rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1440 Dátum: 12 feb 01, 14:24:13 » |
|
Én a magam részéről kizártnak tartom ezt a lehetőséget. Eleve akkor nem is így bánna a bijuukal hanem normálisan mint élőlényekkel szokás. Másrészt ez a tudás amit birtokol róluk még mindig nagyon kevés. Harmadszor ezt a tudást amit eddig mutatott elolvashatta még az Uchiha táblán is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1441 Dátum: 12 feb 01, 14:51:37 » |
|
Hát, nem nagyon. Ugyanis NAgato a megtérése után sem említett semmi ilyesmit, és elvileg a rinnegan lát a legtöbbet a táblából. CSak eszébe jutott volna halála elött, feltámadás után megemlíteni valamit az egész dologgal kapcsoaltban. Legalábbis én eléggé esélyesnek tartom, ahogy azt is, hogy Tobi "személyazonossága" és a Hold-szeme terv is kamu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #1442 Dátum: 12 feb 01, 17:04:00 » |
|
Én is kiváncsi vagyok, hogy ki lehet Tobi:D Remélem hamar kiderül:D Néhány személy, akit lehetségesnek tartok:
Obito
Ha jól emlékszem neki is is csak 1 sharinganja maradt, aki látta tudja miért
Izuma Uchiha
Ő az igazi Madara testvére. Lehet, hogy sokan lehurrogtok, mert mint azt tudjuk, odaadta a szemeit Madarának. De mi van, ha ez csak Tobi egyik hazugsága volt? Abban is hazudott, hogy semmi köze nem volt a falu megtámadásához. (a Kyuubi-s esetre gondolok) Mi van akkor, ha csak az egyik szemét adta oda? Akkor így mindketten bírtokolják a FMS-t?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 01, 17:07:01 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #1443 Dátum: 12 feb 01, 17:08:21 » |
|
Obito
Ha tényleg Obito lenne Tobi akkor sem lenne hiánya sharinganban, aki látta tudja miért Sasuke mütéténel ott van a hátánál 27 M Sharingan
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #1444 Dátum: 12 feb 01, 17:28:49 » |
|
Én is kiváncsi vagyok, hogy ki lehet Tobi:D Remélem hamar kiderül:D Néhány személy, akit lehetségesnek tartok:
Obito
Eh eh eh, egy sharinganja maradt amit összezúzott egy nála kb 3x nagyobb szikla a teste egész jobb részével együtt. + Amit hamisjoe is írt, hogy Tobinak egy egész raktárnyi sharinganja van (ez egyébként nem spoiler, asszem már volt animében is). Izuma Uchiha
Ő az igazi Madara testvére. Lehet, hogy sokan lehurrogtok, mert mint azt tudjuk, odaadta a szemeit Madarának. De mi van, ha ez csak Tobi egyik hazugsága volt? Abban is hazudott, hogy semmi köze nem volt a falu megtámadásához. (a Kyuubi-s esetre gondolok) Mi van akkor, ha csak az egyik szemét adta oda? Akkor így mindketten bírtokolják a FMS-t.
Ha csak az egyik szemét adta volna oda akkor Madaranak csak egy FMS-e lenne (vagy egy sem). Ettől független én lehetségesnek tartom, hogy Izuna=Tobi, de nem ezzel az indokoddal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #1445 Dátum: 12 feb 01, 17:44:40 » |
|
Oké, tényleg elsiklottam néhány részlet fölött ) Viszont abban megegyezhetünk, hogy Uchika kell legyen, hiszen a Sharingant eléggé profi szinten használja. Ha meg nem az, akkor extra profi:)) Egyébként neked milyen más indokaid vannak a Tobi-Izuna azonosságát illetően?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 01, 17:45:26 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1446 Dátum: 12 feb 01, 17:46:18 » |
|
Ott van kakashi szinte az egyik legjobb sharingan használó uchiha? Nem, szóval ez nem ok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #1447 Dátum: 12 feb 01, 17:48:47 » |
|
Hmm, azért Kakashi nem annyira profi a sharingan használatában. Tény, hogy annak ellenére, hogy nem Uchiha, eléggé magas szintre jutott, de ő nem tudja használni a Susano-t, az Izanagit és az Amaterasu-t sem. Ha tévedek, javíts ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1448 Dátum: 12 feb 01, 17:52:40 » |
|
Nem értelek. Szerinted tobi aki még az ms-re se képes profi meg extra profi viszont kakashi aki még ms-re is képes nem annyira profi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #1449 Dátum: 12 feb 01, 18:02:22 » |
|
Miért is nem megy neki az Ama, meg Susanoo? Talán mert az ö MS ének más a képessége
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1450 Dátum: 12 feb 01, 18:22:50 » |
|
Szerinted tobi aki még az ms-re se képes profi meg extra profi viszont kakashi aki még ms-re is képes nem annyira profi.
