MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #8760 Dátum: 15 nov 19, 15:18:44 » |
|
Akkor már ne aprózzuk el és menjünk Kamazzal, attól tuti tocsogna a bugyi 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #8762 Dátum: 15 nov 21, 16:57:04 » |
|
Új elérhetetlen csaj szerelem: 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #8763 Dátum: 15 nov 21, 17:05:10 » |
|
Nem rossz, határozott fejlődés a szöszi csaj után   --- Más is észrevette már, hogy a pesti csajok kedvesebbek és közvetlenebbek, mint a vidékiek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #8764 Dátum: 15 nov 21, 17:11:17 » |
|
Hát mester, ezt pontosan fordítva van. Az általad vidékinek nevezett csajok sokkal normálisabbak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #8765 Dátum: 15 nov 21, 17:18:21 » |
|
Fura, velem eddig Pesten bulikban (pl. Mori2-ben, bár ott pár alkalommal voltam csak) mindig közvetlenebbek voltak (kivéve a puccosabb helyeket). Itt vidéken meg zárkózottabbak, fancsali képpel mászkálnak és ha tánctéren véletlenül hozzájuk érsz, már hátraugranak 3 métert 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8766 Dátum: 15 nov 22, 09:41:37 » |
|
Instantba elvitt már téged Gdat? :'DDD Ott aztán lehet találkozni közvetlen csajokkal. xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #8767 Dátum: 15 nov 22, 13:04:04 » |
|
Mori2-ben voltak közvetlenek, a Kraftban és a Mori ligetben nem igazán  A Deák téren is jó fejek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #8768 Dátum: 15 nov 22, 13:36:27 » |
|
 Ez lehetne coelho meg én befelé az instantba menet, de baszott eljönni tegnap. : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #8769 Dátum: 15 nov 22, 13:43:11 » |
|
Másnapos voltam és nem akartam összehányni odafelé menet a vonatot : ((( (ráadásul még a buli is szar volt előző este, FML)Remélem, lesz még tali, főleg jobb időben, akkor lehet majd bandázni szabadtéren is. Majd a Deákon így toljuk: http://9gag.com/tv/p/aPx66g/prankinvasion-kissing-prank?ref=fbl9----- A csajoknak is legyen min élvezkedniük a topicjukban  Költözöm is Brazíliába, ott nem kell szakáll a menőséghez, csak germán vonások és barna bőr (az előbbi már megvan, az utóbbit pedig könnyebb összehozni, mint az arcszőrzetet  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 22, 22:43:30 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #8770 Dátum: 15 nov 25, 08:16:12 » |
|
Tegnap, majdnem összecsomagolt egy nyolcadikas gyerek edzésen. Ezért szép a harcművészet, azt hittem eltöri a bordáimat, de ami meglepett, hogy fizikailag nem sokkal volt lemaradva tőlem. Szerintem csak a büszkeségemnek meg a két év testedzésnek köszönhettem, hogy döntetlen lett. Nem baj döntetlen a két legerősebbel és egy győzelem a velem egy szinten lévővel kezdésnek nem rossz. Viszont addig nem nyugszom még össze nem csomagolom a másik kettőt, de az nem mostanában lesz tudásban sokkal felettem állnak.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #8771 Dátum: 15 nov 25, 08:41:14 » |
|
Most amúgy mire jársz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #8772 Dátum: 15 nov 25, 08:46:35 » |
|
Vissza mentem Jujutsuzni. Mint mondtam nekem a méreteimhez megfelelő sport kell. Ebben van minden a föld harctól az ütésig rúgásig. Ilyen https://www.youtube.com/watch?v=Z9CnW2JYChsBár ez szerintem Brazil jiujitsu. Én a hagyományosra járok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 25, 08:51:04 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #8773 Dátum: 15 nov 25, 09:25:06 » |
|
Ismerem persze. Ebből lett a Judo, amit 4 évig űztem. Király rendszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #8774 Dátum: 15 nov 25, 12:41:30 » |
|
Hova jársz edzésre Fehérváron? Engem 14 évesek szoktak pofán verni edzésen, de még egy év és ők is lesérülnek  --- Boldog szülinapot ott is, gdat master!  
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 25, 12:42:33 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
|