24 nov 17, 06:36:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1229025 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #465 Dátum: 07 okt 29, 14:37:06 »

Kisame egyértelmű, sokkal nagyobb a Chakra-ja, gyorsabb, ravaszabb. Pillanatok alatt kikerülné Kankurou bábjait és vége is lenne a harcnak. Hinata vs Shizune?
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
sevirius
Vendég
« Válasz #466 Dátum: 07 okt 29, 15:03:12 »

ő nem tudom..... medikus V.S. medikus :tko: :hiperaktiv:
Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #467 Dátum: 07 okt 29, 16:17:54 »

itachi vs gaara? hm, ez jó. sztem itachi, mert gaara a homokpáncélja nem ér sokat itachi ms-e ellen
kisame vs kankurou

itachi vs gaaranal ha rebait használ akkor alszik vagyis be van csukva gaaranak a szeme nem a shuakakuára meg csak nem hat az ms úgy hogy gaara bár itachi még bizztos tud újat mutatni
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Ultimate Ninja
Chuunin
*

« Válasz #468 Dátum: 07 okt 29, 16:50:14 »

Orochimaru vs. Zabuza

Hát nem egyértelmű hogy ki győz  Nevet
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #469 Dátum: 07 okt 29, 16:54:27 »

orochimaru nyerne, mert majdnem halhatatlan. viszont a hinata vs shizunére senki nem válaszolt még. hát shizune nem túl erős viszont tudja magát gyógytgatni. hinatának viszont byakuganja van, ami tök jó cucc. sztem ő nyerne.
kakashi vs tsunade

és sevirius, az a hsz túl rövid és felesleges
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 29, 16:55:08 írta Datti » Naplózva
sevirius
Vendég
« Válasz #470 Dátum: 07 okt 29, 17:45:09 »

Hiába van kakashinak sharinganja tsunade nem valami gyenge.
Bocsi Charkra.
Hogy miért is kakashi nem gyenge de mondjuk ha egy hokage ellen kell kűzdeni az már biztos hogy más.Tsunade szeirntem erősebb taijutsuval és ninjutsuval rendelkezik és biztos hogy van öngyógyítója.
Tehát (bár kakashi a kedvencem)tsunade WIN!
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 29, 19:54:00 írta sevirius » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #471 Dátum: 07 okt 29, 17:49:36 »

Moderátor:
A miérteket ki is kellene fejteni. Az ilyen "tsunade szétverné mint az álat" meg "Egy kicsit Nevet orochimaru Sz@rá verné őt " hsz-ek feleslegesek.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #472 Dátum: 07 okt 29, 17:56:39 »

orochimaru nyerne, mert majdnem halhatatlan. viszont a hinata vs shizunére senki nem válaszolt még. hát shizune nem túl erős viszont tudja magát gyógytgatni. hinatának viszont byakuganja van, ami tök jó cucc. sztem ő nyerne.
kakashi vs tsunade

Tsunade nyerne. Kakasni erős, kemény csata lenne, de Tsunadet legyőzni majdnem lehetetlen  Nevet

Neji - Kimimaro
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Nihilus
ANBU újonc
*

« Válasz #473 Dátum: 07 okt 29, 18:01:24 »

Kimimaro lecsapná Nejit mielőtt az annyit mondhatna "fingerbang" Nevet hiába Neji "Fingerbang" támadásai,Kimimaro legyőzné,még az átok pecsétet se kéne használnia.
Deidara vs. Lee
Naplózva
sevirius
Vendég
« Válasz #474 Dátum: 07 okt 29, 19:56:49 »

Deidara szerintem előnyben van hiszen képes ninjutsura és Genjutsura,viszont taijutsuzni kéz nélkül nem könnyű.meg mondjuk lee nem csak erős hanem gyors is.Nem tudom...Talán Deidara.....Biztos hogy deidara
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #475 Dátum: 07 okt 29, 21:13:15 »

Deidara Lee ellen:

Leenek szinte nincs is távolsági támadásam Deidaának viszont csak az van, így nála az előny. Robbantási szakértőnk az agyadmadaraival repülni is tud, míg Lee a földhöz van kötve.
Egy nyitott terepen Deidara lenne a tuti befutó (szőnyegbombázás míg Lee ki nem fárad a félreugrálásoktól), viszont egy zárt helyen már jócskán nőnének Lee esélyei is és ki tudná használni a gyorsaságát és az erejét.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
*

Ulquiorra Forever!

« Válasz #476 Dátum: 07 okt 30, 09:25:27 »

A Dei-Lee-ben nem tudok dönteni, mert szerintem attól függ...
Tehát támogatom Chakra véleménynét.
Itachi vs Yondaime(4th Hokage)
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #477 Dátum: 07 okt 30, 09:32:10 »

hm..fogós kérdés.
Attól függ, hogy ismeri-e Itachi támadásait, és h képes-e magát feláldozni azért, hogy nyerjen. Mert Yonditól eddig még csak két támadást ismerünk a Rasengant és a lapacsételő technikát. Szal ha ismeri Itachit akkor nem néz a szemébe, és úgy belepróbálja nyomni a Rasengant. Amennyiben ezzel megsebzi, és egy nagy tétű herc lenne pl. a faluért, vagy a fiáért, Narutoért, használja a lepecsételő technikát, és így dupla K.O. lenne. Viszont, ha Yondi nemtud a sharinganról, és az MS-ről, Itachi van fölényben, de Yondi lehet, hogy ki tud szabadulni a genjutsu hatásából. tehát szerintem itt tö9bb lehetőség is van.

Ino VS Kiba
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #478 Dátum: 07 okt 30, 09:44:15 »

egyértelműen kiba. nagyon jó tajutsui vannak, inonak meg csak az a béna lélekátvitele, ami elől el lehet ugrabugrálni.
neji vs lee
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #479 Dátum: 07 okt 30, 10:13:47 »

Itachi vs Yondaime: Sztem Yondaime lazán(na jó talán meg kéne erőltetnie magát 1 picit  Nyelvesít ) legyőzné Itachit, és a mangából Yondinak kiderül még 1-2 érdekesebb képessége amik ellen egy MS nem biztos hogy sokat ér...

Neji vs Lee: Hmmm, hát ha Lee nem használja a chakra kapukat akkor Neji meg tudná verni, ellenkező esetben nem hiszem hogy sok esélye lenne.

Kakashi vs Neji
Naplózva

Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins