24 nov 25, 03:36:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Slayers - A kis boszorkány  (Megtekintve 37839 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Don Davido
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #90 Dátum: 08 júl 10, 16:19:08 »

Bocsi de ott van még 3(Grausherra a felsőbb démonkirály, Deep Sea Dolphin a káosz óceánkirály, és Zelas Metallum a démoni szörnymester:Xelloss teremtője és parancsolója )Mazoku lordunk  és Xeloss aki így már az 5. a sorba mert 2( Fibrizzo a pokol szolgája, Gaav a démoni sárkánykirály) Mazoku lord meghalt ugyebár és úgy volt ,hogy amikor még éltek a 7. legerősebb(de lehet hatodik volt ) volt.Utánna szerintem a  Grausherra a felsőbb démonkirály  két szolgája van mert egyedül ő pótolta a tábornokát és a papját.Xelloss meg ugye egyben e kettő.. Az a vicc ,hogy soha nem harcolt keményen még.  :'X A try-ban is már az elején egyszerűen leverhette volna Valgaavot ,de nem tette.. Egyébként Shabranigdu a démonok teremtője(ezért akarják mindig feltámasztani egy darabját és utánna egyesíteni őket ) mivel 4 világ van és ebből az egyik az ő fennhatósága  alá került és teremtett 5 rendkivűl erős démont ..Mindegyik világban(van ugye négy) van egy jó és egy gonosz itt Cepfied a párja..2 világról nem tudunk semmit.A tryban szereplő világ(a felvilág) pedig szinte teljesen elpusztult Dark Star és Volfied harca során e két istenség pedig összeolvadt utánna elpusztultak..(Lináék által  Nevet )Cepfield is darabokra esett (legyengült)egyik ilyen darabkája vagy ami megmaradt Lunában van ..  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 11, 08:22:43 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #91 Dátum: 08 júl 10, 17:55:37 »

huuuhhh,  Ohh My God  Don Davido, ez most jó lecke volt nekem a démokról/szörnyekről/^^

Zellas Metalliumra én már nagyon kíváncsi vagyok.  Nevet Mivel farkas a szentem.  Pirul (kedvenc állatom...  Hümm-hümm )
Aztán..hmmm... A Rémálmok hercege (akinek gomen, de nemtoom a valódi nevét, csak a magyart. xD Valaki kisegíthetne vele...  Hümm-hümm ) Aztán Deep sea Dolphin barátunk is érdekes lehet.  Hümm-hümm De akire legeslegkíváncsibb vagyok, az Xellos.  Ördögi Nem igaz, hogy a legerősebb szörnyek között tartják számon és mindig hagyja magát szétveretni.  :/ Látni akarom végre, hogy mekkora ereje van.  Ördögi x"D
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 10, 17:56:34 írta Saphira » Naplózva

Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #92 Dátum: 08 júl 11, 08:36:40 »

A  Lord of Nightmares a slayers világának teremtője ezek még a nevei:  "the Mother of All",Lord of Dreams that Terrify; She Who Shines Like Gold upon the Sea of Chaos; The Golden Lord; And L-Sama.(a novellába van ez)Én arra tippelek ,hogy szerintem női formája van neki is.Xellossa legerősebbek közt van egész sárkány seregeket  tudott egy mutatóujjával megsemmisíteni és közben a többi tábornokot és papot külön külön a sárkányok könnyűszerrel megölték.. Nála is lehet valami csavar még mert nem sokat tudunk róla egyébként semleges a viselkedése ami nagy szó a démonoknál .  Mosolyog
 Zelas még a leggyengébb az 5 Lord közül amúgy a démonok biztos fejlődnek és erősödnek egy-egy harc után.. A testük csak egy kivetülés alacsonyabb szinten nagyobb szinten már jelen vannak de az sem az igazi testük..Xelloss igazi alakja:Xelloss' true form resembles a black cone..  kacsint Egyébként állandóan hülyül ha komolyan venné a harcot Lináékat pl könnyen eltehetné láb alól..  Hümm-hümm Arra leszek kiváncsi milyen nagy belépője lesz..Ja az a kis plüsálatka Pokota többet nem árulok el vagy már megnézted azt a részt?  Nagyon durva az a "tiny creature" Lina szavával élve. kacsint
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 11, 08:42:19 írta Don Davido » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #93 Dátum: 08 júl 11, 13:36:14 »

