[Martin-san]
Vendég
|
|
« Válasz #105 Dátum: 08 júl 13, 23:17:34 » |
|
Linát bírom benne, meg Martinát //Segítene valaki hogy kell ezeket a kódokat használni?//
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 13, 23:18:38 írta [Martin-san] »
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #106 Dátum: 08 júl 14, 09:03:52 » |
|
Eddig nagyon hangulatos az új évad, nagyon tetszik. Kíváncsian várom a folytatást. A legjobb, hogy Lina állandóan pokémonozza a kis törpét. Hát az nem kis törpe meg pokémon te onnan szedted le ahonnan gondolom? Az nagyon mondjuk ki sz.r forditás..Asszem fansub alapján azt van rendes is...Angolba(azt rendes csapat csinálja) jól van forditva és a poénok ott sülnek el igazán..Pokotát kis lényecskézi ,de lekezelő módban..Mikor mondja ,hogy Lina milyen lapos mellű akkor ott igazábol azt mondja ,hogy a meltelen és a meltelenek királyságából jött meg a meltelenek királynője.. Az érdekes mikor mondja neki Lina a formáját erre :"Nem tehetek róla nem én választottam!" Akkor elvan átkozva vagy teremtették ,de szerintem az elátkozós lesz itt a jó gondolat..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 14, 09:10:39 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 júl 14, 11:27:55 » |
|
Jah, Philia mindig kikészült tőle. x""""D Xellos tudta, hogy hogyan kell idegesíteni az embereke... akarom mondani sárkányokat.
Nahigen.. anno asszem abba a részbe akadt ki Xellos,amikor a Tryben az a róka tőrbe akarta csalni őket,és csak úgy mehettek arra a libegő szarra,ha kihúzzák,hogy ki az ő szerelmük xDDD de kamu volt az egész (Lina-Zel , Amelia-Gaurri),és Xellos meg Philia 'illett össze'.. akkor milyen ideges volt már Xellos xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #108 Dátum: 08 júl 14, 12:02:59 » |
|
Hát az nem kis törpe meg pokémon te onnan szedted le ahonnan gondolom? Az nagyon mondjuk ki sz.r forditás..Asszem fansub alapján azt van rendes is...Angolba(azt rendes csapat csinálja) jól van forditva és a poénok ott sülnek el igazán..Pokotát kis lényecskézi ,de lekezelő módban..Mikor mondja ,hogy Lina milyen lapos mellű akkor ott igazábol azt mondja ,hogy a meltelen és a meltelenek királyságából jött meg a meltelenek királynője.. Az érdekes mikor mondja neki Lina a formáját erre :"Nem tehetek róla nem én választottam!" Akkor elvan átkozva vagy teremtették ,de szerintem az elátkozós lesz itt a jó gondolat.. Hát végülis nekem mindegy, a lényeg benne van. Melltelen, vagy deszka, nem igazán sok a különbség a fordításban. Ez az elátkozás gondolat jó, nekem ez nem jutott eszembe. Nem valószínű, hogy ebben az alakjában volt képes tankokat készíteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #109 Dátum: 08 júl 18, 08:35:48 » |
|
Van új rész ,de filler féleség.. Nem olyan nagy szám ,de a poénok megint ott vannak..A tippem nem jött be Xelloss nem jelent még meg.. :'X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 18, 08:36:34 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Leader - Madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 júl 22, 21:58:13 » |
|
Hmm Slayers... egy jó poénos kidolgozott anime:D És am milyen új részre gondolsz Don Davido?
|
|
|
Naplózva
|
Pusztuljon Konoha! Le a Senjukkal! Vissza az Uchihák méltóságát x)
|
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #113 Dátum: 08 júl 28, 09:07:20 » |
|
Röhej volt az a fake-mage tank.. Zelgadisék meg összeismerkedtek Pokotával.. Igen Xelloss megjelenik de most mi a küldetése.. Az titok.^^ Egyenlőre..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 31, 20:22:35 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 júl 31, 20:23:27 » |
|
Megnéztem az 5. rész rawját Ez az új Xelloss teleportálás elég gáz én nálam bukna ,hogyha ez egy legyszerűsittett kisgyerek sorozozat lesz.. Ilyen sz@r effektet bűn csinálni vaklami nagyon nem stimmel nekem.. Xelloss nem egy tündérke hanem egy démon akkor nekem darkosan is teleportáljon.. Már a régi szinvonalat se képesek hozni vagy ez tényleg very lightosra sikerült megcsinálni..A desinger nem nézte meg a többi sorozatot ,hogy mégis mit kövessen.. :/OFF:Ez nem dupla post ha megnézitek a dátumokat rá jöttök..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 31, 20:34:58 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #115 Dátum: 08 júl 31, 20:49:35 » |
|
Örülök hogy jön Xellos is, remélem a világmegmentésnélremélem most sem adják alább Nem láttam a részt, de remélem nem olyan vészes...A sztori is alakulgathat, mert megjelennnek az opningbeli szereplők. Na majd ha lesz felirat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #116 Dátum: 08 aug 01, 16:14:49 » |
|
Sajnos nagyon durva ,de majd látni fogod..Én egyből elképedtem.. Nagyot rontott az összképen.. Belegondolok ,hogy ezt kell bámulnom mikor Xelloss lelép ami vagy minimum 50-szer lesz ha egy részbe 2-3 szor teleportál..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 01, 16:35:25 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #118 Dátum: 08 aug 01, 16:36:58 » |
|
Megalkottak mindent (világ..stb..) mért kellet belepiszkálni?Egyszerűen nem illik hozzá..Most nézd meg ilyen kis semmi tündérkés undoritó teleport effekt.. :'X Ha mindig ez lesz elhányom magam és kín lesz néznem hova süllyedtek..A régi kifejezte ,hogy ő egy sötét személyiség és démon és az igazi démoni alakja is egy fekete tornádó bazz ezért volt olyan meg gonosz és most meg az igazi alakja rózsaszín köd vagy felhő vagy mi a búbánat lesz? Vagy mit képzelt ez tiszta gyerekes jókaraktert csináltak belőle közbe ő egy gonosz lény és nem jó.. Annyi a külömbség van ,hogy semlegesen viselkedik másokkal és nem öl le mindenkit aki elé kerül..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 01, 16:43:51 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|