Tsunade? Mellbedobással nyerne Tsunade Egyébként tényleg ő. Kimimaro is rohadt erős, elképzelhető, hogy megszenvedne vele Tsunade, de a nagyobb tudás szerintem az ő oldalán áll. Zabuza-Gai (remélem nem volt még)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #441 Dátum: 07 okt 28, 09:35:05 » |
|
sztem még nem volt. gai nyerne. főleg ha beveti a kapu nyitogatós trükköt ömm... tayuya vs kakashi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #442 Dátum: 07 okt 28, 21:51:26 » |
|
Kakashi. Széttőrné Tayuya furulyáját és nyert ügye van. Legalábbis én neki drukkolnék, mert van Sgaringan-ja. Most én mondok egyet: Rock Lee vs Naruto(Shippuuden)
Ez szerintem még nem volt. És különben ez is fogós kérdés...
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #443 Dátum: 07 okt 29, 07:56:37 » |
|
tényleg érdekes kérdés. Lee vs Naruto: Ha azt nézzük, hogy Lee nem tud se ninjutsu-t se genjutsut, viszont ott van neki az atomszintű taijutsu az 5 chakra kapuval akkor talán fel tudná venni a versenyt Naruto-val taijutsu meccsen. (+ ugye ott van neki a részeges karatemester mozdulat is ) De akkor is Naruto-ra fogadnék, hisz neki ott van a Kyuubi ereje, vagyis ha átváltozik Lee-nek még a chakra kapukkal sem lenne esélye, így Naruto-ra szavazok. Tsunade vs Kyuubi Naruto (akár part1 akár shipu)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #444 Dátum: 07 okt 29, 08:18:40 » |
|
Sztem a kyuubi naru nyerne, mert a tsunade le is ütné akkor is meggyógyulna, és nagyon gyors és erős is szal rá adom a szavazatom Kin vs Ino?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #445 Dátum: 07 okt 29, 08:51:35 » |
|
sztem kin mert ino nem találná el a lélekátviteles cuccával, mert kin simán elugrálna előle. chouji vs ino
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #446 Dátum: 07 okt 29, 09:00:28 » |
|
Chouji vs Ino: ugyanaz a helyzet mint a Kin vs Ino-nál. Chouji simán el tudna gurulni + ott vannak neki a pirulák is Jiraiya vs Hidan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #447 Dátum: 07 okt 29, 09:03:56 » |
|
hát sztem hidan. mert ugye ő halhatatlan. de jiraiyának szurkolnék. azért biztos sokáig bírná gamabunta vs zabuza? xD elég érdekes lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #448 Dátum: 07 okt 29, 09:10:54 » |
|
Gamabunta ez egyértelmű, elég ha ráül Zabuza-ra és... a többit a fantáziátokra bízom Viccet félretéve szerintem nem bírna el Zabuza a hatalmas békával ha már itt tartunk Zabusa vs Naruto (part 1 vége felé)? [A mellékletet az Admin törölte]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sevirius
Vendég
|
|