th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #285 Dátum: 08 jan 05, 20:58:48 » |
|
Igen... nem azt mondja Tobi hogy ő Madara hanem hogy nála van Madara szeme...a kettő nem ugyan az...ahogy Kakashi sem Pbito csak nála van az egyik szeme.. (Furcsa ezeket így leírni..nála van a szeme...)
ezt hol olvastad? mert én ilyenre egyátalán nem emléxem
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #286 Dátum: 08 jan 05, 21:58:10 » |
|
A japán -> angol -> magyar fordításra alapozott. Tudod, mikor mondja a csukjás Tobi, hogy az övé Madara ereje. De Arvael-chan már fellebbentette eme többszöri fordításból adódó hibáról a fátylat. Aki nem tud róla, az olvasson vissza.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #287 Dátum: 08 jan 06, 10:45:37 » |
|
ezen most mi értelme vitatkozni ,höhh? mindkét félnek vannak bizonyítékai. mondjuk én az Obito elmélet mellett vok. Lehet, hogy csak azt képzeli magáról, hogy Madara, mert nagy az ereje, Pain is istennek hiszi magát vagy az is lehet, hogy egy faággal véletlen kiszúrta a szemét Madara, aztán új sérót akart, de olyanra vágták neki ami nem áll jól, ezért felvette a maszkot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RinNegan
Gennin
Nem elérhető
szuper S-osztályú nőcsábász ninja
|
|
« Válasz #288 Dátum: 08 jan 06, 21:32:31 » |
|
Azt nemtudom h ki Tobi, de az biztos h egy nagyon vicces kis emberke... amellett meg biztos h van valamilyen különleges ereje amit eddig nem láttunk, különben nem vette volna be az Akatsuki. De szeruintem nemsokára kiderül h ki is ő...megéri kivárni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Casanova01
Vendég
|
|
« Válasz #289 Dátum: 08 jan 07, 17:34:12 » |
|
Sztem Tobi = Obit
1: miért rakták be a kakashi= Obito sztorit??? ez lehet azért is mert sokan kérdezteék h honnan van kakashinak sharinganja de ... 2: tobi maskján csak egy juk van.... és obitónak is csak egy szeme maradt... és pont az van eltakarva amit odaadott kakashinak de.... 3: a haj is hasonló ... 4: Madara nem hiszem h ilyen vicces lenne ... egy öreg vén trotty meg nem adná magt hülyének sztem ... Tobi valóban erős .... peinnek aki megölte jirayat ugy parancsolgat mintha egy cs*cska lenne .. háát ennyi lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #290 Dátum: 08 jan 07, 17:36:31 » |
|
Honnan tudod? biztosan nem láttuk més madarát! Úgyértem, hogy biztosan ő lett volna. Az, hogyki mennyire vicces, személyiségfüggő.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #291 Dátum: 08 jan 07, 17:48:05 » |
|
Amúgy meg hogy ö Madara picit érdekes hisz ha még démon is részben illetve csak félig.Akkor se lenne ien mozgékony és fürge közel 100 évesen Amúgy az is lehet ő is olyan vén lökött perverz mint Jiraya A maszk meg azé van mert a lányok szeretik ha valaki titokzatos
|
|
|
Naplózva
|
-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia
|
|
|
Lavitz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #292 Dátum: 08 jan 07, 17:49:28 » |
|
Hát ha Tobi Madara akkor a régi testével könnyen csajozhatna ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #293 Dátum: 08 jan 07, 18:49:55 » |
|
Nagyon jó dolgot mondott Casanova!
Madara nem vicces fiú, és ez tuti! A Jófiú stimmel, mert hős volt.. De megzakkant, és mindenkit meg akart ölni. Az I. Hokagét, anyját, APJÁT! És ráküldte(?) a Kyuubit a falujára.. Nemhiszem higy ezt röhögve, viccelődve tette meg...
Obito: 1 Madara: 0
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #294 Dátum: 08 jan 07, 19:10:44 » |
|
Honnan tudjátok, hogy nem volt egy poénputtony? Ráadásul szerintem csak játszotta a hülyét, Tobi 1-1 jelenetben nagyon is komoly volt...és szerintem akkor volt őszinte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RinNegan
Gennin
Nem elérhető
szuper S-osztályú nőcsábász ninja
|
|
« Válasz #295 Dátum: 08 jan 07, 20:25:26 » |
|
Barkasz egyetértek veled. Egy-egy részben nagyonis komoly, sőt félelmetes. És az sem zárható ki h 2ős személyisége van, mrt túl nagy a kontraszt a két tobi-között. Am. Madara nem engedné h Deidara ugráltassa...Obito....meg mivel eddig ugy tudjuk h meghalt, mivel Kakashi aztmondja h mindenkit elvesztett maga körül, elég valószínű h nem ő....És mivan ha egyáltalán semmi köze nincs hozzá? majd kiderül idővel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Casanova01
Vendég
|
|
« Válasz #296 Dátum: 08 jan 07, 20:27:58 » |
|
De akk már monja azt Pein h madarátólkapott küldtés???? ezt viszont én se értem .. egy 100 éves vén impotens p*cs dirigál annak a rinnegannak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #297 Dátum: 08 jan 07, 20:37:25 » |
|
Akkor megszület(hetett) még egy elmélet? Miszerint Tobi=Golam jó ez csak poén volt, de akkor lehet, hogy 1 testben 2 lélek/személy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #298 Dátum: 08 jan 07, 20:45:21 » |
|
Tobi és tobi ikrek! Nem egyértelmű? szerintem ha mindenki mélyen magába néz nem hinném hogy egész életét komoly/őrült/idegesítő/hízelgő/szánalmas arccal éli, sőt, még egy napját sem. Bár az tényleg érdekes, hogy egy egyszerű alkalmazottnak behódol, a főnöknek meg dirigál, fordítva kéne legyen, dehát Tobi érdekes személyiség
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #299 Dátum: 08 jan 07, 20:48:15 » |
|
Tobi nem akarja felfedni a kilétét, tehát lehet azzal bízta meg Pain-t, hogy legyen ő a vezér, mert nem akarja felfedni magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|