Huuuhhh, gondolom a novellákból tudod ezeket.  Ohh My God Én sajnos nem olvastam őket...  :'X Csak az animét nézem, de azokat imádom. x"D Bár egyszer a novellát is el akartam olvasni, csakhát magyarul nem nagyon találtam meg...  Hümm-hümm  :'X

>Xellos belépőjére meg én is nagyon kíváncsi vagyok.  Hümm-hümm Linát meg tuti, hogy simán eltenné láb alól.  :/ Meg mindenkit, akivel együtt utazgatott.  :'X De kíváncsi vagyok végülis rá, hogy hogyan harcolna.stb. xD És igen, az nagyon nagy volt, hogy egy mutatóujjával megsemmisített sárkány seregeket.  Nevet Én meg imádooom Xellost. x"D Kedvenc szereplőm. xDDD  Nevet

És köszi a Rémálmok hercegének a neveit.  Nevet xD
Naplózva

Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #94 Dátum: 08 júl 11, 15:09:26 »

Novella az fikció az nem tartozik a animéhez azt egy fan csinálja..  Mosolyog Megjegyezném nagyon ért hozzá már elsajátitotta a rajzolását..  :'X Nem én onnan tudom utánna néztem meg az animéből is sokminden kiderül,csak morzsákba van és össze kell raknod .. A manga (nem novella!!) kötet nem sok van addig van meg ,hogy Phibrizzo a főgonosz az uolsó kötetbe.. Érdekes a pokol szolgája kölcsönkérte Xellost Gaav legyőzéséhez az érdekes,akkor nem gyenge..  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 11, 15:13:33 írta Don Davido » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #95 Dátum: 08 júl 11, 16:40:33 »

Am meg is akartam kérdezni, hogy Xellos hogyan lett Phibridzzo szolgája, amikor Xellosnak hajóltoom Zelas a főnöke...  :'X x"""D

A novella fikció??  Ohh My God Öhmm... mmint úgy értem, hogy Kanzaka Hajime regényei. Azok valódiak nem?  Mosolyog Abból készült az anime is, később meg a manga.   Bár fogalmam sincs, hogy azokban a regényekben ugyanezek a történetek vannak-e... x"D
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 11, 16:42:05 írta Saphira » Naplózva

Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #96 Dátum: 08 júl 11, 19:59:19 »

Az amiről én beszélek az a Slayers Hamlet (novella) az egy fanart és a fan rajzolja ez egy kis kitaláció a rendes történethez nincs köze.. Azt egy fickó csinálja mondom ez nem a manga ,de elég nehezen érted meg. :'X Nem ártana neked egy kis irodalom művelődés..  Nevet Xellosst kölcsönkérték Zelastól és jóba voltak  ezek szerint így kölcsön adta...Nem nagyon siratta meg Phibrizzot Xelloss.  kacsint
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 11, 20:04:31 írta Don Davido » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #97 Dátum: 08 júl 11, 20:32:07 »

Hmm.... lehet, hogy nekemis kéne irodalmi művelődés, de általában azokat, amiket rajzolnak (az-az képregényeket...  :'X ) Nem hívnak novellának.  :'X Mert azokat inkább írni szokták. x"D Demind1. xD Különben én nemis beszéltem a mangáról. xD Hanem a regényeket mondtam.  kacsint

>Mien már, hogy így kölcsönkéregetik a szörnyeket. xD Mondjuk az nagyon tetszett az animében amikor lina legyőzi Phibrozzot.  Hümm-hümm Vagyishát... a Rémálmok hercege is besegített eléggé. xD

De alig várom, hogy végre Xellos is megérkezzen.  Hümm-hümm Remélem minél hamarabb benne lesz megint az animében. x"D

>>Jah amúgy, csak gratulálni tudok, hogy ennyi mindent csupán az animéből sikerült összerakni.  Ohh My God Mert ehhez tényleg nagyon ismerni kell a történetet.  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 11, 20:45:04 írta Saphira » Naplózva

Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #98 Dátum: 08 júl 12, 09:12:41 »

Fannovella(akkor így mondom mert igazán nem manga épp ezért nevezem így fanmű )  akkor így mondom amúgy mangának hívják mert a képregény az a nyugati ami nekem nem jön be.. A második részbe még nem volt benne .A harmadikbant talán  mindig akkor(3. részben) toppant be  Nevet Nextbe a Tryba is.. Röhögnék ha megint így lenne bár nem hiszem az előzetest néztem elég fura rész lesz a harmadik.. Fillia mikor szétveri Zelt az meg pattog és elrepűl akkorr ott röhög a háztetőn Xelloss és röhögésébe leesik..  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 12, 09:18:41 írta Don Davido » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #99 Dátum: 08 júl 12, 14:28:02 »

Jah, igen az nagy volt. xD Jó Xellosba, hogy mindent így k tud röhögni...  Pojén Bár tulajdonképpen ő okozta az egészet. xD És hát a káröröm a legjobb öröm. x"D
Meg az jó volt a trybe, amikor elkapta Gourrit a lábánál, és eldobta. x""""""D Amikor elősször harcoltak Valgaaval. xD Hmm... meg az is jó volt a Trybe, hogy Xellos és Philia mindig vitatkoztak.  Nevet Valahogy áthárult árjuk ez a szerep, mert az előzőekben Lina és Gourii vitatkozott megállás nélkül. xD Bár szörnytől és sárkánytől ez várható volt...  :'X xD
Naplózva

Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #100 Dátum: 08 júl 13, 16:03:05 »

Egyébként nem értem ,hogy mért csinált ekkora ügyet meg már akkora hire volt ,hogy egyből tudta ki az és közbe meg mikor Filia a homokba temetődött mondja Lina:"Hová lett Filia?" Xellos meg:"Filia?" Hmm? ilyen arcal kb az meg ki? ikszdé Meg Filia rajzolt köré egy kört és elkezdii:"Te egy szörnyeteg vagy!! Ne lépd át ezt a vonalat te parazita!" Xelloss meg:"Parazita?" :/ Közben szögesdrot akadályt épített köré és utánna meg Filia elmenekült.. ikszdé Jaj még az a buzogány röhejes amit a combján hordott..  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 13, 16:12:05 írta Don Davido » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #101 Dátum: 08 júl 13, 16:11:03 »

Hmm.... Biztos, hogy tovább oltsa őket. x"D

Hogy nehogy már kiderüljön, hogy Xellos szivatta őket végig.  Hümm-hümm Ő már csak ien... x'''D Ravasz.  Ördögi Meg oan aranyos.  Pirul xDDDDD Bárhogy is, tuti, hogy ő lesz az első számú kedvenc a Slayersben.  Hümm-hümm
Naplózva

Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #102 Dátum: 08 júl 13, 16:13:39 »

Amúgy azt bírtam Filia ott mondta mondta mindig és csak ,hogy idegesítse visszavágott mindig valamivel ,de totál ilyen ridegen..  kacsint Meg adta magát és hülyéskedett ezzel föl tudta idegelni..  Nevet A 2. részbe mondta Lina(Revolution) "Azt hiszem ,amit legközelebb meglátogatok,meg persze porrá rombolok...az Seyruun lesz." Az nagy volt,mert ugye kiadta Seyruun a hol létét..  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 13, 16:19:46 írta Don Davido » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #103 Dátum: 08 júl 13, 16:20:45 »

Jah, Philia mindig kikészült tőle. x""""D Xellos tudta, hogy hogyan kell idegesíteni az embereke... akarom mondani sárkányokat.  Nevet

Az is mien nagy volt már, amikor találkoztak Xellossal és rögtön a következő részben már ott vitáztak, hogy jobbra, vagy balra kell-e menni. xD Tetszett, hogy minden apróságon összetudtk veszni.... Hmm..... persze mikor Philia már ott volt azzal a vén aranysárkánnyal és Xellos azzal fenyegette, hogy megöli, már nem volt oan nagylegény.  Hümm-hümm Mmint Philia. x"D
Naplózva

Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #104 Dátum: 08 júl 13, 16:33:37 »

Philiát én is bírtam, ő sem volt teljesen normálisXD
Az is poén volt, mikor enni akartak valami helyi specialitástr, de Philiát letartóztatták, és nem tudtak enni. A végén pedig Xellos megmutatta, hogy miből készül az az étel, és mindenki kidőlt tőle Nevet  (valami ilyesmi, a memóm nem a legjobb)

Én azt sajnálom, hogy a legtöbb szereplő csak úgy eltűnik az évadok végén. Pl Sylphil szerepelt az első két évadban, utána eltűnt. Ugyanígy Philia is. Néznék egyet ha megjellennének.

Eddig nagyon hangulatos az új évad, nagyon tetszik. Kíváncsian várom a folytatást. A legjobb, hogy Lina állandóan pokémonozza a kis törpét. Nevet

Nagyon jó infókat írtál le, hát az a világ nagyon bonyolult és összetett Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins