Aes Sedai
|
 |
« Válasz #8775 Dátum: 15 nov 25, 14:34:48 » |
|
Jah, boldog szülinapot Gdat mesternek. Gondolom egy random felszedett csajokkal összehozott négyes szex-el ünnepli meg majd. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #8776 Dátum: 15 nov 25, 15:49:50 » |
|
Sárkeresztesre járok edzésekre.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8777 Dátum: 15 nov 25, 16:38:43 » |
|
Amikor egy moderátor nem tartja be a négyszavas szabályt.  Boldog születésnapot Gdat 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #8778 Dátum: 15 nov 25, 16:46:07 » |
|
WTF? Én is felköszöntöttem Gdatot és írtam neki is. Az nem tom hova tűnt belőle.
Kéne vennem fogvédőt. Mindegy milyet veszek vagy tudtok valamit, ami faxa?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 25, 20:42:31 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8780 Dátum: 15 nov 25, 21:11:10 » |
|
Benne lesz Bruce Lee is.  (mármint karakterként) Félek, hogy nagyon elfogják baszni ezt a filmet.  Pedig az első rész az top 3-as harcművészeti film.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #8782 Dátum: 15 nov 26, 12:42:01 » |
|
Az elérhetetlen tokioi lányok 
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8784 Dátum: 15 nov 27, 00:06:34 » |
|
Az elérhetetlen tokioi lányok  Ha jól tudom, Gdatnak volt japán származású partnere, így akkor ez nem számít elérhetetlennek. De lehet rosszul emlékszem, de mintha írta volna, hogy volt "dolga" japó lánnyal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #8785 Dátum: 15 nov 27, 00:12:28 » |
|
Gdat hivatalos önéletrajzírójaként én nem hallottam erről 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #8786 Dátum: 15 nov 27, 08:07:49 » |
|
Gdat örült volna neki, de nem volt.  Smároltam egy koreai és egy vietnámi lánnyal, meg randiztam egy kínaival, de ennyi. Jaa meg egy félmongollal is. Az volt a legszebb, mint egy fákin modell. Csak előző kettő nyelvtudás híján nem ment tovább. Utóbbi kettő pedig azért, mert túlzottan rápörögtem arra, hogy ázsiaiak és nem voltam felszabadult.  Pedig az a fél mongol kész volt. Mentem a könyvtár felé és élőtte a szabad téri étteremnél szemeztünk és ő kérte, hogy üljek le mellé. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 27, 08:13:50 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #8787 Dátum: 15 nov 27, 19:07:26 » |
|
Aaamúgy én komolyan nem értem miért kell ezt a hypeot lerendezni folyton Gdat meg a csajozàsi szokàsai körül, bàrmelyikõtöknek képesnek kellene lennie ugyanarra, amire õ, vagy màst mondok, akãr jóval többre is, ha magatokat meg a csajok irànti viszonyokat nem úgy kezelnétek, hogy közben folyton azt lesitek, egy valaki hogyan kezeli a lànyokat, ami tényleg példàsnak mondható, de naaa.  Ott van Dr Szabi vaagy Aes-t pl csak képzeljétek el mondjuk szkíta katona vagy tàltosi szerelésben, és huuuh, arra még én is azt mondom, hogy uuuuiihuuu. Én komolyan nem értem, miért nem egyértelmű, hogy poénból "hájpoljuk" ennyire gdat csajozós hőstetteit  (persze van alapja a dolognak, de azért el is túlozzuk a poén kedvéért - a fórumon egyre több embernek van ilyen vicces imidzse: gdat a csajozógép, Capac a kocka, Micsudi a hősszerelmes, Saphira a mindentudó doktornéni, Aes a kommunista, Syzygy a komoly ügyvédúr stb.  ) --- Itt van inkább egy kép a csajos topicba  
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #8788 Dátum: 15 nov 27, 21:51:37 » |
|
Coelho a szájhős de még semmilyen eredményt nem tudott fölmutatni semmilyen téren 
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
|