Hát énmár lassan a 17 felé közeledem és eddig semmi. Úgyhogy senki sincs lemaradva.
Pontosan...senki nincs lemaradva...nem lóverseny, srácok. Azt mondom, még mindig jobb az igazival, mint egy tábor alkalmával két sör + 1 Hubi után. Valahogy más a dolog...arról nem is beszélve, hogy az említett táboros eset után nem tudsz mit kezdeni a csajjal és ő sem veled.
Shinichi: hidd el, hiába lövöd be a 14 éves kort, nem rajtad fog múlni

És Seed jól mondja, a lányokat ilyen korban még nem igazán érdeklik a fiúk. Max. aranyos, meg cuki vagy

Egy ilyen dologgal azért szerintem nem kell dobálózni. Már azt is figyelembe véve, hogy a gyengébbik nem képviselőinek ez egy igen nagy esemény, így nem mindegy, hogy kit vágsz tropára, vagy épp juttatsz a mennyekbe. Tényleg tönkre teheti egy lány életét egy ilyen dolog, szal, ha kicsit is érdekel, csak óvatosan vele...
Mori, semmiről nem vagy lecsúszva, nem kell azt siettetni!
Az meg, hogy a lányok 13-14 éves korukat meghaladva többnyire nem szüzek...nos. Egyfelől van igazság a dologban, másfelől pedig eszméletlen nagy baromság. De tény, hogy 16-17 éves korukra a többségnek már kifejlett szexuális élete van, mondhatni fűvel-fával összefekszenek (őszinte tiszteletem a kivételeknek, hölgyeim!). Nem tudom, én azért az ilyen csajtól óvakodnék. Nem csak azért, mert előnyben részesítem a hosszú távú kapcsolatokat, de így belegondolva azért nem lennék együtt egy olyan csajjal, aki -már bocsánat a szóért- átjáróházként "üzemelt" korábban (mégegyszer elnézést az erős megfogalmazásért)
Tényleg rossz nézni, hogy a többségüknek 17-18 éves korára olyan mértékben kiélt feje lesz, mint a bulis időszakát élő egyetemistának. Egyszerűen kiábrándító...
persze lehet, hogy csak a számomra