Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #180 Dátum: 08 júl 02, 18:23:24 » |
|
Valaki meg tudja mondni hogy a - Roar - mint ige hogy van japánul?
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
naneth
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #181 Dátum: 08 júl 04, 22:21:19 » |
|
Hát muszáj meogsztanom veletek egy számomra csodás hírt. hála drága nővéremnek(vidéki létemre Pestről este nem tudnék hazamenni, és a kolijába befogadott e szűk helyre) , már most nyáron elkezdhettem a kendózást,ma volt az első edzésem, és isteni volt. Nem is olyan egyszerűűű, húúú és mennyire instabil vagyok, szóval van még min dolgzni, de az ottani emberek mind olyan szeretettteljesek, még egy "üdvözlünk a családban"t is kaptam, és szerdán ha minden igaz, megveszem a saját shinaimat, annyira boldog vagyok, a rossz része a hétfői sportorvos, de kikínlódom azt a pecsétet (félek az orvosoktól, hihihi), szóval csak ennyit szerettem volna mondani, köszi ha elolvastál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #182 Dátum: 08 júl 04, 22:48:18 » |
|
Hol lehet azt Pesten tanulni?
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #183 Dátum: 08 júl 04, 23:43:12 » |
|
Én is mintha hallottam volna ilyen helyről, de engem is érdekelne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naneth
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #184 Dátum: 08 júl 05, 16:56:16 » |
|
Persze elkezdeni akkor érdemes ha komolyan gondolja az ember, meg hosszútávon ideje elkezdeni spórolni, van nem olcsó része is, most nézegettem a páncélokat, jó ez a veszély még nem fenyeget, van még egy évem, de olyan 100 000ft körül van, hát igen, edig is spóroltam, h az edzésdíjat ki tudjam fizetni, meg az apróságokra, most van még egy kis időm,h spóroljak, hihihi tessék nézelődjetek: http://www.kendo.hu/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 05, 17:11:40 írta naneth »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #185 Dátum: 08 júl 26, 04:49:20 » |
|
Egy kérdés, a következő Haiku megfelelően van fordítva?
A kard éle vág Véres a penge széle Fej a porba száll
刀も鋭切る 血生臭いの刃端 頭土埃翔る
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naneth
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #186 Dátum: 08 júl 27, 18:55:27 » |
|
Kedves Arvael, megint egy óriási szívességet szeretnék kérni , mégpedig indítanak a japán könyvtárban tanfolyamot, juppíí, de a jelentkezéshez a kezdő csoporthoz is van egy ilyen: h hiragana és katakana szintfelmérő teszt , és szeretnék tőled egy megbízható linket, h honnan tanuljam meg őket, mert nagyon nagyon szeretnék mennnni oda tanulni, és még akkor van egy hónapom, az alatt egtudo,m tanulni???? Holnap megyek be a könyvtárba,és kérek oan tesztlapot, és írok még neked, remélem nem tartalak fel nagyon, köszönöm szépen előre is, és bocsáss meg,h sok a baj velem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
naneth
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #188 Dátum: 08 júl 28, 17:13:56 » |
|
Arvael előre is köszi, kaptam egy lapot róla ,csak hát nem igen értekmezhető, meg a könyvtár leltároz, így könyvet se tudtam kivenni, csak aug 18-tól, és nekem szept 3-ra meg kell tanulnom, h ne hiába gürizzek a nyáron, mer ugye azért dolgozm, h a tanfolyamot ki tudjam fizetni, húú izgulok ezerrel.
El se mozdulok az msn mellől, várlak , de sajan csak este tudok lenni, mert dolgozom:(
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 29, 19:33:31 írta naneth »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #190 Dátum: 08 aug 17, 10:55:05 » |
|
:omg:de jó képek Én meg vettem egy Japán mesék című könyvet, amiben 2-3 oldalas kis történetek vannak, és megtaláltam Jiraja(nem tom, hogy írjákxD), Tsunade és Orocsi történetét, 1490-ről le volt értékelve 600-ra mondom nem hagyom ott és még keményfedeles is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
naneth
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #192 Dátum: 08 aug 20, 12:55:12 » |
|
hátt, én megpróbáltam leszedni, eljutottam addig, h visszaszámolt, meg aztán ,h dowmload, és rákatt, és kiírja h erorrr, áhhh, de h mi a baja azt már nem, nem értem, vmit rosszul csináltam? Bocsi, nekem a letöltögetések még mindig nem mennek:(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #193 Dátum: 08 aug 20, 20:24:39 » |