Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
 |
« Válasz #2115 Dátum: 09 dec 21, 22:25:11 » |
|
Ha télen nagyon pörög a kerék és sehogyan sem akar sikerülni a kuplungolás, meg lehet próbálni kettesből, vagy hármasból indulni, de ezzel a lefulladás veszélye lesz a nagyobb.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat 
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2116 Dátum: 09 dec 21, 22:30:35 » |
|
Hát ahhoz hogy 3-asban elindulj, már erős motor kell, és jól kel bánni a kuplunggal... Az én 60 lovas Corsám már nehezen indul 3-asban... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2118 Dátum: 09 dec 23, 17:47:48 » |
|
hát igen szép teljesítmény. http://www.youtube.com/watch?v=_oSmCBajr3I&NR=1háát ő meg sajnos nem gyakorolt eleget. 
|
|
|
Naplózva
|
 "Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #2119 Dátum: 09 dec 23, 17:49:18 » |
|
Igen, úgy nézem a gyereknek kéne még egy kis edzés, mielőtt harcba megy.  Vagy mielőtt felveteti magát videóra lövöldözés közben. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2120 Dátum: 09 dec 23, 20:01:44 » |
|
Jól látom, hogy Magyar gyártmányú AMD van nálluk?!  De ez még jobb: http://www.youtube.com/watch?v=0B_iUyuzrRc&NR=1  Így szerencsétlenkedni a válltámasszal!  Figyelitek? Egész végig csőre van töltve a AMD! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 23, 20:11:04 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
 |
« Válasz #2121 Dátum: 09 dec 23, 22:51:55 » |
|
Vicc az egész! Pedig az AK-t összerakni kb. 20 perc alatt tanultam meg úgy, hogy utána bekötött szemmel is ment 35-40 másodperc alatt az összerakás, anélkül hogy lett volna vágás, mint az első videóban. Faterom meg azt mesélte, hogy annak idején a Néphadseregben fél perc volt a szintidő. Igaz gondolom sokat gyakorolt, mielőtt ez a vidi készült volna.  Ha engem kérdezel, kb. másodjára csinálta önállóan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2122 Dátum: 09 dec 23, 23:11:56 » |
|
Zoll-sama hol pakolásztál te össze gépkarabélyokat?  Bekerültél a legutolsó szórásba a sorkatonaságnál?  De én is úgy tudom hogy fél perc a megadott idő...  Egyébként Pachenko nincs ott gond a gyakorlással, csak ott rontott, hogy nem nyomta kattanásig a tárat.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
 |
« Válasz #2123 Dátum: 09 dec 23, 23:40:54 » |
|
Hatástalanított (alul végig flexelt cső) karabélyon gyakoroltam az egyik veterán ismerősömnél, meg Táborfalván egy élessel (sajna lőszer nélkül), amikor "Kézi lőfegyverek gyártása és tervezése" c. tárgyból "üzemlátogatáson voltunk. Az AK olyan egyszerű, mint a barlangrajz, kétszer mutatták meg a szét- és összeszerelést, mielőtt magamtól is meg tudtam csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2124 Dátum: 09 dec 23, 23:57:08 » |
|
Az egyszerűségét ismerem.. Egyszer volt nálunk falunapon még anno határőr bemutató és a komplett fegyverarzenált kihozták a Dragunovtól, az AMD-ig, és véletlenül szétkaptam egy AMD-t!  Összerakni már nehezebb volt... Az már nem ment! Az istenért nem bírtam visszapattintani a fegyver tetején az irányzék mögötti burkoló lemezt...  De ezt egy 8 éves gyerektől n várja el senki, főleg ha akkor volt először fegyver a kezemben...  Mondjuk amikor a határőr meglátta mit csinálok, a fejét fogta! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #2125 Dátum: 10 jan 02, 14:04:52 » |
|
Looool, ez vajon komoly?  Valszeg vicc, de ha nem akkor jelentkeznem kell. xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2126 Dátum: 10 jan 02, 14:29:05 » |
|
Hívd fel a számot és megtudod. Majd mond meg, hogy vicc volt-e  . Bár kitudja, lehet a honvédség fű alatt elpasszolja a fölös járműveit  .
|
|
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2127 Dátum: 10 jan 02, 14:36:50 » |
|
Vajon mennyit kérhetnek értük? Lehet alkalmasabbak a magyar utakra mint az új kiadású személygépkocsik...  Venni kéne egyet... Nem lenne többé olyan gondunk hogy kátyús út...  Jó hogy újabban nem darabolják szét ezeket, hanem eladják civileknek... Többet kapnak értük, mintha szétdarabolnák, és eladnák vashulladékként... shiranai nem fű alatt... tök legálisan, gyűjtőknek, múzeumoknak... Csak annyi hogy hatástalanítják a fegyverzetet, és lekapják a BM-es rendszámot... Utána te ha meg is bírod venni, csak magánterületen használhatod... De hogy ez a cikk konkrétan kamu-e jó kérdés... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #2128 Dátum: 10 jan 02, 14:42:56 » |
|
Jah, hát azt gondoltam, hogy a KPVT-t és a PKT-t biztos nem hagyják rajta, még ha ez igaz is. xD De a magyar utakra ez valóban ideális járgány, nah meg aki szereti az offroadot annak kiváló. xDD De tényleg kíváncs vagyok mennyiért mérik ezt. Kár, hogy országúton nem lehet vele zúzni.  Mondjuk ezt etetni nem lehet egy olcsó mulatság. Elég sokat zabálhat Driftelni is jól tud.  Bár a vidiben ez asszem nem 60as hanem 70es de mindegy. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
greee123
Újonc
Nem elérhető
(:::::-::::::)