24 nov 23, 07:44:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 581 582 [583] 584 585 ... 601
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Férfi topic  (Megtekintve 1757355 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8730 Dátum: 15 nov 12, 17:59:35 »

A lényeg lemaradt Nevet

1-Blake Eden. 2-Penelope Lynn. 3-Maddie Meadows. 4-Xandra Sixx. 5-Blair Williams. 6-Bree Olson. 7-Noelle Monique. 8-Kissa Sins. 9-Ashleig Hannah. 10-Jenna Justice. 11-Adriana Sephora. 12-Caitlin McSwain. 13- . 14-Kaley Kade. 15-Khloe Terae. 16-Alex Grey. 17-Chanell Heart. 18-Candace Leilani. 19-. 20-Alixbabii. 21-Kenna James. 22-Tahlia Paris.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8731 Dátum: 15 nov 12, 18:06:19 »

Ez volt a topkomment alatta, gondoltam hamar megtaláljátok. ikszdé
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #8732 Dátum: 15 nov 12, 18:19:07 »

Gdat annyi pofázott a küzdősportokról, hogy úgy döntöttem újra kezdem. Jujutsuzni akartam visszatérni, de nem találok Fehérváron edzéseket. Karatézni illetve olyan sportot, ami csak ütés rúgás nem nekem való, mert 168 cm-vel sámliról maximum fejbe küldök valakit. Tai box tetszik, de nekem nincs hozzá adottságom. Judo meg a másik véglet 60 kg-vel nem hiszem, hogy only földharc lenne a nyerő. Maradna az aranyközépút. Kempo vagy a brazil jiujitsu annyi szerencsém van, hogy mind a kettő van Fehérváron. Emlékeim szerint a Kemposok jó kis bemutatót csináltak anno és elég neves edzői vannak nálunk.
Lehet meglátogatom az edzéseiket azt úgy döntök. Azért az is cél, hogy ne verjék lilára minden edzésen a fejem, ha contackt van, mert sajnos a munkám nem engedi. Elég gáz lenne feldagadt fejjel tárgyalnixD
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 12, 18:20:35 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8733 Dátum: 15 nov 12, 18:25:50 »

Gyere bokszolni, a vasútállomás közelében van edzés. Az alacsonyság ott nem hátrány, kis 12 éves cigók is levernek edzésen (de nem látszik utána) Nevet

Niki, neked ki mondta, hogy a férfi topic tagjai a Deák téren kukkolják a csajokat?  ikszdé Nem kell komolyan venni, ha trollkodunk, nyilván mindenekinek vannak nehézségei a másik nemmel (kivéve gdatot), de senki nem itt fogja megosztani az ilyen jellegű valós problémáit, főleg nem napi szinten (kivéve Micsudit).
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 12, 18:31:07 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #8734 Dátum: 15 nov 12, 18:33:39 »

Mindig is utáltam a bokszot, szóval kizárt. Ha kitaláltam, hova megyek majd jöhetsz velem:D

u.i. Gdat-nak
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/labdarugas-hosszabbitott-a-vilag-legidosebb-profi-jatekosa-2449519
Más is ezen szám rabjaXD
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 12, 18:37:23 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Foxxi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8735 Dátum: 15 nov 12, 19:14:32 »

Nekem a box mellet még a kung fu tetszik!Mindig is imádtam nézni Bruce Lee-t vagy Jackie Chant!
Vagy Hiei!Ajánlom szíves figyelmedbe a ninjutsut, na még az ami nagyon érdekel!