A szem erejét nem csak az tükrözi, hogy ez sharinganra képes ez ms-re amaz fms-re. MS használó és MS használó között is van különbség, Sharingan használó és Sharingan használó között is van különbség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #1451 Dátum: 12 feb 01, 18:35:19 » |
|
Egyébként neked milyen más indokaid vannak a Tobi-Izuna azonosságát illetően?
Hát pl. amit sokan említettek már: az a bizonyos "kézszorításos" rész. Meg, hogy éppen Madaranak adta ki magát és az is, hogy attól, hogy ki lettek tépve a szemei még rakathatott be másikat, van miből válogatnia. De, én akkor is a saját elméletem mellett tartok ki, miszerint Tobi, Madara tanítványa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1452 Dátum: 12 feb 01, 18:44:58 » |
|
Szerintem maradjunk annyiban, hogy Tobitól eddig nem láttunk MS-t, ergo nem is képes rá. De hogy a téma címéhez is hozzászóljak: Nem Rikudou sennin. Egyrészt teljesen más a természetük, már csak ha a bijuukhoz való viszonyulástukat is nézzük. A világnézetükről nem is beszélve. Meg ha ebbe bele is lehet kötni a szokásos 'egy trauma hatására megváltozott' dumával, akkor a seninnek világos, Tobinak meg feket haja van arról már hallottam, hogy megőszül az ember, de hogy sötétebb lesz a haja? o.O Biztos valami pro henge no jutsu Szerinem (és remélem) Tobi egy tök random ember, akiről még nem hallottunk. Persze ennyi erővel Izuna is lehet, de az elég snassz lenne szerintem. A Hold szeme terv meg szerintem szinte 100%, hogy kamu. Nincs az az igazi badass, aki egy naagy genjutsut csinálva, ezzel valszeg saját magát is beleejtve. Én egyenlőre a világuralomra tippelek vagy az emberiség kiiktatására. Okok ez esetben a szokásosak.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1453 Dátum: 12 feb 01, 19:21:59 » |
|
Nem értem. A "hold szeme" terv nem egy és ugyan az mint a világuralomra törés? Szerintem pedig egy és ugyan azt jelenti a kettő csak így jobban hangzik a dolog mintha azt állítanám, hogy leverek mindenkit és erőszakkal mindenki felett uralkodok. Tobira azt nem lehet mondani, hogy random személy. Ahhoz már túl sokat szerepelt a történetben, túlságosan megváltoztatta azt illetve annak történetét. Másrészt nagyon jól tudjuk, hogy köze volt mind Madarához, mind Nagatohoz a Rin'neganon keresztül ami annyit jelent, hogy már több mint 40 éve itt csatangolt valahol. Én még mindig azt tudom csak elfogadni, hogy ő egy Madara által valamilyen módon létrehozott személy. Nem Uchiha, nem Uzumaki hanem valamilyen módon kötődik az első hokage génjeihez és a Zetsukhoz. A hokage révén pedig képes nagyszerűen használni a sharinganokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1454 Dátum: 12 feb 01, 19:37:04 » |
|
Nem, nem ugyanaz. A hold-szeme tervben az egész világot egy genjutsuba ejti (egész világ= ő is), hogy világbéke legyen, és az emberek ne gyilkolják egymást. Elviekben. Gyakorlatilag szinte biztos az átlag világuralom a cél.
A random személyt úgy értettem (de szeretem minden mondatom elmagyarázni!), hogy még nem tudunk róla, csak a Tobi-formájáról, az eredeti nevét nem hallottuk. Teszem azt, nem lehet Obitó, mert róla tudunk több dolgot, a nevét, mikor élet, etc. Remélem, egy teljesen új személyt kapunk, külön névvel és történettel, nem csak ráböknek egy már kész karakterre, hogy 'ja, mostnában Tobi szerepét játssza', és kész.
Ja, és a másik tetszető elmélet, az Uchiha-Senju-Uzumaki DNSből öszegyúrt szerencsétlen.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|