[/quo Jobban jár, aki így gondolkozik (na meg sikere van a nöknél). Sokminden(ki)be belekóstolhat, és késöbb, érettebben van ideje a komolyabb kapcsolatokra.
Hát ezzel nem feltétlenül értek egyet. Nézzük teljesen racionálisan, fizikai szempontból. Ha már sok nővel volt együtt az illető, biztros hasonlítgatni kezdi egymáshoz a partnereit, ami előbb-utóbb ahoz vezet, hogy nem sikerül tökéletes párt találni magának, mert Lujzika ebben volt jobb, Katácska meg abban
Másfelől, lehet, hogy kiéli magát az illető srác és nem jön rá ugyanez 21 éves korában. Mert valljuk meg, a férfi nembe benne van ez, hogy néha csak az alsó fertály diktál...megesik, ezen nincs mit szégyelleni és tagadni. Ebből a szempontból jobb, hogy nem 21 évesen hagyja ott az adott illető a komoly kapcsolatra vágyó párját
Én iyekszem megmaradni a fiatalon kezdett, ámbár hosszútávú kapcsolat(ok)nál, ámbár eddig egy komolynak nevezhető volt/van, ami más másfél éve tart, és ennél csak hosszabb lesz
Lehet naívnak nevezni a gondolkodásomat, én mégis úgy érzem, hogy képes lennék vele leélni az életemet. Lehet, hogy mindenki így van vele, lehet, hogy nem.
Mindenesetre ott a baj szerintem, hogy egyes emberek (a legtöbbje) túl könnyen megy bele kapcsolatokba, nem gondolkodik. ÉN csak úgy kezdek, akarom mondani kezdtem meg ezt a kapcsolatot, hogy nem az volt a célom, hogy másfél év múlva otthagyjam
Mégegyszer mondom, lehet, csak én élek Meseföldén