Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #90 Dátum: 08 júl 10, 16:19:08 » |
|
Bocsi de ott van még 3(Grausherra a felsőbb démonkirály, Deep Sea Dolphin a káosz óceánkirály, és Zelas Metallum a démoni szörnymester:Xelloss teremtője és parancsolója )Mazoku lordunk és Xeloss aki így már az 5. a sorba mert 2( Fibrizzo a pokol szolgája, Gaav a démoni sárkánykirály) Mazoku lord meghalt ugyebár és úgy volt ,hogy amikor még éltek a 7. legerősebb(de lehet hatodik volt ) volt.Utánna szerintem a Grausherra a felsőbb démonkirály két szolgája van mert egyedül ő pótolta a tábornokát és a papját.Xelloss meg ugye egyben e kettő.. Az a vicc ,hogy soha nem harcolt keményen még. :'X A try-ban is már az elején egyszerűen leverhette volna Valgaavot ,de nem tette.. Egyébként Shabranigdu a démonok teremtője(ezért akarják mindig feltámasztani egy darabját és utánna egyesíteni őket ) mivel 4 világ van és ebből az egyik az ő fennhatósága alá került és teremtett 5 rendkivűl erős démont ..Mindegyik világban(van ugye négy) van egy jó és egy gonosz itt Cepfied a párja..2 világról nem tudunk semmit.A tryban szereplő világ(a felvilág) pedig szinte teljesen elpusztult Dark Star és Volfied harca során e két istenség pedig összeolvadt utánna elpusztultak..(Lináék által )Cepfield is darabokra esett (legyengült)egyik ilyen darabkája vagy ami megmaradt Lunában van ..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 11, 08:22:43 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #92 Dátum: 08 júl 11, 08:36:40 » |
|
A Lord of Nightmares a slayers világának teremtője ezek még a nevei: "the Mother of All",Lord of Dreams that Terrify; She Who Shines Like Gold upon the Sea of Chaos; The Golden Lord; And L-Sama.(a novellába van ez)Én arra tippelek ,hogy szerintem női formája van neki is.Xellossa legerősebbek közt van egész sárkány seregeket tudott egy mutatóujjával megsemmisíteni és közben a többi tábornokot és papot külön külön a sárkányok könnyűszerrel megölték.. Nála is lehet valami csavar még mert nem sokat tudunk róla egyébként semleges a viselkedése ami nagy szó a démonoknál . Zelas még a leggyengébb az 5 Lord közül amúgy a démonok biztos fejlődnek és erősödnek egy-egy harc után.. A testük csak egy kivetülés alacsonyabb szinten nagyobb szinten már jelen vannak de az sem az igazi testük..Xelloss igazi alakja:Xelloss' true form resembles a black cone.. Egyébként állandóan hülyül ha komolyan venné a harcot Lináékat pl könnyen eltehetné láb alól.. Arra leszek kiváncsi milyen nagy belépője lesz..Ja az a kis plüsálatka Pokota többet nem árulok el vagy már megnézted azt a részt? Nagyon durva az a "tiny creature" Lina szavával élve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 11, 08:42:19 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #94 Dátum: 08 júl 11, 15:09:26 » |
|
Novella az fikció az nem tartozik a animéhez azt egy fan csinálja.. Megjegyezném nagyon ért hozzá már elsajátitotta a rajzolását.. :'X Nem én onnan tudom utánna néztem meg az animéből is sokminden kiderül,csak morzsákba van és össze kell raknod .. A manga (nem novella!!) kötet nem sok van addig van meg ,hogy Phibrizzo a főgonosz az uolsó kötetbe.. Érdekes a pokol szolgája kölcsönkérte Xellost Gaav legyőzéséhez az érdekes,akkor nem gyenge..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 11, 15:13:33 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #96 Dátum: 08 júl 11, 19:59:19 » |
|
Az amiről én beszélek az a Slayers Hamlet (novella) az egy fanart és a fan rajzolja ez egy kis kitaláció a rendes történethez nincs köze.. Azt egy fickó csinálja mondom ez nem a manga ,de elég nehezen érted meg. :'X Nem ártana neked egy kis irodalom művelődés.. Xellosst kölcsönkérték Zelastól és jóba voltak ezek szerint így kölcsön adta...Nem nagyon siratta meg Phibrizzot Xelloss.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 11, 20:04:31 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #98 Dátum: 08 júl 12, 09:12:41 » |
|
Fannovella(akkor így mondom mert igazán nem manga épp ezért nevezem így fanmű ) akkor így mondom amúgy mangának hívják mert a képregény az a nyugati ami nekem nem jön be.. A második részbe még nem volt benne .A harmadikbant talán mindig akkor(3. részben) toppant be Nextbe a Tryba is.. Röhögnék ha megint így lenne bár nem hiszem az előzetest néztem elég fura rész lesz a harmadik.. Fillia mikor szétveri Zelt az meg pattog és elrepűl akkorr ott röhög a háztetőn Xelloss és röhögésébe leesik..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 12, 09:18:41 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #100 Dátum: 08 júl 13, 16:03:05 » |
|
Egyébként nem értem ,hogy mért csinált ekkora ügyet meg már akkora hire volt ,hogy egyből tudta ki az és közbe meg mikor Filia a homokba temetődött mondja Lina:"Hová lett Filia?" Xellos meg:"Filia?" ilyen arcal kb az meg ki? Meg Filia rajzolt köré egy kört és elkezdii:"Te egy szörnyeteg vagy!! Ne lépd át ezt a vonalat te parazita!" Xelloss meg:"Parazita?" Közben szögesdrot akadályt épített köré és utánna meg Filia elmenekült.. Jaj még az a buzogány röhejes amit a combján hordott..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 13, 16:12:05 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #102 Dátum: 08 júl 13, 16:13:39 » |
|
Amúgy azt bírtam Filia ott mondta mondta mindig és csak ,hogy idegesítse visszavágott mindig valamivel ,de totál ilyen ridegen.. Meg adta magát és hülyéskedett ezzel föl tudta idegelni.. A 2. részbe mondta Lina(Revolution) "Azt hiszem ,amit legközelebb meglátogatok,meg persze porrá rombolok...az Seyruun lesz." Az nagy volt,mert ugye kiadta Seyruun a hol létét..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 13, 16:19:46 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 08 júl 13, 16:33:37 » |
|
Philiát én is bírtam, ő sem volt teljesen normálisXD Az is poén volt, mikor enni akartak valami helyi specialitástr, de Philiát letartóztatták, és nem tudtak enni. A végén pedig Xellos megmutatta, hogy miből készül az az étel, és mindenki kidőlt tőle (valami ilyesmi, a memóm nem a legjobb) Én azt sajnálom, hogy a legtöbb szereplő csak úgy eltűnik az évadok végén. Pl Sylphil szerepelt az első két évadban, utána eltűnt. Ugyanígy Philia is. Néznék egyet ha megjellennének. Eddig nagyon hangulatos az új évad, nagyon tetszik. Kíváncsian várom a folytatást. A legjobb, hogy Lina állandóan pokémonozza a kis törpét. Nagyon jó infókat írtál le, hát az a világ nagyon bonyolult és összetett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|