25 ápr 17, 07:24:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 585 586 [587] 588 589 ... 601
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Férfi topic  (Megtekintve 1908225 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8790 Dátum: 15 nov 28, 01:33:39 »

Gdat hivatalos önéletrajzírójaként én nem hallottam erről Nevet
Szomorú élete lehet annak, aki azért él, hogy egy Istennek az életét krónikákba vésse. :'D

Gdat örült volna neki, de nem volt. Nevet Smároltam egy koreai és egy vietnámi lánnyal
Igen ezzel kevertem, egyszer írtad, hogy csókolóztál egy vietnámi csajjal.(Miért nem létezik olyan kifejezés a Chrome szerint, hogy vietnámi? Valamit elcsesztünk, vagy a Chrome láma ? ikszdé)
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8791 Dátum: 15 nov 28, 16:19:44 »

Bunyóztunk gdattal, párszor még meg is tudtam ütni Nevet Majd rakok fel közös képet is bizonyítékként
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #8792 Dátum: 15 nov 28, 17:01:19 »

Miért nem létezik olyan kifejezés a Chrome szerint, hogy vietnámi? Valamit elcsesztünk, vagy a Chrome láma ? ikszdé
Tényleg nem létezik. Úgy kell írni, hogy Vietnam, ékezet nélkül.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8793 Dátum: 15 nov 29, 12:42:32 »

Bunyóztunk gdattal, párszor még meg is tudtam ütni Nevet Majd rakok fel közös képet is bizonyítékként

Mégse rakok fel, mert béna lett, szóval csak higgyétek el bizonyíték nélkül Nevet Jól összevertek, főleg egy versenyző, de a Narrátor is megmondta, hogy "Verekedés után az ember nemigen hallja meg a világ zaját. Semmi nem tud izgatni."
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #8794 Dátum: 15 nov 29, 12:56:15 »

Jó volt. Sabaku meg Azazel még tartozik azzal, hogy lejöjjenek ok is, de egy ember már megvan. Nevet
Volt egy technikás, mozgékony srác. Úgy kezdődött a bunyó, hogy fejberúgott. Gondoltam magamban jó, akkor vegyük komolyan. Beletérdeltem a combjába fogta és nem tudott ráállni. Mondta, hogy inkább hagyjuk a lábát és csak boxoljunk. Pedig olyan magabiztosan kezdte. Nevet

Coelhoval is király volt a bunyó. Fordított alapállású és véletlenül mindig a lábára léptem. Nevet
És büszke vagyok rá, mert az első olyan alkalma volt, hogy egy órán keresztül folyamatosan bunyózott. Kell állóképesség. Bár a végén azért már örült, hogy vége lett. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 29, 12:58:32 írta Gdat88 » Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8795 Dátum: 15 nov 29, 13:00:39 »

Persze, Mashiba is csak véletlenül lépett rá Kimura lábára meccs közben Nevet

Azért büszke voltam, mert kibírtam 10 menetet (3 percesen voltak?), ráadásul könnyebb bokszkesztyűk voltak, mint a mi edzésünkön, szóval az ütések is sokkal nagyobbak voltak  smirksweat

Az edző nőjével fura volt kicsit bunyózni, lányokkal nem verekedtem meg és nem szívesen ütöm meg őket. Azért meglepődtem, mikor egész erőseket odasózott.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #8796 Dátum: 15 nov 29, 13:08:44 »

Már én is várom az első full contactos edzést. Az a baj kéne kesztyű meg lábvédő. Nem igazán merek netről rendelni, mert nem tudom mekkora kéne.
Ezt néztem ki nem is tűnik drágának. Kezdésnek szerintem több, mint jó.
http://www.fujimae.hu/vedo_felszerelesek_82/kesztyuk_116/mma___valetudo_kesztyuk_121/mma_kesztyu_basic_2035

Lábvédőből meg nem tudom milyen kéne azt ki kell nyomozni.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #8797 Dátum: 15 nov 29, 13:10:33 »

Ha a két Gábor nigger lenne, biztosan így nézett volna ki az edzés:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=xlIOqypvT-g" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=xlIOqypvT-g</a>
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #8798 Dátum: 15 nov 29, 13:13:29 »

Emlékszem gyerekkoromban miután ezt történt lehetett kapni csoki füleket a boldbanxD
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8799 Dátum: 15 nov 29, 13:13:43 »

Szerencsére nem harapta le a fülem, csak 1x torkon ütött és folyamatosan a lábamra lépett Nevet
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #8800 Dátum: 15 nov 29, 13:17:43 »

Egyébként miért pont bokszoltok? Akkor már miért nem K1? Nem idegesítő, hogy ott a lábad és nem is használhatod?
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8801 Dátum: 15 nov 29, 13:23:22 »

A bokszban is komoly lábmunka van, csak nem támadnak vele. De először kézzel akarok rendesen megtanulni harcolni, utána jöhet a többi (láb, földharc, fegyveres harc stb.). Másrészt elsősorban önvédelmi céllal csinálom, ha neadjisten használnom is kéne a küzdősport-tudást, akkor utcán farmerben és bakancsban nem nagyon fogok rugdalózni, csak ütni.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #8802 Dátum: 15 nov 29, 13:32:09 »

Hát azért az utcán én maradok a biztosnál és, amit van rá alkalom úgy tökön rúgom, hogy sírva fakadxD. Egyébként igazad van. MEg ahol van földharc ott vissza is nyalhat egy rúgás. Nagyon jó fogás van rajta és, ha meg van számtalan variáció van egy masszív feszítésre.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8803 Dátum: 15 nov 29, 13:37:28 »

Betonon, a törött sörösüvegek és a kutyasz*r között földharcot sem nagyon csinálnék Nevet (főleg nem több támadó ellen). Egy bokszoló is simán tökön rúghat, nem tiltják meg nekik edzésen kívül  ikszdé
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #8804 Dátum: 15 nov 29, 13:44:07 »

Betonon miért ne lehetne földharcot tolni? Én simán esek neked bármilyen betonon. Amúgy is a legjobb, ha egy részeg barom rád ront és a saját lendületével bele baszod a földbe, mire észbe kap már szét tapostad az orrcsontját. Nem kell leállni vele birkózni, ha többen vannak. Eldobod és rátaposol az szájára vagy az orrára. Az megígérem nem fog felkelni.
Nem mellesleg elég látványos, hogy ha többen vannak jó eséllyel az első áldozat után a többi háromszor meggondolja, hogy verekedjen-e egyáltalán. Pont ezért szerettem meg ezt a sportot. Elég látványos és hatékony és az utcán nincsenek szabályok.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 585 586 [587] 588 589 ... 601
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins