Hiruzen vs JuugoIgen max pecsételni tudná Juugot, csak ha az olyan sokáig tart, akkor addig szanaszét lövi az öreget.
Itachi vs Minato(Sobbi legalább értelmesen írta le a véleményét, és alá is támasztotta nem úgy mint egyesek)
De szerintem akkor is itachi nyerne, nézzük ebböl a szemszögből:
Minatoból nem sokat láttunk, de azért vannak jó jutsuk:
1.
Hiraishin no JutsuHa nem itachira teszi, akkor nincs sok haszna támadásban, csak védekezésben,
Amaterasu valószínüleg kikerülhető vele.
2.
RasenganUgye ismeri mindenki, ennek is csík úgy van haszna, ha közel kerül, ha nem, akkor az előzővel ellentétben ennek tényleg semmi haszna. Viszont ha közel kerül, itachinak lehet rá 2 válasza:
Klón robbantás (Ezzel többre megy)
Varjú Klón (Ez meg max ha kifulladt, és csak túl akarja élni)
3.
Béka idézésHát sztem felesleges, mert
Susanoo ellen nem tudnának mit csinálni, ráadásul könnyű célpontok az
Amaterasu-nak.
4.
HalálistenVagy bejön, vagy nem... Kétlem, sikerülhet megcsinálni, de ez ad némi esélyt a győzelemre.
5.
Tér-idő bubiTalán ez a leghasznosabb, bár
Amaterasu elől inkább fut, mert sztem ez csakrazabáló, de ha nagyon vesztésre áll, eltüntetheti itachit.
Ebből látszik, hogy távolsági harcban Minato nem nagy legény (minimum akkora a távolság, amekkora a
Susanoo)
Ha sikerül közel kerülni akkor nyerhet különben nem. Nem tudjuk, hogy Genjutsuval szemben hogy áll, de ha bekapja a
Tsukuyomit, onnan nem tud kitörni (Kakashi se tudott sharingannal).
Itachi
70% -
30% Minato
Off: Sasori ölte meg a 3. Kazekaget, az tuti, csak az nem tiszta, hogy hogyan.
"Kín volt megölni" Ez elég egyértelmű, sőt az se biztos, hogy álmában bemérgezős módszerrel csinálta, mert az nem lett volna nehéz
Hogy odaportoljon, kell egy
Kunai, amit
Susanoo védene, vagy pecsét Itára, ami vagy sikerül vagy nem.
A testvillanás pedig sztem csak nagyon gyors mozgás, de attól ott a
Susanoo, olyan mintha falon akarna vele átmenni.
A vérvonalast meg kérdezd a
Vérvonal képességek témában