Sziasztok!
Hozzászólnék eme régen lerágott átnyálazott földre dobott elásott témához :]
"Zer0 : Asuma vs Hidan? (ez volt a történetben, de ha sztetek hidan leveri akk le lehet irni h hogyan)"
Édes pici virágszálam,Eme világon elő egyetlen imádatom tárgya!
Linkelnék neked egy interaktív videót a Youtuberol.
Merem remélni,hogy van felesleges nyolc perced,de ha nincs akkor nézd 6:35től ;]
http://www.youtube.com/watch?v=8AE-ibRNPZw&translated=1Kakuzu csak annyira húzgálta kifele Hidant,hogy állt egy helyben és eme videó végén Asuma veszít!
Miért veszít? Vidi végén hűű most spoiler jön : Megszerzi Asuma vérét Hidan.
Sőt merem állítani,ha Asuma ( egyedül ) és nem többes számban jelenik meg,akkor már az első 1percben létfontosságú szervre támadva veszít.
Hogy miért?
Csak azért mert egy ninja 5cmes kora óta azt tanulja,hogy legyen halálos ( Persze ha nem gyógyító vagy elemző be állítottságú [ de ez se kizáró tényező ]
Na de kanyarodjunk vissza Asumához. Remek kis ember kinek szakálla nőt,de nem egy vér Pista ebben szerintem egyetértünk.
Tanárnak tökéletes és nagyon túlzok A-s küldetések elvégzésére is.
De ide harmat gyenge,miért is? Mivel megtámadja Hidant ( Akár a nagy semmiből akár a bozótból ugrik egyből létfontosságú szervet fog támadni.
Na már most ha átszúrja Hidan szivét,mint Kakashi később Kakuzuét akkor nem fogja remélni,hogy túléli!
Picit megkönnyebbülne,és merné remélni,hogy ennyi volt DE NEM mert Hidan felfedi a halhatatlan skillt.
Asuma picit megijed mert miért is ne,és már ott hátrányból indul,hogy mit kezdjen egy halhatatlannal...
Ez már hátrány számára,és még az is,hogy Hidan imádja a fájdalmat.
Asuma max tűri,nem imádja! Na már most ez is hátrány,szerintem.
Videót csak azért linkeltem,hogy lehet te felejtesz és más is,benne van a pakliban,de hülyeséget azért ne állítsunk.
Hidan erős 99.99% Asuma meg ...
A Dei' vs Asumára gyorsan kitérve : :DDDDDDDD
Ennyi lettem volna.
Sziasztok
off : Azt azért megjegyezném,hogy szoktam nézegetni a topikokat és azt is szoktam nézni,hogy mennyire próbálsz feltörni mint a talaj víz,de mint fentebb említettem nagyon rossz irányba haladsz a komment farmolásoddal.
Egy nagyon pici értelmet vihetnél az érvelésedbe mert nem kell messzire mennem a hozzászólásaid között,hogy kinevesselek. Legyen szép Estéd neked is juura!