Egy kis motiváció!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=MigKXB_zSyo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=MigKXB_zSyo</a>
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 12, 19:20:20 írta Foxxi » Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8736 Dátum: 15 nov 12, 19:29:19 »

A 9gag annyira híján van az értékelhető kontentnek, hogy ha ilyet látok, meg is osztom:

http://9gag.com/gag/aOmEPmE?ref=fbp

Amúgy szerintem a többsége sokkal szebb smink nélkül, meg érdekes, hogy páran nagyon átlagos csajoknak néznek ki. ikszdé
Csak ne lenne ennyi szőke köztük Szomorú

lel
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=rUaFPesQfZk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=rUaFPesQfZk</a>
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 12, 19:58:51 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Foxxi
Chuunin
*

« Válasz #8737 Dátum: 15 nov 12, 21:20:46 »

Ez a videó kegyetlen mód felbaszott!Hol vannak a magyarok?Hol vannak az ázsiai népek?Az afrikai országok?A szlávok?
Nincs is értelme ilyen videót csinálni...Minden országban vannak gyönyörű emberek.A szerkesztőknek skandináv és latin fétise lehetett.Franciák?Ugyan már..Meg mi ez a sok északi nép?A legtöbb napot se látott..
Spanyol, olasz vonalban egyetértek! Nevet
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8738 Dátum: 15 nov 12, 22:41:54 »

A magyar nőkkel kapcsolatban igazad van,de azért én megnézném a reakciód amikor gyömöszölsz egy aranyos táj lányt azt hirtelen valami megbök lent középen.
Kubiláj egy igazi Coelho volt.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Foxxi
Chuunin
*

« Válasz #8739 Dátum: 15 nov 12, 23:19:13 »

Igen Thaiföld ilyen szempontból forró terület! Ördögi
Japánban a szűz lányok a reptéren várják a gazdag nyugati férfiakat, hogy nekik adják a szüzességüket! Pojén

Idézet
Mutass már egy szép afrikait, főleg férfit. Tuti nem tudsz. Olyan mind, mint egy gorilla.
Nők között talán vannak különlegesek, de az is megreked azon a szinten.

Nem értek egyet, de most férfit nem fogok mutogatni neked! Mosolyog Kinek mi jön be!Irigylem az izomzatukat, kibaszott jó genetikája van a legtöbb feketének!Lásd az összes sport.
Amúgy csak be gugiliztam neked.
http://weheartit.com/gwensdaa/collections/13235577-black-boys-handsome-cute-and-hot
Szemezgess!
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8740 Dátum: 15 nov 13, 20:54:22 »

Hogy nem tetszhet valakinek egy fekete srác? :O Annyira édesek! Szerintem még a nem túl helyes arcszerkezetű fekete pasik is vonzóak. A szép nagy fekete szemük, dús ajkaik, na meg az a jellegzetes haj... Arról már nem is beszélve, hogy általában alapból jó alakjuk szokott lenni. Teljesen odáig vagyok értük. Nevet Egyébként eleve jobban tetszik a sötétebb, kreol bőr. *-* Nem tudom, ti mennyire vagytok napozósak, de nekem speciel a barnított változat magamból sokkal inkább bejön, mint az eredeti. Nevet
Erről szívesen olvasnék egy esszét Saphirától! ikszdé
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #8741 Dátum: 15 nov 13, 21:00:03 »

Adj öt percet a napon és már is leniggeredtem. Ha az ember fél életét ott tölti hamar barnul.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8742 Dátum: 15 nov 14, 09:42:52 »

Japánban a szűz lányok a reptéren várják a gazdag nyugati férfiakat, hogy nekik adják a szüzességüket! Pojén
Nemtom...anno nyáron egy szűz lány sem várt minket : (((
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #8743 Dátum: 15 nov 14, 14:55:41 »

sex?  emlékszem létezik valami olyan is de már nem ugrik be olyan rég volt Szomorú

Erről ez jutott eszembe így utólag Nevet Syzygy talán még emlékezni is fog rá

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=6aabdiJkxcw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=6aabdiJkxcw</a>

Találtál már normális (boksz)edzést Angliában?
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8744 Dátum: 15 nov 14, 16:58:41 »

Ha lesz pénzem folytatom a wing tsunt persze. Lehet leírom a nőgondjaim de mert nem szégyenlem. Van ilyen. Különben is 90%a a fórumnak úgyse ismer valójában mégha tudjátok is hogyan nézek.ki.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Oldalak: 1 ... 581 582 [583] 584 585 ... 601
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins