MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8730 Dátum: 15 nov 12, 17:59:35 » |
|
A lényeg lemaradt 1-Blake Eden. 2-Penelope Lynn. 3-Maddie Meadows. 4-Xandra Sixx. 5-Blair Williams. 6-Bree Olson. 7-Noelle Monique. 8-Kissa Sins. 9-Ashleig Hannah. 10-Jenna Justice. 11-Adriana Sephora. 12-Caitlin McSwain. 13- . 14-Kaley Kade. 15-Khloe Terae. 16-Alex Grey. 17-Chanell Heart. 18-Candace Leilani. 19-. 20-Alixbabii. 21-Kenna James. 22-Tahlia Paris.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8731 Dátum: 15 nov 12, 18:06:19 » |
|
Ez volt a topkomment alatta, gondoltam hamar megtaláljátok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8732 Dátum: 15 nov 12, 18:19:07 » |
|
Gdat annyi pofázott a küzdősportokról, hogy úgy döntöttem újra kezdem. Jujutsuzni akartam visszatérni, de nem találok Fehérváron edzéseket. Karatézni illetve olyan sportot, ami csak ütés rúgás nem nekem való, mert 168 cm-vel sámliról maximum fejbe küldök valakit. Tai box tetszik, de nekem nincs hozzá adottságom. Judo meg a másik véglet 60 kg-vel nem hiszem, hogy only földharc lenne a nyerő. Maradna az aranyközépút. Kempo vagy a brazil jiujitsu annyi szerencsém van, hogy mind a kettő van Fehérváron. Emlékeim szerint a Kemposok jó kis bemutatót csináltak anno és elég neves edzői vannak nálunk. Lehet meglátogatom az edzéseiket azt úgy döntök. Azért az is cél, hogy ne verjék lilára minden edzésen a fejem, ha contackt van, mert sajnos a munkám nem engedi. Elég gáz lenne feldagadt fejjel tárgyalnixD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 12, 18:20:35 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8733 Dátum: 15 nov 12, 18:25:50 » |
|
Gyere bokszolni, a vasútállomás közelében van edzés. Az alacsonyság ott nem hátrány, kis 12 éves cigók is levernek edzésen (de nem látszik utána) Niki, neked ki mondta, hogy a férfi topic tagjai a Deák téren kukkolják a csajokat? Nem kell komolyan venni, ha trollkodunk, nyilván mindenekinek vannak nehézségei a másik nemmel (kivéve gdatot), de senki nem itt fogja megosztani az ilyen jellegű valós problémáit, főleg nem napi szinten (kivéve Micsudit).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 12, 18:31:07 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8735 Dátum: 15 nov 12, 19:14:32 » |
|
Nekem a box mellet még a kung fu tetszik!Mindig is imádtam nézni Bruce Lee-t vagy Jackie Chant! Vagy Hiei!Ajánlom szíves figyelmedbe a ninjutsut, na még az ami nagyon érdekel! Egy kis motiváció!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 12, 19:20:20 írta Foxxi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8736 Dátum: 15 nov 12, 19:29:19 » |
|
A 9gag annyira híján van az értékelhető kontentnek, hogy ha ilyet látok, meg is osztom: http://9gag.com/gag/aOmEPmE?ref=fbpAmúgy szerintem a többsége sokkal szebb smink nélkül, meg érdekes, hogy páran nagyon átlagos csajoknak néznek ki. Csak ne lenne ennyi szőke köztük lel
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 12, 19:58:51 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8737 Dátum: 15 nov 12, 21:20:46 » |
|
Ez a videó kegyetlen mód felbaszott!Hol vannak a magyarok?Hol vannak az ázsiai népek?Az afrikai országok?A szlávok? Nincs is értelme ilyen videót csinálni...Minden országban vannak gyönyörű emberek.A szerkesztőknek skandináv és latin fétise lehetett.Franciák?Ugyan már..Meg mi ez a sok északi nép?A legtöbb napot se látott.. Spanyol, olasz vonalban egyetértek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8738 Dátum: 15 nov 12, 22:41:54 » |
|
A magyar nőkkel kapcsolatban igazad van,de azért én megnézném a reakciód amikor gyömöszölsz egy aranyos táj lányt azt hirtelen valami megbök lent középen. Kubiláj egy igazi Coelho volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8739 Dátum: 15 nov 12, 23:19:13 » |
|
Igen Thaiföld ilyen szempontból forró terület! Japánban a szűz lányok a reptéren várják a gazdag nyugati férfiakat, hogy nekik adják a szüzességüket! Mutass már egy szép afrikait, főleg férfit. Tuti nem tudsz. Olyan mind, mint egy gorilla. Nők között talán vannak különlegesek, de az is megreked azon a szinten. Nem értek egyet, de most férfit nem fogok mutogatni neked! Kinek mi jön be!Irigylem az izomzatukat, kibaszott jó genetikája van a legtöbb feketének!Lásd az összes sport. Amúgy csak be gugiliztam neked. http://weheartit.com/gwensdaa/collections/13235577-black-boys-handsome-cute-and-hotSzemezgess!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8740 Dátum: 15 nov 13, 20:54:22 » |
|
Hogy nem tetszhet valakinek egy fekete srác? :O Annyira édesek! Szerintem még a nem túl helyes arcszerkezetű fekete pasik is vonzóak. A szép nagy fekete szemük, dús ajkaik, na meg az a jellegzetes haj... Arról már nem is beszélve, hogy általában alapból jó alakjuk szokott lenni. Teljesen odáig vagyok értük. Egyébként eleve jobban tetszik a sötétebb, kreol bőr. *-* Nem tudom, ti mennyire vagytok napozósak, de nekem speciel a barnított változat magamból sokkal inkább bejön, mint az eredeti. Erről szívesen olvasnék egy esszét Saphirától!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8741 Dátum: 15 nov 13, 21:00:03 » |
|
Adj öt percet a napon és már is leniggeredtem. Ha az ember fél életét ott tölti hamar barnul.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8742 Dátum: 15 nov 14, 09:42:52 » |
|
Japánban a szűz lányok a reptéren várják a gazdag nyugati férfiakat, hogy nekik adják a szüzességüket! Nemtom...anno nyáron egy szűz lány sem várt minket : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8743 Dátum: 15 nov 14, 14:55:41 » |
|
sex? emlékszem létezik valami olyan is de már nem ugrik be olyan rég volt Erről ez jutott eszembe így utólag Syzygy talán még emlékezni is fog rá Találtál már normális (boksz)edzést Angliában?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8744 Dátum: 15 nov 14, 16:58:41 » |
|
Ha lesz pénzem folytatom a wing tsunt persze. Lehet leírom a nőgondjaim de mert nem szégyenlem. Van ilyen. Különben is 90%a a fórumnak úgyse ismer valójában mégha tudjátok is hogyan nézek.ki.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|