Itt Kletta anyukája egyszerűen csak tehetetlen... Fél a férjétől... Ha oda állna a lánya mellé, nem csak lesne, akkor az mostohafater is meghúzná magát... Mondjuk lehet hogy a kiscsaj is hibás valahol, de nem ismerem a körülényeket...
Rosszabb:
Haverom hugának a barátjának a szüleit is legszívesebben tarkónlőném...
A srác ott él haveromék nyakán, haver kocsiját hajtja széjjel, ott eszik, alszik, stb, haverék tűrik...
Nem lenne ezzel semmi baj... Sok családnál ott lkik valakinek a barátja barátnője...
De az összes keresetét az anyjáéknak kell leadnia, akik vetettek a sráccal egy házat is, és ők szépen beköltöztek oda, a srác meg továbbra is haveréknál lakik, annak ellenére hogy van saját háza, keresete...
A szülei szabnak meg neki mindent, de egy fillért nem költenének a fiukra... Ha meg az ember beszól a srácnak, hogy mi ez az egész, mért nem a barátnőd szüleinek megy a kereseted, ha már a nyakukon élsz, mért anyádéknak, akikhez semmi közöd, ráadásul azt sem mondhatod hogy rászorulnak a pénzre, hisz 200 felett keresnek, akkor ő van besértődve...
A srácot szó szerint szipolyozzák a szülei... De ez nem tűnik fel neki...
Haver úgyvan vele hogy őt nem zavarja még, meg nem az ő dolga, nekem meg nyilván semmi közöm ahhoz... De azt nem bírom ézni hogy oyan lazán elvan, hogy havernak úgy kell elkérni a saját kocsiját...
Én ha hugom barátja így beköltözne hozzánk, és hozzányúlna a kocsimhoz, vagy nem adná le a fizetésének legalább egy részét a konyhára, csak élné nálunk a világát, akkor hugommal együtt dobnám ki...
Marci te meg szerkezd a HSZ-ed mielőtt én teszem meg! Mert én törlés gombbal szerkesztek!
> Köszönöm!